| | |
05.11.2011 15:37 -
Zhasíná kontrolka podvozku
|
2423637
|
|
ivanivan
|
|
|
Zdravím. Po rozjezdu mi u C5I 2.0hdi zhasne kontrolka podvozku. Auto se nijak patně nechová. Po zamknutí auto padne do eko-modu. U jednou se mi to objevilo a byl to, tuím, nějaký konektor. Stačilo ho prostříknout. Servisman u si taky nepamatuje, kde to bylo. Prosím poraďte mi někdo.
Zdravím. Po rozjezdu mi u C5I 2.0hdi zhasne kontrolka podvozku. Auto se nijak patně nechová. Po zamknutí auto padne do eko-modu. U jednou se mi to objevilo a byl to, tuím, nějaký konektor. Stačilo ho prostříknout. Servisman u si taky nepamatuje, kde to bylo. Prosím poraďte mi někdo.
|
|
05.11.2011 16:54 -
Re: Zhasíná kontrolka podvozku
|
2423647
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
A nedvíha alebo nespúa auto? Lebo ak nič nerobís s ovládaním výky tak svieti. AK niečo spraví s ovládaním tak svieti a po chvíli prestane svieti, je to tak aj v manuáli písané.
A nedvíha alebo nespúa auto? Lebo ak nič nerobís s ovládaním výky tak svieti. AK niečo spraví s ovládaním tak svieti a po chvíli prestane svieti, je to tak aj v manuáli písané.
|
|
05.11.2011 19:32 -
|
2423657
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
jakou kontrolku podvozku myslí? Jako tlačítka hydry nebo co? KOntrolka na palubce není...
zhrado> ovladnání hydry, tlačtka mezi sedačkama nezhasínaji, svítí pořád.
jakou kontrolku podvozku myslí? Jako tlačítka hydry nebo co? KOntrolka na palubce není...
zhrado> ovladnání hydry, tlačtka mezi sedačkama nezhasínaji, svítí pořád.
|
|
05.11.2011 20:08 -
|
2423660
|
|
zhrado
|
|
|
Sú typy prístrojoviek kde je kontrolka výky podvozku.
Sú typy prístrojoviek kde je kontrolka výky podvozku.
|
|
05.11.2011 22:06 -
|
2423681
|
|
TheOne
|
|
|
vím e jsou jiné, typy, ale jestli jsi vimne jakou má výbyvu... má stejnou co já. take asi bude mít stejné to co já, kontrolu mají myslím jen automaty, ale to X-ko nemá !
ivanivan> dej foto nebo lepí popis, jinak to jsou jenom dohady, tvůj mecho tomu zřejmě nerozumí (hydře) ostatní je stejné jako jinde na autech. Popis jak padne do ECOMODU? Vyskočí hlaka při startu "economy mode active" na dipleji nebo co? Nebo ti vyskočí e ma zajit pro rohliky do obchodu...
dej to foto, lepí popis... Tohle je popis o .....
vím e jsou jiné, typy, ale jestli jsi vimne jakou má výbyvu... má stejnou co já. take asi bude mít stejné to co já, kontrolu mají myslím jen automaty, ale to X-ko nemá !
ivanivan> dej foto nebo lepí popis, jinak to jsou jenom dohady, tvůj mecho tomu zřejmě nerozumí (hydře) ostatní je stejné jako jinde na autech. Popis jak padne do ECOMODU? Vyskočí hlaka při startu "economy mode active" na dipleji nebo co? Nebo ti vyskočí e ma zajit pro rohliky do obchodu... :nevim
dej to foto, lepí popis... Tohle je popis o ..... :-(
|
|
05.11.2011 22:17 -
|
2423684
|
|
zhrado
|
|
|
Nemajú len automaty.. Kukni tu: .link.
Nemajú len automaty.. Kukni tu: http://www.c5club.cz/files/pdf/c5_1.pdf
|
|
05.11.2011 22:55 -
|
2423696
|
|
TheOne
|
|
|
nebudem se tu dohadovat, ukazatel bych neřadil jako kontrolku co zhasne, to má svíti pořád. podle TOHO e má výbavu X... JAKO JA, tak ti říkám e tam bude mít variantu 2( druhý obr. přistrojovky). A tady da fotku přistrojovky nebo lepí popis tak pak muem řikat kdo ma pravdu a kdo ne.
nebudem se tu dohadovat, ukazatel bych neřadil jako kontrolku co zhasne, to má svíti pořád. podle TOHO e má výbavu X... JAKO JA, tak ti říkám e tam bude mít variantu 2( druhý obr. přistrojovky). A tady da fotku přistrojovky nebo lepí popis tak pak muem řikat kdo ma pravdu a kdo ne.
|
|
05.11.2011 23:30 -
|
2423711
|
|
ivanivan
|
|
|
Mam kontrolky podvozku na palubce - 4 vysky.Je to manual. S vyskou nehybu a presto po chvili zelena kontrolka zhasne. Rano odemknu a displej pise eko mode. Jak pisu, uz se to jednou stalo a byla to "banalita". Tusim nejaky konektor, ale ne u nadobky LDS. Jen si vpomenout.. Nebo nechat poradit. Predem dik vsem.
Mam kontrolky podvozku na palubce - 4 vysky.Je to manual. S vyskou nehybu a presto po chvili zelena kontrolka zhasne. Rano odemknu a displej pise eko mode. Jak pisu, uz se to jednou stalo a byla to "banalita". Tusim nejaky konektor, ale ne u nadobky LDS. Jen si vpomenout.. Nebo nechat poradit. Predem dik vsem.
|
|
06.11.2011 00:47 -
|
2423718
|
|
jumep
|
|
|
jednoriadkovy display nevie zobrazovat auticko a jeho polohu ... takze poloha je na displayi zobrazovana, osobne som to nikdy nesledoval, ale ako pise zhrado tu: .link. ak je to tak v manuali, mohlo by to byt ok ... ci ti to predtym svietilo?
co sa tyka economy modu
1. moze byt nieco zle nastavene v BSI - diagnostika
2. celkovo by som pozrel diagnostiku
3. ak to len spadne do eco modu, mozno mas uz baterku slabu ...
jednoriadkovy display nevie zobrazovat auticko a jeho polohu ... takze poloha je na displayi zobrazovana, osobne som to nikdy nesledoval, ale ako pise zhrado tu: http://www.c5club.cz/diskuze/single/2423647-re-zhasina-kontrolka-podvozku/ ak je to tak v manuali, mohlo by to byt ok ... ci ti to predtym svietilo?
co sa tyka economy modu
|
|
06.11.2011 00:58 -
|
2423719
|
|
jruze
|
|
|
jumep napsal(a): jednoriadkovy display nevie zobrazovat auticko a jeho polohu ... takze poloha je na displayi zobrazovana, osobne som to nikdy nesledoval, ale ako pise zhrado tu: .link. ak je to tak v manuali, mohlo by to byt ok ... ci ti to predtym svietilo?
co sa tyka economy modu
Jestli má dobře profil tak C5I má jen časovej limit v nastavení a neumí reagovat na stav aku.
Jestli má dobře profil tak C5I má jen časovej limit v nastavení a neumí reagovat na stav aku.
|
|
06.11.2011 10:36 -
|
2423730
|
|
zhrado
|
|
|
Ja mam pristrojovku s kontrolkami vysky podvozku. Ked nastartujem auto tak svieti zelena - pokial neprestavim vysku tak svieti STALE. ked dam hore alebo dole tak kontrolky ukazu v akej polohe je auto. no a potom kotrolka zhasne a nesvieti nic pokial zas nestisnem ovladac vysky podvozku. proste pokial menim vysku tlacitkom tak prestane svietit a ked nerobim nic tak svieti stale. Tiez neviem preco je to tak ale vzdy to robi takto.
Ja mam pristrojovku s kontrolkami vysky podvozku. Ked nastartujem auto tak svieti zelena - pokial neprestavim vysku tak svieti STALE. ked dam hore alebo dole tak kontrolky ukazu v akej polohe je auto. no a potom kotrolka zhasne a nesvieti nic pokial zas nestisnem ovladac vysky podvozku. proste pokial menim vysku tlacitkom tak prestane svietit a ked nerobim nic tak svieti stale. Tiez neviem preco je to tak ale vzdy to robi takto.
|
|
06.11.2011 22:29 -
|
2423880
|
|
ivanivan
|
|
|
Je to přesně, jak píe ZHRADO. Mě začala kontrolka zhasínat, ani bych hýbal výkou. Dřív svítila stále. Eko mode dřív nastal po cca 1h hraní rádia bez motoru. Nikdy ne po zamčení auta a celé noci v klidu.
Je to přesně, jak píe ZHRADO. Mě začala kontrolka zhasínat, ani bych hýbal výkou. Dřív svítila stále. Eko mode dřív nastal po cca 1h hraní rádia bez motoru. Nikdy ne po zamčení auta a celé noci v klidu.
|
|
06.11.2011 22:31 -
|
2423885
|
|
jumep
|
|
|
skus odpojit display palubneho pc
skus odpojit display palubneho pc
|
|
06.11.2011 22:47 -
|
2423891
|
|
jumep
|
|
|
ABS ma pokial viem zvlast pin v zasuvke diagnostickej, takze tam by som najskor hladal problem
a toto prave mam dojem ze taketo nieco bolo spominane s tymto displayom co tam ma, ze sa nevie uspat bsi ... preto by som ho skusil odpojit
ABS ma pokial viem zvlast pin v zasuvke diagnostickej, takze tam by som najskor hladal problem
a toto prave mam dojem ze taketo nieco bolo spominane s tymto displayom co tam ma, ze sa nevie uspat bsi ... preto by som ho skusil odpojit
|
|
06.11.2011 23:12 -
|
2423897
|
|
zhrado
|
|
|
Ja som mal aj malý jednoriadkový aj ten väčí a stále to robí rovnako. Ja to nerieim, nemá to vplyv na funkciu.. Ani som to dáko neskúmal cez diag.. Asi to tak má by a hotovo
Edit: A uspáva sa mi tak ako má. Chyby nemám zatial iadne ani nič sa nedeje s elektrikou, tak to nerieim.
Ja som mal aj malý jednoriadkový aj ten väčí a stále to robí rovnako. Ja to nerieim, nemá to vplyv na funkciu.. Ani som to dáko neskúmal cez diag.. Asi to tak má by a hotovo :)
Edit: A uspáva sa mi tak ako má. Chyby nemám zatial iadne ani nič sa nedeje s elektrikou, tak to nerieim.
|
|
07.11.2011 09:22 -
|
2423945
|
|
tief
|
|
|
Jako na funkci rostlináře? ?
Jako na funkci rostlináře? ? :)
|
|
07.11.2011 10:28 -
|
2423965
|
|
ivanivan
|
|
|
Odpojení displeje nepomohlo. Jetě zkusím baterku.... Pak u jen diag a doufat
Odpojení displeje nepomohlo. Jetě zkusím baterku.... Pak u jen diag a doufat :-(
|
|
07.11.2011 23:06 -
|
2424061
|
|
ivanivan
|
|
|
Tak baterku jsem nezkusil, jen display a zavada zmizela. Sice az asi po trech hodinach a po nekolika jizdach, ale hura. Diky JUMEP .
Tak baterku jsem nezkusil, jen display a zavada zmizela. Sice az asi po trech hodinach a po nekolika jizdach, ale hura. Diky JUMEP ;-).
|
|
08.11.2011 14:45 -
|
2424089
|
|
TheOne
|
|
|
Torchu mimo, tak vybava X asi neni vechno stejne.. mam to jine. Ve na disp.
Torchu mimo, tak vybava X asi neni vechno stejne.. mam to jine. Ve na disp.
|
|
| |
|
|