| | |
17.04.2011 00:20 -
Originál autorádio s telefonem - SIM karta
|
2384546
|
|
rammy.ul
|
Město: Ústí nad Labem, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Ahoj jsem tu nový, tak mne omluvte jestli se ptám na něco co u tu někde je. Jde mi o toto, mám v autě autorádoi s telefonem,originál, a rád bych do něj sehnal telefonní kartu. Vodafon mi řekl, e je to formát karty, který je nestandartní. Poradíte mi někdo kde sehnat tuto kartu? Díky.
Ahoj jsem tu nový, tak mne omluvte jestli se ptám na něco co u tu někde je. Jde mi o toto, mám v autě autorádoi s telefonem,originál, a rád bych do něj sehnal telefonní kartu. Vodafon mi řekl, e je to formát karty, který je nestandartní. Poradíte mi někdo kde sehnat tuto kartu? Díky.
|
|
17.04.2011 00:24 -
Re: Originál autorádio s telefonem - SIM karta
|
2384549
|
|
jumep
|
|
|
je to standartna karta, proste nevylomena karta
ked kupis kartu je ta pluh-in v takom velkom plastovom obale, to je ten rozmer co potrebujes
je to standartna karta, proste nevylomena karta
ked kupis kartu je ta pluh-in v takom velkom plastovom obale, to je ten rozmer co potrebujes
|
|
17.04.2011 01:19 -
|
2384553
|
|
rammy.ul
|
Město: Ústí nad Labem, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Fakt? tak to mi operátor neříkal pravdu. Super a děkuji.
Fakt? tak to mi operátor neříkal pravdu. Super a děkuji.
|
|
17.04.2011 07:01 -
|
2384556
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
No ja tam mám taky origo radiotelefon , a je na tu standartní SIM kartu - tedy vylomenou . Vyndá z telefonu a foukne do auta , nebo pořídí DUO SIM kartu ... ale asi je víc druhů radiotelefonů .
No ja tam mám taky origo radiotelefon , a je na tu standartní SIM kartu - tedy vylomenou . Vyndá z telefonu a foukne do auta , nebo pořídí DUO SIM kartu ... ale asi je víc druhů radiotelefonů .
|
|
17.04.2011 07:17 -
|
2384559
|
|
rammy.ul
|
|
|
Asi ano, jak říkám nerozumím tomu ale ta "těrbina" je dost iroká na normální simku.
Asi ano, jak říkám nerozumím tomu ale ta "těrbina" je dost iroká na normální simku.
|
|
17.04.2011 08:18 -
|
2384561
|
|
Seki
|
Město: Velké Meziříčí, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Ahoj, mám taky tenhle telefon, pouívá se normální, ale nevylomená simka libovolného operátora. Akorát ti neřeknu, jestli kontaktama nahoru, nebo dolů - to zjistím, a půjdu do garáe
Ahoj, mám taky tenhle telefon, pouívá se normální, ale nevylomená simka libovolného operátora. Akorát ti neřeknu, jestli kontaktama nahoru, nebo dolů - to zjistím, a půjdu do garáe:)
|
|
17.04.2011 08:47 -
|
2384573
|
|
SWOBY
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 90 |
|
|
Myslim, ze ji tam mam strcenou kontaktama nahoru. Koupil jsem na zkousku divokou kartu od vodafone. Nemate nekdo zkusenosti s tim, kdyz clovek chce dve karty na jedno cislo??? Vim, ze vzdycky jedna karta musi byt vypla. spis me zajima cenovka
Myslim, ze ji tam mam strcenou kontaktama nahoru. Koupil jsem na zkousku divokou kartu od vodafone. Nemate nekdo zkusenosti s tim, kdyz clovek chce dve karty na jedno cislo??? Vim, ze vzdycky jedna karta musi byt vypla. spis me zajima cenovka
|
|
17.04.2011 10:31 -
|
2384583
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Cenovka je u O2 - 95 Kč / měsíčně za druhou , tzv. DUO SIM kartu . U ostatních nevím , mám tam strčenou nějakou co jsem dostal od T-Mobile s desetikorunovým kreditem , jenom na vyzkouení .
Cenovka je u O2 - 95 Kč / měsíčně za druhou , tzv. DUO SIM kartu . U ostatních nevím , mám tam strčenou nějakou co jsem dostal od T-Mobile s desetikorunovým kreditem , jenom na vyzkouení .
|
|
17.04.2011 11:34 -
|
2384596
|
|
wytek
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
u vodafone vymění SIM kartu za 2 bezplatně, jejich dalí pouití je také bezplatné. byli jsme u O2, tam jsem měl tu DUO SIM, momentálně jsem přeli k Vodafonu. v autě mám nastaveno chránění PIN kódem, take karta se bez mého zásahu v autě nezapne (kdy jsem to neměl, tak se zapla karta v autě a pak jsem se divil, e se mi nikdo nedovolá na telefon, e jsem nedostupný, i kdy je zapnutý...)
u vodafone vymění SIM kartu za 2 bezplatně, jejich dalí pouití je také bezplatné. byli jsme u O2, tam jsem měl tu DUO SIM, momentálně jsem přeli k Vodafonu. v autě mám nastaveno chránění PIN kódem, take karta se bez mého zásahu v autě nezapne (kdy jsem to neměl, tak se zapla karta v autě a pak jsem se divil, e se mi nikdo nedovolá na telefon, e jsem nedostupný, i kdy je zapnutý...)
|
|
17.04.2011 11:48 -
|
2384598
|
|
dedek
|
Město: Jeneč, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Starý model-nevyloupnutá karta
Nový model-jen vyloupnutá karta
podvojná SIM mi funguje vude
Starý model-nevyloupnutá karta
Nový model-jen vyloupnutá karta
podvojná SIM mi funguje vude:-)
|
|
17.04.2011 17:31 -
|
2384659
|
|
máca
|
|
|
JInak ta duo karta se jmenuje Twin karta a t-mobile si účtuje poplatek za ní 118 Kč měsíčně s DPH
JInak ta duo karta se jmenuje Twin karta a t-mobile si účtuje poplatek za ní 118 Kč měsíčně s DPH
|
|
17.04.2011 19:51 -
|
2384680
|
|
jumep
|
|
|
ja som na to vynasiel este jeden trik, teda platny a pouzitelny v SK, k pausalu zobrat este jednu kartu bez pausalu, na tlacitko zrusenia hovoru na svojej karte si nastavit presmerovanie na tuto kartu, ked niekto vola a chcem prijat hovor v aute, presmerujem to tam, ked nie, necham tak ... ak chcem intimco, porusim predpisi a zdvihnem telefon
a nikdy sa mi nestane potom ze mi zrusi hovori na telefon...
a vyhoda tej bezplatnej karty na pausal je ze ju netreba dobijat aby neprepadla a ked z nej raz za cas zavolam, tak tych par drobnych zaplatim na fakture + do auta sa pripadne dovolam ak niekto v nom bude
ja som na to vynasiel este jeden trik, teda platny a pouzitelny v SK, k pausalu zobrat este jednu kartu bez pausalu, na tlacitko zrusenia hovoru na svojej karte si nastavit presmerovanie na tuto kartu, ked niekto vola a chcem prijat hovor v aute, presmerujem to tam, ked nie, necham tak ... ak chcem intimco, porusim predpisi a zdvihnem telefon :)
a nikdy sa mi nestane potom ze mi zrusi hovori na telefon...
a vyhoda tej bezplatnej karty na pausal je ze ju netreba dobijat aby neprepadla a ked z nej raz za cas zavolam, tak tych par drobnych zaplatim na fakture + do auta sa pripadne dovolam ak niekto v nom bude
|
|
20.04.2011 18:05 -
|
2385361
|
|
SWOBY
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 90 |
|
|
Diky za rady, mam jeste jednu vec, vsude mi telefon funguje. Vjedu do prahy a uz jen vyhledava sit. Vyjedu za prahu a opet funguje, nenapada vas cim by to mohlo byt??? Zajima me to spis ze zvedavosti
Diky za rady, mam jeste jednu vec, vsude mi telefon funguje. Vjedu do prahy a uz jen vyhledava sit. Vyjedu za prahu a opet funguje, nenapada vas cim by to mohlo byt??? Zajima me to spis ze zvedavosti
|
|
20.04.2011 19:59 -
|
2385378
|
|
SWOBY
|
|
|
Ty bláho, nevěřil bych tomu, e zrovna v Praze nebude fungovat telefon dikes
Ty bláho, nevěřil bych tomu, e zrovna v Praze nebude fungovat telefon :-( dikes
|
|
14.10.2011 22:20 -
|
2418965
|
|
hegisek
|
|
|
zdravím mám otázečku koupil jsem tu od kolegi or.radio s elefonem ale nemuu ho spustit chce to po me sik kartu a bud tel.off nebo on tak jestli tam musí bít nebo by to mělo fungovat jako normální radio i bez sim? předem mooooc díík
zdravím mám otázečku koupil jsem tu od kolegi or.radio s elefonem ale nemuu ho spustit chce to po me sik kartu a bud tel.off nebo on tak jestli tam musí bít nebo by to mělo fungovat jako normální radio i bez sim? předem mooooc díík
|
|
14.10.2011 22:27 -
|
2418968
|
|
jumep
|
|
|
kupil si RT2?
ak ano, treba este v tom nakodovat VIN, inak to hrat nebude
kupil si RT2?
ak ano, treba este v tom nakodovat VIN, inak to hrat nebude
|
|
14.10.2011 22:29 -
|
2418970
|
|
jruze
|
|
|
Musí fungovat i bez,jen se ti na VDO zobrazí krtnutý tel.Jinak ten tel. měl hodně patný příjem.
Zapoměl jsem,ale pokud mění za stejný typ tak by snad měl chodit.
Musí fungovat i bez,jen se ti na VDO zobrazí krtnutý tel.Jinak ten tel. měl hodně patný příjem.;-)
Zapoměl jsem,ale pokud mění za stejný typ tak by snad měl chodit.
|
|
14.10.2011 22:47 -
|
2418974
|
|
hegisek
|
|
|
v autě bylo nějaké ob. a chtel jsem or. kuli ovládání a cd měniči ten vin tam dám jak? nebo je třeba zajet do servisu? nereakuje nic jen zapnou a vypnout ani na vdo sed nic neukazuje
v autě bylo nějaké ob. a chtel jsem or. kuli ovládání a cd měniči ten vin tam dám jak? nebo je třeba zajet do servisu? nereakuje nic jen zapnou a vypnout ani na vdo sed nic neukazuje
Přílohy: 1318613047121.jpg ( 15439b ) - |
|
14.10.2011 22:53 -
|
2418976
|
|
jumep
|
|
|