| | |
29.03.2011 23:56 -
Osvětlení pedálů a nohou spolujezdce
|
2381241
|
|
Boracon
|
Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
Ahoj, sehnal jsem si z vrakáče světla pod palubku co osvětlujou pedály a podlahu u spolujezdce při otevřenejch dveřích, a chtěl bych si je tam zapojit akorát je problém kam e nemoch by mi někdo poradit nejlépe i nějaké to foto by se hodilo kam to mam zapojit? hledal jsem a nikde sem o tom tady nic nenael, pokud jsem hledal patně tak se omlouvám
Ahoj, sehnal jsem si z vrakáče světla pod palubku co osvětlujou pedály a podlahu u spolujezdce při otevřenejch dveřích, a chtěl bych si je tam zapojit akorát je problém kam e :-d nemoch by mi někdo poradit nejlépe i nějaké to foto by se hodilo kam to mam zapojit? hledal jsem a nikde sem o tom tady nic nenael, pokud jsem hledal patně tak se omlouvám :palec
|
|
30.03.2011 06:39 -
Re: Osvětlení pedálů a nohou spolujezdce
|
2381253
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Já to věděl... a nael to u jumepa
Take podle fotek hledej na levém boku (jak je páčka na otevření kapoty) pod tapecem svazek tří káblíků.
edý, bílý a světle zelený. Zatáhni za něj a vytáhne jej celý i s konektorem na konci. Ten zacvakni do osvětlení a .... hotovo !
Tak posílám odkaz na něj : .link.
Já to věděl... a nael to u jumepa :-d
Take podle fotek hledej na levém boku (jak je páčka na otevření kapoty) pod tapecem svazek tří káblíků.
edý, bílý a světle zelený. Zatáhni za něj a vytáhne jej celý i s konektorem na konci. Ten zacvakni do osvětlení a .... hotovo ! :-)
Tak posílám odkaz na něj : http://c5.jumep.com/svetlanohy/
|
|
30.03.2011 08:32 -
|
2381259
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Ja nasel konektory, napojil obe svetla taky, ale nesviti
Ja nasel konektory, napojil obe svetla taky, ale nesviti :-(
|
|
30.03.2011 10:10 -
|
2381275
|
|
jumep
|
|
|
v strope mas zapojene vsetko?
stano1 tiez hovori ze mu to nesvieti, zazina a zhasina sa to spolu zo stropnym svetlom
v strope mas zapojene vsetko?
stano1 tiez hovori ze mu to nesvieti, zazina a zhasina sa to spolu zo stropnym svetlom
|
|
30.03.2011 10:50 -
|
2381284
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Stropni svetlo - funguje pozvolne zhasinani, funguji i 2 postranni svetyla na tlacitko.
Stropni svetlo - funguje pozvolne zhasinani, funguji i 2 postranni svetyla na tlacitko.
|
|
30.03.2011 10:51 -
|
2381286
|
|
jumep
|
|
|
pozrem vecer ako je to zapojene
pozrem vecer ako je to zapojene
|
|
30.03.2011 11:35 -
|
2381289
|
|
jruze
|
|
|
Pokud tam nemá ty kabely tak je to zapojené do BSI kabel č.3002a v edá svorkovnice.Světýlka jsou zapojené paraélně druhý drátek kamkoli na kostru.Nebo druhé řeení pokud má osvětlení ve dveřích tak podle čísla u tohoto světýlka najít stejné ve svazku co jde ze dveří a napojit se na něj.
Pokud tam nemá ty kabely tak je to zapojené do BSI kabel č.3002a v edá svorkovnice.Světýlka jsou zapojené paraélně druhý drátek kamkoli na kostru.Nebo druhé řeení pokud má osvětlení ve dveřích tak podle čísla u tohoto světýlka najít stejné ve svazku co jde ze dveří a napojit se na něj.
Přílohy: 300320111720.jpg ( 634726b ) - 300320111719.jpg ( 728728b ) - |
|
30.03.2011 13:26 -
|
2381325
|
|
jumep
|
|
|
ja som mal na mysli skor ze s cim je to prepojene, ps. nevidel som auto ktore to nemalo tie konektory
ja som mal na mysli skor ze s cim je to prepojene, ps. nevidel som auto ktore to nemalo tie konektory :)
|
|
30.03.2011 20:41 -
|
2381471
|
|
Boracon
|
|
|
JirkaŘ: Dík o víkendu mam volno tak to budu řeit a dám vědět jak jsem dopad, jinak já nemám osvětlení ve dveřích tak snad to nějak pude, ty fotky od jumepa so supr
JirkaŘ: Dík :-)))) o víkendu mam volno tak to budu řeit a dám vědět jak jsem dopad, jinak já nemám osvětlení ve dveřích tak snad to nějak pude, ty fotky od jumepa so supr :palec
|
|
01.04.2011 14:04 -
|
2381942
|
|
Boracon
|
|
|
Tak mám hotovo, sice sem tam ádný konektory pro zapojení nenael ani na jedný straně jak je na fotkách asi nějaká chudí výbava , tak sem to udělal po svém na kaé straně normálně kostra, propojit světla mezi sebou (edej drát) a pak od řidiče nahoru sloupkem a do stropního světla (viz foto). Ve funguje jak má, světla pozvolna zhasínaj jak na stropě
Tak mám hotovo, sice sem tam ádný konektory pro zapojení nenael ani na jedný straně jak je na fotkách asi nějaká chudí výbava :-p, tak sem to udělal po svém na kaé straně normálně kostra, propojit světla mezi sebou (edej drát) a pak od řidiče nahoru sloupkem a do stropního světla (viz foto). Ve funguje jak má, světla pozvolna zhasínaj jak na stropě :palec
Přílohy: drát.jpg ( 535476b ) - bílí drát uplně v pravo světlo.jpg ( 742198b ) - funguje se stropnim světlem |
|
02.04.2011 14:45 -
|
2382124
|
|
Boracon
|
|
|
Tak jsem to jetě trochu předělal modrá je přece jen dobrá
Tak jsem to jetě trochu předělal :-)))) modrá je přece jen dobrá ;-)
Přílohy: 02042011298.jpg ( 476143b ) - 02042011300.jpg ( 152578b ) - |
|
02.04.2011 17:39 -
|
2382180
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Moná tomu nerozumím, ale k čemu je dobré svítit si na nohy?
(já to mám z výroby a ádné vyuití jsem pro to zatím nenael)
Moná tomu nerozumím, ale k čemu je dobré svítit si na nohy?
|
|
02.04.2011 20:37 -
|
2382200
|
|
JirkaŘ
|
|
|
TomasT - řekl bych e aspoň je vidět kam dám nohy... Nee, dělám srandu, je to moná jen detail, ale určitě příjemný Buď rád e to má. Já to měl taky v předchozích vozech... te to tady v C5 nemám a z počátku mi to vcelku chybělo, ale zvykl jsem si.
Boracon - díky tvé snaze osvětlení dodělat začínám přemýlet, e jej moná taky dodělám ve voze...
TomasT - řekl bych e aspoň je vidět kam dám nohy... :-)))) Nee, dělám srandu, je to moná jen detail, ale určitě příjemný :palec Buď rád e to má. Já to měl taky v předchozích vozech... te to tady v C5 nemám a z počátku mi to vcelku chybělo, ale zvykl jsem si.
Boracon - díky tvé snaze osvětlení dodělat začínám přemýlet, e jej moná taky dodělám ve voze...
|
|
02.04.2011 20:39 -
|
2382201
|
|
Boracon
|
|
|
kdy ti večer spadne něco hodně malího na zem a nemá baterku zrovna včera sem hledal rouby z radia
kdy ti večer spadne něco hodně malího na zem a nemá baterku ;-) zrovna včera sem hledal rouby z radia :-d
|
|
02.04.2011 20:42 -
|
2382202
|
|
Boracon
|
|
|
drim palce
drim palce :palec
|
|
02.04.2011 21:21 -
|
2382216
|
|
stano1
|
|
|
TomasT napsal(a): Moná tomu nerozumím, ale k čemu je dobré svítit si na nohy?
Tak pripájam sa aj ja do diskusie.
Ako písal jumep ani mne to osvetlenie nôh nejde a tie som nemal osvetlenie dverí,ale dorobil som si.
Stačí vyreza dieru v tapacíre (zvnútra je to naznačené od výroby) a káble s konektorom len tak vysia vo dverách.
podla mna nemá moc velký význam, ked sa osvetlenie nôh zapína spolu s celým osvetlením auta,skôr to má význam ked je to napojené na osvelenie dverí,to zn. e v noci pri vypnutom osvetlení a otvorení dverí sa rozsvieti len osvetlenie dverí (teda dvere svietia na zem aby si nestúpil do kalue...) a osvetlenie nôh.
Je to fajn vtedy ked cestujete v noci,osadenstvo spí a vy ich pri vystupovaní alebo nastupovaní nechcete ruit. Kamarát to má ma mondeu a vyzerá to fantasticky ked nastulujete do auta kde svietia len dvere,palubovka a osv. na nohy. Take som aj rád e mi to nejde a chcem to napoji na dvere.
Tak pripájam sa aj ja do diskusie.
Ako písal jumep ani mne to osvetlenie nôh nejde a tie som nemal osvetlenie dverí,ale dorobil som si.
Stačí vyreza dieru v tapacíre (zvnútra je to naznačené od výroby) a káble s konektorom len tak vysia vo dverách.
podla mna nemá moc velký význam, ked sa osvetlenie nôh zapína spolu s celým osvetlením auta,skôr to má význam ked je to napojené na osvelenie dverí,to zn. e v noci pri vypnutom osvetlení a otvorení dverí sa rozsvieti len osvetlenie dverí (teda dvere svietia na zem aby si nestúpil do kalue...) a osvetlenie nôh.
Je to fajn vtedy ked cestujete v noci,osadenstvo spí a vy ich pri vystupovaní alebo nastupovaní nechcete ruit. Kamarát to má ma mondeu a vyzerá to fantasticky ked nastulujete do auta kde svietia len dvere,palubovka a osv. na nohy. Take som aj rád e mi to nejde a chcem to napoji na dvere. :-d
|
|
03.04.2011 11:44 -
|
2382264
|
|
SaraXM
|
Město: Troskotovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 130 |
|
|
Ahoj toto vsechno jsem take resil , na vsech dverich mam udelane led pasky sviti pri otevrenych dverich a na ten samy kabel mam pripojene i ledky pod palubkou pokud dvere nesviti je to uplne slabounce videt v noci a pokud se otevrou dvere sviti to krasne zkusim nafotit a pridat fotky byla to prace na par hodin jen to chce si pohrat a trosku pristup je horsi ale da se to pri trose dobre vule Tak tedy preji at se prace dari
Ahoj toto vsechno jsem take resil , na vsech dverich mam udelane led pasky sviti pri otevrenych dverich a na ten samy kabel mam pripojene i ledky pod palubkou pokud dvere nesviti je to uplne slabounce videt v noci a pokud se otevrou dvere sviti to krasne zkusim nafotit a pridat fotky byla to prace na par hodin jen to chce si pohrat a trosku pristup je horsi ale da se to pri trose dobre vule Tak tedy preji at se prace dari :-)
|
|
03.04.2011 15:38 -
|
2382299
|
|
Pavel C5
|
|
|
tu je moje prerobenie .link. ,toto je osvetlenie interieru:.link. ,toto je osvetlenie kufra:.link. ,,svvietivost podnohamy,v interieri a v kufri perfektna
tu je moje prerobenie:palec http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/84929038_9499063404bf1a747debe6.jpg ,toto je osvetlenie interieru:http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/84929038_18422490414bf1a7754fabf.jpg ,toto je osvetlenie kufra:http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/84929038_12237083574bf1a70b1ea52.jpg ,,svvietivost podnohamy,v interieri a v kufri perfektna;-)
|
|
21.07.2014 21:01 -
|
2717117
|
|
bertin
|
Město: Lastomir, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 6 |
|
|
mam citroen c5 x7 2011 mam predpripravu osvetlenia na pedale a spolujazdca. Podla katalogu by tam malo byt osvetlenie c. 6362N6 ale ked mi to doslo tak to tam do vylezu nepasuje. Vedel by mi niekto povedat katalogove cisla orig. dielov? Dakujem
mam citroen c5 x7 2011 mam predpripravu osvetlenia na pedale a spolujazdca. Podla katalogu by tam malo byt osvetlenie c. 6362N6 ale ked mi to doslo tak to tam do vylezu nepasuje. Vedel by mi niekto povedat katalogove cisla orig. dielov? Dakujem
|
|
| |
|
|