| | |
30.07.2011 10:23 -
Re: Probliknutí kontrolek za jízdy, výpadek apod.
|
2403890
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
no tak to a to radi bliká
no tak to a to radi bliká :-)
|
|
30.07.2011 12:20 -
|
2403905
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
u to tu bylo řeené, bug, nechtěny restart BSI, stalo se mi to u asi 4x, na řízení na běh motoru to nemá vliv, ECU jede pořád stejně.
u to tu bylo řeené, bug, nechtěny restart BSI, stalo se mi to u asi 4x, na řízení na běh motoru to nemá vliv, ECU jede pořád stejně.
|
|
04.02.2012 20:35 -
|
2447520
|
|
Dan 1
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 152 |
|
|
Za posledních 14 dní mi tento "blackout" nastal třikrát. Budu to muset řeit. Nevíte někdo, zda se dá tento display sehnat levněji, ne u tuzemských prodejců ?
Za posledních 14 dní mi tento "blackout" nastal třikrát. Budu to muset řeit. Nevíte někdo, zda se dá tento display sehnat levněji, ne u tuzemských prodejců ?:nevim
|
|
04.02.2012 23:07 -
|
2447601
|
|
jruze
|
|
|
Hledej - je to někde na foru. (PL)
Hledej - je to někde na foru. (PL)
|
|
02.07.2015 09:51 -
|
2836767
|
|
DaliborN
|
Město: Nový Jičín, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 78 |
|
|
Zdravím lidičky,
včera jsem jel na Slovensko a trochu mně vyděsilo, e mi během jízdy začly blikat kontrolky, postřehl jsem výstrané, ale i něco jiného blikalo, nepostřehl jsem co a rozsvítilo se mi Service. Auto jelo ale dál,tak jsem dojel na jedno parkovitě a přemýlel, jestli risknout vypnout motor, abych pak nastartoval. Vypl jsem ho, vyndal klíček, počkal 30 vteřin a znova nastartoval. Auto naskočilo a Service nesvítilo.
Nestalo se někomu něco podobného? Co by to mohlo způsobovat?
Díky za tipy.
Doplnění: blikání trvalo cca 3-5 vteřin, pak jen svítil ten Servis
Zdravím lidičky,
včera jsem jel na Slovensko a trochu mně vyděsilo, e mi během jízdy začly blikat kontrolky, postřehl jsem výstrané, ale i něco jiného blikalo, nepostřehl jsem co a rozsvítilo se mi Service. Auto jelo ale dál,tak jsem dojel na jedno parkovitě a přemýlel, jestli risknout vypnout motor, abych pak nastartoval. Vypl jsem ho, vyndal klíček, počkal 30 vteřin a znova nastartoval. Auto naskočilo a Service nesvítilo.
Nestalo se někomu něco podobného? Co by to mohlo způsobovat?
Díky za tipy.
Doplnění: blikání trvalo cca 3-5 vteřin, pak jen svítil ten Servis
|
|
02.07.2015 10:30 -
|
2836782
|
|
Juras555
|
Město: Bučovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 166 |
|
|
Jo tak tohle se mi stalo uz asi 3x za dobu co to auto mam, taky by me zajimalo co to zpusobuje. Prijde mi to, jako by se restartoval system.
Jo tak tohle se mi stalo uz asi 3x za dobu co to auto mam, taky by me zajimalo co to zpusobuje. Prijde mi to, jako by se restartoval system.
|
|
02.07.2015 10:45 -
|
2836784
|
|
jumep
|
|
|
je to znama vec, sposobuje to display, resetne sa system
je to znama vec, sposobuje to display, resetne sa system
|
|