| | |
06.09.2011 21:47 -
Výměna předních světel H7 za originál Xenonové / C5 I
|
2412227
|
|
pavel555
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Ahoj,chci se zeptat zda je mono nahradit klasická světla H7 H7 za xenon.Jedná se o kompletní paraboly a originál C5.Jedná se mě o to jak velký zásah budu muset udělat ve stávající elektrice.
Díky
Ahoj,chci se zeptat zda je mono nahradit klasická světla H7 H7 za xenon.Jedná se o kompletní paraboly a originál C5.Jedná se mě o to jak velký zásah budu muset udělat ve stávající elektrice.
Díky
|
|
06.09.2011 21:52 -
Re: Výměna předních světel H7 za originál Xenonové / C5 I
|
2412233
|
|
jumep
|
|
|
zasa niekto nehlada, toto sa uz preberalo
1. skontoluj ci mas pri svetlach konektory nezapojene (su to konektory na elevaciu)
2. v diagnostike sa musia prepnut na xenony a povolit elevacia v riadiacke podvozku
2a. ak sa aj povoli elevacia v riadiacke, nemusi to chodit, v tomto pripade je potrebne vymenit elektroniku BHI / BHI za take ktore ma v sebe aj funkciu elevacie
zasa niekto nehlada, toto sa uz preberalo
1. skontoluj ci mas pri svetlach konektory nezapojene (su to konektory na elevaciu)
2. v diagnostike sa musia prepnut na xenony a povolit elevacia v riadiacke podvozku
2a. ak sa aj povoli elevacia v riadiacke, nemusi to chodit, v tomto pripade je potrebne vymenit elektroniku BHI / BHI za take ktore ma v sebe aj funkciu elevacie
|
|
06.09.2011 21:55 -
|
2412234
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
na to jsem se ptal nedavno, je to hodně práce to předělat, moná tam je příprava, ale výsledek není moc patrný, světlomety H7 jsou udělány dost kvalitně aby svítily jak mají, jestli ti nesvítí nebo třeba divne, tak vyčistit, nebo vyletit skla.. Delete pls..
na to jsem se ptal nedavno, je to hodně práce to předělat, moná tam je příprava, ale výsledek není moc patrný, světlomety H7 jsou udělány dost kvalitně aby svítily jak mají, jestli ti nesvítí nebo třeba divne, tak vyčistit, nebo vyletit skla..:palec Delete pls..
|
|
06.09.2011 22:00 -
|
2412239
|
|
pavel555
|
|
|
Ahoj,mám u světel volný konektor se dvěma vodiči na kadé straně.Na diagnostiku musím do servisu nebo to udělá kdo se zabývá diagnostikou.
díký
Ahoj,mám u světel volný konektor se dvěma vodiči na kadé straně.Na diagnostiku musím do servisu nebo to udělá kdo se zabývá diagnostikou.
díký
|
|
06.09.2011 22:01 -
|
2412240
|
|
jumep
|
|
|
servisu sa vyhnit zdaleka
servisu sa vyhnit zdaleka
|
|
06.09.2011 22:10 -
|
2412244
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
o servisu a jete autorizaku se tu ani nezmiňuj.. Připojení, práce... a u lítaj tisíce..
o servisu a jete autorizaku se tu ani nezmiňuj.. Připojení, práce... a u lítaj tisíce..
|
|
06.09.2011 22:13 -
|
2412246
|
|
pavel555
|
|
|
Jezdím hodně v noci,měl jsem půjčenou C5 s xenony a můu říct e to rozdíl je hlavně v ostrosti.
Jezdím hodně v noci,měl jsem půjčenou C5 s xenony a můu říct e to rozdíl je hlavně v ostrosti.
|
|
06.09.2011 22:21 -
|
2412248
|
|
jumep
|
|
|
ah, tento detail som zabudol
ale na to je vzdy priprava, staci docvaknut ostrekovace, hadice, motor (kabel nan tam je) a tiez povolit v diag
ah, tento detail som zabudol :)
ale na to je vzdy priprava, staci docvaknut ostrekovace, hadice, motor (kabel nan tam je) a tiez povolit v diag
|
|
06.09.2011 22:28 -
|
2412249
|
|
pavel555
|
|
|
Jdu si dát kafe a přemýlet pro a proti.
Díky za názory.
ostřikovače nemám.
Jdu si dát kafe a přemýlet pro a proti.
Díky za názory.
ostřikovače nemám.
|
|
06.09.2011 22:30 -
|
2412250
|
|
jumep
|
|
|
vrakac sluzi, motorcek ale asi kup novy potom, dieru do naraznika dokazes spravit, myslim ze je tam aj naznacena
vrakac sluzi, motorcek ale asi kup novy potom, dieru do naraznika dokazes spravit, myslim ze je tam aj naznacena
|
|
07.09.2011 00:18 -
|
2412265
|
|
písař
|
Město: Cheznovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 28 |
|
|
kdy mluví o tý větí ostrosti,co takhle navtívit očaře?
Vyjdeto levněji a s polovinou starostí!
kdy mluví o tý větí ostrosti,co takhle navtívit očaře?:-))))
Vyjdeto levněji a s polovinou starostí!:-p
|
|
07.09.2011 15:44 -
|
2412328
|
|
Darja
|
|
|
Pokud člověk nejezdí na noční kadej den, tak já si osobně uiju jízdu s C5 v noci tak málo, e ani ty xenony nepociuju. Pocítila jsem je finančně, a kdy jsem měnila výbojky a při denním svícení jsou taky jen pro zlost, protoe svítit s nima nadarmo ve dne, nivelace, startování.. take rovnou se xenonama si nainstaluj DS
Pokud člověk nejezdí na noční kadej den, tak já si osobně uiju jízdu s C5 v noci tak málo, e ani ty xenony nepociuju. Pocítila jsem je finančně, a kdy jsem měnila výbojky :D a při denním svícení jsou taky jen pro zlost, protoe svítit s nima nadarmo ve dne, nivelace, startování.. take rovnou se xenonama si nainstaluj DS :)
|
|
07.09.2011 22:01 -
|
2412450
|
|
zico
|
|
|
Pavel, viem presne o čom hovorí, lebo s tými Xe ozaj vidí predmety na výrazne väčiu vzdialenos.
Keď som mával Xantie, rieil som to kúpou iaroviek Bosch a Osram s vyou svietivosou (tuím 8-10 eur/kus) - výdr bývala síce len okolo >1 rok, ale svietili výborne.
Snáď si takto pomôe a nemusí prestava 1/2 auta
Pavel, viem presne o čom hovorí, lebo s tými Xe ozaj vidí predmety na výrazne väčiu vzdialenos.
Keď som mával Xantie, rieil som to kúpou iaroviek Bosch a Osram s vyou svietivosou (tuím 8-10 eur/kus) - výdr bývala síce len okolo >1 rok, ale svietili výborne.
Snáď si takto pomôe a nemusí prestava 1/2 auta ;-)
|
|
07.09.2011 22:07 -
|
2412454
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Já tedy po výměně Xantie za C5 II vidím o 100% líp i bez xenonů.
Ne ty investice do přestavby, tak by snad levněji vylo prodat součanou a koupit jinou C5 s xenony.
Já tedy po výměně Xantie za C5 II vidím o 100% líp i bez xenonů.
Ne ty investice do přestavby, tak by snad levněji vylo prodat součanou a koupit jinou C5 s xenony.
|
|
07.09.2011 22:10 -
|
2412456
|
|
jumep
|
|
|
to je velmi relativne, ak uz ma tie svetla, je to fakt o par drobnostiach, nehovorim teraz o facelifte kde je to zasa o inom ...
ked uz nieco mam a mam to nejako odservisovane atd. tak radsej tam spravit nejake veci ako menit za nieco kde ma zasa caka ladenie ...
ps. ja sa chystam seme dohodit ESP .. ale to je zasa ina kapitola
to je velmi relativne, ak uz ma tie svetla, je to fakt o par drobnostiach, nehovorim teraz o facelifte kde je to zasa o inom ...
ked uz nieco mam a mam to nejako odservisovane atd. tak radsej tam spravit nejake veci ako menit za nieco kde ma zasa caka ladenie ...
ps. ja sa chystam seme dohodit ESP .. ale to je zasa ina kapitola :)
|
|
07.09.2011 22:11 -
|
2412458
|
|
Darja
|
|
|
klokan má v c5III taky halogeny a svítí to výborně.. To je o vývoji... jako BX bylo slepý v noci, Xa a Xm taky... ale c5 je na tom o 100% líp...
klokan má v c5III taky halogeny a svítí to výborně.. To je o vývoji... jako BX bylo slepý v noci, Xa a Xm taky... ale c5 je na tom o 100% líp...
|
|
07.09.2011 22:17 -
|
2412460
|
|
jruze
|
|
|
XM není slepé,ale musí vyhodit ty clony z plexiskla co tam dávají-zeloutnoua zmatový-vyndá -schová na technickou a je to.
Zítra ji budu mít hotovou(tu z inzerátu na clubu) a nafotím jak svítí
XM není slepé,ale musí vyhodit ty clony z plexiskla co tam dávají-zeloutnoua zmatový-vyndá -schová na technickou a je to.:-d
Zítra ji budu mít hotovou(tu z inzerátu na clubu) a nafotím jak svítí ;-)
|
|
| |
|
|