| | |
30.03.2011 01:41 -
Re: Probliknutí kontrolek za jízdy, výpadek apod.
|
2381243
|
|
Zdiba
|
|
|
Podle toho co se tam velo a polohy ukazatele je rozdíl cca 10 litrů. Tak nevím .
Podle toho co se tam velo a polohy ukazatele je rozdíl cca 10 litrů. Tak nevím :-( .
|
|
30.03.2011 10:03 -
|
2381272
|
|
jumep
|
|
|
pri vypnutom kluci ta rucicka je kde?
pri vypnutom kluci ta rucicka je kde?
|
|
07.04.2011 20:57 -
|
2382923
|
|
Zdiba
|
|
|
Při vypnutém klíči je normálně v mrtvé poloze úplně vlevo. Během posledního týdne tankováno 2x do plné (vdy při poklesu pod poslední 1/4 nádre), spotřeba a pohyb ručičky odpovídá. Uvidím při dalím umrtvení (určitě přijde).
Při vypnutém klíči je normálně v mrtvé poloze úplně vlevo. Během posledního týdne tankováno 2x do plné (vdy při poklesu pod poslední 1/4 nádre), spotřeba a pohyb ručičky odpovídá. Uvidím při dalím umrtvení (určitě přijde).
|
|
08.04.2011 19:12 -
|
2382986
|
|
Zdiba
|
|
|
Přesně tohle jsem si myslel taky a tak jsem tam hned poprvé dal do vypnuté pistole a ručička zůstala posluně na značce pro plnou nádr a ani neměla snahu jít za a toté při posledních tankováních. Holt kadá C5 má svého ducha a mě se těd projevil (po dvou letech). Ale stejně na ni nedám dopustit
Přesně tohle jsem si myslel taky a tak jsem tam hned poprvé dal do vypnuté pistole a ručička zůstala posluně na značce pro plnou nádr a ani neměla snahu jít za a toté při posledních tankováních;-). Holt kadá C5 má svého ducha a mě se těd projevil (po dvou letech). Ale stejně na ni nedám dopustit:-))))
|
|
08.06.2011 20:52 -
|
2395858
|
|
Majk-fox
|
Město: Chrudim, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 164 |
|
|
Dneska jedu na výlet, dorazím v pohodě, jdu se někam podívat, vrátím se , nastartuju a jedu, před křiovatkou auto chcíplo, po nastartování skákaly nahoru a dolu volnoběné otáčky a pak zase chcíplo, opět nastartuju a jedu, akorát se tomu moc nechtělo, zkrátka a dobře abych se rozjel, potřeboval jsem auto dost vytočit, a pak po městě, po sundání nohy z plynu auto chcípalo a plynulé rozjetí bez větího selápnutí plynu nebylo moné, pak jsem si viml, e auto si počuďuje černě i kdy mám fap a hlavně bez jakékoliv hláky na displeji. Znechuceně jsem z výletu jel domů, pokud jsem měl nohu na plynu, jelo to jak tak. Vyjel jsem z města a rozjel to cca 40 km domů a problém přestal, prostě jako kdy utne, auto se plynule rozjídí při minimálním plynu a jede normálně a nečoudí. Tak jsem to dovezl na diag, a ta ukázala, e je ve ok, včetně Fapu a tlaků a motor, jede jako dříve. Setkal se s tím u někdo?
Dneska jedu na výlet, dorazím v pohodě, jdu se někam podívat, vrátím se , nastartuju a jedu, před křiovatkou auto chcíplo, po nastartování skákaly nahoru a dolu volnoběné otáčky a pak zase chcíplo, opět nastartuju a jedu, akorát se tomu moc nechtělo, zkrátka a dobře abych se rozjel, potřeboval jsem auto dost vytočit, a pak po městě, po sundání nohy z plynu auto chcípalo a plynulé rozjetí bez větího selápnutí plynu nebylo moné, pak jsem si viml, e auto si počuďuje černě i kdy mám fap a hlavně bez jakékoliv hláky na displeji. Znechuceně jsem z výletu jel domů, pokud jsem měl nohu na plynu, jelo to jak tak. Vyjel jsem z města a rozjel to cca 40 km domů a problém přestal, prostě jako kdy utne, auto se plynule rozjídí při minimálním plynu a jede normálně a nečoudí. Tak jsem to dovezl na diag, a ta ukázala, e je ve ok, včetně Fapu a tlaků a motor, jede jako dříve. Setkal se s tím u někdo?
|
|
08.06.2011 20:53 -
|
2395859
|
|
Majk-fox
|
Město: Chrudim, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 164 |
|
|
Jetě nás napadlo, nějakej bordel v naftě.
Jetě nás napadlo, nějakej bordel v naftě.
|
|
08.06.2011 20:57 -
|
2395862
|
|
jumep
|
|
|
skontroluj fyzicky filter naftovy / vymen ho
a takisto si nechaj namontovat cidlo vody v nafte ak ho nemas ....
viac sa dedukovat moc neda, ale podla popisu to je ako zla regulacia tlaku nafty
skontroluj fyzicky filter naftovy / vymen ho
a takisto si nechaj namontovat cidlo vody v nafte ak ho nemas ....
viac sa dedukovat moc neda, ale podla popisu to je ako zla regulacia tlaku nafty
|
|
08.06.2011 21:25 -
|
2395872
|
|
Majk-fox
|
|
|
Na nový filtr mám najeto cca 5000 km u toho jsem byl, kdy se měnil. Jo to mi v servisu řikal,e to bude moná regulace tlaku nafty, odpovídalo by to i to začouzení,e? . Uvidím, budu sledovat. Teda ale na to, e C5tce dopřávám naftu z Benzina Plus nebo Agip, tak se mi za to zle odvděčuje
Na nový filtr mám najeto cca 5000 km u toho jsem byl, kdy se měnil. Jo to mi v servisu řikal,e to bude moná regulace tlaku nafty, odpovídalo by to i to začouzení,e? . Uvidím, budu sledovat. Teda ale na to, e C5tce dopřávám naftu z Benzina Plus nebo Agip, tak se mi za to zle odvděčuje :-(
|
|
08.06.2011 21:36 -
|
2395882
|
|
Majk-fox
|
|
|
Čeče myslí, e by to bylo jen jako, e slabá chvilka? Právě motor el normálně nic neklapalo, do otáček el,jen ten volnoběh to neudrelo.
Čeče myslí, e by to bylo jen jako, e slabá chvilka? Právě motor el normálně nic neklapalo, do otáček el,jen ten volnoběh to neudrelo.
|
|
08.06.2011 21:37 -
|
2395884
|
|
jumep
|
|
|
je tam el. egr, ten by diagnostika hlasila ako docasnu zavadu aspon
je tam el. egr, ten by diagnostika hlasila ako docasnu zavadu aspon
|
|
08.06.2011 22:15 -
|
2395890
|
|
jumep
|
|
|
ano, to ma napadlo, bo uz x krat som pocul ze docasna zavada vlastne nie je zavada ...
ale to je na dohady, musi potvrdit on
ano, to ma napadlo, bo uz x krat som pocul ze docasna zavada vlastne nie je zavada ...
ale to je na dohady, musi potvrdit on
|
|
30.07.2011 05:54 -
|
2403881
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
Ahoj vem,
Dnes ráno po chvíli jízdy mi zhaslo snad ve co můe(světla, kontrolky...) snad jen motor el, po cca. vteřině se naopak ve rozsvítilo, rozblikalo a zas po cca. vteřině vrátilo do normálu a auto jelo dál. Teď jen svítí SERVICE take asi budu muset na diag e? nebo u se s tím někdo setkal?
Ahoj vem,
Dnes ráno po chvíli jízdy mi zhaslo snad ve co můe(světla, kontrolky...) snad jen motor el, po cca. vteřině se naopak ve rozsvítilo, rozblikalo a zas po cca. vteřině vrátilo do normálu a auto jelo dál. Teď jen svítí SERVICE take asi budu muset na diag e? nebo u se s tím někdo setkal?
|
|
30.07.2011 06:24 -
|
2403882
|
|
Mamlas
|
|
|
Pred tydnem se mi to stalo taky. Vse se vyplo - radio, displej, pristrojovka, tempomat se vypnul a behem vteriny zase nabehlo. Motor si bezel dal. Vypada to, ze probehl nejaky reset. Zustal svitit Service. Kdyz jsem dojel domu, tak se to nechal bezet a jen tak zbezne jsem to probehl diagnostikou, ale zadnou chybu jsem nenasel. Protoze jsem pospichal tak jsem, tak jsem u toho nechtel travit moc casu. Kazdopadne rano po nastartovani service zhasnul. Takze jsem to dal neresil.
Videl jsem to samy na P307.
Pred tydnem se mi to stalo taky. Vse se vyplo - radio, displej, pristrojovka, tempomat se vypnul a behem vteriny zase nabehlo. Motor si bezel dal. Vypada to, ze probehl nejaky reset. Zustal svitit Service. Kdyz jsem dojel domu, tak se to nechal bezet a jen tak zbezne jsem to probehl diagnostikou, ale zadnou chybu jsem nenasel. Protoze jsem pospichal tak jsem, tak jsem u toho nechtel travit moc casu. Kazdopadne rano po nastartovani service zhasnul. Takze jsem to dal neresil.
Videl jsem to samy na P307.
|
|
30.07.2011 06:33 -
|
2403883
|
|
amirinda
|
|
|
no na diag jedu a v týdnu tak to snad bude O.K., na druhou stranu jsem rád, e nejsem sám , ale docela mě zajímá čím to mohlo být. Jet někde po dálnici tak to moná mohl být mazec
no na diag jedu a v týdnu tak to snad bude O.K., na druhou stranu jsem rád, e nejsem sám :-d, ale docela mě zajímá čím to mohlo být. Jet někde po dálnici tak to moná mohl být mazec :-(
|
|
30.07.2011 09:23 -
|
2403884
|
|
jumep
|
|
|
zasa zle hladas/te
je tu tato chyba popisana, je to nechcene vynutenie restartu BSI sposobene displayom, aspon to tvrdi citroen a existovala na to zvolavacka, kde sa vraj menili displaye. Kupovat display z vrakacu a menit nema vyznam, moze byt presne takto isto na tom
zasa zle hladas/te
je tu tato chyba popisana, je to nechcene vynutenie restartu BSI sposobene displayom, aspon to tvrdi citroen a existovala na to zvolavacka, kde sa vraj menili displaye. Kupovat display z vrakacu a menit nema vyznam, moze byt presne takto isto na tom
|
|
30.07.2011 09:47 -
|
2403885
|
|
amirinda
|
|
|
tak to se omlouvám, fakt jsem se snail hledat, ale nenael. Jinak Service u zhaslo, take s tím nic asi nevymyslím, novej display bude asi drahej?
tak to se omlouvám, fakt jsem se snail hledat, ale nenael. Jinak Service u zhaslo, take s tím nic asi nevymyslím, novej display bude asi drahej?
|
|
30.07.2011 10:15 -
|
2403889
|
|
Dan 1
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 152 |
|
|
Taky mám ten problém. Kdy jsem se byl zeptat na nový display, tak po zjitění ceny jsem tak rychle odtud utíkal, e si teď u nevzpomenu, kolik to bylo. Čekej ale cca 15 tisíc
Taky mám ten problém. Kdy jsem se byl zeptat na nový display, tak po zjitění ceny jsem tak rychle odtud utíkal, e si teď u nevzpomenu, kolik to bylo. Čekej ale cca 15 tisíc
|
|
| |
|
|