| | |
20.02.2015 00:04 -
Re: Originál autorádio s telefonem - SIM karta
|
2789198
|
|
ivanivan
|
|
|
Budu vděčný za BT a to USB by mě taky zajímalo. Na RT4 jde aktivovat a připojit?
Budu vděčný za BT a to USB by mě taky zajímalo. Na RT4 jde aktivovat a připojit?
|
|
20.02.2015 07:37 -
|
2789241
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
To USB ti Jruze dokáe zařídit, mám to od něj a funguje skvěle.
JRUZE-
Jardo ten tvůj "Mistr skrat " tam dokáe dát i to Bluetooth?
To kdyby lo, tak USB u bych měl zbytečně
A nový adaptér na Sim kartu taky... To bych mohl hrát hudbu rovnou z telefonu přes to Bluetooth jako vagr v Berlingu ?
To USB ti Jruze dokáe zařídit, mám to od něj a funguje skvěle.
JRUZE-
To kdyby lo, tak USB u bych měl zbytečně :-d
A nový adaptér na Sim kartu taky... To bych mohl hrát hudbu rovnou z telefonu přes to Bluetooth jako vagr v Berlingu ?
|
|
20.02.2015 13:15 -
|
2789469
|
|
jruze
|
|
|
HELLMUT napsal(a): To USB ti Jruze dokáe zařídit, mám to od něj a funguje skvěle.
JRUZE-
To kdyby lo, tak USB u bych měl zbytečně
Nevím - jetě jsem s ním nemluvil - a co TV ? s tím jetě nikdo nepřiel?
Nevím - jetě jsem s ním nemluvil - a co TV ? s tím jetě nikdo nepřiel? :-))))
|
|
20.02.2015 16:42 -
|
2789532
|
|
ivanivan
|
|
|
Mě by stačilo BT , jsem skromný .
Mě by stačilo BT :palec , jsem skromný :-)))) .
|
|
20.02.2015 17:30 -
|
2789551
|
|
bluemotion
|
Město: Ronov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 286 |
|
|
Jo tak proto ti to neslo spojit, protoze nemas Bluetooth? Tak to ledacos vysvetluje Tak v tom pripade pritel parrot to vyresi...a nebo taky sluchatka z krabicky od telefonu ktere jsi jeste urcite nevytahl
Jo tak proto ti to neslo spojit, protoze nemas Bluetooth? Tak to ledacos vysvetluje :-)) Tak v tom pripade pritel parrot to vyresi...a nebo taky sluchatka z krabicky od telefonu ktere jsi jeste urcite nevytahl :-d
|
|
20.02.2015 19:24 -
|
2789614
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Jsem zájemce. Jestli Skrat to Bluetooth dokáe, tak to chci.
Ale aby to zpracovalo nejen hovory ale i přenos hudby.
Na tom USB kdy je toho moc,tak to trvá dlouho načíst...
Jsem zájemce. Jestli Skrat to Bluetooth dokáe, tak to chci.
Ale aby to zpracovalo nejen hovory ale i přenos hudby.
Na tom USB kdy je toho moc,tak to trvá dlouho načíst...
|
|
20.02.2015 21:36 -
|
2789725
|
|
bluemotion
|
Město: Ronov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 286 |
|
|
Tak to si myslim ze nebude umet nikdo...ve vsech poslednich autech jsem fabriční BT mel a prehravat muziku s pripojeneho zarizeni zvladal jen megane III a to mel i USB, AUX a proste vsechno, C5 to neumi original zadna, ani NG4 ani RNEG
Tak to si myslim ze nebude umet nikdo...ve vsech poslednich autech jsem fabriční BT mel a prehravat muziku s pripojeneho zarizeni zvladal jen megane III a to mel i USB, AUX a proste vsechno, C5 to neumi original zadna, ani NG4 ani RNEG
|
|
20.02.2015 21:50 -
|
2789732
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
streamovat hudbu cez bluetooth dokaze emyway, teda rt6 , prirucka str.291
streamovat hudbu cez bluetooth dokaze emyway, teda rt6 , prirucka str.291
|
|
05.09.2015 23:28 -
|
2857840
|
|
mrazek
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 62 |
|
|
Čus bus měl bych dotaz ohledně RT-2 rádia s telefonem.Mám namontováno -nakonfigurováno ale chybí mi k němu mikrofon,potřeboval bych vědět parametry abych sehnal náhradu popř. jestli by ho někdo neměl na prodej.Díky
Čus bus měl bych dotaz ohledně RT-2 rádia s telefonem.Mám namontováno -nakonfigurováno ale chybí mi k němu mikrofon,potřeboval bych vědět parametry abych sehnal náhradu popř. jestli by ho někdo neměl na prodej.Díky
|
|
06.09.2015 09:24 -
|
2857857
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
bluemotion napsal(a): Tak to si myslim ze nebude umet nikdo...ve vsech poslednich autech jsem fabriční BT mel a prehravat muziku s pripojeneho zarizeni zvladal jen megane III a to mel i USB, AUX a proste vsechno, C5 to neumi original zadna, ani NG4 ani RNEG
Ale ide to, aspon u mna to je v pohode a bez problemov. Ale mam to v telefone zakazane, nakolko Sygic strajkoval a nechcel prehravat povely cez reprak, no a cez bluetooth mu to neslo. Ale uz boli dake aktualizacie, tak to budem musiet odskusat, lebo to by sa mi naozaj pacilo, keby mi navigacne povely isli cez repraky v aute
Ale ide to, aspon u mna to je v pohode a bez problemov. Ale mam to v telefone zakazane, nakolko Sygic strajkoval a nechcel prehravat povely cez reprak, no a cez bluetooth mu to neslo. Ale uz boli dake aktualizacie, tak to budem musiet odskusat, lebo to by sa mi naozaj pacilo, keby mi navigacne povely isli cez repraky v aute :-d
|
|
06.09.2015 14:39 -
|
2857911
|
|
mrazek
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 62 |
|
|
mikrofon se dá koupit v citroenu ale ta cena !!!!!!!! potřeboval bych nějakou náhradu za rozumné peníze.U jsem zkouel jiný ale je to straně potichu.
mikrofon se dá koupit v citroenu ale ta cena !!!!!!!! potřeboval bych nějakou náhradu za rozumné peníze.U jsem zkouel jiný ale je to straně potichu.
|
|
11.09.2015 10:25 -
|
2860403
|
|
jumep
|
|
|
toto je myslim z rt3, mam pocit ze maju rovnake objednacie cisla a len sa to tam zapichava
toto je myslim z rt3, mam pocit ze maju rovnake objednacie cisla a len sa to tam zapichava
|
|
11.09.2015 14:44 -
|
2860486
|
|
mrazek
|
|
|
čus bus já mám rádio RT-2 a VDO navigaci a přesně takový mikrou sháním i to číslo pasuje ,dle citroenu.
čus bus já mám rádio RT-2 a VDO navigaci a přesně takový mikrou sháním i to číslo pasuje ,dle citroenu.
|
|
18.09.2020 19:37 -
Sim karta do telefonu
|
3283718
|
|
Josef78
|
Město: Kadaň , Auto: | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Dobrý den, prosím potřebuji poradit, mám citroen c5 2005 s vestavěným telefonem, potřebuji tam dát sim ale díra na sim je moc veliká, nevím jestli mi tam nechybí nějaká zástrčka nebo něco, předem děkuji za kadou radu 🤷♂️🙈
Dobrý den, prosím potřebuji poradit, mám citroen c5 2005 s vestavěným telefonem, potřebuji tam dát sim ale díra na sim je moc veliká, nevím jestli mi tam nechybí nějaká zástrčka nebo něco, předem děkuji za kadou radu 🤷♂️🙈
|
|
18.09.2020 19:52 -
Re: Sim karta do telefonu
|
3283719
|
|
VB.
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 37 |
|
|
Sim jsou různé velikosti, bude muset pouít redukci
Sim jsou různé velikosti, bude muset pouít redukci
|
|
| |
|
|