05.06.2011 19:55 -
Re: Funkce autorádia
|
2395129
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
no to bude dost sloité... taky se chystám na vstup, ale dám si ho do kastlíku, je to zaroveň i schované, nevadí mi to. No jestli chce a tam bzde muset rozdlělat tunel, jinak to neprotáhne. Je tam narvané ovládání vzduchu a klimatizace. Nebo ti nezbyde nic jiného ne to zpoza palubky natáhnou zpět k rádiu.
no to bude dost sloité... taky se chystám na vstup, ale dám si ho do kastlíku, je to zaroveň i schované, nevadí mi to. No jestli chce a tam bzde muset rozdlělat tunel, jinak to neprotáhne. Je tam narvané ovládání vzduchu a klimatizace. Nebo ti nezbyde nic jiného ne to zpoza palubky natáhnou zpět k rádiu.
|
|
05.06.2011 20:11 -
|
2395130
|
|
jumep
|
|
|
neviem preco mi nezvolas, je to dost jednoduche, kabel prepchaj tym onym co idu anteny dole a spodkom potom prechadza kablovy zvazok do tunelu (tunel musis mat dole), cize k tomu zvazku sa pripnes
ja mam tade natiahnute napajanie na HF sadu
neviem preco mi nezvolas, je to dost jednoduche, kabel prepchaj tym onym co idu anteny dole a spodkom potom prechadza kablovy zvazok do tunelu (tunel musis mat dole), cize k tomu zvazku sa pripnes
ja mam tade natiahnute napajanie na HF sadu
|
|
05.06.2011 22:04 -
|
2395147
|
|
tief
|
|
|
dat dole tunel je otazka 10 minut praci, ak mas cvik tak 5 minut ...
dat dole tunel je otazka 10 minut praci, ak mas cvik tak 5 minut ...
|
|
06.06.2011 08:08 -
|
2395174
|
|
flyteSVK
|
|
|
Okrem toho ze som lenivy davat ten tunel dole, tak som samozrejme nemal nastrckovy kluc. Ale vidim ze asi ina cesta neni dik.
Okrem toho ze som lenivy davat ten tunel dole, tak som samozrejme nemal nastrckovy kluc. Ale vidim ze asi ina cesta neni :) dik.
|
|
30.03.2012 21:33 -
|
2463763
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
nemůu přijít na to, jak se u RT4/5 nastavuje fader (předozadní vyváení repro), nikde jsem to nenael, nevěděl by někdo?
nemůu přijít na to, jak se u RT4/5 nastavuje fader (předozadní vyváení repro), nikde jsem to nenael, nevěděl by někdo?
|
|
30.03.2012 21:34 -
|
2463765
|
|
jumep
|
|
|
mozno ho mas vypnuty
mozno ho mas vypnuty
|
|
06.09.2012 18:34 -
|
2503510
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
chtěl jsem se zeptat jestli se musí diagnostikou povolit a zároven na stálo zapnout RDS na radiu.
Mám ho v menu,ale kdy ho aktivuji a pak po zastavení nastartuju je deaktivováno.
Musím to pořád zapínat a to mě sejří. Mám tady u nás slabí signal a vím,e je tady jetě lepí frekvence,ale neladí automaticky jen kdy to zapnu
chtěl jsem se zeptat jestli se musí diagnostikou povolit a zároven na stálo zapnout RDS na radiu.
Mám ho v menu,ale kdy ho aktivuji a pak po zastavení nastartuju je deaktivováno.
Musím to pořád zapínat a to mě sejří. Mám tady u nás slabí signal a vím,e je tady jetě lepí frekvence,ale neladí automaticky jen kdy to zapnu:nevim
|
|
| |