| | |
11.10.2014 17:24 -
Re: korekce sklonu xenonů
|
2741000
|
|
Ph34k
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 75 |
|
|
Take problém môe by, e clonu neotvorí úplne? Len potom nechápem, prečo mechanik v servise vravel, e svietia dobré, tak ako maju...večer to skúsim odfotit a hodím sem fotky
Take problém môe by, e clonu neotvorí úplne? Len potom nechápem, prečo mechanik v servise vravel, e svietia dobré, tak ako maju...večer to skúsim odfotit a hodím sem fotky
|
|
11.10.2014 17:49 -
|
2741002
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Ta clona je uvnitř výbojky. Takový miniaturní zrcátko. Tu nijak neovlivní a není moc pravděpodobný, e by nefungovaly obě výbojky stejně. Lepí by bylo, kdybys to mohl porovnat s jinou C5 III se stejnýma světlama. Je moný, e jsi tam namontoval něco, co tam nepatří. V obchodě jsou schopný ti prodat cokoliv a budou se duovat, e to je přesně to, co potřebuje. A o kvalitě mechaniků v Citroenu taky víme svoje.
Doporučuju zajet k jumepovi, má to kousek.
A oprav si to auto v podpise na C5 III.
Ta clona je uvnitř výbojky. Takový miniaturní zrcátko. Tu nijak neovlivní a není moc pravděpodobný, e by nefungovaly obě výbojky stejně. Lepí by bylo, kdybys to mohl porovnat s jinou C5 III se stejnýma světlama. Je moný, e jsi tam namontoval něco, co tam nepatří. V obchodě jsou schopný ti prodat cokoliv a budou se duovat, e to je přesně to, co potřebuje. A o kvalitě mechaniků v Citroenu taky víme svoje.
Doporučuju zajet k jumepovi, má to kousek.
A oprav si to auto v podpise na C5 III. ;-)
|
|
11.10.2014 17:57 -
|
2741003
|
|
Hanz 397
|
|
|
Mikra určitě myslel ve světle... Clonka není ve výbojce,ale před ní
Jestli je to na obou světlech stejný,tak bych spí opravdu řekl,e má nesprávný výbojky...
Světla by snad podle regloskopu seřídit,popř odhalit třeba patně nasazenej zdroj světla,by snad mohli umět,ne ?
Fakt na tom nic neni.
Mikra určitě myslel ve světle... Clonka není ve výbojce,ale před ní ;-)
Jestli je to na obou světlech stejný,tak bych spí opravdu řekl,e má nesprávný výbojky...
Světla by snad podle regloskopu seřídit,popř odhalit třeba patně nasazenej zdroj světla,by snad mohli umět,ne ?
Fakt na tom nic neni.
|
|
11.10.2014 18:07 -
|
2741008
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Ano, měl jsem na mysli v čočce a ne ve výbojce. Přesněji je teda mezi čočkou a výbojkou. Uvnitř natáčecí části světlometu.
Ano, měl jsem na mysli v čočce a ne ve výbojce. Přesněji je teda mezi čočkou a výbojkou. Uvnitř natáčecí části světlometu.
|
|
05.04.2015 23:38 -
|
2806314
|
|
wizard
|
Město: Říčany, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Darja napsal(a): A nebo se ti sekla nivelace, ale to bys zase nezpozoroval ádnou korekci světel.
Ahoj, prosím ta seklá nivelace - kde se to dá diagnostikovat a popřípadě nějak rozumně spravit? Přestalo mi nivelovat levé světlo, moc toho teď nevidím...
Ahoj, prosím ta seklá nivelace - kde se to dá diagnostikovat a popřípadě nějak rozumně spravit? Přestalo mi nivelovat levé světlo, moc toho teď nevidím...
|
|
16.06.2016 00:09 -
Re: Výměna předních světel H7 za originál Xenonové / C5 I
|
2962609
|
|
bobe
|
Město: Praha - Zásmuky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 161 |
|
|
Zdravím lidičky,
Potřeboval bych poradit ohledně naklapeni xenonu na C5 I.
Kdy je nivelace předních světel aktivní?
U mne projeví nějakou činnost jen kdy je zapalování vypnuté a ja rozsvítím světla.
Pokud nastartuji a pak rozsvítím tak se absolutně zadna nivelace nekoná.
Mám v tom asi nějakou chybku ale nevím na co se mám zaměřit.
Díky za rady či nápady.
Zdravím lidičky,
Potřeboval bych poradit ohledně naklapeni xenonu na C5 I.
Kdy je nivelace předních světel aktivní?
U mne projeví nějakou činnost jen kdy je zapalování vypnuté a ja rozsvítím světla.
Pokud nastartuji a pak rozsvítím tak se absolutně zadna nivelace nekoná.
Mám v tom asi nějakou chybku ale nevím na co se mám zaměřit.
Díky za rady či nápady.
|
|
16.06.2016 00:27 -
Re: Výměna předních světel H7 za originál Xenonové / C5 I
|
2962610
|
|
jumep
|
|
|
nemas v tom chybu, len to nepostrehnes
ci ti chodi alebo nechodi vyskusas lahko, postav sa pred stenu a daj zdvihnut auto a sleduj ci vidis pohyb svetiel, je to pekne vidiet
nemas v tom chybu, len to nepostrehnes
ci ti chodi alebo nechodi vyskusas lahko, postav sa pred stenu a daj zdvihnut auto a sleduj ci vidis pohyb svetiel, je to pekne vidiet
|
|
16.06.2016 08:42 -
|
2962655
|
|
bobe
|
Město: Praha - Zásmuky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 161 |
|
|
Ja to zkousel a nic.
Kdyz je vypnuty klicek tak je vse ok ale kdyz nastartuju tak to dela mrtveho brouka.
Ja to zkousel a nic.
Kdyz je vypnuty klicek tak je vse ok ale kdyz nastartuju tak to dela mrtveho brouka.
|
|
16.06.2016 13:59 -
|
2962700
|
|
bobe
|
|
|
Vzhledem k tomu e původně, ne jsem auto koupil, tam byli xenony tak jsem neměnil krom světel nic.
Ale teď jsem se koukal e v pojistkovce u motoru mi chybí pojistka na motorek ostřikovače světel.
Přes diagnostiku sice povolím ostřikovač ale při testu se nic neděje.
Dále pak test korekce sklonu přes diag funkční ale jinak pořád při zapnutém klíčku ne.
Xenony jsou přes diag vidět ale komunikace se světly nefunguje.
Tak teď nevím co ve za ŘJ můou ovlivňovat xenony.
Vzhledem k tomu e původně, ne jsem auto koupil, tam byli xenony tak jsem neměnil krom světel nic.
Ale teď jsem se koukal e v pojistkovce u motoru mi chybí pojistka na motorek ostřikovače světel.
Přes diagnostiku sice povolím ostřikovač ale při testu se nic neděje.
Dále pak test korekce sklonu přes diag funkční ale jinak pořád při zapnutém klíčku ne.
Xenony jsou přes diag vidět ale komunikace se světly nefunguje.
Tak teď nevím co ve za ŘJ můou ovlivňovat xenony.
|
|
16.06.2016 14:53 -
|
2962704
|
|
jumep
|
|
|
moze to byt aj BHI zakazane
moze to byt aj BHI zakazane
|
|
16.06.2016 17:37 -
|
2962758
|
|
bobe
|
|
|
Je tam BHI 3 bez pluska.
Co se týče nastavení tak ve je povolené. Jak jsem psal, korekce jdou v diag otestovat a fungují.
Ale jenom tak jak jsem psal výe.
Musím se na to pořádně podívat.
Zatím děkuji a kdyby někoho napadla jetě nějaká monost, sem s ní
Je tam BHI 3 bez pluska.
Co se týče nastavení tak ve je povolené. Jak jsem psal, korekce jdou v diag otestovat a fungují.
Zatím děkuji a kdyby někoho napadla jetě nějaká monost, sem s ní :-)
|
|
16.06.2016 18:46 -
|
2962770
|
|
jruze
|
|
|
bobe napsal(a): Je tam BHI 3 bez pluska.
Zatím děkuji a kdyby někoho napadla jetě nějaká monost, sem s ní
Vyměň elektroniku BHI za +skovou - jinak ti to chodit nebude.
Vyměň elektroniku BHI za +skovou - jinak ti to chodit nebude.;-)
|
|
16.06.2016 20:46 -
|
2962800
|
|
jumep
|
|
|
+skova s tym nic nema, ak nebola menena BHI a boli tam xenony tak by to malo poznat
inak chyba v xenonoch nie je zaznamenana (o absencii informacie o polohe?)
+skova s tym nic nema, ak nebola menena BHI a boli tam xenony tak by to malo poznat
inak chyba v xenonoch nie je zaznamenana (o absencii informacie o polohe?)
|
|
16.06.2016 20:54 -
|
2962801
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
podivej se do BSI jaky typ svetlometu tam mas
podivej se do BSI jaky typ svetlometu tam mas
|
|
19.12.2017 08:52 -
|
3118707
|
|
Kingluky
|
Město: Zdice, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Ahoj. Mám takový problém s levým světlem. U podruhé se mi nastavil xenon do vyí polohy ne by měl být. Poprvé jsem ho stáhl dolu seřizovacím roubem. Teď ale roub u nemá kam seřizovat a světlo pořád svítí vysoko. Můete prosím poradit cos tím? (Korekce sklonu funguje beze změn)
Ahoj. Mám takový problém s levým světlem. U podruhé se mi nastavil xenon do vyí polohy ne by měl být. Poprvé jsem ho stáhl dolu seřizovacím roubem. Teď ale roub u nemá kam seřizovat a světlo pořád svítí vysoko. Můete prosím poradit cos tím? (Korekce sklonu funguje beze změn)
|
|
19.12.2017 14:51 -
|
3118784
|
|
jumep
|
|
|
ked das dole krytku a hybes tym celim, neni to volne?
ked das dole krytku a hybes tym celim, neni to volne?
|
|
| |
|
|