| | |
10.12.2010 18:15 -
Probliknutí kontrolek za jízdy, výpadek apod.
|
2365659
|
|
Dan 1
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 152 |
|
|
U se mi dvakrát stalo, e mi v autě asi tak na vteřinu přestalo ve fungovat. Zhasli světla, přístrojovka, rádio a nevím co jetě-byl to vdy jen malý moment. Jsem přesvědčen, e to není páčkou světel-světla mi sem tam taky vypnou, ale vypnou jen světla. Toto je jiné- vypadne ve a po chvilce to začne ve postupně naskakovat-slyím jakoby cvakání relátek. Nevíte, čím to je ?
U se mi dvakrát stalo, e mi v autě asi tak na vteřinu přestalo ve fungovat. Zhasli světla, přístrojovka, rádio a nevím co jetě-byl to vdy jen malý moment. Jsem přesvědčen, e to není páčkou světel-světla mi sem tam taky vypnou, ale vypnou jen světla. Toto je jiné- vypadne ve a po chvilce to začne ve postupně naskakovat-slyím jakoby cvakání relátek:nevim. Nevíte, čím to je ?
|
|
10.12.2010 18:35 -
Re: Probliknutí kontrolek za jízdy, výpadek apod.
|
2365660
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
zeby postupujici BSI ?...zacalo to parkacem....
zeby postupujici BSI ?...zacalo to parkacem....
|
|
10.12.2010 19:03 -
|
2365661
|
|
Dan 1
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 152 |
|
|
Co to znamená prakticky ? Výměna ? A cena cca ?
Co to znamená prakticky ? Výměna ? A cena cca ? :-(
|
|
10.12.2010 22:12 -
|
2365665
|
|
jumep
|
|
|
nemoze to byt aj tym displayom?
niekde sa to tu preberalo a prvotna pricina z citroenu znela display
nemoze to byt aj tym displayom?
niekde sa to tu preberalo a prvotna pricina z citroenu znela display
|
|
10.12.2010 22:47 -
|
2365666
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jojo bylo ale to bylo tusim u stareho modelu
jojo bylo ale to bylo tusim u stareho modelu
|
|
10.12.2010 22:53 -
|
2365668
|
|
jumep
|
|
|
C5 I 2.2HDi - ak to ma spravne, mohol by do toho spadat
aj ked v tomto pripade mi skor pride divne zeby sa to prejavilo az teraz a povodny majitel to neriesil
najjednoduchsie co ma napada, odpojit display ci sa to prejavy znova, ak nie, zapojit a ak sa to prejavy, je to jasne ...
C5 I 2.2HDi - ak to ma spravne, mohol by do toho spadat
aj ked v tomto pripade mi skor pride divne zeby sa to prejavilo az teraz a povodny majitel to neriesil
najjednoduchsie co ma napada, odpojit display ci sa to prejavy znova, ak nie, zapojit a ak sa to prejavy, je to jasne ...
|
|
11.12.2010 04:44 -
|
2365671
|
|
stano1
|
|
|
Mne to urobilo,ked mi nasalo vodu cez váhu vzduchu, potom sa mi to u nestalo.
Ale vraj týmto problémom trpia len 2.0 Hdi
Mne to urobilo,ked mi nasalo vodu cez váhu vzduchu, potom sa mi to u nestalo.
Ale vraj týmto problémom trpia len 2.0 Hdi
|
|
11.12.2010 08:43 -
|
2365672
|
|
autodiag
|
|
|
jumep napsal(a): C5 I 2.2HDi - ak to ma spravne, mohol by do toho spadat
jj prehlidl jsem se....mas pravdu
jj prehlidl jsem se....mas pravdu
|
|
11.12.2010 14:44 -
|
2365686
|
|
Dan 1
|
|
|
Stalo se mi to teprve po druhé. Ten display se mi zdálo, e občas mírně pohasl ,ale nevím, jestli to můe mít souvislost
Stalo se mi to teprve po druhé. Ten display se mi zdálo, e občas mírně pohasl ,ale nevím, jestli to můe mít souvislost
|
|
11.12.2010 19:19 -
|
2365702
|
|
jumep
|
|
|
"pohasnutie" by som povedal je regulaciou podsvietenia svetelnym senzorom
"pohasnutie" by som povedal je regulaciou podsvietenia svetelnym senzorom
|
|
17.12.2010 20:28 -
|
2366230
|
|
ZephyrCZ
|
Město: Praha 8, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Dane, stalo se mi absolutně to samé, ji 3x a začalo to před měsícem. Auto jede, najednou ve zhasne a po chvilce opět naskočí. Motor běí dál. Po tomto se rozsvítí nápis SERVICE, ale jinak se auto chová korektně. Pokud zastavím, vytáhnu klíček ze zapalování a poté se opět rozjedu, nápis SERVICE ji nesvítí a ve se tváří, jako by nic.
Prosím tedy vechny, kteří by mohli pomoci s radou. Vozím v autě dost často deseti měsíční dceru a představa, e takto někde v zimě vytuhneme natvrdo, je pro mě nepředstavitelná. Servisman mi řekl, e to můe být BSI, nebo vadný kontakt, někde. Otázka je kde...
Jumep, myslís středový displej v kapličce, který by to mohl mít na "svědomí"?
Dane, stalo se mi absolutně to samé, ji 3x a začalo to před měsícem. Auto jede, najednou ve zhasne a po chvilce opět naskočí. Motor běí dál. Po tomto se rozsvítí nápis SERVICE, ale jinak se auto chová korektně. Pokud zastavím, vytáhnu klíček ze zapalování a poté se opět rozjedu, nápis SERVICE ji nesvítí a ve se tváří, jako by nic.
Prosím tedy vechny, kteří by mohli pomoci s radou. Vozím v autě dost často deseti měsíční dceru a představa, e takto někde v zimě vytuhneme natvrdo, je pro mě nepředstavitelná. Servisman mi řekl, e to můe být BSI, nebo vadný kontakt, někde. Otázka je kde... :-(
Jumep, myslís středový displej v kapličce, který by to mohl mít na "svědomí"?
|
|
17.12.2010 21:05 -
|
2366239
|
|
jumep
|
|
|
ano presne ten, skus ho odpojit / zajst na diagnostiku aka chyba tam je zaznamenana
ano presne ten, skus ho odpojit / zajst na diagnostiku aka chyba tam je zaznamenana
|
|
17.12.2010 21:50 -
|
2366241
|
|
autodiag
|
|
|
kdyz ho odpoji tak si zbytecne navodi dalsi zavadu...
poradi bych obratil...nejdriv diag a potom odpojit
kdyz ho odpoji tak si zbytecne navodi dalsi zavadu...
poradi bych obratil...nejdriv diag a potom odpojit ;)
|
|
17.12.2010 21:58 -
|
2366242
|
|
ZephyrCZ
|
Město: Praha 8, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Kamaráda, který má diagnostiku, mám bohuel 110km z ruky, take diagnostiku asi a po novém roce.. Platit někde, kde ani nevím, jak moc jsou ikovní, jen tak za diagnostiku se mi nechce. Kadopádně, a diagnostika bude, napíu to sem... Třeba to potom pomůe i někomu jinému...
Kamaráda, který má diagnostiku, mám bohuel 110km z ruky, take diagnostiku asi a po novém roce.. Platit někde, kde ani nevím, jak moc jsou ikovní, jen tak za diagnostiku se mi nechce. Kadopádně, a diagnostika bude, napíu to sem... Třeba to potom pomůe i někomu jinému...
|
|
17.12.2010 21:59 -
|
2366243
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Pro Dan1, klídek, taky mi to občas udělá, ve zhasne, rafiky jdou k nule, jen motor jede dále. Pak se to za pár vteřin pomalu probudí jako by se nechumelilo a auto jede dál. Udělá to tak 2 x do roka bez ohledu na počasí apod. Zatím neřeím, u mne to tak nevyděsí jako poprvé .-)
Pro Dan1, klídek, taky mi to občas udělá, ve zhasne, rafiky jdou k nule, jen motor jede dále. Pak se to za pár vteřin pomalu probudí jako by se nechumelilo a auto jede dál. Udělá to tak 2 x do roka bez ohledu na počasí apod. Zatím neřeím, u mne to tak nevyděsí jako poprvé .-)
|
|
17.12.2010 22:02 -
|
2366244
|
|
autodiag
|
|
|
ZephyrCZ napsal(a): Kamaráda, který má diagnostiku, mám bohuel 110km z ruky, take diagnostiku asi a po novém roce.. Platit někde, kde ani nevím, jak moc jsou ikovní, jen tak za diagnostiku se mi nechce. Kadopádně, a diagnostika bude, napíu to sem... Třeba to potom pomůe i někomu jinému...
kontaktuj Tiefa,toho mas bych rekl maximalne pres celou prahu
kontaktuj Tiefa,toho mas bych rekl maximalne pres celou prahu
|
|
18.12.2010 09:45 -
|
2366265
|
|
Dan 1
|
|
|
Maxifik napsal(a): Pro Dan1, klídek, taky mi to občas udělá, ve zhasne, rafiky jdou k nule, jen motor jede dále. Pak se to za pár vteřin pomalu probudí jako by se nechumelilo a auto jede dál. Udělá to tak 2 x do roka bez ohledu na počasí apod. Zatím neřeím, u mne to tak nevyděsí jako poprvé .-)
To jsem rád, e v tom nejsem sám doufám jen, e mi to neudělá v nějaké kritické situaci
To jsem rád, e v tom nejsem sám ;-) doufám jen, e mi to neudělá v nějaké kritické situaci
|
|
18.12.2010 17:49 -
|
2366285
|
|
Mamlas
|
|
|
btw. stejny problem jsem videl ve svagrovo P307 2.0HDI - vse zhaslo, pristroje na nulu a asi po sekudne zase naskocili. Takze se to neomezuje jen na urcite C5.
btw. stejny problem jsem videl ve svagrovo P307 2.0HDI - vse zhaslo, pristroje na nulu a asi po sekudne zase naskocili. Takze se to neomezuje jen na urcite C5.
|
|
18.12.2010 17:54 -
|
2366286
|
|
autodiag
|
|
|
ano neomezuje...elektronika je totozna (PSA)
ano neomezuje...elektronika je totozna (PSA)
|
|
19.12.2010 00:06 -
|
2366325
|
|
Dan 1
|
|
|
Mamlas napsal(a): btw. stejny problem jsem videl ve svagrovo P307 2.0HDI - vse zhaslo, pristroje na nulu a asi po sekudne zase naskocili. Takze se to neomezuje jen na urcite C5.
Má tam vagr stejný display, který je v C5 z roku 2002 ?
Má tam vagr stejný display, který je v C5 z roku 2002 ?
|
|
| |
|
|