| | |
30.11.2011 15:04 -
Re: Neoriginální autorádio do C5 III
|
2429563
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
neumim zatim vkládat link čili (snad to admin nezruí)
.link.
link na nějaký video, kde je vidět interface a navi...
.link.
Pokud o ní uvauje, tak si dej práci a pohlídej si ceny, páč se dost liej a sem tam za to chtěj neskutečnou raketu, ale dá se sehnat u i za rozumnou cenu. Z prozatimních zkueností mohu vypíchnout - vynikají display (opravdu se to s čínským lowendem nedá srovnat). Precizní přesný zvuk s perfektně oddělenými bázemi. Krásný hmatatelný prostor jetě umocněný moností časové korekce do jednotlivých kanálů, take posluchač má skutečně pocit "kontaktu" s kapelou. Naprosto zmizela taková ta "disco" uječenost projevu známá z před předelých generací a zvuk má naopak charakter "umírněnosti" ve smyslu kultivovanějích výek a čitelných středů. basů je tak akorát a jsou "krátké" vhodné spí pro rockovou či jazzovou muziku. Tucaři si moc na své nepřijdou... vestavěné koncáky jsou typu MOSFET a zaručeně uiví běnou instalaci. K limitaci a zkreslení prakticky nedochází, ale je pravda, e tímto směrem jsem jetě hlasitost nehnal (jetě to není zahrané). Přehrává to i nějaké video soubory - dle manuálu poměrně irokou paletu, ale o5 - neřeil jsem to a kdoví, jestli někdy. DVD jsem testoval a musim říci, e zvuk je excelentní. AV unit dekoduje 5.1 tak, e z toho udělá 4.1 přičem centr rozdělí mezi předky, čili je opravdu báječně slyet prostorový zvuk - co má být vzadu tam opravdu slyí... takhle jako při čekání na manelku před mumulandem dobrý...
Navigace funguje standartně. Antenu jsem dal pod zadní okno, čili ádný problem se signalem, jen jsem jetě nepřiel na to, jak funguje onen vychvalovaný HD trafic. Designově se to do interieru uplně nehodí, ale zase - ma to minimum opravdu malých tlačítek čim se potlačí nesourodost koncepcí a ve výsledku se to dá zkousnout.
Co se týče ovládání PP na C5 II bez radia - nevím... tady bych plácal voloviny a musí ti poradit někdo, kdo to řeil, ale - skoro bych se divil, kdyby se nějaký řeení nenalo...
neumim zatim vkládat link čili (snad to admin nezruí)
http://www.pressweb.cz/tiskove-sdeleni/64012-sony-predstavuje-nove-multimedialni-av-systemy-do-automobilu-s-navigacnim-soft
link na nějaký video, kde je vidět interface a navi...
http://www.youtube.com/watch?v=wjmuYK9QC7M
Pokud o ní uvauje, tak si dej práci a pohlídej si ceny, páč se dost liej a sem tam za to chtěj neskutečnou raketu, ale dá se sehnat u i za rozumnou cenu. Z prozatimních zkueností mohu vypíchnout - vynikají display (opravdu se to s čínským lowendem nedá srovnat). Precizní přesný zvuk s perfektně oddělenými bázemi. Krásný hmatatelný prostor jetě umocněný moností časové korekce do jednotlivých kanálů, take posluchač má skutečně pocit "kontaktu" s kapelou. Naprosto zmizela taková ta "disco" uječenost projevu známá z před předelých generací a zvuk má naopak charakter "umírněnosti" ve smyslu kultivovanějích výek a čitelných středů. basů je tak akorát a jsou "krátké" vhodné spí pro rockovou či jazzovou muziku. Tucaři si moc na své nepřijdou... vestavěné koncáky jsou typu MOSFET a zaručeně uiví běnou instalaci. K limitaci a zkreslení prakticky nedochází, ale je pravda, e tímto směrem jsem jetě hlasitost nehnal (jetě to není zahrané). Přehrává to i nějaké video soubory - dle manuálu poměrně irokou paletu, ale o5 - neřeil jsem to a kdoví, jestli někdy. DVD jsem testoval a musim říci, e zvuk je excelentní. AV unit dekoduje 5.1 tak, e z toho udělá 4.1 přičem centr rozdělí mezi předky, čili je opravdu báječně slyet prostorový zvuk - co má být vzadu tam opravdu slyí... takhle jako při čekání na manelku před mumulandem dobrý... :-)
Navigace funguje standartně. Antenu jsem dal pod zadní okno, čili ádný problem se signalem, jen jsem jetě nepřiel na to, jak funguje onen vychvalovaný HD trafic. Designově se to do interieru uplně nehodí, ale zase - ma to minimum opravdu malých tlačítek čim se potlačí nesourodost koncepcí a ve výsledku se to dá zkousnout.
Co se týče ovládání PP na C5 II bez radia - nevím... tady bych plácal voloviny a musí ti poradit někdo, kdo to řeil, ale - skoro bych se divil, kdyby se nějaký řeení nenalo...
|
|
30.11.2011 19:03 -
|
2429647
|
|
operatorXM
|
Město: Hrotovice, Auto: Citroen C6 2.7 HDi | Počet příspěvků: 138 |
|
|
Fokaly jsou mimo můj rozpočet, na OEM rádio plánuju sadu cca 3 tis. Uvauju vyměnit i zadní. Ten příplatek HIFI má svůj zesilovač, tak nevím jak budou zapojeny výkače, jestli mají nějakou výhybku. Ta podloka 5 mm je max? Jaká je tedy cca max montání hloubka bez likvidace plastů? U C3 jsem ten plast musel vyřezat i kvůli velkýmu průměru magnetu nových repráků. Jetě pokud by byl nějaký návod na demontá tapecu z dvěří, nerad bych něco urval.
Fokaly jsou mimo můj rozpočet, na OEM rádio plánuju sadu cca 3 tis. Uvauju vyměnit i zadní. Ten příplatek HIFI má svůj zesilovač, tak nevím jak budou zapojeny výkače, jestli mají nějakou výhybku. Ta podloka 5 mm je max? Jaká je tedy cca max montání hloubka bez likvidace plastů? U C3 jsem ten plast musel vyřezat i kvůli velkýmu průměru magnetu nových repráků. Jetě pokud by byl nějaký návod na demontá tapecu z dvěří, nerad bych něco urval.
|
|
30.11.2011 19:42 -
|
2429675
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
operatorXM napsal(a): Fokaly jsou mimo můj rozpočet, na OEM rádio plánuju sadu cca 3 tis. Uvauju vyměnit i zadní. Ten příplatek HIFI má svůj zesilovač, tak nevím jak budou zapojeny výkače, jestli mají nějakou výhybku. Ta podloka 5 mm je max? Jaká je tedy cca max montání hloubka bez likvidace plastů? U C3 jsem ten plast musel vyřezat i kvůli velkýmu průměru magnetu nových repráků. Jetě pokud by byl nějaký návod na demontá tapecu z dvěří, nerad bych něco urval. nemají,vdy je to uzavřený okruh(aspoň si to myslím)
Fokaly jsou mimo můj rozpočet, na OEM rádio plánuju sadu cca 3 tis. Uvauju vyměnit i zadní. Ten příplatek HIFI má svůj zesilovač, tak nevím jak budou zapojeny výkače, jestli mají nějakou výhybku. Ta podloka 5 mm je max? Jaká je tedy cca max montání hloubka bez likvidace plastů? U C3 jsem ten plast musel vyřezat i kvůli velkýmu průměru magnetu nových repráků. Jetě pokud by byl nějaký návod na demontá tapecu z dvěří, nerad bych něco urval. nemají,vdy je to uzavřený okruh(aspoň si to myslím)
|
|
18.03.2014 11:24 -
Neoriginalni multimedia/navigace system do C5 x7
|
2677788
|
|
Jeronym
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 1 |
|
|
tak jsem se stal majitelem tohoto uzasneho auta (porad nechapu jakto ze jsem v hydractive nejezdil uz driv, zvlaste s malyma detma je to uzasne) ale k veci, shanim se po navigaci laicky receno "integrovane do auta" nikde jsem nenasel bazarovy original (budu rad kdyz mi tady poradite)
Nasel jsem ale toto:
.link.
je tu nekdo kdo mi rekne ano - zkus to, nebo ne - neblazni a hledej dal original.
diky moc
tak jsem se stal majitelem tohoto uzasneho auta (porad nechapu jakto ze jsem v hydractive nejezdil uz driv, zvlaste s malyma detma je to uzasne) ale k veci, shanim se po navigaci laicky receno "integrovane do auta" nikde jsem nenasel bazarovy original (budu rad kdyz mi tady poradite)
Nasel jsem ale toto:
http://www.ebay.com/itm/Citroen-C5-Autoradio-Car-Stereo-DVD-GPS-Navigation-System-Multimedia-Headaunit-/141024245181?hash=item20d5b335bd&vxp=mtr
je tu nekdo kdo mi rekne ano - zkus to, nebo ne - neblazni a hledej dal original.
diky moc
|
|
18.03.2014 12:48 -
Re: Neoriginalni multimedia/navigace system do C5 x7
|
2677804
|
|
jumep
|
|
|
...
ps. v linku je RNEG (osobne by som mozno radsej NG4)
...
ps. v linku je RNEG (osobne by som mozno radsej NG4)
|
|
18.03.2014 13:44 -
Re: Neoriginalni multimedia/navigace system do C5 x7
|
2677818
|
|
Georgie
|
Město: Vranovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 98 |
|
|
jj, uz jsme to tema tady nakousli .link. daval jsem k dobru i odkaz na video jak ten system funguje v aute .link.
Jinak dobrej web/forum o techto multimedia systemech z ciny je .link.
@Jumep v tom linku neni RNEG ale cina
jj, uz jsme to tema tady nakousli http://www.c5club.cz/diskuze/elektrika-elektronika-multimedia/2350788-autoradio-s-lcd-navigacia-telefon/4/ daval jsem k dobru i odkaz na video jak ten system funguje v aute http://www.c5club.cz/diskuze/single/2613255-re-autoradio-s-lcd-navigacia-telefon/
Jinak dobrej web/forum o techto multimedia systemech z ciny je http://www.china-rns.com/forum/
@Jumep v tom linku neni RNEG ale cina
|
|
24.10.2014 14:31 -
|
2744833
|
|
maha007
|
Město: Slatiňany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 24 |
|
|
.link.
tady je to za lepí cenu komplet s radiem
http://www.aliexpress.com/item/Fashional-Citroen-2013-C5-Double-Din-Car-DVD-Player-IPOD-USB-GPS-with-7inch-touch-screen/1578056238.html
|
|
24.10.2014 16:42 -
|
2744852
|
|
Georgie
|
Město: Vranovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 98 |
|
|
maha007 napsal(a): .link.
Bacha na to co kupuje. V tom odkaze je verze panelu pro čínskou verzi C5III. Evropská má jinej tvar.
Bacha na to co kupuje. V tom odkaze je verze panelu pro čínskou verzi C5III. Evropská má jinej tvar.
|
|
28.10.2014 08:57 -
|
2745825
|
|
henry1
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Tie uvaujem o nejakej náhrade. Mam rneg s navi ale chyba mi usb. A sd karta nebere mp3. Skusal to niekto uz prerobi bez xcarlink? Tak aby to bolo ovladatelne plnohodnotne cez volant na lcd?
Tie uvaujem o nejakej náhrade. Mam rneg s navi ale chyba mi usb. A sd karta nebere mp3. Skusal to niekto uz prerobi bez xcarlink? Tak aby to bolo ovladatelne plnohodnotne cez volant na lcd?
|
|
28.10.2014 16:49 -
|
2745928
|
|
Ph34k
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 75 |
|
|
Znamy mi ponuka za celkom fajn cenu 1DIN radio Clarion vz401
.link.
pojde to vymenit za rneg s myway? tak aby zostalo funkcne ovladanie na volante. Pripadne co vsetko treba okrem radia?
Znamy mi ponuka za celkom fajn cenu 1DIN radio Clarion vz401
http://www.amazon.com/Clarion-VZ401-Single-Din-Touchscreen-Bluetooth/dp/B004CYF366/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1414511176&sr=1-3&keywords=clarion+vz400
pojde to vymenit za rneg s myway? tak aby zostalo funkcne ovladanie na volante. Pripadne co vsetko treba okrem radia?
|
|
28.10.2014 22:29 -
|
2746236
|
|
jumep
|
|
|
akekolvek neorigo radio bude potrebovat prevodnikovu redukciu aby ostalo zachovane ovladanie z volantu
osobne by som radsej skusil zohnat NG4 kde mas harddisk, bluetoot atd ..
akekolvek neorigo radio bude potrebovat prevodnikovu redukciu aby ostalo zachovane ovladanie z volantu
osobne by som radsej skusil zohnat NG4 kde mas harddisk, bluetoot atd ..
|
|
28.10.2014 23:09 -
|
2746256
|
|
Ph34k
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 75 |
|
|
tak original by som bral radsej, ale ng4 je 2din, to by som asi do mojej palubky nenapratal bez komplikovaneho zasahu. ak sa mylim, beriem spet
tak original by som bral radsej, ale ng4 je 2din, to by som asi do mojej palubky nenapratal bez komplikovaneho zasahu. ak sa mylim, beriem spet;-)
|
|
28.10.2014 23:14 -
|
2746260
|
|
jumep
|
|
|
pokial viem nemal by to byt problem, miesto tam na ten 2jdin je
ten panel co tam je teraz sa len prehodi a inac tam diera je uplne normalne
pokial viem nemal by to byt problem, miesto tam na ten 2jdin je
ten panel co tam je teraz sa len prehodi a inac tam diera je uplne normalne
|
|
29.10.2014 12:39 -
|
2746423
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Ph34k: Ohledně rádia jako takového jistě poradí fachmani. Ale mne zaráí, e má auto s velkým displejem (podle profilu) atedy navigací a o to chce přijít. Navigace se samozřejmě dá dokoupit, ale ta vestavěná v autě přes zoufale nemoderní ovládání má několik úasných vlastností:
1. Je vestavěná. Take mi po palubce nevedou změti kabelů a nepadá mi přísavka... ALe hlavně to nemusím při kadém zastavení schovávat a po kadém nastoupení nandávat a čekat na signál.. Kdo párkrát jel výlet s více zastávlami, tak jistě ví, o čem mluvím.
2. Úasná čitelnost. Mám jas na polovinu a stačí to.
3. Neztrácí signál. Nejen pouitím venkovní natény. Ale tím, e dostává po sběrnici informace o rychlosti auta a úhlu natočení volantu, tak můe být jistou dobu autonomní bez signálu a po jeho chycení jen zkoriguje svoje výpočty. Toto asi dobastlit do něčeho dokoupeného nepůjde. V mnoha cizích městech jsou odbočky uprostřed tunelů, ve Veroně jsem s minulým zajel do uzoučkých uliček a signál a celá navigace v trapu - to u myway nehrozí.
Ph34k: Ohledně rádia jako takového jistě poradí fachmani. Ale mne zaráí, e má auto s velkým displejem (podle profilu) atedy navigací a o to chce přijít. Navigace se samozřejmě dá dokoupit, ale ta vestavěná v autě přes zoufale nemoderní ovládání má několik úasných vlastností:
1. Je vestavěná. Take mi po palubce nevedou změti kabelů a nepadá mi přísavka... ALe hlavně to nemusím při kadém zastavení schovávat a po kadém nastoupení nandávat a čekat na signál.. Kdo párkrát jel výlet s více zastávlami, tak jistě ví, o čem mluvím.
2. Úasná čitelnost. Mám jas na polovinu a stačí to.
3. Neztrácí signál. Nejen pouitím venkovní natény. Ale tím, e dostává po sběrnici informace o rychlosti auta a úhlu natočení volantu, tak můe být jistou dobu autonomní bez signálu a po jeho chycení jen zkoriguje svoje výpočty. Toto asi dobastlit do něčeho dokoupeného nepůjde. V mnoha cizích městech jsou odbočky uprostřed tunelů, ve Veroně jsem s minulým zajel do uzoučkých uliček a signál a celá navigace v trapu - to u myway nehrozí.
|
|
29.10.2014 12:54 -
|
2746426
|
|
Ph34k
|
|
|
vilous: o navi by som samozrejme nerad prisiel, pokial by to bolo mozne velky display by som rad nadalej vyuzival. mna zase zaraza, ze auto v takej vybave a radio s funkciami nema moznost usb vstupu...
vilous: o navi by som samozrejme nerad prisiel, pokial by to bolo mozne velky display by som rad nadalej vyuzival. mna zase zaraza, ze auto v takej vybave a radio s funkciami nema moznost usb vstupu...:-((((
|
|
29.10.2014 13:05 -
|
2746427
|
|
jumep
|
|
|
jo, pozeram ze uz sme to tu riesili (usb rneg) a co tak patram tak este je moznost to riesit xcarlinkom (usb box)
jo, pozeram ze uz sme to tu riesili (usb rneg) a co tak patram tak este je moznost to riesit xcarlinkom (usb box)
|
|
29.10.2014 14:20 -
|
2746437
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Formálně - díky jumep za upřesnění, matně si na tu diskusi pamatuji.
Věcně - po koupi auta taky jsem řeil jak si v autě přehrávat kde co. A nakonce jsem se na to vy... pičkvou audio techniku mám doma a v autě jsem od jedění a navigace je pro mne důleitějí, ne jestli mohu nahrát hudbu na SD kartu nebo připojit fleku k rádiu nebo hrát z mobilu přes modrý zub. Nakonec jsem jen k mobilu koupil redukci z 3,5 jack (sluchátka mobil) na 2xcinch (kastlík auta) a i to pouívám minimálně. Tak jsem zpětně po roce rád, e jsem se nenervoval s nějakými úpravami a stejně poslouchám z 90% rádio.
Formálně - díky jumep za upřesnění, matně si na tu diskusi pamatuji.
Věcně - po koupi auta taky jsem řeil jak si v autě přehrávat kde co. A nakonce jsem se na to vy... pičkvou audio techniku mám doma a v autě jsem od jedění a navigace je pro mne důleitějí, ne jestli mohu nahrát hudbu na SD kartu nebo připojit fleku k rádiu nebo hrát z mobilu přes modrý zub. Nakonec jsem jen k mobilu koupil redukci z 3,5 jack (sluchátka mobil) na 2xcinch (kastlík auta) a i to pouívám minimálně. Tak jsem zpětně po roce rád, e jsem se nenervoval s nějakými úpravami a stejně poslouchám z 90% rádio.
|
|
01.11.2014 08:47 -
|
2747262
|
|
henry1
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Xcarlink som mal v predoslej C5 a nikdy viac. Prepisovat nazvy na CD01 CD02.. to bolo zlee.. nehovoriac ze xcarlink ma strasne zly zvuk. Takze hladam nahradu za RNEG dalej.
Xcarlink som mal v predoslej C5 a nikdy viac. Prepisovat nazvy na CD01 CD02.. to bolo zlee.. nehovoriac ze xcarlink ma strasne zly zvuk. Takze hladam nahradu za RNEG dalej.
|
|
01.11.2014 10:20 -
|
2747271
|
|
jumep
|
|
|
tych zariadeni je viac druhov, kazdopadne kazde emuluje len cd menic, takze CDxx bude muset byt vzdy ...
tych zariadeni je viac druhov, kazdopadne kazde emuluje len cd menic, takze CDxx bude muset byt vzdy ...
|
|
| |
|
|