| | |
22.12.2010 20:48 -
Bliká vnitřní osvětlení auta
|
2366691
|
|
bossi
|
Město: NEJDEK, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Zdravim vechny. Při jízdě se mi najednou rozsvítí osvětleni interieru.Někdy během pár minut zhasne , v zápětí se znova rozsvítí nebo problikává,po zastaveni , vypnuti motoru a vytaení klíčku začne světlo interieru blikat zaroveň s osvětlenim displeje palubniho počítače. Nejde zamknout auto dálkovým ovládánim. Začalo to zničeho nic při jizdě do té doby cca 2.5 roku jsem nic takového nezail-(skusil jsem odpojit baterii a po napojení se závada znova objevila. Nevite někdo co to mue být?Předem děkuji
Zdravim vechny. Při jízdě se mi najednou rozsvítí osvětleni interieru.Někdy během pár minut zhasne , v zápětí se znova rozsvítí nebo problikává,po zastaveni , vypnuti motoru a vytaení klíčku začne světlo interieru blikat zaroveň s osvětlenim displeje palubniho počítače. Nejde zamknout auto dálkovým ovládánim. Začalo to zničeho nic při jizdě do té doby cca 2.5 roku jsem nic takového nezail:-(-(skusil jsem odpojit baterii a po napojení se závada znova objevila. Nevite někdo co to mue být?Předem děkuji
|
|
22.12.2010 21:06 -
Re: Bliká vnitřní osvětlení auta
|
2366697
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
osvetleni ridi BSI ,takto se vetsinou projevi bourane auto po case ale nemusi to byt pravidlo
koustru bych vyloucil (osvetleni je kostrou spinane) ale take nic neni nemozne
zacal bych kontrolou BSI a spojeni kabelaze
osvetleni ridi BSI ,takto se vetsinou projevi bourane auto po case :( ale nemusi to byt pravidlo
koustru bych vyloucil (osvetleni je kostrou spinane) ale take nic neni nemozne
zacal bych kontrolou BSI a spojeni kabelaze
|
|
23.12.2010 06:32 -
|
2366707
|
|
Mamlas
|
|
|
Neni ve dverich v mechanismu kliky nejaky mikrospinac (tak jako to ma treba oktavka), ktery dava signal o otevreni dveri? Pak by mohl byt problem v nekterem ze zamku.
Neni ve dverich v mechanismu kliky nejaky mikrospinac (tak jako to ma treba oktavka), ktery dava signal o otevreni dveri? Pak by mohl byt problem v nekterem ze zamku.
|
|
23.12.2010 08:18 -
|
2366708
|
|
tief
|
|
|
jestli si pamatuju spravne u C5 tohle dela primo zamek - ale to by se pak na PP zobrazovali otevrene dvere ne ?
jestli si pamatuju spravne u C5 tohle dela primo zamek - ale to by se pak na PP zobrazovali otevrene dvere ne ?
|
|
23.12.2010 16:55 -
|
2366734
|
|
bossi
|
|
|
To bylo první co mne napadlo. Otevřel a zavřel jsem vechny dveře. Na PP nebylo nic a vesele jsem svitil. e by překvapeni na Vánoce od Citroenu? U mi z toho blikáni troku asi hrabe
To bylo první co mne napadlo. Otevřel a zavřel jsem vechny dveře. Na PP nebylo nic a vesele jsem svitil. e by překvapeni na Vánoce od Citroenu? U mi z toho blikáni troku asi hrabe :-p
|
|
23.12.2010 17:12 -
|
2366738
|
|
jumep
|
|
|
zhod dole to svetlo a skus skontrolovat v nom kontakty
zhod dole to svetlo a skus skontrolovat v nom kontakty
|
|
23.12.2010 17:59 -
|
2366743
|
|
jumep
|
|
|
mhm ... tak to skutocne vypada na bsi ....
ziadne ine vylomeniny zatial?
mhm ... tak to skutocne vypada na bsi ....
ziadne ine vylomeniny zatial?
|
|
23.12.2010 18:28 -
|
2366748
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
to je zase typicka zavada o ktere tady muzeme vykecat diru do monitoru ale stejne nevyresime nic,je potreba k nekomu zajet
to je zase typicka zavada o ktere tady muzeme vykecat diru do monitoru ale stejne nevyresime nic,je potreba k nekomu zajet
|
|
23.12.2010 19:55 -
|
2366755
|
|
tief
|
|
|
mozna mirne offtopic ale vcera sem mel napichlou P307 a pri testovani brzd zacala blikat stopka ( klasika pri diagnostice ABS/ESP ) a s ni i hlavni osvetleni interieru v uplne stejnom rytme ... docela me to prekvapilo
mozna mirne offtopic ale vcera sem mel napichlou P307 a pri testovani brzd zacala blikat stopka ( klasika pri diagnostice ABS/ESP ) a s ni i hlavni osvetleni interieru v uplne stejnom rytme ... docela me to prekvapilo :)
|
|
23.12.2010 20:01 -
|
2366763
|
|
autodiag
|
|
|
ops...to prekvapuje i me...s tim jsem se jeste nesetkal
ops...to prekvapuje i me...s tim jsem se jeste nesetkal
|
|
23.12.2010 23:21 -
|
2366792
|
|
bossi
|
|
|
Odpovídám na ve. take do včerejka absolutně nic co by vybočovalo z normálu. A bombonek na konec , dnes po celodenním jedění po nákupech ve OK. A ted babo raď
Odpovídám na ve. take do včerejka absolutně nic co by vybočovalo z normálu. A bombonek na konec , dnes po celodenním jedění po nákupech ve OK. A ted babo raď;-):-)
|
|
23.12.2010 23:21 -
|
2366793
|
|
bossi
|
|
|
Odpovídám na ve. take do včerejka absolutně nic co by vybočovalo z normálu. A bombonek na konec , dnes po celodenním jedění po nákupech ve OK. A ted babo raď
Odpovídám na ve. take do včerejka absolutně nic co by vybočovalo z normálu. A bombonek na konec , dnes po celodenním jedění po nákupech ve OK. A ted babo raď;-):-)
|
|
24.12.2010 00:27 -
|
2366797
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
S tymto som sa stretol u mojho auta. pocas jazdy mi zacalo blikat osvetlenie-zazalo sa, stlmilo a zase zazalo. Po vypnuti a vytiahnuti klucika blikalo aj s displejom. U mna to bol nasledujuci problem - netesniaca guma anteny. pri dazdi mi tade natekala voda a cez kable priamo do zadneho osvetlenia. Po rozmontovani to tam bolo cele zoxidovane. Blikalo mi to teda iba ked vonku prsalo a natiekla tam voda. Utesnil som to a odvtedy v pohode.
S tymto som sa stretol u mojho auta. pocas jazdy mi zacalo blikat osvetlenie-zazalo sa, stlmilo a zase zazalo. Po vypnuti a vytiahnuti klucika blikalo aj s displejom. U mna to bol nasledujuci problem - netesniaca guma anteny. pri dazdi mi tade natekala voda a cez kable priamo do zadneho osvetlenia. Po rozmontovani to tam bolo cele zoxidovane. Blikalo mi to teda iba ked vonku prsalo a natiekla tam voda. Utesnil som to a odvtedy v pohode.
|
|
24.12.2010 07:50 -
|
2366800
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Tak mě napadá... ( v souvislosti s příspěvkem Rafmartin) jetě nedávno dost hodně mrzlo a pokud se jízdou auto dost ohřálo mohla se ze vnitřní strany střecha "orosit". Prostě předtím byla zmrzlá a vlivem tepla pak vlhkost zkondenzovala a... mohla stéci, kapat na tapícírung a následně se dostat ke kabelái..... moné to je, týden zpět jsem koukal proč na mě v autě káplo. kapka vody na mě spadla z plastového krytu kde je také světlo. V krytu jsou otvory pro nějaký snímač či co.
Tak mě napadá... ( v souvislosti s příspěvkem Rafmartin) jetě nedávno dost hodně mrzlo a pokud se jízdou auto dost ohřálo mohla se ze vnitřní strany střecha "orosit". Prostě předtím byla zmrzlá a vlivem tepla pak vlhkost zkondenzovala a... mohla stéci, kapat na tapícírung a následně se dostat ke kabelái..... moné to je, týden zpět jsem koukal proč na mě v autě káplo. :-)))) kapka vody na mě spadla z plastového krytu kde je také světlo. V krytu jsou otvory pro nějaký snímač či co.
|
|
24.12.2010 08:22 -
|
2366801
|
|
autodiag
|
|
|
jsou to taky moznosti..zvlast kdyz je vse prosolene
jsou to taky moznosti..zvlast kdyz je vse prosolene
|
|
24.12.2010 21:08 -
|
2366840
|
|
bossi
|
|
|
Dekuji vem . Podívám se na kabely v zadních dveřích a vude kam se dostanu. Moc děkuji za rady.
Dekuji vem . Podívám se na kabely v zadních dveřích a vude kam se dostanu. Moc děkuji za rady. :palec
|
|
07.11.2012 17:23 -
|
2519106
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
No tak oivím troku túto tému. Začalo mi robi to isté čo píe bossi. koda, e nedopísal, či to porieil alebo nie. Nemáte dáke nové nápady? Robí to čím ďalej tým častejie. Budem to musie zača riei aj keď sa mi vôbec nechce u v tom aute hraba..... Zaujímavé zistenie bolo to, e keď som vytiahol kžúčik a začalo to blika tak stačilo klúčik priloi k spínačke a prestalo to. Takto som to skúsil 50 krát a furt rovnako
EDIT: Tak samozrejme mi to nedalo a iel som sa na to pozrie. Kupodivu je fakt asi problém v tom zadnom svetielku. Cez anténu kvapkala voda rovno na konektor, ktorý je u pohnitý a evidentne to nerobilo dobre BSIčke. Dúfam, e to bude ok... Díky za túto tému, to by ma fakt nenapadlo hlada v zadnom svetielku.......
No tak oivím troku túto tému. Začalo mi robi to isté čo píe bossi. koda, e nedopísal, či to porieil alebo nie. Nemáte dáke nové nápady? Robí to čím ďalej tým častejie. Budem to musie zača riei aj keď sa mi vôbec nechce u v tom aute hraba..... Zaujímavé zistenie bolo to, e keď som vytiahol kžúčik a začalo to blika tak stačilo klúčik priloi k spínačke a prestalo to. Takto som to skúsil 50 krát a furt rovnako :)
EDIT: Tak samozrejme mi to nedalo a iel som sa na to pozrie. Kupodivu je fakt asi problém v tom zadnom svetielku. Cez anténu kvapkala voda rovno na konektor, ktorý je u pohnitý a evidentne to nerobilo dobre BSIčke. Dúfam, e to bude ok... Díky za túto tému, to by ma fakt nenapadlo hlada v zadnom svetielku.......
|
|
| |
|
|