| | |
19.05.2011 20:01 -
Originální HF sada bluetooth - kompatibilita s telefonem
|
2391267
|
|
tomix
|
Město: Ceska lipa, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 232 |
|
|
Zdar
Mam dotaz poridil jsem novy tel:.link. a pri propojeni Bluetooth z autem se sparuje ! Ale nezobrazi se seznam telefonu a nejde ovladat na radiu . Starej tel se sparoval nacetl seznam a vse jsem ovladal na radiu .Nemate nekdo stim zkusenost.
Diky
Zdar
Mam dotaz poridil jsem novy tel:http://www.max-shop.cz/samsung-s8500-wave-ebony-gray a pri propojeni Bluetooth z autem se sparuje ! Ale nezobrazi se seznam telefonu a nejde ovladat na radiu . Starej tel se sparoval nacetl seznam a vse jsem ovladal na radiu .Nemate nekdo stim zkusenost.:nevim
Diky:palec
|
|
19.05.2011 20:10 -
Re: Originální HF sada bluetooth - kompatibilita s telefonem
|
2391269
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
tomix napsal(a): Zdar
Mam dotaz poridil jsem novy tel: .link. a pri propojeni Bluetooth z autem se sparuje ! Ale nezobrazi se seznam telefonu a nejde ovladat na radiu . Starej tel se sparoval nacetl seznam a vse jsem ovladal na radiu .Nemate nekdo stim zkusenost.
Diky
Rekl bych ze to bude tim OS, asi nema standartni funkce pro synchronizaci ktere podporuje HF v aute. Co jsi mel pred tim za telefon?
Rekl bych ze to bude tim OS, asi nema standartni funkce pro synchronizaci ktere podporuje HF v aute. Co jsi mel pred tim za telefon?
|
|
19.05.2011 20:18 -
|
2391270
|
|
tomix
|
Město: Ceska lipa, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 232 |
|
|
Simens CX 75 a manzelka ma Nokia 3110c a tam mi jde i hlasove vytaceni.
Da se stim neco delat? Diky
Simens CX 75 a manzelka ma Nokia 3110c a tam mi jde i hlasove vytaceni.
Da se stim neco delat?:nevim Diky
|
|
19.05.2011 20:22 -
|
2391271
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
No, konkretne ti bohuzel asi neporadim, pravdepodobne s tim asi nic delat nepujde. Jedina moznost je, ze by existovala nejaka aplikace ktera by to osetrovala, ale to se mi taky moc nezda. Priznam se, ze o operacnim systemu, ktery v tom telefonu je jsem slysel dnes poprve, takze ho vubec neznam.
Treba se najde nekdo kdo do toho vidi vic a treba bude i vedet jak na to.
No, konkretne ti bohuzel asi neporadim, pravdepodobne s tim asi nic delat nepujde. Jedina moznost je, ze by existovala nejaka aplikace ktera by to osetrovala, ale to se mi taky moc nezda. Priznam se, ze o operacnim systemu, ktery v tom telefonu je jsem slysel dnes poprve, takze ho vubec neznam.
Treba se najde nekdo kdo do toho vidi vic a treba bude i vedet jak na to.
|
|
19.05.2011 20:59 -
|
2391276
|
|
jumep
|
|
|
Samsung Wave je prvým telefónom s novým operačným systémom Bada v naich končinách. Prvenstvo má taktie v pouití technológie Bluetooth 3.0, ktorá vak nenie prílinú popularitu.
--
skusil by som napisat na podporu samsungu, mozno to niekto poriesi
este otazka, aka je to BT sada? (origo alebo parrot, nokia?)
Samsung Wave je prvým telefónom s novým operačným systémom Bada v naich končinách. Prvenstvo má taktie v pouití technológie Bluetooth 3.0, ktorá vak nenie prílinú popularitu.
--
|
|
31.08.2011 01:08 -
|
2410653
|
|
ribuc
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Pěkný podvečer vem.
Mám stejný problém. Nový telefon Samsung Galaxy II se sice připojí, ale nepřenese tel.seznam, seznam posledních hovorů atd. Auto se chová jako Bluetooth sluchátko !.
Vechno tohle uměl můj starý Sony Ericson K750.
Pokud mi někdo poradí, budu velmi vděčný ...
risa
Pěkný podvečer vem.
Mám stejný problém. Nový telefon Samsung Galaxy II se sice připojí, ale nepřenese tel.seznam, seznam posledních hovorů atd. Auto se chová jako Bluetooth sluchátko !.
Vechno tohle uměl můj starý Sony Ericson K750.
Pokud mi někdo poradí, budu velmi vděčný ...
risa
|
|
31.08.2011 09:31 -
|
2410680
|
|
jumep
|
|
|
obcas byva nejaky upgrade k tomu, je to ale otazne ci nieco bolo spravene a ci citroen tento flash ma
inak bohuzial, budes sa muset spokojit z chovanim sluchatko
obcas byva nejaky upgrade k tomu, je to ale otazne ci nieco bolo spravene a ci citroen tento flash ma
inak bohuzial, budes sa muset spokojit z chovanim sluchatko
|
|
31.08.2011 15:31 -
|
2410767
|
|
tomix
|
|
|
jumep napsal(a): Samsung Wave je prvým telefónom s novým operačným systémom Bada v naich končinách. Prvenstvo má taktie v pouití technológie Bluetooth 3.0, ktorá vak nenie prílinú popularitu.
--
Origo C5 radio
Origo C5 radio
|
|
31.08.2011 16:16 -
|
2410768
|
|
jumep
|
|
|
ako som pisal o riadok vyssie, skusit upgrade, ak tato moznost je
treba ale robit v autorizaku (a moze byt problem vobec najst taky co bude vediet co od neho chceme) / u niekoho kto ma legalnu diagnostiku a pristup do db citroenu
ako som pisal o riadok vyssie, skusit upgrade, ak tato moznost je
treba ale robit v autorizaku (a moze byt problem vobec najst taky co bude vediet co od neho chceme) / u niekoho kto ma legalnu diagnostiku a pristup do db citroenu
|
|
22.11.2011 17:09 -
|
2426685
|
|
tomix
|
|
|
Tak u Samsung funguje jak má z Bluetooth po nové Fim:1.2 Bada a pak Bada:2.0 Beta
Tak u Samsung funguje jak má z Bluetooth po nové Fim:1.2 Bada a pak Bada:2.0 Beta:-)))):-)))):palec:palec
|
|
22.11.2011 21:06 -
|
2426727
|
|
Hanz 397
|
|
|
My máme ofiko databázi podporovaných telefonů a verzi SW auta, ve který je ten tel plně funkční a větina těchhle a podobných problémů se u nás řeí přeprogramováním auta (jednotky HF). Ono se toti občas stává,e si lidi koupí nový tel., spárují ho,on normálně funguje,no a najednou přestane jít to,pak ono a nakonec větinou vechno. A myslim,e u Citroenu to bude stejně. Jen je potřeba,jak psal Jumep najít servis,kterej bude vědět,co po nich vůbec chce...
to Tomix:Teď jsem si vimnul,e jsi z CL. Mám se ti zeptat v Ústí v Citroenu?
My máme ofiko databázi podporovaných telefonů a verzi SW auta, ve který je ten tel plně funkční a větina těchhle a podobných problémů se u nás řeí přeprogramováním auta (jednotky HF). Ono se toti občas stává,e si lidi koupí nový tel., spárují ho,on normálně funguje,no a najednou přestane jít to,pak ono a nakonec větinou vechno. A myslim,e u Citroenu to bude stejně. Jen je potřeba,jak psal Jumep najít servis,kterej bude vědět,co po nich vůbec chce...
|
|
22.11.2011 21:25 -
|
2426740
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Mno... Celkově je to prapodivné, páč - HF v houpačce je první a to myslim opravdu PRVNÍ, které v součinnosti s mobilem na bázi os Android (aktuálně Zamzung Galaxy SII, předtím Xperia x 10, před před tím nějaký HTC ) zobrazí přímo jméno volaného/volajícího a sám - bez nucení si naváe komunikaci se spárovaným mobilem, jakmile je v dosahu a to i za situace, e se HF v autě aktivuje o několik minut dříve, ne je monost očuchat mobil (typicky - ráno se vzbudim, jdu nastartovat v jupanu, vrátim se domu, očista a pod a pak teprem doráim vybaven mj i mobilem a samo dojde k propojení) Velice mile mě to překvapilo, páč jsem vlastnil různaký HF - Parroty (vč klonů pro Alpine) , vemi vychvalované Nokie, ale ani hovno... nezobrazovali se jména, k navázání komunikace docházelo jen při inicializaci HF s mobilem v dosahu... za ty prachy shit BTW - počitám, e HF je součástí rádia a tudí se s nim mohu rozloučit, a budu měnit audio. koda... veééélká koda.... v nové Head unitu sice HF je také, ale je jen ve hvězdách, jak bude fungovat a hlavně - kdy bude čas tam vůbec muziku nakopat...
Mno... Celkově je to prapodivné, páč - HF v houpačce je první a to myslim opravdu PRVNÍ, které v součinnosti s mobilem na bázi os Android (aktuálně Zamzung Galaxy SII, předtím Xperia x 10, před před tím nějaký HTC ) zobrazí přímo jméno volaného/volajícího a sám - bez nucení si naváe komunikaci se spárovaným mobilem, jakmile je v dosahu a to i za situace, e se HF v autě aktivuje o několik minut dříve, ne je monost očuchat mobil (typicky - ráno se vzbudim, jdu nastartovat v jupanu, vrátim se domu, očista a pod a pak teprem doráim vybaven mj i mobilem a samo dojde k propojení) Velice mile mě to překvapilo, páč jsem vlastnil různaký HF - Parroty (vč klonů pro Alpine) , vemi vychvalované Nokie, ale ani hovno... nezobrazovali se jména, k navázání komunikace docházelo jen při inicializaci HF s mobilem v dosahu... za ty prachy shit BTW - počitám, e HF je součástí rádia a tudí se s nim mohu rozloučit, a budu měnit audio. koda... veééélká koda.... v nové Head unitu sice HF je také, ale je jen ve hvězdách, jak bude fungovat a hlavně - kdy bude čas tam vůbec muziku nakopat...
|
|
22.11.2011 21:31 -
|
2426743
|
|
jumep
|
|
|
nemas pravdu,teda v C5 2 je to zvlast jednotka pod tachometrom
v X7, pokial nemas RT4 (kde BT neni, alebo teda nebol), RNEG alebo NG4 (teda navi, co asi nemas, ked chces nejake debilne radio) tak je to rovnako zvlast jednotka, akruat uz umiestnenie netusim
nemas pravdu,teda v C5 2 je to zvlast jednotka pod tachometrom
v X7, pokial nemas RT4 (kde BT neni, alebo teda nebol), RNEG alebo NG4 (teda navi, co asi nemas, ked chces nejake debilne radio) tak je to rovnako zvlast jednotka, akruat uz umiestnenie netusim
|
|
22.11.2011 21:49 -
|
2426778
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
jumep napsal(a): nemas pravdu,teda v C5 2 je to zvlast jednotka pod tachometrom
Netuím, kde jsem si vyslouil punc vraha dětí v kočárcích a jejich jihočeských matek, kdy jsem tu nařčen z instalace "debilního" rádia , ale věř, e koncernové rádio je opravdu peklo a to i součinnosti s dodávanými repro. V autě trávim věru mnoho hodin a tohle se dá poslouchat tak na mluvené slovo. Vlastní tuner, zejména jeho citlivost je vynikající - nejlepí, co jsem vůbec kdy viděl, ale audiočást je lowend v pravém slova smyslu. Origo navi jse nechtěl, páč kvalita map, respektive četnost jejich upgrade je děsivá... Z mého úhlu pohledu se investice do sluný muziky vyplatí a to za jistých nepříjemnýc dopadů, které to s sebou ponese, ale nic není tak strané, jak to vypadá. Obecně často citovaný problém - příjde o zvukové info z parkovacích senzorů a ovládání z volantu- nikoliv - toto řeí speciální převodník na CAN, který přenáí nejen remote, ale generuje i pípání. Součástí nového Headunitu je i integrovaný Tomtom s HD trafic - pochopitelně s bezplatnou licencí na aktualizace po doby dvou let. A Ano - designově se samozřejmě nejde udret originální linie - obzvát, pokud mám interiér v té pojevené ampaň zlaté, ale to jeholt daň kterou musím zaplatit no...
Netuím, kde jsem si vyslouil punc vraha dětí v kočárcích a jejich jihočeských matek, kdy jsem tu nařčen z instalace "debilního" rádia :-) :-) :-) , ale věř, e koncernové rádio je opravdu peklo a to i součinnosti s dodávanými repro. V autě trávim věru mnoho hodin a tohle se dá poslouchat tak na mluvené slovo. Vlastní tuner, zejména jeho citlivost je vynikající - nejlepí, co jsem vůbec kdy viděl, ale audiočást je lowend v pravém slova smyslu. Origo navi jse nechtěl, páč kvalita map, respektive četnost jejich upgrade je děsivá... Z mého úhlu pohledu se investice do sluný muziky vyplatí a to za jistých nepříjemnýc dopadů, které to s sebou ponese, ale nic není tak strané, jak to vypadá. Obecně často citovaný problém - příjde o zvukové info z parkovacích senzorů a ovládání z volantu- nikoliv - toto řeí speciální převodník na CAN, který přenáí nejen remote, ale generuje i pípání. Součástí nového Headunitu je i integrovaný Tomtom s HD trafic - pochopitelně s bezplatnou licencí na aktualizace po doby dvou let. A Ano - designově se samozřejmě nejde udret originální linie - obzvát, pokud mám interiér v té pojevené ampaň zlaté, ale to jeholt daň kterou musím zaplatit no...
|
|
22.11.2011 21:55 -
|
2426781
|
|
jumep
|
|
|
skus tam dat origo JBL repro, mne, ako som uz niekolko krat to hodne pomohlo .. ale asi nejsom tolko tuc tuc narocny enem ...
neviem ako to bude v X7, v C5 2 prides o ovladanie displaya celeho, nakolko ten je sucastou radia, teraz si nepamatam ako to bolo riesene v X7
bez prevodniku by som nemenil ani radio v C5 1, kde to je len o prehodeni radia a dotiahnuti +12 klucovych a vymeneni VAN signalu
dalsia vec je nemoznost diagnostiky radia cez lexiu to by mi naramne vadilo
a uplne neposledna vec, take radio skor nalaka nejakeho zlodeja ...
skus tam dat origo JBL repro, mne, ako som uz niekolko krat to hodne pomohlo .. ale asi nejsom tolko tuc tuc narocny enem ...
neviem ako to bude v X7, v C5 2 prides o ovladanie displaya celeho, nakolko ten je sucastou radia, teraz si nepamatam ako to bolo riesene v X7
bez prevodniku by som nemenil ani radio v C5 1, kde to je len o prehodeni radia a dotiahnuti +12 klucovych a vymeneni VAN signalu
dalsia vec je nemoznost diagnostiky radia cez lexiu :D to by mi naramne vadilo
a uplne neposledna vec, take radio skor nalaka nejakeho zlodeja ... :)
|
|
22.11.2011 22:07 -
|
2426801
|
|
Roozena
|
|
|
Origo JBL patný nejsou - o tom ádná, ale zvukově jsou spí na to zminované "tuc, tuc".
Já raději jazz či rock či filmovou muziku a pro tyhle účely mi spíe vyhovují Focaly (plus sub v kufru)
Jinak se nehádám - vechny argumenty jsou v pořádku... bez monosti ovládat rádio z volantu bych na to vysral a na zloděje částečně platí tmaví folie na oknech. Ano - policajti se občas můou posrat, ale zatim vdy zabral argument, e mě u muziku z auta parkrát vybrali a policie nikdy nikoho nenala a pokud nejsou schopný tak učinit, tak tohle je holt jediná cesta, která trochu funguje... a na debilní měáky v Teplicích to policajti vdycky vzali.
Origo JBL patný nejsou - o tom ádná, ale zvukově jsou spí na to zminované "tuc, tuc".
Já raději jazz či rock či filmovou muziku a pro tyhle účely mi spíe vyhovují Focaly (plus sub v kufru)
Jinak se nehádám - vechny argumenty jsou v pořádku... bez monosti ovládat rádio z volantu bych na to vysral a na zloděje částečně platí tmaví folie na oknech. Ano - policajti se občas můou posrat, ale zatim vdy zabral argument, e mě u muziku z auta parkrát vybrali a policie nikdy nikoho nenala a pokud nejsou schopný tak učinit, tak tohle je holt jediná cesta, která trochu funguje... a na debilní měáky v Teplicích to policajti vdycky vzali.
|
|
22.11.2011 22:11 -
|
2426805
|
|
jumep
|
|
|
folie su ina tema, preto len v kratkosti, vzdy si pripadam ako v tanku / P V3S, za mnou len tmavy tunel, zhorsujuci rozhlad z auta
a tie JBL nejsu prave moc na tuc tuc ...
folie su ina tema, preto len v kratkosti, vzdy si pripadam ako v tanku / P V3S, za mnou len tmavy tunel, zhorsujuci rozhlad z auta
a tie JBL nejsu prave moc na tuc tuc ...
|
|
23.11.2011 18:33 -
|
2427010
|
|
tomix
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): My máme ofiko databázi podporovaných telefonů a verzi SW auta, ve který je ten tel plně funkční a větina těchhle a podobných problémů se u nás řeí přeprogramováním auta (jednotky HF). Ono se toti občas stává,e si lidi koupí nový tel., spárují ho,on normálně funguje,no a najednou přestane jít to,pak ono a nakonec větinou vechno. A myslim,e u Citroenu to bude stejně. Jen je potřeba,jak psal Jumep najít servis,kterej bude vědět,co po nich vůbec chce...
Ne moc děkuji ale mne u to funguje po aktualizaci telefonu
Ne moc děkuji ale mne u to funguje po aktualizaci telefonu:palec
|
|
29.12.2011 21:10 -
|
2436227
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
ja mam problem s Nokiou 500. Dva dni BT funguje perfektne (aj hlasove vytačanie, tel. zoznam, zoznam volanych čísel) potom pride problem so spojenim. Vymazem telefon zo zoznamu C5 a pokusam o nove parovanie. Niekedy sa podari, niekedy nie. Napr. vcera vecer nebolo mozne spojit ani sparovat a dnes rano bez problemu. Takze vsetko funguje ale len cca dva dni potom problem a zasa dokola...zaujimalo by ma co sa po tych dvoch dnoch stane ze je problem
ja mam problem s Nokiou 500. Dva dni BT funguje perfektne (aj hlasove vytačanie, tel. zoznam, zoznam volanych čísel) potom pride problem so spojenim. Vymazem telefon zo zoznamu C5 a pokusam o nove parovanie. Niekedy sa podari, niekedy nie. Napr. vcera vecer nebolo mozne spojit ani sparovat a dnes rano bez problemu. Takze vsetko funguje ale len cca dva dni potom problem a zasa dokola...zaujimalo by ma co sa po tych dvoch dnoch stane ze je problem
|
|
29.12.2011 23:22 -
|
2436239
|
|
jumep
|
|
|