| | |
05.06.2013 21:45 -
Re: autoradio s lcd, navigacia, telefon
|
2586879
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
trosku off t. ....proboha, hlavne nekupuj Lumii, mame je v praci jako sluzebni telefony /710 a 800/ a vetsi sra*ku jsem mezi telefony v ruce nemel .... pokud chces, muzu poreferovat vice po pm
trosku off t. ....proboha, hlavne nekupuj Lumii, mame je v praci jako sluzebni telefony /710 a 800/ a vetsi sra*ku jsem mezi telefony v ruce nemel .... pokud chces, muzu poreferovat vice po pm
|
|
06.06.2013 20:47 -
|
2587049
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
neel by ten kablík napojit i na mýho Samsunga a propojit s RT4/5? Sice píou, e je to kompatibilní s nějakými modely od Nokie, ale jack 3,5 je přece stejný jako u mne. Není to spí tím, e ten kabel vyrábí Nokia? Nebo je problém, e já mám Android a ty Nokie jsou Symbiany? Docela mne bere představa, e si budu v autě poutět oblíbený internetový rádio(případně přehrávat MP3, co mám na SD kartě v mobilu), a to právě díky tomuhle bazmeku. Nebo je to nereálný?
neel by ten kablík napojit i na mýho Samsunga a propojit s RT4/5? Sice píou, e je to kompatibilní s nějakými modely od Nokie, ale jack 3,5 je přece stejný jako u mne. Není to spí tím, e ten kabel vyrábí Nokia? Nebo je problém, e já mám Android a ty Nokie jsou Symbiany? Docela mne bere představa, e si budu v autě poutět oblíbený internetový rádio(případně přehrávat MP3, co mám na SD kartě v mobilu), a to právě díky tomuhle bazmeku. Nebo je to nereálný?
|
|
06.06.2013 21:32 -
|
2587069
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Nevím zda tě dobře chápu,já normálně poslouchám celou dobu co mám auto (mám ale II.) hudbu z telefonu.Mám kabel 3.5 jack a druhá strana červený a bílý cinch, to mám zapojené v kastlíku do vstupu na video do RT4(lutý video je prázdný ,jde jen zvuk) je to úplně v pohodě.Pouívám jen to nebo Cd mám kaput...
Nevím zda tě dobře chápu,já normálně poslouchám celou dobu co mám auto (mám ale II.) hudbu z telefonu.Mám kabel 3.5 jack a druhá strana červený a bílý cinch, to mám zapojené v kastlíku do vstupu na video do RT4(lutý video je prázdný ,jde jen zvuk) je to úplně v pohodě.Pouívám jen to nebo Cd mám kaput...
|
|
06.06.2013 21:45 -
|
2587078
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
jo, chápe dobře. Jak jsem koukal na to video z youtube, tak ten Rumun tam má sice RT 3, ale Nokii nejspí s tímhle kablem a zobrazuje se mu na LCD ve, co na telefonu. Pokud by to nelo, jsem rád, e aspoň to tvoje řeení funguje. Musí se to nějak aktivovat nebo stačí jen zapojit kablíky a pak jen pustit MP3/internetový rádio?
jo, chápe dobře. Jak jsem koukal na to video z youtube, tak ten Rumun tam má sice RT 3, ale Nokii nejspí s tímhle kablem a zobrazuje se mu na LCD ve, co na telefonu. Pokud by to nelo, jsem rád, e aspoň to tvoje řeení funguje. Musí se to nějak aktivovat nebo stačí jen zapojit kablíky a pak jen pustit MP3/internetový rádio?
|
|
06.06.2013 22:32 -
|
2587099
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Jde jen zvuk, zobrazení na display navigace se bohuel nekoná - je tam vidět jen symbol kablíku , to mě sice mrzí ale i tak jsem asnej jak blecha, e mám to auto s RT 4 a je tam ten vstup.To je pro mě po motoru nejduleitějí věc v autě -poslouchat mp3 z Ipodu nebo telefonu
Je to prostě jen audio vstup a přepíná se to tím tlačítkem source -rádio,HD a ten kabel.Zvlátní je e ten video vstup má zvlá regulaci zvuku - jako e hlasitost basy atd. je jiné ne při poslechu HD nebo rádia ale v pohodě to nastaví.Jen zvlá pro rádio a pak pro tohle.Jinak ten kabel asi seene vude a bude stát pár korun.To video bude problém, to si myslím e dnení nové telefony nemají aby posílali signál videa do toho 3,5 jacku...Také jsem o tom přemýlel ale stejně mi to přijde dost malé abych tam koukal na film...
Jde jen zvuk, zobrazení na display navigace se bohuel nekoná - je tam vidět jen symbol kablíku :-d, to mě sice mrzí ale i tak jsem asnej jak blecha, e mám to auto s RT 4 a je tam ten vstup.To je pro mě po motoru nejduleitějí věc v autě -poslouchat mp3 z Ipodu nebo telefonu :-))))
Je to prostě jen audio vstup a přepíná se to tím tlačítkem source -rádio,HD a ten kabel.Zvlátní je e ten video vstup má zvlá regulaci zvuku - jako e hlasitost basy atd. je jiné ne při poslechu HD nebo rádia ale v pohodě to nastaví.Jen zvlá pro rádio a pak pro tohle.Jinak ten kabel asi seene vude a bude stát pár korun.To video bude problém, to si myslím e dnení nové telefony nemají aby posílali signál videa do toho 3,5 jacku...Také jsem o tom přemýlel ale stejně mi to přijde dost malé abych tam koukal na film...
|
|
06.06.2013 22:41 -
|
2587101
|
|
Ladman
|
|
|
díky za info. Kabely jsem pro jistotu objednal oba. Zítra bude ten co má ty a přítí týden ten druhý. Nejde mi o to, abych koukal v autě na filmy, nejsem taxikář ani sebevrah, ale o celkový komfort, aby mi displej navigace zobrazoval údaje z displeje telefonu.
díky za info:palec. Kabely jsem pro jistotu objednal oba:-d. Zítra bude ten co má ty a přítí týden ten druhý. Nejde mi o to, abych koukal v autě na filmy, nejsem taxikář ani sebevrah;-), ale o celkový komfort, aby mi displej navigace zobrazoval údaje z displeje telefonu.
|
|
06.06.2013 22:54 -
|
2587103
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Já jsem připojil N95 tímhle kablíkem a spustil na ní TomToma a el jak zvuk, tak obraz. Ale obraz měl malý rozliení. Stejný jako N95. Nebylo to pěkný a bylo to jen na zkouku. Ani jsem s tím nejel a tak nevím, jestli by se to při nějaký rychlosti nevyplo. Mělo by. Zvuk z telefonu stačí. Display pouívám raději na info o autě, nebo navigaci. Ne na filmy.
Nový telefony u mají spí HDMI ne jen video signál, take pravděpodobně v 3,5mm jacku video signál nebude.
Já jsem připojil N95 tímhle kablíkem a spustil na ní TomToma a el jak zvuk, tak obraz. Ale obraz měl malý rozliení. Stejný jako N95. Nebylo to pěkný a bylo to jen na zkouku. Ani jsem s tím nejel a tak nevím, jestli by se to při nějaký rychlosti nevyplo. Mělo by. Zvuk z telefonu stačí. Display pouívám raději na info o autě, nebo navigaci. Ne na filmy.
Nový telefony u mají spí HDMI ne jen video signál, take pravděpodobně v 3,5mm jacku video signál nebude.
|
|
06.06.2013 23:16 -
|
2587106
|
|
HELLMUT
|
|
|
Ladman napsal(a): díky za info . Kabely jsem pro jistotu objednal oba . Zítra bude ten co má ty a přítí týden ten druhý. Nejde mi o to, abych koukal v autě na filmy, nejsem taxikář ani sebevrah , ale o celkový komfort, aby mi displej navigace zobrazoval údaje z displeje telefonu.
Mě by se to také líbilo mít na té obrazovce obal alba a text s názvy jak to je na telefonu ale to si asi musím nechat zajít chu
Bude to asi u zastaralé napájet ten jack videem jak píe Mikra.
No kdyby ti to náhodou lo, tak dej vědět,hned poběím pro kabel se třemi konci
Mě by se to také líbilo mít na té obrazovce obal alba a text s názvy jak to je na telefonu ale to si asi musím nechat zajít chu:-((((
Bude to asi u zastaralé napájet ten jack videem jak píe Mikra.
No kdyby ti to náhodou lo, tak dej vědět,hned poběím pro kabel se třemi konci:-))))
|
|
07.06.2013 17:12 -
|
2587257
|
|
Ladman
|
|
|
tak s tím audio kabelem to funguje. Jene nemám odblokované video za jízdy, tak pouze na parkoviti (funguje to pouze tak, e v menu musím aktivovat video mod, i kdy video kabel není vůbec připojen). Jak se rozjedu, tak lus. Musím nějak pořeit to odblokování videa. Dalí záděr je, e pokud se přehrává hudba z telefonu, nelze pouívat navigaci, protoe displej je v tu chvíli nefunkční, co mi dost vadí...
tak s tím audio kabelem to funguje. Jene nemám odblokované video za jízdy, tak pouze na parkoviti (funguje to pouze tak, e v menu musím aktivovat video mod, i kdy video kabel není vůbec připojen). Jak se rozjedu, tak lus. Musím nějak pořeit to odblokování videa. Dalí záděr je, e pokud se přehrává hudba z telefonu, nelze pouívat navigaci, protoe displej je v tu chvíli nefunkční, co mi dost vadí...
|
|
07.06.2013 17:33 -
|
2587258
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Nechal bych display na pokoji a koupil bych si něco takovýho - .link. - kdy teda chce koukat na filmy.
Nechal bych display na pokoji a koupil bych si něco takovýho - http://www.nakupka.cz/vyrobek/dvd-prehravac-sencor-spv-7767dual-prenosny/?utm_source=SeznamZbozi&utm_medium=produktyPPC&utm_campaign=EC-51625 - kdy teda chce koukat na filmy.
|
|
07.06.2013 19:29 -
|
2587287
|
|
Ladman
|
|
|
to mám vzadu pro děti, akorát od Philipsu. Od Sencoru jsem měl taky, ale ty jsem po pár měsících reklamoval, přestaly fungovat. Jak jsem psal výe, nechci to kvůli sledování filmů, je třeba číst dřívějí příspěvky...
to mám vzadu pro děti, akorát od Philipsu. Od Sencoru jsem měl taky, ale ty jsem po pár měsících reklamoval, přestaly fungovat. Jak jsem psal výe, nechci to kvůli sledování filmů, je třeba číst dřívějí příspěvky...
|
|
07.06.2013 21:13 -
|
2587307
|
|
HELLMUT
|
|
|
Tobě to za jízdy nehraje? To je divné ,tak buď soudruzi model III. zase vylepili, nebo já mám odblokované video a ani o tom nevím...
Tobě to za jízdy nehraje? To je divné ,tak buď soudruzi model III. zase vylepili, nebo já mám odblokované video a ani o tom nevím...:-))
|
|
07.06.2013 21:26 -
|
2587322
|
|
Ladman
|
|
|
a navigace ti u toho funguje? Já mám při tom úplně tmavej displej Sice stačí uknout páčkou a přepnu se do koloběhu navi-telefon-rádio/CD/HDD, jene to u mi zase hraje vechno, kromě telefonu...
a navigace ti u toho funguje? Já mám při tom úplně tmavej displej:-( Sice stačí uknout páčkou a přepnu se do koloběhu navi-telefon-rádio/CD/HDD, jene to u mi zase hraje vechno, kromě telefonu...
|
|
07.06.2013 22:06 -
|
2587340
|
|
HELLMUT
|
|
|
Teď nevím,moc navi nepouívám.
Matně si vzpomínám e jsem něco s navi řeil, e něco nelo ale úplně jsem na to zapoměl
Teď jsem líný běet 4.patra dolů to zkouet ale vrtá mi to hlavou...
Jak jsem psal ,pro mě je nejdůleitějí ten vstup, e můu poslouchat mp3. Protoe denně mám nějaké novinky, tak to pořád cpát na HD je nesmysl ,nehledě na to e je moc malé kapacity. 10G pro mě není ádná velikost .
A jetě ke vemu mi odela CD mechanika tak jsem v pr...
Navi je dobrá ale Google v telefonu je lepí, ten najde úplně ve.To navi v autě neumí ,nebo to neumím já tam dát číslo popisné.např.Patočkova 15/476 Google mě dovede a tam a jetě mi ukáe foto domu .Do té navi v autě číslo domu nedokáu dát a někdy nenajdu ani ulici .
Na cestu město -město je dobrá ale dál přecházím na telefon
Teď nevím,moc navi nepouívám.
Matně si vzpomínám e jsem něco s navi řeil, e něco nelo ale úplně jsem na to zapoměl :-d
Teď jsem líný běet 4.patra dolů to zkouet ale vrtá mi to hlavou...:nevim
Jak jsem psal ,pro mě je nejdůleitějí ten vstup, e můu poslouchat mp3. Protoe denně mám nějaké novinky, tak to pořád cpát na HD je nesmysl ,nehledě na to e je moc malé kapacity. 10G pro mě není ádná velikost :-).
A jetě ke vemu mi odela CD mechanika tak jsem v pr...
Navi je dobrá ale Google v telefonu je lepí, ten najde úplně ve.To navi v autě neumí ,nebo to neumím já tam dát číslo popisné.např.Patočkova 15/476 Google mě dovede a tam a jetě mi ukáe foto domu .Do té navi v autě číslo domu nedokáu dát a někdy nenajdu ani ulici :-(.
Na cestu město -město je dobrá ale dál přecházím na telefon
|
|
07.06.2013 22:34 -
|
2587344
|
|
Mikra
|
|
|
ádná navigace není dokonalá co se adres týká. Já si proto raději vechno najdu na netu, včetně místa pro zaparkování, opíu si GPS souřadnice a podle těch mě potom navigace dovede naprosto přesně.
ádná navigace není dokonalá co se adres týká. Já si proto raději vechno najdu na netu, včetně místa pro zaparkování, opíu si GPS souřadnice a podle těch mě potom navigace dovede naprosto přesně.;-)
|
|
07.06.2013 22:35 -
|
2587345
|
|
Ladman
|
|
|
čísla domů ta navi umí, alespoň u větích měst. Co se týká toho displeje, tak ho má při přehrávání z telefonu taky vypnutej nebo ti něco zobrazuje (znaky, barvu displeje, ap.)?
čísla domů ta navi umí, alespoň u větích měst. Co se týká toho displeje, tak ho má při přehrávání z telefonu taky vypnutej nebo ti něco zobrazuje (znaky, barvu displeje, ap.)?
|
|
| |
|
|