| | |
07.06.2013 23:17 -
Re: autoradio s lcd, navigacia, telefon
|
2587355
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Ladman napsal(a): čísla domů ta navi umí, alespoň u větích měst. Co se týká toho displeje, tak ho má při přehrávání z telefonu taky vypnutej nebo ti něco zobrazuje (znaky, barvu displeje, ap.)?
Moc nerozumím otázce.
Připojím telefon, tlačítkem source přepnu na ten video vstup a hraje to.Potom mám na display to co mám nastavené ,co je nejčastěji údaje o spotřebě.Kdy dám audio tak tam je obrázek kabelu,kdy mapu tak mapa ,kdy dark tak tma.Asi to má v té III.jinak tak si moc nerozumíme...
Já zase neumím dát to číslo popisné do navi .Nastavím město ,jméno ulice a pak je tam řádek kam by se to asi mělo psát, ale tam mi nejde dát číslo co já chci.Jako nějaké čísla se tam dají dát, ale nikdy to co já potřebuji
Mikra - Ta navigace GOOGLE v mobilu je skoro dokonalá jetě se nestalo e by něco nenala.Jen má někdy úlet a vede mě nesmyslnou cestou
Moc nerozumím otázce.
Připojím telefon, tlačítkem source přepnu na ten video vstup a hraje to.Potom mám na display to co mám nastavené ,co je nejčastěji údaje o spotřebě.Kdy dám audio tak tam je obrázek kabelu,kdy mapu tak mapa ,kdy dark tak tma.Asi to má v té III.jinak tak si moc nerozumíme...
Já zase neumím dát to číslo popisné do navi .Nastavím město ,jméno ulice a pak je tam řádek kam by se to asi mělo psát, ale tam mi nejde dát číslo co já chci.Jako nějaké čísla se tam dají dát, ale nikdy to co já potřebuji :-((((
Mikra - Ta navigace GOOGLE v mobilu je skoro dokonalá :palec jetě se nestalo e by něco nenala.Jen má někdy úlet a vede mě nesmyslnou cestou :-d
|
|
08.06.2013 00:47 -
|
2587383
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
nechám odblokovat to video za jízdy, třeba pak ta mapa půjde zobrazit
nechám odblokovat to video za jízdy, třeba pak ta mapa půjde zobrazit
|
|
08.06.2013 11:33 -
|
2587444
|
|
jumep
|
|
|
video odblokovane za jazdy nepovoli mapu
ked zapnes videovstup tak proste to ignoruje zobrazenie z auta a zobrazuje to len vsup z prenosneho zariadenia - ide to uplne mimo jednotku radia priamo do toho displaya
proste skombinovat video vstup a navigaciu nejde
jedine aux audio vstup ak to chces na hudbu, ale to neviem ci nebude chcret zasah nejaky
video odblokovane za jazdy nepovoli mapu
ked zapnes videovstup tak proste to ignoruje zobrazenie z auta a zobrazuje to len vsup z prenosneho zariadenia - ide to uplne mimo jednotku radia priamo do toho displaya
proste skombinovat video vstup a navigaciu nejde
jedine aux audio vstup ak to chces na hudbu, ale to neviem ci nebude chcret zasah nejaky
|
|
08.06.2013 19:19 -
|
2587522
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
tak hotovo, u to lape. Jumep má s tou mapou pravdu, fakt to nejde
tak hotovo, u to lape:palec. Jumep má s tou mapou pravdu, fakt to nejde:-(
|
|
09.06.2013 14:15 -
|
2587688
|
|
Ladman
|
|
|
tak to docela závist. A povoluje taky v menu tu aktivaci videa (ikona videokamery)?
tak to docela závist:-o. A povoluje taky v menu tu aktivaci videa (ikona videokamery)?
|
|
09.06.2013 14:56 -
|
2587694
|
|
jumep
|
|
|
jo, ako som pisal, ty to mas ako aux nie ako videovstup, co je rozdiel, ako aux to moze ist, ale treba to nastavit myslim .. to uz som skutocne neriesil ... ale kombinacia VIDEO IN a navi je nemozna
ladman: nejdes na zraz?
jo, ako som pisal, ty to mas ako aux nie ako videovstup, co je rozdiel, ako aux to moze ist, ale treba to nastavit myslim .. to uz som skutocne neriesil ... ale kombinacia VIDEO IN a navi je nemozna
ladman: nejdes na zraz? :)
|
|
09.06.2013 15:05 -
|
2587700
|
|
Ladman
|
|
|
tak jsem si s tím teď byl pohrát a u jsem to zprovoznil. Stačilo v konfiguraci aktivovat AUX input, na displeji jsou teď kablíky, rádio nebo navigace a přitom hraje mp3 z telefonu. Jsem astnej jak blecha, e to funguje, děkuji předevím Hellmutovi.
2 Jumep: na sraz to mám dost z ruky a v tý době ani nemůu, sorry
tak jsem si s tím teď byl pohrát a u jsem to zprovoznil:palec. Stačilo v konfiguraci aktivovat AUX input, na displeji jsou teď kablíky, rádio nebo navigace a přitom hraje mp3 z telefonu. Jsem astnej jak blecha:-d, e to funguje, děkuji předevím Hellmutovi.
2 Jumep: na sraz to mám dost z ruky a v tý době ani nemůu, sorry
|
|
09.06.2013 16:49 -
|
2587726
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Mám radost e má radost úplně to chápu,já byl také astný jak blecha kdy jsem to zprovoznil. Ale já to řeil hned pár dní po nákupu auta,jen co jsem nael ten kabel hned jsem běel to zkouet.Měl jsem měl těstí e ten předemnou u měl asi ve aktivní.
Mám radost e má radost :-) úplně to chápu,já byl také astný jak blecha kdy jsem to zprovoznil. Ale já to řeil hned pár dní po nákupu auta,jen co jsem nael ten kabel hned jsem běel to zkouet.Měl jsem měl těstí e ten předemnou u měl asi ve aktivní.
|
|
12.06.2013 22:44 -
|
2588910
|
|
Ladman
|
|
|
tak ten nokiáckej kabel se Samsungem nekamarádí, take je fakt asi určen jen pro podporované telefony od Nokie, co jsou na těch stránkách uvedeny. Kdyby měl někdo, kdo má Nokii a navigaci zájem...
tak ten nokiáckej kabel se Samsungem nekamarádí, take je fakt asi určen jen pro podporované telefony od Nokie, co jsou na těch stránkách uvedeny. Kdyby měl někdo, kdo má Nokii a navigaci zájem...
|
|
26.08.2013 08:31 -
|
2613255
|
|
Georgie
|
Město: Vranovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Matt napsal(a): Inak pre majitežov C5 III je tu zaujímavý produkt len neviem či je to funkčné .link. alebo .link. .
Má niekto z vás s týmto skúsenosti?
Pri brouzdani po youtube jsem nasel zajimavy video, ktery ukazuje co vsechno ten cinskej system umi.
.link.
Konkretne je na videu videt ovladani na volantu a pak funkce parkovacich senzoru. Jinak uz to dokonce nekdo prodava i v Cesku, cena je tusim cca 18.000,-
Pri brouzdani po youtube jsem nasel zajimavy video, ktery ukazuje co vsechno ten cinskej system umi.
http://www.youtube.com/watch?v=q8YcrrxErh8
Konkretne je na videu videt ovladani na volantu a pak funkce parkovacich senzoru. Jinak uz to dokonce nekdo prodava i v Cesku, cena je tusim cca 18.000,-
|
|
26.08.2013 14:17 -
|
2613354
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Na ebay.com to mají za 698 dolarů, co mi přijde sluný.
.link.
Na ebay.com to mají za 698 dolarů, co mi přijde sluný.
http://www.ebay.com/itm/Citroen-C5-Autoradio-Car-Stereo-DVD-GPS-Navigation-System-Multimedia-Headaunit-/141024245181?hash=item20d5b335bd&vxp=mtr
|
|
26.08.2013 14:58 -
|
2613365
|
|
dwarf
|
Město: Zvolen, Auto: Jeep Commander | Počet příspěvků: 84 |
|
|
Ja som naiel niečo podobné, mono to isté: .link.
Ja som naiel niečo podobné, mono to isté: http://www.dvdautoradia.sk/dvdautoradia/eshop/3-1-specialne-autoradia/36-2-CITROEN/5/128-CTROEN-C5-autoradio-s-DVD-GPS-TV-USB-SD-bluetooth
|
|
26.08.2013 15:17 -
|
2613370
|
|
Georgie
|
Město: Vranovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Jedinou chybku to dle me ma, ze je to postaveny na WinCE. Ale uz jsem videl i s Androidem.
Jedinou chybku to dle me ma, ze je to postaveny na WinCE. Ale uz jsem videl i s Androidem.
|
|
19.09.2016 11:00 -
|
2995566
|
|
michalp
|
Příspěvek byl vymazán. Vymazal(a) jumep, 19.09.16 12:46 Důvod: reklama | | |
|