| | |
01.05.2011 14:47 -
Snímač hladiny v ostřikovači
|
2387570
|
|
zdenekzm
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Dobrý den
Měl bych jeden dotaz, neví někdo jak se dá dostat na snímač hadiny v ostřikovači? Nějak mi pořád hlásí e mám dolít kapalinu. Mám druhý ale nevím jak se k němu dostat abych nemusel rozebrat spdní kryt pod motorem.
Předem děkuji za kadou dobrou radu.
Dobrý den
Měl bych jeden dotaz, neví někdo jak se dá dostat na snímač hadiny v ostřikovači? Nějak mi pořád hlásí e mám dolít kapalinu. Mám druhý ale nevím jak se k němu dostat abych nemusel rozebrat spdní kryt pod motorem.
Předem děkuji za kadou dobrou radu.
|
|
01.05.2011 16:52 -
Re: Snímač hladiny v ostřikovači
|
2387599
|
|
alud
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Jen se toho nebát. Není to nijak náročné. Dokázal jsem to i já! Stačí se řídit návodem...
Jen se toho nebát. Není to nijak náročné. Dokázal jsem to i já! Stačí se řídit návodem...
|
|
13.04.2017 12:55 -
|
3059145
|
|
Jimik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 169 |
|
|
Nevím jak přidat příspěvek do sekce články a návody, tak alespoň odkazem na fotky v profilu někomu pomůu s opravou čidla.
.link.
Strana konektoru je vyfocena pro ukázku jak to tam vypadá, ale tam problém nebyl. Problém je ve studených spojích na ploném spoji na straně elektrod.
Protoe jsem to rozpilal tak, e by bylo obtíné zaručit aby voda nepronikla do elektroniky, vyrobil jsem elektrody nové. A ono to kupodivu funguje.
Poslední fotka je instalace na autě.
Jetě chci vechny varovat na nebezpečí při vkládání fotek na server. Je to moné jen po jednom a jetě k tomu pozpátku. Obdivuju se stále více těm co tu umístili takové mnoství návodů. Díky za ně
Nevím jak přidat příspěvek do sekce články a návody, tak alespoň odkazem na fotky v profilu někomu pomůu s opravou čidla.
https://www.c5club.cz/profiles/Jimik?kod=32&ids=Jimik&gal=140242086#pc
Strana konektoru je vyfocena pro ukázku jak to tam vypadá, ale tam problém nebyl. Problém je ve studených spojích na ploném spoji na straně elektrod.
Protoe jsem to rozpilal tak, e by bylo obtíné zaručit aby voda nepronikla do elektroniky, vyrobil jsem elektrody nové. A ono to kupodivu funguje.
Jetě chci vechny varovat na nebezpečí při vkládání fotek na server. Je to moné jen po jednom a jetě k tomu pozpátku. Obdivuju se stále více těm co tu umístili takové mnoství návodů. Díky za ně
|
|
13.04.2017 21:23 -
|
3059271
|
|
jruze
|
|
|
Jimik napsal(a): Nevím jak přidat příspěvek do sekce články a návody, tak alespoň odkazem na fotky v profilu někomu pomůu s opravou čidla.
.link.
Ten snímač stojí asi 800,- a pokud ti to tak vadí e hlásí nedostatek tak ho odpoj a má klid
Ten snímač stojí asi 800,- a pokud ti to tak vadí e hlásí nedostatek tak ho odpoj a má klid ;-)
|
|
13.04.2017 21:36 -
|
3059276
|
|
Jimik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 169 |
|
|
Taky monost, ale bez něj pojede ostřikovač svetel naprázdno, pokud nebude voda. A líbí se mi informace kdy bude potřeba doplnit vodu.
Taky monost, ale bez něj pojede ostřikovač svetel naprázdno, pokud nebude voda. A líbí se mi informace kdy bude potřeba doplnit vodu. :-d
|
|
14.04.2017 10:32 -
|
3059330
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
No ono je to vechno tuhle pětistovka, tuhle 800 a kdyby to tak dělal u veho, bude to raneček.. Jetě by to lo ale řeit pouitym (kolem 200,-) a nebo si pohrát s timhle: .link. (nový za 100,-)
No ono je to vechno tuhle pětistovka, tuhle 800 a kdyby to tak dělal u veho, bude to raneček.. :-) Jetě by to lo ale řeit pouitym (kolem 200,-) a nebo si pohrát s timhle: https://www.aci.cz/0302s10-cidlo-hladiny-kapaliny-ostrikovacu-skoda-vw-_i64747.jpg (nový za 100,-) :-)
|
|
24.06.2018 06:04 -
|
3166707
|
|
Sindy
|
Město: Nová Role, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 192 |
|
|
Koupil jsem na svou C5II přesně tento, co patří na C5I na vrakáči za 200,-. Take kdyby někdo chtěl, je zde v inzerci, dám ho jen za potovné. Já potřebuji jiný a mám ho zevnitř a nejdál od kola
Koupil jsem na svou C5II přesně tento, co patří na C5I na vrakáči za 200,-. Take kdyby někdo chtěl, je zde v inzerci, dám ho jen za potovné. Já potřebuji jiný a mám ho zevnitř a nejdál od kola :-d
|
|
24.06.2018 12:01 -
|
3166770
|
|
jruze
|
|
|
na C5I proklemovat, na C5II stačí odpojit - to Vás zbaví vytrvale otravné hláky o nedostatku ostřikovačů.
V případě opravy funkčnosti jedině nový, na jedničkách moc nezlobí, na dvojkách je to celkem častý tak nevím jestli bych volil vrakáč..nojo kdy má na ,,opičku,,
na mojí to taky nejde ale abych řekl pravdu i na to odpojení konektoru jsem moc línej kdy dojde doleju. U asi rok se přemlouvam opravit ostřik světel tak to asi vyměnim oboje a to budu prodávat at to funguje, ono kdybych si to odpojil tak mi schnije konektor.
PS: patrik(syn)
na C5I proklemovat, na C5II stačí odpojit - to Vás zbaví vytrvale otravné hláky o nedostatku ostřikovačů.
V případě opravy funkčnosti jedině nový, na jedničkách moc nezlobí, na dvojkách je to celkem častý tak nevím jestli bych volil vrakáč..nojo kdy má na ,,opičku,, :-)))):-))))
na mojí to taky nejde ale abych řekl pravdu i na to odpojení konektoru jsem moc línej :-D kdy dojde doleju. U asi rok se přemlouvam opravit ostřik světel tak to asi vyměnim oboje a to budu prodávat at to funguje, ono kdybych si to odpojil tak mi schnije konektor.
PS: patrik(syn)
|
|
24.06.2018 16:44 -
|
3166912
|
|
Sindy
|
|
|
Já mám odpojeno, neotravuje, ale tak nějak mě to pořád hlodá, na ebay jsem nael za 25 dolarů, ale má jiný konektor. Já mám tento
.
Já mám odpojeno, neotravuje, ale tak nějak mě to pořád hlodá, na ebay jsem nael za 25 dolarů, ale má jiný konektor. Já mám tento
.
Přílohy: IMG-20180617-WA0003.jpg ( 253611b ) - |
|
24.06.2018 17:20 -
|
3166922
|
|
jruze
|
|
|
Tak on má funkci klasického plováku/vypínače - plave-->rozpojeno, klesne hladina-->propojeno
Normální vypínač nebo zkraták - tam je teoreticky jedno jak ho propojí, pokud k němu seene i konektor tak ho můe přeletovat bez problému.
Ale mezi náma, v citroenu stojí 1000 korun, tenhle 25dolarů, něco bude stát konektor, bude se s tim trápit abys to předelal a pak zjistí e tě to stálo čas uetřil si 200 a on náhodou bude mít obrácenou FCE...nevím stojí to za to?
Kdy u bych to dělal já tak bych si sehnal samici toho originálu a udělal si propojku, aby to bylo trochu inteligentní a lo to dát do původního stavu a kdy si hodim něco malinko za práci jsi na tom úplně stejně.
Je to nesmyslný, musel by stát 200 aby to mělo nějaký smysl.
Tak on má funkci klasického plováku/vypínače - plave-->rozpojeno, klesne hladina-->propojeno
Normální vypínač nebo zkraták - tam je teoreticky jedno jak ho propojí, pokud k němu seene i konektor tak ho můe přeletovat bez problému.
Ale mezi náma, v citroenu stojí 1000 korun, tenhle 25dolarů, něco bude stát konektor, bude se s tim trápit abys to předelal a pak zjistí e tě to stálo čas uetřil si 200 a on náhodou bude mít obrácenou FCE...nevím stojí to za to?
Kdy u bych to dělal já tak bych si sehnal samici toho originálu a udělal si propojku, aby to bylo trochu inteligentní a lo to dát do původního stavu a kdy si hodim něco malinko za práci jsi na tom úplně stejně.
Je to nesmyslný, musel by stát 200 aby to mělo nějaký smysl.:nevim
|
|
24.06.2018 17:30 -
|
3166933
|
|
Sindy
|
|
|
I kdybych se rozhodl ze koupim v citroenu, nemam zadny v dosahu, nebo se da i pres net? Na citroeny.eu jsem ho nenasel.
I kdybych se rozhodl ze koupim v citroenu, nemam zadny v dosahu, nebo se da i pres net? Na citroeny.eu jsem ho nenasel.
|
|
24.06.2018 18:08 -
|
3166950
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Tak tam zavolej, nebo napi na jejich podporu (chat/e-mail v pravo dole) a oni ti ho seenou.
Tak tam zavolej, nebo napi na jejich podporu (chat/e-mail v pravo dole) a oni ti ho seenou. ;-)
|
|
27.06.2018 18:40 -
|
3167640
|
|
jruze
|
|
|
A jakej ? rovnej , zahnutej ? - pota je draí ne to čidlo a jestli tě to tolik trápí tak ho zatím odpoj a nebude otravovat.
A jakej ? rovnej , zahnutej ? - pota je draí ne to čidlo a jestli tě to tolik trápí tak ho zatím odpoj a nebude otravovat.;-)
|
|
28.06.2018 16:10 -
|
3167806
|
|
Sindy
|
|