| | |
11.02.2011 14:02 -
Topení nebo anténa?
|
2372898
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Mám na zadním bočním okně Break tři prouky jako vyhřívání zadního skla, ale je to origo přeruené v jednom místě a vede k tomu jen jeden kabel. Teda alespoň jsem druhý neviděl. Okno netopí, tak si myslím, e je to nějaká anténa. Ale k čemu, kdy k rádiu i k navi mám na střee? Nevíte někdo, na co to tam je?
Přikládám foto. Kvalita nic moc, je to mobilem.
Mám na zadním bočním okně Break tři prouky jako vyhřívání zadního skla, ale je to origo přeruené v jednom místě a vede k tomu jen jeden kabel. Teda alespoň jsem druhý neviděl. Okno netopí, tak si myslím, e je to nějaká anténa. Ale k čemu, kdy k rádiu i k navi mám na střee? Nevíte někdo, na co to tam je?
Přikládám foto. Kvalita nic moc, je to mobilem.
Přílohy: Okno1a.jpg ( 320067b ) - Detail - nahoře v levo přeruení Okno2a.jpg ( 269039b ) - Dole v pravo přívod, nahoře přeruení |
|
11.02.2011 18:10 -
Re: Topení nebo anténa?
|
2372958
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
jj, to vypada na antenu, poznas to podle toho jestli k tomu vede koaxialni kabel. Jeho stineni by melo byt pripojeno nekde na karoserii (zem).
jj, to vypada na antenu, poznas to podle toho jestli k tomu vede koaxialni kabel. Jeho stineni by melo byt pripojeno nekde na karoserii (zem).
|
|
11.02.2011 18:17 -
|
2372963
|
|
DOUFAK
|
|
|
Je to vyhřívání bočních zadních skel.Mají to ta lepí auta v nej.výbavě.Musí tam být,měl by tam být extra spínač s symbolem vyhřívání,jako na zadní okno,anebo je to společné.Je vidět,e to není ádný ebřinák v X výbavě. Pánové mající výbavu X - pardon - zase tak zle to nemyslím.
Je to vyhřívání bočních zadních skel.Mají to ta lepí auta v nej.výbavě.Musí tam být,měl by tam být extra spínač s symbolem vyhřívání,jako na zadní okno,anebo je to společné.Je vidět,e to není ádný ebřinák v X výbavě. Pánové mající výbavu X - pardon - zase tak zle to nemyslím.:-d
|
|
11.02.2011 18:19 -
|
2372966
|
|
DOUFAK
|
|
|
Sakra,aby to nebylo nakonec FAKT rádio.Já tohle viděl jako vyhřev okna u BMV,ale ne u Citroue...
Sakra,aby to nebylo nakonec FAKT rádio.Já tohle viděl jako vyhřev okna u BMV,ale ne u Citroue...:-o
|
|
11.02.2011 18:56 -
|
2372986
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
alx napsal(a): jj, to vypada na antenu, poznas to podle toho jestli k tomu vede koaxialni kabel. Jeho stineni by melo byt pripojeno nekde na karoserii (zem).
Taky si myslím na anténu, zvlá kdy jsem před myčkou sundal tu na střee, potom ji zapoměl nasadit a rádio hrálo normálně. Fakt je, e to bylo v Liberci a tam je signál silný. Budu to muset testnout někde se slabím příjmem. Topení to asi nebude, protoe ádný jiný vypínač nemám a rozmrazuje se mi jen zadní okno, boční ne. A je to jenom na pravé straně. Navíc je to uměle přeruené asi třímilimetrovou mezerou, take by to netopilo.
Taky si myslím na anténu, zvlá kdy jsem před myčkou sundal tu na střee, potom ji zapoměl nasadit a rádio hrálo normálně. Fakt je, e to bylo v Liberci a tam je signál silný. Budu to muset testnout někde se slabím příjmem. Topení to asi nebude, protoe ádný jiný vypínač nemám a rozmrazuje se mi jen zadní okno, boční ne. A je to jenom na pravé straně. Navíc je to uměle přeruené asi třímilimetrovou mezerou, take by to netopilo.
|
|
11.02.2011 20:58 -
|
2373031
|
|
tief
|
|
|
je to druha antena u dual band a tri band radii ( u tri bandu je na oboch stranach )
je to druha antena u dual band a tri band radii ( u tri bandu je na oboch stranach )
|
|
11.02.2011 21:14 -
|
2373034
|
|
tief
|
|
|
resp. dual tuner dual band je u mobilov
resp. dual tuner :) dual band je u mobilov :)
|
|
26.11.2011 18:00 -
Re: Atermicke celni sklo a navigace
|
2427851
|
|
lubco
|
Město: , Auto: CITROEN BERLINGO Shine BlueHDI 130 S&S | Počet příspěvků: 76 |
|
|
na pravom zadnom okne je vyhrievanie - nato
na pravom zadnom okne je vyhrievanie - nato
|
|
26.11.2011 20:59 -
Re: Atermicke celni sklo a navigace
|
2427880
|
|
lubco
|
Město: , Auto: CITROEN BERLINGO Shine BlueHDI 130 S&S | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Vdaka, doteraz som si myslel, ze mam prerusenu vodivu cestu a preto to nehreje. Takze to mam OK, akurat to je na iny ucel
Vdaka, doteraz som si myslel, ze mam prerusenu vodivu cestu a preto to nehreje. Takze to mam OK, akurat to je na iny ucel :-o
|
|
| |
|
|