| | |
31.05.2018 19:05 -
Re: parkovaci cidla / C5 II
|
3160480
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
je otazka ktere cisla ti to pise,jestli predni neco zadni
je take otazka jak je natom kabelaz k cidlum v narazniku...
je otazka ktere cisla ti to pise,jestli predni neco zadni
je take otazka jak je natom kabelaz k cidlum v narazniku...
|
|
31.05.2018 19:13 -
|
3160482
|
|
kotelnik
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 45 |
|
|
Píe to zadní teda čidla...Čísla nevím..Kabelá dobrá aspon před 14 dny kdy jsem to měřil..Čísla zjistím..
Píe to zadní teda čidla...Čísla nevím..Kabelá dobrá aspon před 14 dny kdy jsem to měřil..Čísla zjistím..
|
|
31.05.2018 19:24 -
|
3160483
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
cisla=preklep=cidla
cisla=preklep=cidla :D
|
|
31.05.2018 19:57 -
|
3160488
|
|
jumep
|
|
|
a aku konkretnu chybu to pise?
a aku konkretnu chybu to pise?
|
|
01.06.2018 16:49 -
|
3160660
|
|
kotelnik
|
|
|
tak to píe:Trvalá závada-zadní levý krajní snímač-kod poruchy po rozkliknuti FBC6
trvalá závada-zadní pravý vnitřní snímač-kod poruchy FBC9
trvalá závada-zadní pravý krajní snímač-kod poruchy FBC8
Tak se zeptám blbě kdy vyměním vecky čidla za typ 9663821577 ktery je pro mne levný cena 8 se vyrovná 1,5 origo nahrady jeliko ted jsou slevy na e-bay a dodání rychlé..Mělo by to fungovat???
tak to píe:Trvalá závada-zadní levý krajní snímač-kod poruchy po rozkliknuti FBC6
trvalá závada-zadní pravý vnitřní snímač-kod poruchy FBC9
trvalá závada-zadní pravý krajní snímač-kod poruchy FBC8
Tak se zeptám blbě :nevim kdy vyměním vecky čidla za typ 9663821577 ktery je pro mne levný cena 8 se vyrovná 1,5 origo nahrady :-p jeliko ted jsou slevy na e-bay a dodání rychlé..Mělo by to fungovat???
|
|
01.06.2018 18:07 -
|
3160700
|
|
jumep
|
|
|
ano, ak nemas poskodeny kabel a piny v jednotke tak by to malo normalne ist
naposledy som kupil nejake vaico cidla a sli
kym tam nedava chybu kohergencie, tak by to mali byt cidla zle
akurat tie 9663821577 maju inu tu silikonovu gumicku, ale tak nie je problem pouzit tu povodnu
ano, ak nemas poskodeny kabel a piny v jednotke tak by to malo normalne ist
naposledy som kupil nejake vaico cidla a sli
kym tam nedava chybu kohergencie, tak by to mali byt cidla zle
akurat tie 9663821577 maju inu tu silikonovu gumicku, ale tak nie je problem pouzit tu povodnu
|
|
01.06.2018 19:28 -
|
3160715
|
|
kotelnik
|
|
|
Ne dava to jen tu chybu co jsem psal..Chvíli jeli vechny pak jedna chyba-zadni pravy vnitřní a ted tyhle vecky..Tak zkusim tedy vecky a jen doufam e zepředu se to vydelava tak dobře jak zezadu ..Dělám to za domem na zemi...Ps gumicky jsem pouil original to jo jinak to patně sedí...
Ne dava to jen tu chybu co jsem psal..Chvíli jeli vechny pak jedna chyba-zadni pravy vnitřní a ted tyhle vecky..Tak zkusim tedy vecky a jen doufam e zepředu se to vydelava tak dobře jak zezadu :-) ..Dělám to za domem ;-) na zemi...Ps gumicky jsem pouil original to jo jinak to patně sedí...
|
|
01.06.2018 21:57 -
|
3160781
|
|
jumep
|
|
|
predok sa robi vyrazne lahsie ako zadok
vpredu len odklopis plast okolo hmlovky (original je len nacvaknuty) a tie vnutorne je len vsunuty plast, zozadu podlacis a je vonku
predok sa robi vyrazne lahsie ako zadok
vpredu len odklopis plast okolo hmlovky (original je len nacvaknuty) a tie vnutorne je len vsunuty plast, zozadu podlacis a je vonku
|
|
19.06.2018 18:31 -
|
3165762
|
|
kotelnik
|
|
|
Tak vyměněny vechny čidla za ty z číny natestí stáli pár korun.Problém přetrval...Pak ruzne prohazování jeliko se to zlepilo o jedno čidlo..Problém přetrvává nakonec dál jen ubylo jedno čidlo u mi zbyli jen
zadní levý krajní snímač
zadní pravý vnitřní snímač
Tak asi musim znovu jit po kabelech..Jinak u nevím..e by odela jednotka se mi nezda..U se netěim jak budu vytahovat kabela kor kdy to jde tak blbě aspon u mě ale co někde ten problém být musí
Tak vyměněny vechny čidla za ty z číny :-) natestí stáli pár korun.Problém přetrval...Pak ruzne prohazování jeliko se to zlepilo o jedno čidlo..Problém přetrvává nakonec dál jen ubylo jedno čidlo u mi zbyli jen
zadní levý krajní snímač
zadní pravý vnitřní snímač
Tak asi musim znovu jit po kabelech..Jinak u nevím..e by odela jednotka se mi nezda..U se netěim jak budu vytahovat kabela kor kdy to jde tak blbě aspon u mě ale co někde ten problém být musí :-)
|
|
19.06.2018 20:55 -
|
3165835
|
|
jumep
|
|
|
mal som tu vela krat zlu kabelaz a zatial len raz v konektore riadiacky bol odpadnuty pin, tam som dal kabel napriamo a chodi to
mal som tu vela krat zlu kabelaz a zatial len raz v konektore riadiacky bol odpadnuty pin, tam som dal kabel napriamo a chodi to
|
|
22.06.2018 08:31 -
|
3166211
|
|
kotelnik
|
|
|
Tak po nějakých problémech jsem se natval a proměřil to znovu..O.K....Ale při nandávání do auta jsem zatáhl za dráty a ejhle jeden upadl..Tak jsem se podíval na vechny..Nakonec byli 2 jen tak dá se říci nastrčené v konektoru a dreli a nedreli-tak jsem konektory rozdělal a naletoval..A u je ve O.K..Funguje to bez chybového hláení..Jen to budu muset nějak zkalibrovat jeliko přední funguje a jsem v překáce a zadní s velkou nepřesností a jsou jak kdyby zpomalená..Nevíte někdo jak to zkalibrovat? prosím..Budu muset na tu dalkovou telemetrii nebo jak se to jmenuje do Citroenu ?Nebo se dolo na něco nového?..
Tak po nějakých problémech jsem se natval a proměřil to znovu..O.K....Ale při nandávání do auta jsem zatáhl za dráty a ejhle jeden upadl:-((((..Tak jsem se podíval na vechny..Nakonec byli 2 jen tak dá se říci nastrčené v konektoru a dreli a nedreli-tak jsem konektory rozdělal a naletoval..A u je ve O.K..Funguje to bez chybového hláení..Jen to budu muset nějak zkalibrovat jeliko přední funguje a jsem v překáce a zadní s velkou nepřesností a jsou jak kdyby zpomalená..Nevíte někdo jak to zkalibrovat?:palec prosím..Budu muset na tu dalkovou telemetrii nebo jak se to jmenuje do Citroenu ?Nebo se dolo na něco nového?..
|
|
22.06.2018 09:16 -
|
3166215
|
|
jumep
|
|
|
to s tou diagnostikou co mas nespravis
dost sme sa s tym natrapili, su dva varianty ako to spravit
1. ten citroen (len po tom co som tam stravil 6 hodin a 5 pocitacov a vsetko padalo...)
2. da sa to spravit starou verziou PP2000
to s tou diagnostikou co mas nespravis
dost sme sa s tym natrapili, su dva varianty ako to spravit
1. ten citroen (len po tom co som tam stravil 6 hodin a 5 pocitacov a vsetko padalo...)
2. da sa to spravit starou verziou PP2000
|
|
22.06.2018 10:30 -
|
3166247
|
|
kotelnik
|
|
|
No zkusim ten citroen jeliko nevim kde bych sehnal starou verzi PP2000 navic nevim jestli by to fungovalo s mojim kabelem ..Mám jen lexii(diagbox) z ciny a verze co mi jede je 7.02 dalsi updaty delaji problem win7 ...Snad budu mit stesti v tom citroen...
No zkusim ten citroen jeliko nevim kde bych sehnal starou verzi PP2000 navic nevim jestli by to fungovalo s mojim kabelem ..Mám jen lexii(diagbox) z ciny a verze co mi jede je 7.02 dalsi updaty delaji problem win7 ...Snad budu mit stesti v tom citroen...
|
|
13.07.2018 11:08 -
|
3170496
|
|
kotelnik
|
|
|
Tak jsem byl v tom Citroenu v Brně-slatině..Nikdy neslyeli e by se dali čidla konfigurovat nebo připojit na tu dálkovou konfiguraci a e mě to dají elektrikáři-ale cena asi 2000kč bez dph..
Tak nemá tu někdo tu starou verzi PP2000 z okolí Brna a dojezdem tak do 100km? Nebo poradí který autorizák to umí někde v okolí Brna s dojezdem tech cca100km?
Jinak se hold budu muset obětovat a zvyknout si i kdy je blbé kdy na autě něco funguje napul a vloil jsem do toho usilí ..
Tak jsem byl v tom Citroenu v Brně-slatině..Nikdy neslyeli e by se dali čidla konfigurovat nebo připojit na tu dálkovou konfiguraci:nevim a e mě to dají elektrikáři-ale cena asi 2000kč bez dph..
Tak nemá tu někdo tu starou verzi PP2000 z okolí Brna a dojezdem tak do 100km? Nebo poradí který autorizák to umí někde v okolí Brna s dojezdem tech cca100km? :palec
Jinak se hold budu muset obětovat a zvyknout si i kdy je blbé kdy na autě něco funguje napul a vloil jsem do toho usilí :-p..
|
|
13.07.2018 12:15 -
|
3170502
|
|
StevoH
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 58 |
|
|
"Nikdy neslyeli e by se dali čidla konfigurovat nebo připojit na tu dálkovou konfiguraci" ja som bol v Bratislave presne s tymto istym problemom. Povedal som im zaplatim len za polhodinu, ze to maju spravit cez tu dialkovu konfiguraciu. Protestovali, skusali rozne veci, po 25minutach prisli ze to nevedia spravit, opytal som sa ci skusali to co som im povedal, ze neskusali ale skusia. Po 3 minutach dosli, nechapali ( za 20 rokov to este nevideli, ze takto sa to robi), cidla fungovali tak ako mali. Zaplatil som za polhodinu a isiel spokojny domov Cidla fungovali dalsieho pol roka, potom som auto predal
P..S tiez som menil jeden snimac za podobny neorigo z ciny, pred problemami.
"Nikdy neslyeli e by se dali čidla konfigurovat nebo připojit na tu dálkovou konfiguraci" ja som bol v Bratislave presne s tymto istym problemom. Povedal som im zaplatim len za polhodinu, ze to maju spravit cez tu dialkovu konfiguraciu. Protestovali, skusali rozne veci, po 25minutach prisli ze to nevedia spravit, opytal som sa ci skusali to co som im povedal, ze neskusali ale skusia. Po 3 minutach dosli, nechapali ( za 20 rokov to este nevideli, ze takto sa to robi), cidla fungovali tak ako mali. Zaplatil som za polhodinu a isiel spokojny domov :D Cidla fungovali dalsieho pol roka, potom som auto predal :-)
P..S tiez som menil jeden snimac za podobny neorigo z ciny, pred problemami.
|
|
13.07.2018 13:03 -
|
3170509
|
|
kotelnik
|
|
|
No se mnou se prvně moc bavit nechtěli..Pak teda ten jeden technik e mě objedná a kdy jsem mu řekl co má udělat tak to nikdy neslyel a e to musí elektrikář a kdy přislo na cenu tak to bylo hned 2000 bez dph a jetě e se to musí zase objednat a e si mám počkat dalích 14 dní ale stejně to zaplatím at se to povede či ne mají hodinovou sazbu a přece nebudou dělat zadarmo..No asi zkusím zajet tam kde jsem auto koupil-v autorizované prodejně Auto pinar asi před 2 roky byli moc ochotní a uvidím..Třeba to znají...Radi bych někde bí ale co...
No se mnou se prvně moc bavit nechtěli..Pak teda ten jeden technik e mě objedná a kdy jsem mu řekl co má udělat tak to nikdy neslyel a e to musí elektrikář a kdy přislo na cenu tak to bylo hned 2000 bez dph a jetě e se to musí zase objednat :-o a e si mám počkat dalích 14 dní ale stejně to zaplatím at se to povede či ne mají hodinovou sazbu a přece nebudou dělat zadarmo..No asi zkusím zajet tam kde jsem auto koupil-v autorizované prodejně Auto pinar asi před 2 roky byli moc ochotní a uvidím..Třeba to znají...Radi bych někde bí ale co...
|
|
13.07.2018 22:22 -
|
3170639
|
|
jumep
|
|
|
tak ja som stravil v citroene cele doobedie, lebo padala im lexia ako sa spustila ta konfiguracia a nakonec som to spravil tym starym PP2000
tak ja som stravil v citroene cele doobedie, lebo padala im lexia ako sa spustila ta konfiguracia a nakonec som to spravil tym starym PP2000
|
|
14.07.2018 19:45 -
|
3170751
|
|
kotelnik
|
|
|
Tak mi nekdo poradte kde sehnat stare PP2000..Nikde nefunkční download..A stačí na to ten čínský full chip kabel z e-bay nebo je potřeba něco jiné?...A předpokládám e musím mí i jiný notebook s win xp ne ten kde mám lexia v7.02 ted-tam je win 7..
Tak mi nekdo poradte kde sehnat stare PP2000..Nikde nefunkční download..A stačí na to ten čínský full chip kabel z e-bay nebo je potřeba něco jiné?...A předpokládám e musím mí i jiný notebook s win xp :-p ne ten kde mám lexia v7.02 ted-tam je win 7..
|
|
14.07.2018 21:37 -
|
3170794
|
|
jumep
|
|
|
musi tam byt stara verzia kabla, novsi fw to myslim nepozna (preto si ten kabel setrim)
tj. diagboxovy kabel na to najskor nepojde
musi tam byt stara verzia kabla, novsi fw to myslim nepozna (preto si ten kabel setrim)
tj. diagboxovy kabel na to najskor nepojde
|
|
| |
|
|