| | |
12.07.2011 21:35 -
Patice árovek H6W obrysových světel
|
2401418
|
|
libor
|
|
|
Mám vytavené patice árovek H6W obrysových světel (C5/II). Nevíte někdo, kde se dají sehnat?
Mám vytavené patice árovek H6W obrysových světel (C5/II). Nevíte někdo, kde se dají sehnat?
|
|
12.07.2011 21:41 -
Re: Patice árovek H6W obrysových světel
|
2401420
|
|
jumep
|
|
|
na service.citroen.com je po novom aj zoznam konektorov atd.
je to ale nijako nepretriedene, skus tam pozret, alebo sa popytat v autosuciatkach na take nieco
na service.citroen.com je po novom aj zoznam konektorov atd.
je to ale nijako nepretriedene, skus tam pozret, alebo sa popytat v autosuciatkach na take nieco
|
|
12.07.2011 21:50 -
|
2401422
|
|
libor
|
|
|
V Autohofi v Jablonci mi řekli, e jen celý světlomet, samotný konektor ne. Kdybych nemusel na technickou tak na to kalu.
V Autohofi v Jablonci mi řekli, e jen celý světlomet, samotný konektor ne. Kdybych nemusel na technickou tak na to kalu.
|
|
12.07.2011 21:52 -
|
2401423
|
|
jumep
|
|
|
oni to v citroene jasne budu tvrdit takto, si musis dohladat sam a vypytat len objednacim cisom ze toto chces objednat
oni to v citroene jasne budu tvrdit takto, si musis dohladat sam a vypytat len objednacim cisom ze toto chces objednat
|
|
12.07.2011 22:14 -
|
2401424
|
|
libor
|
|
|
Tak jsem se dopracoval a těm schematům a skutečně tam patice pro tu árovku není
Tak jsem se dopracoval a těm schematům a skutečně tam patice pro tu árovku není :-(
|
|
12.07.2011 22:19 -
|
2401427
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
A co zkusit upravit normální patici na normální malou autoárovku. Ta má sice čudlíky proti sobě, ale nepomohl by pilník?
A co zkusit upravit normální patici na normální malou autoárovku. Ta má sice čudlíky proti sobě, ale nepomohl by pilník?
|
|
12.07.2011 22:23 -
|
2401429
|
|
jumep
|
|
|
tak skutocne su tam len casti konektorov, co pozeram ..
tak jedine uz zohnat len niekde ako druhovyrobu, alebo z rozbitych svetiel z nejakej buracky
tak skutocne su tam len casti konektorov, co pozeram ..
tak jedine uz zohnat len niekde ako druhovyrobu, alebo z rozbitych svetiel z nejakej buracky
|
|
20.02.2012 23:53 -
|
2452785
|
|
zico
|
|
|
neviem, ci som v spravnom vlakne - v predajni OSRAM som videl aj LEDky do aut, a tiez H6W do prednych obrysoviek.
Je normalna cena 20E za par? Chlapik este vysvetloval, ze ich 1W LEDky nerobia problem diagnostike a netvaria sa ako vypalene 5W ziarovky.
Sa mi to zda dost palka na prve pocutie
neviem, ci som v spravnom vlakne - v predajni OSRAM som videl aj LEDky do aut, a tiez H6W do prednych obrysoviek.
Je normalna cena 20E za par? Chlapik este vysvetloval, ze ich 1W LEDky nerobia problem diagnostike a netvaria sa ako vypalene 5W ziarovky.
Sa mi to zda dost palka na prve pocutie :-o
|
|
21.02.2012 08:22 -
|
2452806
|
|
flyteSVK
|
|
|
Moze byt, ze maju zabudovany odpor a preto nesignalizuju vypalenie. Inak H6W boli vzdy az extremne drahe, obycajne sklenene som v nudzi kupoval za tusim 6E/ks...
Moze byt, ze maju zabudovany odpor a preto nesignalizuju vypalenie. Inak H6W boli vzdy az extremne drahe, obycajne sklenene som v nudzi kupoval za tusim 6E/ks...
|
|
21.02.2012 10:26 -
|
2452818
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Cenu LED neznám, ale H6W jsem prvně kupoval za 120,- Kč kus a po roce v tom samým obchodě za 210,- Kč za kus. Asi jsem neměl při první koupi říkat prodavači, e je má nějak podezřele laciný.
Jetě doplním pro úplnost informace a pro ty, kteří to nevědí:
Dbejte na to, aby na nich bylo označení "U". Jde o UV filtr a vzhledem k tomu, e svítí celý den i noc, je jejich pouití doporučeno výrobcem, aby se nepokozovalo krycí sklo a parabola právě vyzařovaným UV zářením.
Cenu LED neznám, ale H6W jsem prvně kupoval za 120,- Kč kus a po roce v tom samým obchodě za 210,- Kč za kus. :-(((( Asi jsem neměl při první koupi říkat prodavači, e je má nějak podezřele laciný.
Jetě doplním pro úplnost informace a pro ty, kteří to nevědí:
Dbejte na to, aby na nich bylo označení "U". Jde o UV filtr a vzhledem k tomu, e svítí celý den i noc, je jejich pouití doporučeno výrobcem, aby se nepokozovalo krycí sklo a parabola právě vyzařovaným UV zářením.
|
|
21.02.2012 21:47 -
|
2453007
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Kupuji Narvy LongLife, stačí na internetu pohledat, jedna stojí cca 60 Kč a ta cena je podle mne stále dost vysoká za takovou pravku. Ochranu proti UV má také, viz link na technickou specifikaci:
.link.
Kupuji Narvy LongLife, stačí na internetu pohledat, jedna stojí cca 60 Kč a ta cena je podle mne stále dost vysoká za takovou pravku. Ochranu proti UV má také, viz link na technickou specifikaci:
http://www.narvashop.cz/soubory-ve-skladu/katalog_pdf/10.28.pdf
|
|
21.02.2012 22:44 -
|
2453023
|
|
zico
|
|
|
flyte ano, ma to byt ten odpor, ktory zabezpeci, ze auto nebude signalizovat vypalenu ziarovku.
Este raz teda: na par znackovych LEDiek je normalna cena 20 EUR ?
A ten UV filter u LEDiek neriesim?
flyte ano, ma to byt ten odpor, ktory zabezpeci, ze auto nebude signalizovat vypalenu ziarovku.
|
|
21.02.2012 22:52 -
|
2453024
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Ty árovky na pohled i rozměrem vypadají velmi podobně jako T4W BA9s .link. a T5W BA9s .link.
Ceny 8Kč a 17Kč, u první je i obrázek.
Nezkouel jste je někdo.
Ty árovky na pohled i rozměrem vypadají velmi podobně jako T4W BA9s http://www.auto77.cz/Autozarovky-12V-T2W,-T3W,-T4W-12V-T4W-BA9s-Kateg=322Zbozi=TR00121 a T5W BA9s http://www.auto77.cz/Autozarovky-12V-T2W,-T3W,-T4W-12V-T5W-BA9s-Kateg=322Zbozi=12V5WBA9S
Ceny 8Kč a 17Kč, u první je i obrázek.
Nezkouel jste je někdo.
|
|
21.02.2012 22:57 -
|
2453027
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Nezkouel jsem je, protoe tam mají být H6W, teda halogeny. Asi ty halogeny svítí víc, jinak by postrádaly smysl. Nae parkovačky jsou pod rozptylovacím plastem a slabá árovka by ho nejspí dost nerozzářila.
Nezkouel jsem je, protoe tam mají být H6W, teda halogeny. Asi ty halogeny svítí víc, jinak by postrádaly smysl. Nae parkovačky jsou pod rozptylovacím plastem a slabá árovka by ho nejspí dost nerozzářila.
|
|
22.02.2012 09:03 -
|
2453057
|
|
flyteSVK
|
|
|
zico: cenu neviem posudit, ale tolko by som sa ne nedal.
Kupil som 2 pary z ebay-a, svietilo to pekne (foto v profile), ale cez den skoro neboli vidno. Robili mi ale problem s DRL (proste pri LED parkovackach sa nezapli, pri sklenych ziarovkach ano) a tak isli do sveta.
zico: cenu neviem posudit, ale tolko by som sa ne nedal.
Kupil som 2 pary z ebay-a, svietilo to pekne (foto v profile), ale cez den skoro neboli vidno. Robili mi ale problem s DRL (proste pri LED parkovackach sa nezapli, pri sklenych ziarovkach ano) a tak isli do sveta.
|
|
22.02.2012 14:38 -
|
2453088
|
|
zico
|
|
|
neviem desifrovat DRL .. denne svietenie?
ak by som to mal viac rozpisat - uvazujem, ze pri najblizsom vypaleni prednej obrysovky ju nenahradim konvencnou ziarovkou, ale vymenim obe obrysovky za LEDky.
Nech tam uz zvysok zivotnosti auta u mna netreba pchat paprce.
To ze LEDky cez den neni vidiet, ma az tak netrapi, lebo vzdy som jazdil a vzdy jazdit budem 24/7 s rozsvietenymi stretavackami
cinske patoky nein danke. preto otazka znela, ci je za Osramy primerane 20E. Ci napr. nema niekto inu skusenost/info o Philipse a inych alternativach
neviem desifrovat DRL .. denne svietenie?
ak by som to mal viac rozpisat - uvazujem, ze pri najblizsom vypaleni prednej obrysovky ju nenahradim konvencnou ziarovkou, ale vymenim obe obrysovky za LEDky.
Nech tam uz zvysok zivotnosti auta u mna netreba pchat paprce.
To ze LEDky cez den neni vidiet, ma az tak netrapi, lebo vzdy som jazdil a vzdy jazdit budem 24/7 s rozsvietenymi stretavackami :-d
cinske patoky nein danke. preto otazka znela, ci je za Osramy primerane 20E. Ci napr. nema niekto inu skusenost/info o Philipse a inych alternativach :-)
|
|
22.02.2012 15:04 -
|
2453092
|
|
Mikra
|
|
|
Ano, DRL je denní svícení.
A značku árovek jsem nikdy neřeil, dal jsem tam vdy no name, takový, který zrovna měli a měním je asi tak jednou za rok. Moná i dýl. U to netrvá ani tak dlouho. Na LED bych se v tomto autě vybodl, protoe je to propikovaný elektronikou a můe se to projevit někde jinde. Píu e můe, ale taky nemusí. Jen se mi nechce kupovat LED a potom je nepouít.
Ano, DRL je denní svícení.
A značku árovek jsem nikdy neřeil, dal jsem tam vdy no name, takový, který zrovna měli a měním je asi tak jednou za rok. Moná i dýl. U to netrvá ani tak dlouho. Na LED bych se v tomto autě vybodl, protoe je to propikovaný elektronikou a můe se to projevit někde jinde. Píu e můe, ale taky nemusí. Jen se mi nechce kupovat LED a potom je nepouít. :-)
|
|
22.02.2012 19:40 -
|
2453120
|
|
jogcar
|
Město: Poprad, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 37 |
|
|
H6W sa da tusim nahradit este t4w, svieti a hreje sa to potom menej.
Zico, nechapem, predpokladam, ze na tvojej riesis led parkovacku alebo denne svietenie? No donedavna neexistovala LED parkovacka s homologizaciou..(ako nahrada)
H6W sa da tusim nahradit este t4w, svieti a hreje sa to potom menej.
Zico, nechapem, predpokladam, ze na tvojej riesis led parkovacku alebo denne svietenie? No donedavna neexistovala LED parkovacka s homologizaciou..(ako nahrada)
|
|
22.02.2012 20:38 -
|
2453131
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
zico napsal(a): flyte ano, ma to byt ten odpor, ktory zabezpeci, ze auto nebude signalizovat vypalenu ziarovku.
ja bych se na to vyprdnul - pouil jsem taky ledky, svítily v poho, stály 160,- CZK/pár, prodejce (tunák op) říkal, e jsou z té lepí sorty, název ji nevím, moc tam nepasovaly ty kolíčky, ale drelo to, v noci to krásně svítilo, ale tak jak brzdové svítily jetě chvilku po vypnutí klíčku, a první la do háje cca po 4 měsících, take jsem se vrátil k předepsané,a závěr: dej tam co tam patří t.j. halogenku a jinak těch 20 éček je moc (beru to podle toho, e pán tunák měl nejdraí za 160,- CZK a vychválil je, e vydrí ap.
ja bych se na to vyprdnul - pouil jsem taky ledky, svítily v poho, stály 160,- CZK/pár, prodejce (tunák op) říkal, e jsou z té lepí sorty, název ji nevím, moc tam nepasovaly ty kolíčky, ale drelo to, v noci to krásně svítilo, ale tak jak brzdové svítily jetě chvilku po vypnutí klíčku, a první la do háje cca po 4 měsících, take jsem se vrátil k předepsané,a závěr: dej tam co tam patří t.j. halogenku a jinak těch 20 éček je moc (beru to podle toho, e pán tunák měl nejdraí za 160,- CZK a vychválil je, e vydrí ap. ;-)
|
|
22.02.2012 21:31 -
|
2453148
|
|
jogcar
|
Město: Poprad, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 37 |
|
|
najk
alebo skus tu slabsiu t4w
najk:palec
alebo skus tu slabsiu t4w
|
|
| |
|
|