| | |
11.07.2010 20:02 -
Osvětlení zrcátka ve sluneční cloně
|
2350067
|
|
mirasa
|
Město: Dýina, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Hledal jsem a nenael, ani na jedné sluneční cloně, mi nesvítí taková ty malá světýlka, kdy otevřete zrcátko. Je na to nějaká pojistka, fígl či něco takového??? Mám takovou ourací náladu a zkoumám auto
Hledal jsem a nenael, ani na jedné sluneční cloně, mi nesvítí taková ty malá světýlka, kdy otevřete zrcátko. Je na to nějaká pojistka, fígl či něco takového???:-)) Mám takovou ourací náladu a zkoumám auto :-))))
|
|
11.07.2010 23:45 -
Re: Osvětlení zrcátka ve sluneční cloně
|
2350087
|
|
Darja
|
|
|
Se ourací náladou se zkus poourat v manuálech, co jsou na klubu ke staení Tam je seznam pojistek /árovek/ atd
Chvilku mi trvalo, ne jsem přila na to, e myslí to osvětlení u "mejkap" zrcátek
Se ourací náladou se zkus poourat v manuálech, co jsou na klubu ke staení :) Tam je seznam pojistek /árovek/ atd :)
Chvilku mi trvalo, ne jsem přila na to, e myslí to osvětlení u "mejkap" zrcátek :D
|
|
12.07.2010 07:50 -
|
2350092
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pojistka samostatne neni,je zdruzena s vice spotrebici ...a bude v BSI
pojistka samostatne neni,je zdruzena s vice spotrebici ...a bude v BSI
|
|
17.07.2010 20:12 -
|
2350346
|
|
mirasa
|
Město: Dýina, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Darja: Hezký, to mně pobavilo
Alx: Nejde ani jedno, ale přiznám se bez mučení, nejdou od té doby co jsem auto koupil, jen jsem to neřeil
Darja: Hezký, to mně pobavilo :palec
Alx: Nejde ani jedno, ale přiznám se bez mučení, nejdou od té doby co jsem auto koupil, jen jsem to neřeil :-(
|
|
18.07.2010 10:50 -
|
2350353
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Potom bych v prvni rade zkusil zkontrolovat, jestli jsou zapojene privodni kabely. Tzn. odmontovat slunecni clonu a kouknout se jestli jsou propojene konektory.
Potom bych se podival jeste na zarovky, jestli nejsou vsechny vadne, ale to se mi zda jako malo pravdepodobne, ze by vsechny popraskaly ....
Potom bych v prvni rade zkusil zkontrolovat, jestli jsou zapojene privodni kabely. Tzn. odmontovat slunecni clonu a kouknout se jestli jsou propojene konektory.
Potom bych se podival jeste na zarovky, jestli nejsou vsechny vadne, ale to se mi zda jako malo pravdepodobne, ze by vsechny popraskaly ....
|
|
18.07.2010 10:55 -
|
2350354
|
|
mirasa
|
|
|
Tak moné je ve, měl jsem poraskané árovky na středovém displei, tak můou být i na mejkap zrcátkách, dám vědět co jsem zjistil.
Tak moné je ve, měl jsem poraskané árovky na středovém displei, tak můou být i na mejkap :-)))) zrcátkách, dám vědět co jsem zjistil.
|
|
19.07.2010 12:47 -
|
2350419
|
|
jumep
|
|
|
tie svetielka su zapojene v hlavnom svetle nad zrkadlom, ja som ich tam mal odpojene (dovod predosleho majitela nepoznam)
tie svetielka su zapojene v hlavnom svetle nad zrkadlom, ja som ich tam mal odpojene (dovod predosleho majitela nepoznam)
|
|
23.07.2010 19:46 -
|
2350898
|
|
mirasa
|
|
|
Aha podívám se jinak árovky jsou ok a kabely tam jsou taky připojené, kouknu do toho hlavního
Aha :palec podívám se jinak árovky jsou ok a kabely tam jsou taky připojené, kouknu do toho hlavního :palec
|
|
08.09.2010 20:54 -
|
2355158
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Někdy v Červnu mi přestalo svítit osvětlení jak ve sluneční cloně, tak zároveň osvětlení přihrádky před spolujezdcem a stropní svítidla. Podle manuálu na str. 134 to byla vadná pojistka F7 z pojistkové skřínky B2 (pod palubní deskou) tedy krajní pojistka v pravo nahoře. Podle manuálu by měla být 30 Ampérová, ale na tom místě jsem nael pouze 20 A - a prasklou... Dotaz tedy je : Měly by vechny pojistky být v hodnotách podle manuálu ? Tedy kdy manuál píe e... F7 pojistka je 30 A , tak tam dát 30 A ? Předpokládám e asi ano, a asi zkontroluji pro jistotu i dalí, jestli tam mám ty které patří. 30 Ampérové malé noové pojistky jsem dnes koupil, protoe jsem neměl ve výbavě ani jednu...
Zatím tam mám pouze 20 A - podle toho co tam bylo předtím.... a ve z toho funguje. (osvětlení ve sluneční cloně, osvětlení přihrádky před spolujezdcem a stropní svítidla)
Někdy v Červnu mi přestalo svítit osvětlení jak ve sluneční cloně, tak zároveň osvětlení přihrádky před spolujezdcem a stropní svítidla. Podle manuálu na str. 134 to byla vadná pojistka F7 z pojistkové skřínky B2 (pod palubní deskou) tedy krajní pojistka v pravo nahoře. Podle manuálu by měla být 30 Ampérová, ale na tom místě jsem nael pouze 20 A - a prasklou... Dotaz tedy je : Měly by vechny pojistky být v hodnotách podle manuálu ? Tedy kdy manuál píe e... F7 pojistka je 30 A , tak tam dát 30 A ? Předpokládám e asi ano, a asi zkontroluji pro jistotu i dalí, jestli tam mám ty které patří. 30 Ampérové malé noové pojistky jsem dnes koupil, protoe jsem neměl ve výbavě ani jednu...
Zatím tam mám pouze 20 A - podle toho co tam bylo předtím.... a ve z toho funguje. (osvětlení ve sluneční cloně, osvětlení přihrádky před spolujezdcem a stropní svítidla)
|
|
| |
|
|