| | |
25.02.2012 23:15 -
Re: Originální HF sada bluetooth - kompatibilita s telefonem
|
2453856
|
|
jumep
|
|
|
rt5 tam oficialne neni pisana
co vidim je RT4, NG4, RNEG - takze origo rt5 nezozenes
C6 to ma, RT5 (RT4 eco) .. takze hladaj ...
pozeram ze RNEG moze byt oznaceny za RT6, vyrobili v tom znaceni hodny chaos (tato info je z DS5)
rt5 tam oficialne neni pisana
co vidim je RT4, NG4, RNEG - takze origo rt5 nezozenes :)
C6 to ma, RT5 (RT4 eco) .. takze hladaj ...
pozeram ze RNEG moze byt oznaceny za RT6, vyrobili v tom znaceni hodny chaos (tato info je z DS5)
|
|
25.02.2012 23:32 -
|
2453857
|
|
dwarf
|
Město: Zvolen, Auto: Jeep Commander | Počet příspěvků: 84 |
|
|
Teoreticky mi staci rt4 s bt. Toz musim hladat.
Teoreticky mi staci rt4 s bt. Toz musim hladat.
|
|
25.02.2012 23:33 -
|
2453859
|
|
jumep
|
|
|
nejsom si uplne isty, ale prave rt4 s bt by malo byt rt5 ... ale to uz fakt neviem
nejsom si uplne isty, ale prave rt4 s bt by malo byt rt5 ... ale to uz fakt neviem
|
|
26.02.2012 11:50 -
|
2453977
|
|
dwarf
|
|
|
Slo by tam dat toto?
Slo by tam dat toto?
Přílohy: C5-radio.jpg ( 29235b ) - |
|
26.02.2012 11:51 -
|
2453983
|
|
jumep
|
|
|
to je RNEG a ano, siel by tam
to je RNEG a ano, siel by tam
|
|
26.02.2012 12:01 -
|
2453995
|
|
dwarf
|
|
|
A co obnasa vymena?
A co obnasa vymena?
|
|
26.02.2012 12:02 -
|
2453997
|
|
jumep
|
|
|
vymenit a nakonfigurovat
vymenit a nakonfigurovat
|
|
26.02.2012 12:07 -
|
2454002
|
|
dwarf
|
|
|
A je mozne pouzit povodne cd? Myslim 8.20 sw + nasledne cestinu.
A je mozne pouzit povodne cd? Myslim 8.20 sw + nasledne cestinu.
|
|
26.02.2012 13:01 -
|
2454043
|
|
jumep
|
|
|
RNEG je uplne nieco ine ako RT4
RNEG nema harddisk, mapy sa citaju z SD karty a soft je RNEG r33b_3309 myslim posledny ...
RNEG je uplne nieco ine ako RT4
RNEG nema harddisk, mapy sa citaju z SD karty a soft je RNEG r33b_3309 myslim posledny ...
|
|
26.02.2012 13:03 -
|
2454044
|
|
dwarf
|
|
|
Ano to som zistil, ako sa to potom da rozchodit. Vies poradit? Prp. urobit?
Ano to som zistil, ako sa to potom da rozchodit. Vies poradit? Prp. urobit?
|
|
17.06.2013 08:21 -
|
2590136
|
|
macikm
|
|
|
Zdravím a ptám se jako nováček:
o víkendu jsem si dovezl domu tohle .link. jetě jsem ani nestačil vyplnit profil.
A první, co jsem chtěl zkusit bylo spárovat mobil (HTC HD2, Samsung Galaxy Star, Sony Xperia J - vechno s androidem, různé verze) - jene končím s chybou párování - telefon C5 idí, obráceně taky, ale a z jednoho nebo z druhého ke spárování nedojde.
Pročetl jsem tohle vlákno i pár jiných na webu, ale jednoznačnou odpověď jak to vyřeit jsem nenael. Pomohlo by přehrání SW v C5 ? Zjistím já nějak, jakou verzi tam mám ?
Díky za nakopnutí ...
Zdravím a ptám se jako nováček:
o víkendu jsem si dovezl domu tohle http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/12990122?company=1&goFrom=list, jetě jsem ani nestačil vyplnit profil.
A první, co jsem chtěl zkusit bylo spárovat mobil (HTC HD2, Samsung Galaxy Star, Sony Xperia J - vechno s androidem, různé verze) - jene končím s chybou párování - telefon C5 idí, obráceně taky, ale a z jednoho nebo z druhého ke spárování nedojde.
Pročetl jsem tohle vlákno i pár jiných na webu, ale jednoznačnou odpověď jak to vyřeit jsem nenael. Pomohlo by přehrání SW v C5 ? Zjistím já nějak, jakou verzi tam mám ?
Díky za nakopnutí ...
|
|
17.06.2013 09:32 -
|
2590144
|
|
jumep
|
|
|
bez diagnostiky nie a ani to neprehras, idealne autorizak, kvoli aktualnosti softu
bez diagnostiky nie a ani to neprehras, idealne autorizak, kvoli aktualnosti softu
|
|
17.06.2013 09:43 -
|
2590151
|
|
macikm
|
|
|
jumep napsal(a): kvoli aktualnosti softu
a je teda moné, e to fakt nefunguje kvůli neaktuálnosti SW ?
autorizovaný servis se stejně chystám navtívit - diagnostika, historie, rozvody a tak ...
(v Brně to asi bude CARLING, snad fungujou dobře i kdy v CCCA jsem je nenael)
a je teda moné, e to fakt nefunguje kvůli neaktuálnosti SW ?
autorizovaný servis se stejně chystám navtívit - diagnostika, historie, rozvody a tak ...
(v Brně to asi bude CARLING, snad fungujou dobře i kdy v CCCA jsem je nenael)
|
|
17.06.2013 10:16 -
|
2590173
|
|
fugas
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Ahoj.Mám podobný,ale spí horí problém s handsfree na stejném autě,jako má macikm (jen to moje je v automatu).Začala mě drádit přítomnost tlačítka"TEL" na rádiu a tak jsem se začal pídit.V současné chvíli jsem se dostal u tak daleko,e jsem pomocí Lexie nainstaloval sadu HF a ta se začala zobrazovat v menu na displeji.Nicméně auto se nehlásí.Píe pouze "NO MOBILE PHONE CONNECTED".Existuje nějaká drahocenná polopatická rada,jak se dobabrat k výsledku?Nebo alespoň jak zjistit skutečný stav,ve smyslu co v autě má být a není,aby HF fungovalo?
Ahoj.Mám podobný,ale spí horí problém s handsfree na stejném autě,jako má macikm (jen to moje je v automatu).Začala mě drádit přítomnost tlačítka"TEL" na rádiu a tak jsem se začal pídit.V současné chvíli jsem se dostal u tak daleko,e jsem pomocí Lexie nainstaloval sadu HF a ta se začala zobrazovat v menu na displeji.Nicméně auto se nehlásí.Píe pouze "NO MOBILE PHONE CONNECTED".Existuje nějaká drahocenná polopatická rada,jak se dobabrat k výsledku?Nebo alespoň jak zjistit skutečný stav,ve smyslu co v autě má být a není,aby HF fungovalo?
|
|
17.06.2013 12:37 -
|
2590199
|
|
fugas
|
|
|
Toho jsem se přesně bálPřesně tak,napíe,e nenala.Malinko jsem věřil,e tam třeba můe chybět pojistka...Pokud tam tedy není modul,bude tam myslí aspoň příprava?Mohla by,kdy to jde povolit,ne?Auto je bráchovo,já mám RT4 a nenechá mě to ani povolit.
Toho jsem se přesně bál:-)Přesně tak,napíe,e nenala.Malinko jsem věřil,e tam třeba můe chybět pojistka...Pokud tam tedy není modul,bude tam myslí aspoň příprava?Mohla by,kdy to jde povolit,ne?:-)Auto je bráchovo,já mám RT4 a nenechá mě to ani povolit.
|
|
17.06.2013 12:51 -
|
2590210
|
|
jumep
|
|
|
ano, ked sa ti zobrazi v menu telefon, mas stastie v tom ze ti to podporuje display (soft 24.11 a viac)
staci ti zohnat niekde na internete KML jednotku a nakablovat ju + pripojit mikrofon
ano, ked sa ti zobrazi v menu telefon, mas stastie v tom ze ti to podporuje display (soft 24.11 a viac)
staci ti zohnat niekde na internete KML jednotku a nakablovat ju + pripojit mikrofon
|
|
17.06.2013 14:03 -
|
2590235
|
|
fugas
|
|
|
To je prozatím vyčerpávající.Modul by měl být tuím pod volantem,take tam by měly ústit kabely,pokud tam jsou.Zatím díky chlapi
To je prozatím vyčerpávající.Modul by měl být tuím pod volantem,take tam by měly ústit kabely,pokud tam jsou.Zatím díky chlapi:palec
|
|
17.06.2013 18:29 -
|
2590331
|
|
jumep
|
|
|
kable tam isto nebudu, to by bola skor nahoda ze to niekto objednal a nakonec zrusil
inak je to uchytene pod tachometrom a kabel ma bielu koncovku a ide to sprava z kabelaze ak je origo
kable tam isto nebudu, to by bola skor nahoda ze to niekto objednal a nakonec zrusil
inak je to uchytene pod tachometrom a kabel ma bielu koncovku a ide to sprava z kabelaze ak je origo
|
|
04.09.2013 22:34 -
|
2615453
|
|
snooker
|
Město: Poběovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Zdravím vechny, mám problém se spárováním. Rádio RD4, BT modul originál Boitier Nomade II (podle diagnostiky). Kdy dám v menu vyhledat, tak to telefon najde. Zeptá se na kód, zadám 12345 a tím to končí. Kdy to zkusím z druhé strany, tedy na telefonu vidím CITROEN, dám spárovat, na display v autě se zobrazí název telefonu, dám Ano. Zeptá se na kód, zadám 12345 a tím to opět končí. Myslím e by se na telefonu měla zobrazit výzva na zadání stejného kódu, ale nic. Nevíte někdo kde dělám chybu?
Zdravím vechny, mám problém se spárováním. Rádio RD4, BT modul originál Boitier Nomade II (podle diagnostiky). Kdy dám v menu vyhledat, tak to telefon najde. Zeptá se na kód, zadám 12345 a tím to končí. Kdy to zkusím z druhé strany, tedy na telefonu vidím CITROEN, dám spárovat, na display v autě se zobrazí název telefonu, dám Ano. Zeptá se na kód, zadám 12345 a tím to opět končí. Myslím e by se na telefonu měla zobrazit výzva na zadání stejného kódu, ale nic. Nevíte někdo kde dělám chybu? :-(
|
|
| |
|
|