| | |
30.12.2010 12:54 -
Re: Funkce autorádia
|
2367398
|
|
MatoCZ
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 30 |
|
|
To jsou ale věci,které mi nikterak neomezují vybavení vozu, které jsou důleité pro nadstandardní "vyuitelné" funkce auta. Tím opravdu myslím třeba ten parkovací asistent,vypnutí ESP atd.... Ale nezobrazování teploty a hodin by mi vak chybělo. Ten AUX-in je zezadu rádia? Vepředu toti není...
To jsou ale věci,které mi nikterak neomezují vybavení vozu, které jsou důleité pro nadstandardní "vyuitelné" funkce auta. Tím opravdu myslím třeba ten parkovací asistent,vypnutí ESP atd.... Ale nezobrazování teploty a hodin by mi vak chybělo. Ten AUX-in je zezadu rádia? Vepředu toti není...
|
|
30.12.2010 12:57 -
|
2367399
|
|
MatoCZ
|
|
|
Pokud by lo kvalitní přehrávání MP3 řeit přes AUX-in a parrot se dá sehnat pouitý i kolem 1500,-, tak pak je to opravdu dobrá cenová varianta....
Pokud by lo kvalitní přehrávání MP3 řeit přes AUX-in a parrot se dá sehnat pouitý i kolem 1500,-, tak pak je to opravdu dobrá cenová varianta....;-)
|
|
30.12.2010 12:58 -
|
2367400
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
tak to asi prubnu tuhle monost to zní dobře.jinak ten fm transmiter jsem koupil tenhle .link. ale kadou chvíli musim přeladovat páč se do toho furt motá nějaký rádio a zvuk taky nic moc.V praze téměř nepouitelný
tak to asi prubnu tuhle monost to zní dobře.jinak ten fm transmiter jsem koupil tenhle http://www.alza.cz/emgeton-wireless-carpack-5-d144692.htm ale kadou chvíli musim přeladovat páč se do toho furt motá nějaký rádio a zvuk taky nic moc.V praze téměř nepouitelný
|
|
30.12.2010 13:01 -
|
2367401
|
|
MatoCZ
|
|
|
Já si koupil pro začátek levnej kolem dvou stovek a dobře jsem tedy udělal,e jsem nekoupil ten tvůj,protoe jsem o něm slyel samou chválu a jak vidím,tak zas tak dobrej není...
Já si koupil pro začátek levnej kolem dvou stovek a dobře jsem tedy udělal,e jsem nekoupil ten tvůj,protoe jsem o něm slyel samou chválu a jak vidím,tak zas tak dobrej není...:nevim
|
|
30.12.2010 13:04 -
|
2367402
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
autodiag napsal(a): go home je vypnuti nebo casove nastaveni zap/vap svetel po zamknuti/odemknuti auta deni sviceni zapnuto/vypnute ,funkce je zavysla na nastaveni v bsi
ano, ale kde go home a jak to nastavím, nikde to nemůu najít, jde to jen přes diag.?
go home je vypnuti nebo casove nastaveni zap/vap svetel po zamknuti/odemknuti auta deni sviceni zapnuto/vypnute ,funkce je zavysla na nastaveni v bsi
ano, ale kde go home a jak to nastavím, nikde to nemůu najít, jde to jen přes diag.?
|
|
30.12.2010 13:12 -
|
2367403
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
transmiter u modernich aut je trochu problem
svody uz nejsou tak nekvalitni a antena je vzadu na strese a ty jsi pod ni
reseni,ponekud prasacke ale funkcni,je nariznuti koaxu a na zivy vodic napajet cca pul metru vodice,ziskas tim jakousi antenu kterou lepe dostanes signal z transmiteru do anteniho vstupu
auta ktere nemaji antenu ve strese ale maji ji ve sklech tento problem vetsinou nemaji
transmiter u modernich aut je trochu problem
svody uz nejsou tak nekvalitni a antena je vzadu na strese a ty jsi pod ni
reseni,ponekud prasacke ale funkcni,je nariznuti koaxu a na zivy vodic napajet cca pul metru vodice,ziskas tim jakousi antenu kterou lepe dostanes signal z transmiteru do anteniho vstupu
auta ktere nemaji antenu ve strese ale maji ji ve sklech tento problem vetsinou nemaji
|
|
30.12.2010 13:58 -
|
2367410
|
|
jumep
|
|
|
osobne, vymenou radia v c5 2 stratis cely ten ovladaci panel palubneho pocitaca, tj. aj nastavene eco modu a podobne
nejsom si tym isty ale pohladom na panel radia je jasne o co prides
edit:
co sa tyka ESP a tlacitok na ovladacom paneli klimatizacie - tam to zostane vsetko fungovat
pripadne by som zohnal RT4/5 - ked uz investovat
osobne, vymenou radia v c5 2 stratis cely ten ovladaci panel palubneho pocitaca, tj. aj nastavene eco modu a podobne
nejsom si tym isty ale pohladom na panel radia je jasne o co prides
edit:
co sa tyka ESP a tlacitok na ovladacom paneli klimatizacie - tam to zostane vsetko fungovat
pripadne by som zohnal RT4/5 - ked uz investovat
|
|
30.12.2010 14:01 -
|
2367412
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
tam zadny panel ale Petre neni ,jen to radio..ale ty myslis asi prepinani funkci nalevo (klima,ppc,atd)
rt4/5 ? hmm a menit celou palubovku ???
navic clovek pise ze se da koupit POUZITY parrot za 1500 ten asi investovat nebude
tam zadny panel ale Petre neni ,jen to radio..ale ty myslis asi prepinani funkci nalevo (klima,ppc,atd)
navic clovek pise ze se da koupit POUZITY parrot za 1500 :) ten asi investovat nebude
|
|
30.12.2010 14:10 -
|
2367415
|
|
jumep
|
|
|
Toto je predsa radio s panelom a ovladanim pp, ne?
Toto je predsa radio s panelom a ovladanim pp, ne?
|
|
30.12.2010 14:16 -
|
2367417
|
|
autodiag
|
|
|
autodiag napsal(a): tam zadny panel ale Petre neni ,jen to radio..ale ty myslis asi prepinani funkci nalevo (klima,ppc,atd)
autodiag napsal(a): z funkci ktere si nastavujes na pal.pc pomoci radia si nenastavis nic
audio - funkce nastaveni audia ..bude mit nove radio
source - nastavi packou
trip - nastavi packou
Tel - nepodstatne,nema bt telefon
clin - nepodstatne ,nastavi dole jen uz nenastavi rozmisteni
dark - neztlumi/nezhasne si budiky a podsvetleni
-
audio - funkce nastaveni audia ..bude mit nove radio
source - nastavi packou
trip - nastavi packou
Tel - nepodstatne,nema bt telefon
clin - nepodstatne ,nastavi dole jen uz nenastavi rozmisteni
dark - neztlumi/nezhasne si budiky a podsvetleni
-
|
|
30.12.2010 14:27 -
|
2367418
|
|
PetrXX
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 29 |
|
|
Nad muzikou z nějakého vnějího zdroje u taky delí dobu uvauju, mám mraky GB muziky a onglování s CD u mě nebaví. Pokud jde vytáhnout AUX-IN, bylo by to asi nejlepí řeení.
Dotaz: jak vytáhnout AUX-IN z rádia? Je na vytaení rádia potřeba nějaký pecyjálny vercajk, a kdy u to dokáu, jakou koncovku potřebuji na nacvaknutí na rádio?
(Jestli to u tady bylo, tak se omlouvám a hoďte mi link please)
Nad muzikou z nějakého vnějího zdroje u taky delí dobu uvauju, mám mraky GB muziky a onglování s CD u mě nebaví. Pokud jde vytáhnout AUX-IN, bylo by to asi nejlepí řeení.
Dotaz: jak vytáhnout AUX-IN z rádia? Je na vytaení rádia potřeba nějaký pecyjálny vercajk, a kdy u to dokáu, jakou koncovku potřebuji na nacvaknutí na rádio?
(Jestli to u tady bylo, tak se omlouvám a hoďte mi link please)
|
|
30.12.2010 14:39 -
|
2367438
|
|
autodiag
|
|
|
je potreba napinovat do konektoru tri vodice a povolit aux v radiu..a nasledne nekam umistit vstup
je potreba napinovat do konektoru tri vodice a povolit aux v radiu..a nasledne nekam umistit vstup
|
|
30.12.2010 14:49 -
|
2367441
|
|
PetrXX
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 29 |
|
|
autodiag napsal(a): je potreba napinovat do konektoru tri vodice a povolit aux v radiu..a nasledne nekam umistit vstup
Je konektor pro napinování nějak označen, nebo je třeba sehnat schéma jednotlivých pinů?
Je konektor pro napinování nějak označen, nebo je třeba sehnat schéma jednotlivých pinů?
|
|
30.12.2010 15:02 -
|
2367446
|
|
autodiag
|
|
|
napisu navod a dali buh tak tief ho do vecera vystavi
napisu navod a dali buh tak tief ho do vecera vystavi
|
|
30.12.2010 15:43 -
|
2367463
|
|
PetrXX
|
|
|
super, díky
super, díky
|
|
30.12.2010 16:00 -
|
2367466
|
|
MatoCZ
|
|
|
autodiag napsal(a): napisu navod a dali buh tak tief ho do vecera vystavi
To by bylo fajn,kdybys ten návod napsal, nebo jsem koukal na zadní stranu rádia a bohuel tam přímo AUX-in není. Jo a mé rádio je RD4 N1 X2, přesně to, co tady ukázal jumep.
To by bylo fajn,kdybys ten návod napsal, nebo jsem koukal na zadní stranu rádia a bohuel tam přímo AUX-in není. Jo a mé rádio je RD4 N1 X2, přesně to, co tady ukázal jumep.
|
|
30.12.2010 16:01 -
|
2367467
|
|
MatoCZ
|
|
|
autodiag napsal(a): tam zadny panel ale Petre neni ,jen to radio..ale ty myslis asi prepinani funkci nalevo (klima,ppc,atd)
navic clovek pise ze se da koupit POUZITY parrot za 1500 ten asi investovat nebude
Investovat chci,ale etrně...
Investovat chci,ale etrně...;-)
|
|
| |
|
|