| | |
24.09.2011 07:06 -
Re: Vadný displej palubního počítače
|
2415361
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Jsem tého názoru ... Myslím si e ten co mám já : .link. bude i irí , podle ířky těch okrajů rámečku vedle displeje .
Pokud tedy ten můj je Ekran B
... je to zkrátka monochromatickej s navigací
Jsem tého názoru ... Myslím si e ten co mám já : http://imageshack.us/photo/my-images/202/plyj.jpg/ bude i irí , podle ířky těch okrajů rámečku vedle displeje .
Pokud tedy ten můj je Ekran B
... je to zkrátka monochromatickej s navigací
|
|
24.09.2011 08:54 -
|
2415376
|
|
Rampa
|
Město: Rio, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 89 |
|
|
Zdar, mám stejný problém, monochromatický k navi RT3 a kadý rok pohasne nějaký prouek. Nový orig. display se pohybuje cenou 8 -10 tisíc , psal jsem někdejí ikoně tohoto fóra "autodiag" a nabízí výměnu za pouitý do 5 000 popřípadě méně podle rozsahu pokození. Je kuriozní, e je cena pouitého zastaralého displeje vyí ne LCD . Taky jsem něco slyel o nutné rekonfiguraci displeje po výměně. Bedlivě sleduji tuto diskusi a uvítám podnět k lacinějí nápravě. Zdar Rampa
Zdar, mám stejný problém, monochromatický k navi RT3 a kadý rok pohasne nějaký prouek. Nový orig. display se pohybuje cenou 8 -10 tisíc :-o , psal jsem někdejí ikoně tohoto fóra "autodiag" a nabízí výměnu za pouitý do 5 000 popřípadě méně podle rozsahu pokození. Je kuriozní, e je cena pouitého zastaralého displeje vyí ne LCD :nevim . Taky jsem něco slyel o nutné rekonfiguraci displeje po výměně. Bedlivě sleduji tuto diskusi a uvítám podnět k lacinějí nápravě. Zdar Rampa
|
|
24.09.2011 10:09 -
|
2415382
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
jednodue... ECRAN A je obyčejny dvouřádkový disp. ECRAN B je graficky disp. Nic k řeení.
jednodue... ECRAN A je obyčejny dvouřádkový disp. ECRAN B je graficky disp. Nic k řeení.
|
|
24.09.2011 10:21 -
|
2415383
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Rampo, vypadá to jako vada kontaktování mezi LCD (sklem) a přívody. Nevím, jestli je tam flex (ohebný slabý tiák). Kontaktování na sklo se dělá buď UV světlem vytvrzovaným vodivým lepidlem za působení tlaku nebo jen teplem vytvrzovaným lepidlem za působení tlaku. Nevím co je tam za technologiii. Pokud jen teplem, moná by stařilo teplou ehličkou přiehit ten tiáček ke sklu.
Rampo, vypadá to jako vada kontaktování mezi LCD (sklem) a přívody. Nevím, jestli je tam flex (ohebný slabý tiák). Kontaktování na sklo se dělá buď UV světlem vytvrzovaným vodivým lepidlem za působení tlaku nebo jen teplem vytvrzovaným lepidlem za působení tlaku. Nevím co je tam za technologiii. Pokud jen teplem, moná by stařilo teplou ehličkou přiehit ten tiáček ke sklu.
|
|
24.09.2011 12:18 -
|
2415407
|
|
tief
|
|
|
Tohle je ECRAN B:
.link.
Na zadni strane napisane "ECRAN MULTIFUNCION B" ...
ECRAN A je segmentovy displej s jednim radkem
Tohle je ECRAN B:
http://www.c5club.cz/download.php?fileid=2415347&z=yes
Na zadni strane napisane "ECRAN MULTIFUNCION B" ...
ECRAN A je segmentovy displej s jednim radkem :)
|
|
24.09.2011 20:48 -
|
2415466
|
|
jumep
|
|
|
pozor, ECRAN A a ECRAN B su navonok rovnake !
ECRAN A sa daval do starsich aut, neskor bol nahradeny ECRANom B (teraz odislo auto odtialto co ma ECRAN A)
jednoriadkovy display neviem ake ma oznacenie
.link. - nie je display z C5 1
pozor, ECRAN A a ECRAN B su navonok rovnake !
ECRAN A sa daval do starsich aut, neskor bol nahradeny ECRANom B (teraz odislo auto odtialto co ma ECRAN A)
jednoriadkovy display neviem ake ma oznacenie
http://www.c5club.cz/download.php?fileid=2415348&z=yes - nie je display z C5 1
|
|
24.09.2011 22:13 -
|
2415486
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Ja som mal malý jednoriadkový displej, ktorý sa na diagu hlásil ako ECRAN A, potom som si kúpil ten väčí displej, ktorý sa teraz na diagu hlási ako ECRAN B..
Ja som mal malý jednoriadkový displej, ktorý sa na diagu hlásil ako ECRAN A, potom som si kúpil ten väčí displej, ktorý sa teraz na diagu hlási ako ECRAN B..
|
|
25.09.2011 07:09 -
|
2415508
|
|
M.P
|
|
|
Maxifik napsal(a): . Nevím, jestli je tam flex (ohebný slabý tiák).
Jo,to tam je . Jak jsem displej ( samotné dvě sklíčka ) vyndal z plastových dráčků a pohnul s tím na tom tom ohebným tiáku , tak se kontakt asi "zkontaktoval" a vynechanej prouek se oivil .
O té ehličce jsem slyel e to popisoval někdo na nějakým Opel fóru , kde řeili umrlé displeje .
For Rampa: Rozdělej to , zkus s tím pohnout . Nemá asi co zkazit . Mě tam při rozborce taky najednou pohaslo asi pět prouků a hned zmizeli . Ne dát pětku za jetej jinej displej , kterej můe umřít za půl roku ... Ale i tomu se třeba nevyhnem .
. Nevím, jestli je tam flex (ohebný slabý tiák).
Jo,to tam je . Jak jsem displej ( samotné dvě sklíčka ) vyndal z plastových dráčků a pohnul s tím na tom tom ohebným tiáku , tak se kontakt asi "zkontaktoval" a vynechanej prouek se oivil .
O té ehličce jsem slyel e to popisoval někdo na nějakým Opel fóru , kde řeili umrlé displeje .
For Rampa: Rozdělej to , zkus s tím pohnout . Nemá asi co zkazit . Mě tam při rozborce taky najednou pohaslo asi pět prouků a hned zmizeli . Ne dát pětku za jetej jinej displej , kterej můe umřít za půl roku ... Ale i tomu se třeba nevyhnem .
|
|
25.09.2011 12:10 -
|
2415563
|
|
M.P
|
|
|
Zkus kouknout sem , třeba načerpá nějaké info: .link.
Zkus kouknout sem , třeba načerpá nějaké info: http://www.astra-g.cz/view.php?cisloclanku=2008100001
|
|
02.10.2011 11:20 -
|
2416733
|
|
M.P
|
|
|
Tak jsem se neptal na něco jednoho uivatele , psal jsem e kdyby někdo sháněl ten displej s těma talčítkama na boku , tak mám několik vrakovi nebo i sokromých osob kteří ho mají , a to by asi zajímalo víc lidí .
A teď dotaz:
Dávali se do C5 II taky monochromatický displeje nebo jen ty velký barevný ? Konkrétně tento :
.link.
Moná je to ten co mám v C5 I , ale ta barva se mě zdá nějaká divná , moná je to jen blbě nafocený .
Tak jsem se neptal na něco jednoho uivatele , psal jsem e kdyby někdo sháněl ten displej s těma talčítkama na boku , tak mám několik vrakovi nebo i sokromých osob kteří ho mají , a to by asi zajímalo víc lidí .
A teď dotaz:
Dávali se do C5 II taky monochromatický displeje nebo jen ty velký barevný ? Konkrétně tento :
http://moto.allegro.pl/wyswietlacz-citroen-c5-2006-lift-licznik-zegar-i1827903365.html
Moná je to ten co mám v C5 I , ale ta barva se mě zdá nějaká divná , moná je to jen blbě nafocený .
|
|
02.10.2011 11:29 -
|
2416735
|
|
jumep
|
|
|
C5 1 a C5 2 su rozdielne displaye - neuvazovat o tom ze to bude fungovat medzi sebou
teoreticky mozno velky farebny pre RT3 pojde, ale to si nemyslim ...
ty potrebujes tento: .link.
este spravim fotky aby si ho videl zvonku
C5 1 a C5 2 su rozdielne displaye - neuvazovat o tom ze to bude fungovat medzi sebou
teoreticky mozno velky farebny pre RT3 pojde, ale to si nemyslim ...
ty potrebujes tento: http://c5.jumep.com/displaypp
este spravim fotky aby si ho videl zvonku
|
|
02.10.2011 11:32 -
|
2416736
|
|
M.P
|
|
|
Takových je vude plno a vcelku za pusinu . Já právě potřebuji ten bez tlačítek .
Tento:.link.
Má to konektor se 6 pinama:
.link.
...na foto je oddělanej ten zadní bílej plastovej kryt
Taková grafika:
.link.
..opět na foto není ten bílej plast kolem
Mám takovou exotickou kombinaci , jak napsal tief
Takových je vude plno a vcelku za pusinu . Já právě potřebuji ten bez tlačítek .
Tento:http://imageshack.us/photo/my-images/202/plyj.jpg/
Má to konektor se 6 pinama:
http://img692.imageshack.us/img692/48/img0540px.jpg
...na foto je oddělanej ten zadní bílej plastovej kryt
Taková grafika:
http://img828.imageshack.us/img828/416/img0522ge.jpg
..opět na foto není ten bílej plast kolem
Mám takovou exotickou kombinaci , jak napsal tief
|
|
02.10.2011 19:20 -
|
2416818
|
|
jumep
|
|
|
to je zvlastne, bo som tento typ v c5 1 nevidel
mas tam navi?
to je zvlastne, bo som tento typ v c5 1 nevidel
mas tam navi?
|
|
02.10.2011 19:35 -
|
2416821
|
|
M.P
|
|
|
Ano , je tam navi . Projíděl jsem inzerci na SBAZARU , vechny C5-ky , a nenael jsem ádnou co by to měla jak já .
Tu navi ale nepouívám , jsou tam mapy BENELUXU . Ale bez displeje nemám ádný jiný info z BC , o radiu , telefonu , teplotě venku ...
Teď jsem tudoval monodisplej z C5II , kromě toho e oranově podsvícenej ( co se dá přehodit výměnou té fólie co způsobuje barvu podsvícení ) , má myslím jetě zobrazení teploty nastavené na klimě . Konektor to má stejnej .
Proto se ptám - Najdu někoho z okolí Jihlavy - čím blí tím líp , ale dojedu kamkoliv - kdo má C5 II s navi a monochromatickým displejem na vyzkouení funkčnosti v mé C5 I ??
Ano , je tam navi . Projíděl jsem inzerci na SBAZARU , vechny C5-ky , a nenael jsem ádnou co by to měla jak já .
Tu navi ale nepouívám , jsou tam mapy BENELUXU . Ale bez displeje nemám ádný jiný info z BC , o radiu , telefonu , teplotě venku ...
Teď jsem tudoval monodisplej z C5II , kromě toho e oranově podsvícenej ( co se dá přehodit výměnou té fólie co způsobuje barvu podsvícení ) , má myslím jetě zobrazení teploty nastavené na klimě . Konektor to má stejnej .
Proto se ptám - Najdu někoho z okolí Jihlavy - čím blí tím líp , ale dojedu kamkoliv - kdo má C5 II s navi a monochromatickým displejem na vyzkouení funkčnosti v mé C5 I ??
|
|
02.10.2011 19:41 -
|
2416822
|
|
jumep
|
|
|
asi by som zhanal farebny display s drziakom a optickym kablom a velku kaplicku (rovnaka je aj na VDO) a prehodil to na farbu velku ...
tych malych rt3 van bolo velmi malo, cize pravdepodobnost ze najdes taky je tazko povedat a z C5 2 nerucim za to ze to pojde - skusit maximalne pozicat skor ako sa kupi
asi by som zhanal farebny display s drziakom a optickym kablom a velku kaplicku (rovnaka je aj na VDO) a prehodil to na farbu velku ...
tych malych rt3 van bolo velmi malo, cize pravdepodobnost ze najdes taky je tazko povedat a z C5 2 nerucim za to ze to pojde - skusit maximalne pozicat skor ako sa kupi
|
|
02.10.2011 21:43 -
|
2416845
|
|
Rampa
|
Město: Rio, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 89 |
|
|
Pro M.P.
Mam také C5 I. r.v. 2004 s RT3 a display ten samý jako ty. Před 4 lety, kdy jsem auto koupil jetý z Francie, v Citroen servisu mě přesvědčovali, e to nemá navigaci a já se zapnutou k ním přijel
Pro M.P.
Mam také C5 I. r.v. 2004 s RT3 a display ten samý jako ty. Před 4 lety, kdy jsem auto koupil jetý z Francie, v Citroen servisu mě přesvědčovali, e to nemá navigaci a já se zapnutou k ním přijel :-)))):-)))):-))))
|
|
03.10.2011 10:29 -
|
2416873
|
|
tief
|
|
|
s C5 II nepojde ...
s C5 II nepojde ...
|
|
03.10.2011 23:30 -
|
2416986
|
|
M.P
|
|
|
Jj, dnes jsem viděl C5 II displej a má jinej konektor - myslím e měl 8 nebo 10 pinů . Na jedničkovým je jich 6 .
Jj, dnes jsem viděl C5 II displej a má jinej konektor - myslím e měl 8 nebo 10 pinů . Na jedničkovým je jich 6 .
|
|
03.10.2011 23:38 -
|
2416987
|
|
jumep
|
|
|
este raz, stale pleties 2 veci, ty nemas ECRAN display ale nevigaciu
aj jednickovy ecran konektor vypada inak ako to co mas ty - ty potrebujes ciernobiely display pre RT3 ...
ako uz som povedal, lahsie je zohnat farebny a ten tam dat s patricnou upravou
este raz, stale pleties 2 veci, ty nemas ECRAN display ale nevigaciu
aj jednickovy ecran konektor vypada inak ako to co mas ty - ty potrebujes ciernobiely display pre RT3 ...
ako uz som povedal, lahsie je zohnat farebny a ten tam dat s patricnou upravou
|
|
| |
|
|