| | |
01.05.2011 21:44 -
Barevný display verze C
|
2387893
|
|
DanV
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 153 |
|
|
Zdravim,
trochu jsem procházel fóra v jiných zemích a narazil jsem na barevný display pouívaný v peugeotu. U jste ho někde někdo viděl?
Zde je odkaz: .link.
Zdravim,
trochu jsem procházel fóra v jiných zemích a narazil jsem na barevný display pouívaný v peugeotu. U jste ho někde někdo viděl?
Zde je odkaz: http://www.c5club.nl/c5forum/viewtopic.php?f=6&t=9278
|
|
01.05.2011 21:52 -
Re: Barevný display verze C
|
2387901
|
|
jumep
|
|
|
toto vypada ze je k RT3, co sa asi do C5 nedavalo (je k navi par druhov maleho displaya, ale ci je niektora farebna sa tam nedozvies)
pri C5 1, existovalo este nieco s Windows Mobile, ale to som mal problem najst vobec fotku toho
toto vypada ze je k RT3, co sa asi do C5 nedavalo (je k navi par druhov maleho displaya, ale ci je niektora farebna sa tam nedozvies)
pri C5 1, existovalo este nieco s Windows Mobile, ale to som mal problem najst vobec fotku toho
|
|
01.05.2011 21:59 -
|
2387903
|
|
DanV
|
|
|
Na tom obrázku je tam RT3 A RD4. Asi začnu schánět.
Na tom obrázku je tam RT3 A RD4. Asi začnu schánět.
|
|
02.05.2011 00:14 -
|
2387992
|
|
-Spyker-
|
Město: Radonice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 14 |
|
|
videl jsem to jednou ve 407 coupe ted nevim co za motor ale bylo to v automatu dotazeny z danska, koukal jsem na to taky jak puk a ovladaním je temer totozne jako RT3 ale nevím jesi to melo pamet nebo ne mapy v tom nebyly a ani zadne cd s mapama, jo a jeste jedna vec, nemelo to volitelne vzhledy jako ma RT3, vic casu jsem na prozkoumaní bohuzel nemel, ale vypadalo to moc pekne hadam nejaka lepsí vybava pac mela cernou kuzi vyhrejvanou asi jich to moc mit nebude takze shanení asi jednoduche mit nebudes
videl jsem to jednou ve 407 coupe ted nevim co za motor ale bylo to v automatu dotazeny z danska, koukal jsem na to taky jak puk a ovladaním je temer totozne jako RT3 ale nevím jesi to melo pamet nebo ne mapy v tom nebyly a ani zadne cd s mapama, jo a jeste jedna vec, nemelo to volitelne vzhledy jako ma RT3, vic casu jsem na prozkoumaní bohuzel nemel, ale vypadalo to moc pekne hadam nejaka lepsí vybava pac mela cernou kuzi vyhrejvanou asi jich to moc mit nebude takze shanení asi jednoduche mit nebudes :-(
|
|
02.05.2011 10:52 -
|
2388072
|
|
jumep
|
|
|
tiez by som uz radsej implementoval celu RT3 / 4 nez sa trapit s malym nezohnatelnym displayom a to este neoverenym v C
tiez by som uz radsej implementoval celu RT3 / 4 nez sa trapit s malym nezohnatelnym displayom a to este neoverenym v C
|
|
02.05.2011 16:36 -
|
2388131
|
|
DanV
|
|
|
Jene problém je palubka. Kdyby to bylo jen krabičkách a kabelech el bych do toho.
Jene problém je palubka. Kdyby to bylo jen krabičkách a kabelech el bych do toho.
|
|
02.05.2011 17:07 -
|
2388136
|
|
tief
|
|
|
zozenies si specialnu telematiku, kabelaz, displej, zapojis to a nic sa nestane pretoze to proste s C5 nebude fungovat. Zohnat prazdnu palubku si myslim je jednoduchsie nie ?
zozenies si specialnu telematiku, kabelaz, displej, zapojis to a nic sa nestane pretoze to proste s C5 nebude fungovat. Zohnat prazdnu palubku si myslim je jednoduchsie nie ?
|
|
02.05.2011 19:42 -
|
2388168
|
|
jumep
|
|
|
palubka tiez asi neni problem, zozen si kaplicku plastovu a potom ju tam zarezes, chystam sa to na svojej starej rozparanej palubke skusit ako to pojde ... ked bude cas, potom budem aj fotit, kaplicku uz mam
drziak displaya uz zabezpecis
palubka tiez asi neni problem, zozen si kaplicku plastovu a potom ju tam zarezes, chystam sa to na svojej starej rozparanej palubke skusit ako to pojde ... ked bude cas, potom budem aj fotit, kaplicku uz mam
drziak displaya uz zabezpecis
|
|
02.05.2011 22:53 -
|
2388228
|
|
DanV
|
|
|
tief napsal(a): zozenies si specialnu telematiku, kabelaz, displej, zapojis to a nic sa nestane pretoze to proste s C5 nebude fungovat. Zohnat prazdnu palubku si myslim je jednoduchsie nie ?
Proč? Má s tim zkuenost?
Proč? Má s tim zkuenost?
|
|
03.05.2011 13:06 -
|
2388305
|
|
jumep
|
|
|
v tom je ten prob. kto by chcel dobrovolne vdo dorabat ?
ale ako hovorim, ja som nevidel na ziadnej c5 maly farebny display a tiez som mal problem uz len pri pouziti RT3 citroen telematiky v peugeote (moze byt ze bolo nieco telematike)
takze osobne ked by som nieco, tak skor RTx a velky display a riesil palubku
v tom je ten prob. kto by chcel dobrovolne vdo dorabat ? :)
ale ako hovorim, ja som nevidel na ziadnej c5 maly farebny display a tiez som mal problem uz len pri pouziti RT3 citroen telematiky v peugeote (moze byt ze bolo nieco telematike)
takze osobne ked by som nieco, tak skor RTx a velky display a riesil palubku
|
|
| |
|
|