| | |
21.07.2014 21:16 -
Re: Osvětlení pedálů a nohou spolujezdce
|
2717149
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Podle obrázku bys tam měl mít některý ze dvou č.8. Podle čísla OPR. To tvoje je buď ke spolujezdci, nebo do přihrádky před spolujezdcem. Není to z obrázku dost patrný.
Podle obrázku bys tam měl mít některý ze dvou č.8. Podle čísla OPR. To tvoje je buď ke spolujezdci, nebo do přihrádky před spolujezdcem. Není to z obrázku dost patrný.
Přílohy: svetlo x7.jpg ( 77068b ) - |
|
22.07.2014 00:38 -
|
2717258
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jo, ale Bertin č.6 u má a tvrdí, e tam nepasuje. Myslím e č.6 je ke spolujezdci a č.8 k řidiči. A č.8 jsou dva typy, podle data výroby - OPR.
Jo, ale Bertin č.6 u má a tvrdí, e tam nepasuje. Myslím e č.6 je ke spolujezdci a č.8 k řidiči. A č.8 jsou dva typy, podle data výroby - OPR.
|
|
20.11.2014 16:45 -
|
2753989
|
|
Petorix
|
Město: Nové Zámky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 48 |
|
|
Volakto u priiel nato prečo to nesvietí po napojení na tie konektory čo sú tam skryté pod tapacírom. Napojil som tam aj ja svetlo a nič, aha káble teraz sa mi nechce, myslel som e napojím na konektory a bude...a jedine sklamanie
Volakto u priiel nato prečo to nesvietí po napojení na tie konektory čo sú tam skryté pod tapacírom. Napojil som tam aj ja svetlo a nič, aha káble teraz sa mi nechce, myslel som e napojím na konektory a bude...a jedine sklamanie :nevim
|
|
20.11.2014 17:58 -
|
2754160
|
|
Mikra
|
|
|
Je to spojené se stropní lampičkou. Bude to svítit jen kdy bude svítit na stropě. Pokud to má na stropě vypnutý, nerozsvítí se to ani dole.
Je to spojené se stropní lampičkou. Bude to svítit jen kdy bude svítit na stropě. Pokud to má na stropě vypnutý, nerozsvítí se to ani dole.
|
|
20.11.2014 22:42 -
|
2754846
|
|
Petorix
|
Město: Nové Zámky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 48 |
|
|
to viem e musí svietit aj hore, veď práve to by som potreboval aby len vtedy svietilo keď aj hore, to mám odskúané ale aj tak to nesvieti...u pár žudí tu písalo e ani im to nesvietí zato som sa pýtal či u prili nato lebo to u sú starie príspevky... nevadí, nie je to také súrné a dôlezité, len som mal čas tak som to chcel urobi
to viem e musí svietit aj hore, veď práve to by som potreboval aby len vtedy svietilo keď aj hore, to mám odskúané ale aj tak to nesvieti...u pár žudí tu písalo e ani im to nesvietí zato som sa pýtal či u prili nato lebo to u sú starie príspevky... nevadí, nie je to také súrné a dôlezité, len som mal čas tak som to chcel urobi
|
|
20.11.2014 23:22 -
|
2754879
|
|
jumep
|
|
|
nikdy som s tym problem nemal, zapichol som vzdy kable a islo to
nikdy som s tym problem nemal, zapichol som vzdy kable a islo to
|
|
18.11.2015 21:43 -
|
2888422
|
|
Atrigon
|
Město: Michalovce, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 3 |
|
|
nazdar hosi, riesil to uz niekto aj na C5 III? kupil som ju predvcerom.... aj napriek tomu ze je to vybava business confort,tak tam svetielka nemam a planujem to napojit na kabliky co idu do dverovych svetielok,len este neviem ako sa k nim pod palubovkou dostanem, ked sa podari napojit osvetlenie v predu ,tak to potiahnem aj pod sedacky,aby sa svietilo aj v zadu,tak ako som to mal v passate
nazdar hosi, riesil to uz niekto aj na C5 III? kupil som ju predvcerom.... aj napriek tomu ze je to vybava business confort,tak tam svetielka nemam :nevim a planujem to napojit na kabliky co idu do dverovych svetielok,len este neviem ako sa k nim pod palubovkou dostanem, ked sa podari napojit osvetlenie v predu ,tak to potiahnem aj pod sedacky,aby sa svietilo aj v zadu,tak ako som to mal v passate
|
|
18.11.2015 21:47 -
|
2888425
|
|
jumep
|
|
|
naposledy co som mal sancu to kontrolovat, tak to kabelaz neobsahovala standartne
naposledy co som mal sancu to kontrolovat, tak to kabelaz neobsahovala standartne
|
|
05.02.2017 17:09 -
|
3036130
|
|
brixtr
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 191 |
|
|
osvětlení nohou mám napojené na lampičku ale přemýlel jsem e bych to změnil. neřeil někdo jak to zapojit jakoby na senzor světel? abych to rozvedl: ve dne by to nesvítilo a v noci jakmile by se zapnulo automatické svícení( rozsvítí se budíky atd) tak e by i osvětlení nohou svítilo? jedná se mi o c5 I
osvětlení nohou mám napojené na lampičku ale přemýlel jsem e bych to změnil. neřeil někdo jak to zapojit jakoby na senzor světel? abych to rozvedl: ve dne by to nesvítilo a v noci jakmile by se zapnulo automatické svícení( rozsvítí se budíky atd) tak e by i osvětlení nohou svítilo? jedná se mi o c5 I
|
|
05.02.2017 21:26 -
|
3036221
|
|
brixtr
|
|
|
děkuji za velice přínosnou radu zda to jde popř. jak zapojit tak aby to svítilo jak bych si přál.. bez tvé odpovědi bych nad tím přemýlel věčnost
děkuji za velice přínosnou radu zda to jde popř. jak zapojit tak aby to svítilo jak bych si přál.. bez tvé odpovědi bych nad tím přemýlel věčnost ;)
|
|
05.02.2017 21:57 -
|
3036228
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Můe to napojit třeba na osvětlení zapalovače.... Kadopádně mě by to dost ruilo při jízdě ve tmě, ale to je tvoje věc..
Můe to napojit třeba na osvětlení zapalovače.... Kadopádně mě by to dost ruilo při jízdě ve tmě, ale to je tvoje věc.. :-)
|
|
05.02.2017 22:36 -
|
3036242
|
|
brixtr
|
|
|
Jardo ty sis rejpnul já taky mám v autě víc pojistek ne má nejnovějí auto vechny hovadiny co tam dávám tak si jistím pojistkovým pouzdrem... ta pajda navíc mi za to stojí
DeFuckTo: díky tohle mě fakt necvaklo.. no to ví já se za jízdy bojím tmy a líbí se mi ta zelená( tou to mám podsvícený) no kdy mi to bude vadit můu to dát zpět. díky tobě to teď můu vyzkouet díky
Jardo ty sis rejpnul já taky :) mám v autě víc pojistek ne má nejnovějí auto :D vechny hovadiny co tam dávám tak si jistím pojistkovým pouzdrem... ta pajda navíc mi za to stojí :)
DeFuckTo: díky tohle mě fakt necvaklo.. no to ví já se za jízdy bojím tmy :D a líbí se mi ta zelená( tou to mám podsvícený) no kdy mi to bude vadit můu to dát zpět. díky tobě to teď můu vyzkouet díky :palec
|
|
05.02.2017 23:00 -
|
3036246
|
|
vaf
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 113 |
|
|
No jen jestli nemá úchylku a nechce sledovat, jak ti rostou nehty na nohách. Tak sem tam taky koukni před sebe, kdy jede.
No jen jestli nemá úchylku a nechce sledovat, jak ti rostou nehty na nohách. Tak sem tam taky koukni před sebe, kdy jede. :-))))
|
|
06.02.2017 08:21 -
|
3036269
|
|
brixtr
|
|
|
A je to venku sakra
no musím se na to podívat. Ted kdy jsem jel tak jsem koukal e zapalovače nesvítí ani jeden. tak se podívam na pojistky. měla by to být F9 tak snad to bude jen v tom..
A je to venku :D sakra :D
no musím se na to podívat. Ted kdy jsem jel tak jsem koukal e zapalovače nesvítí ani jeden. tak se podívam na pojistky. měla by to být F9 tak snad to bude jen v tom..
|
|
| |
|
|