| | |
03.04.2017 10:42 -
Re: parkovaci cidla / C5 II
|
3055647
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Jednotku som skusal druhu, z funkcneho auta..ked som ju vratil do auta fungovala dalej normalne
Ked z jednotky odpojim cierny privodny konektor , senzory sa zapnu a hodia chybu, aj v RT4 ich ukaze ako aktivne.
Este skusim druhu RT4..a potom to dam do servisu..ak s tym nepohnu ani oni..asi to cele vyhodim z auta a dam neorigo senzory aj s park kamerou ..
Jednotku som skusal druhu, z funkcneho auta..ked som ju vratil do auta fungovala dalej normalne :nevim
Ked z jednotky odpojim cierny privodny konektor , senzory sa zapnu a hodia chybu, aj v RT4 ich ukaze ako aktivne.
Este skusim druhu RT4..a potom to dam do servisu..ak s tym nepohnu ani oni..asi to cele vyhodim z auta a dam neorigo senzory aj s park kamerou ..
|
|
03.04.2017 11:22 -
|
3055653
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
a kdyz jsi dal svoji jednotku do druheho auta?
jakou chybu ti napise jednotka park.asist. kdyz odpojis ten konektor ? ?
a kdyz jsi dal svoji jednotku do druheho auta?
jakou chybu ti napise jednotka park.asist. kdyz odpojis ten konektor ? ?
|
|
03.04.2017 13:25 -
|
3055698
|
|
jruze
|
|
|
S tímto se potýkám dost často - ,,Este skusim druhu RT4..a potom to dam do servisu.." (myslím veobecně co mi jezdí na dílnu)
S tímto se potýkám dost často - ,,Este skusim druhu RT4..a potom to dam do servisu..":-(((( (myslím veobecně co mi jezdí na dílnu)
|
|
03.04.2017 17:14 -
|
3055848
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
S cim sa podotykas dost casto? Ze som mne dostupnou vylucovacou metodou overil ze RT4 nieje problem? Ja mam upravenu RT4, s SSD diskom, USB a mirascriptom. Preto som tam pichol regulernu skladovú RT4.
Ale sak pan mudrlant vyrie to cez internet :: hadanka pre jruze
- zasuvka tazneho je ok, prives nepritomny
- poziadavka vodiča na deaktivaciu park asistenta je pritomná neustále
- poiadavka na rozsvietenie kontrolky park asistenta
- tlačítko je funkčné aj podla diag, reaguje nádherne
- jednotka park asistenta komunikuje s diag, pritomna v bsi, akukolvek chybu na vedení hodí do buglistu
- vetko je nakonfigurovane spravne (vyskusane aj konfiguracie aj bez aj s nastavenim iba zadneho park asistenta)
vetko správne v diag popísané...ale park asistent to není drahý pane..
Auto je v servise..nevedia co s tym..skusaju rovnake hovadiny ako ja. Preli celé vedenie ,nikde iadne pokodenie, ked zozenu schemu, budu to mera.
S cim sa podotykas dost casto? Ze som mne dostupnou vylucovacou metodou overil ze RT4 nieje problem? Ja mam upravenu RT4, s SSD diskom, USB a mirascriptom. Preto som tam pichol regulernu skladovú RT4.
Ale sak pan mudrlant vyrie to cez internet :: hadanka pre jruze
- zasuvka tazneho je ok, prives nepritomny
- poziadavka vodiča na deaktivaciu park asistenta je pritomná neustále
- poiadavka na rozsvietenie kontrolky park asistenta
- tlačítko je funkčné aj podla diag, reaguje nádherne
- jednotka park asistenta komunikuje s diag, pritomna v bsi, akukolvek chybu na vedení hodí do buglistu
- vetko je nakonfigurovane spravne (vyskusane aj konfiguracie aj bez aj s nastavenim iba zadneho park asistenta)
vetko správne v diag popísané...ale park asistent to není drahý pane..
Auto je v servise..nevedia co s tym..skusaju rovnake hovadiny ako ja. Preli celé vedenie ,nikde iadne pokodenie, ked zozenu schemu, budu to mera.
|
|
03.04.2017 17:26 -
|
3055849
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
nechci se nikoho zastavat ale mudrlant jsi tu ty..kdyby jsi do toho auta neustale nemr*** nemusel by jsi ted resit takove problemy..problem je tvuj a udelal sis ho sam ale je jasne ze tve tajemstvi zustane tajemstvim a my se nedozvime co jsi si s autem podlelal..typicky priklad cloveka ktery si koupi diagnostiku jen aby si do nej mohl mr*** a zkouset veci kterym nerozumi a pak brecet ze mu pulka auta nefunguje..s tim se setkavam denne i ja ,nikdo se neprizna a kdyz ano az po tom co si na problem prijdu sam tak rejne jen no to jsem zapomel rict..pak placou jak je ten servis drahej ....
kdyby jsi alespon vedel ze je to cele po CAN neni tam co merit a pokud to nevi ten servis kam jsi to dal tak je to take cele zbytecne...ptal jsem se te jestli jsi mel jednotku ze stejneho auta a co delalo to druhe auto s tvoji jednotkou take bez odpovedi
nechci se nikoho zastavat ale mudrlant jsi tu ty..kdyby jsi do toho auta neustale nemr*** nemusel by jsi ted resit takove problemy..problem je tvuj a udelal sis ho sam ale je jasne ze tve tajemstvi zustane tajemstvim a my se nedozvime co jsi si s autem podlelal..typicky priklad cloveka ktery si koupi diagnostiku jen aby si do nej mohl mr*** a zkouset veci kterym nerozumi a pak brecet ze mu pulka auta nefunguje..s tim se setkavam denne i ja ,nikdo se neprizna a kdyz ano az po tom co si na problem prijdu sam tak rejne jen no to jsem zapomel rict..pak placou jak je ten servis drahej ....
kdyby jsi alespon vedel ze je to cele po CAN neni tam co merit a pokud to nevi ten servis kam jsi to dal tak je to take cele zbytecne...ptal jsem se te jestli jsi mel jednotku ze stejneho auta a co delalo to druhe auto s tvoji jednotkou take bez odpovedi
|
|
03.04.2017 17:45 -
|
3055864
|
|
jruze
|
|
|
Potýkám se prave s tím co uvadis : rozstrachane a kdy u si s tím neví rady tak hurá kamkoli (kdy tvrdí jak je dobrej buď on nebo někdo o něm ) tak a se předvede -no problém je ze potom i kdy umí to mue být problém a nebo to nemusí jít u vůbec - ono to teď mue být rozesrane kdekoli jinde co vlastně s parkacem nesouvisí a jetě to co mohl mít za chvilku bude dělat dlouho.Na otázku odpověď : NEVÍM a od PC určitě ne.
Potýkám se prave s tím co uvadis : rozstrachane a kdy u si s tím neví rady tak hurá kamkoli (kdy tvrdí jak je dobrej buď on nebo někdo o něm ) tak a se předvede -no problém je ze potom i kdy umí to mue být problém a nebo to nemusí jít u vůbec - ono to teď mue být rozesrane kdekoli jinde co vlastně s parkacem nesouvisí a jetě to co mohl mít za chvilku bude dělat dlouho.Na otázku odpověď : NEVÍM a od PC určitě ne.
|
|
03.04.2017 17:54 -
|
3055896
|
|
autodiag
|
|
|
to ALX ..sorry,chapu
to ALX ..sorry,chapu
|
|
03.04.2017 18:27 -
|
3055958
|
|
Delict
|
|
|
ja som to auto dal dokopy, zo zubozenej polorozbitej c5 plnej zavad mi zostali len park senzory, ktore som bohuzial nerozchodil, nemozem tomu venovat viac ako deň. Takze pravdu mas, uplne som to "pokazil" a citanim chyb a konfiguraciou park senzorov som urcite ohrozil tátnu bezpečnos
nikde netvrdim ze som carovny, ale par svojich aut som dokopy dal (cca 43ks/ 16 citronov zatial)
vy by ste to mali za 10 minut hotové určite s prstom v nose, verím tomu..
P.S jednotky park senzorov funguju v druhom aute obe, v mojom aute stale to isté, vsetko perfektne funguje az na to ze to nefunguje..
ja som to auto dal dokopy, zo zubozenej polorozbitej c5 plnej zavad mi zostali len park senzory, ktore som bohuzial nerozchodil, nemozem tomu venovat viac ako deň. Takze pravdu mas, uplne som to "pokazil" a citanim chyb a konfiguraciou park senzorov som urcite ohrozil tátnu bezpečnos :-d
nikde netvrdim ze som carovny, ale par svojich aut som dokopy dal (cca 43ks/ 16 citronov zatial)
vy by ste to mali za 10 minut hotové určite s prstom v nose, verím tomu.. :-d
P.S jednotky park senzorov funguju v druhom aute obe, v mojom aute stale to isté, vsetko perfektne funguje az na to ze to nefunguje..
|
|
03.04.2017 18:59 -
|
3056020
|
|
autodiag
|
|
|
vidis ja treba celou doby nevedel na jakem aute z tech 43 co jsi dal dokupy ti ten parkac vlastne nefunguje
jestli by to mel nekdo hotove za 10 minut nebo 10 dni ti nedokazu rict ,auto jsem nevidel a porad o nem nevim nic
PS: to ze jednotka PDC nema chybu neznamana vubec niv,problem bude nekde uplne jinde
vidis ja treba celou doby nevedel na jakem aute z tech 43 co jsi dal dokupy ti ten parkac vlastne nefunguje
jestli by to mel nekdo hotove za 10 minut nebo 10 dni ti nedokazu rict ,auto jsem nevidel a porad o nem nevim nic
PS: to ze jednotka PDC nema chybu neznamana vubec niv,problem bude nekde uplne jinde
|
|
03.04.2017 20:48 -
|
3056110
|
|
Delict
|
|
|
C5 II. DW12BTED, 2007, exclusive s origo senzormi
Problem je niekde uplne inde.. park senzory su nakonfigurovane spravne..jednotka funguje, z neznamych dovodov je tam ta poziadavka na deaktivaciu. Ktora nieje ani od tlačítka, ani od bsr.
C5 II. DW12BTED, 2007, exclusive s origo senzormi
Problem je niekde uplne inde.. park senzory su nakonfigurovane spravne..jednotka funguje, z neznamych dovodov je tam ta poziadavka na deaktivaciu. Ktora nieje ani od tlačítka, ani od bsr.
|
|
03.04.2017 21:15 -
|
3056145
|
|
jumep
|
|
|
ako pozeram, tlacitko je zapojene do tachometra
cize poziadavku posiela tachometer, ked ho odpojis nerozchodia sa?
ako pozeram, tlacitko je zapojene do tachometra
cize poziadavku posiela tachometer, ked ho odpojis nerozchodia sa?
|
|
03.04.2017 21:29 -
|
3056167
|
|
Delict
|
|
|
Nemam uz auto k dispozicii.. nevyskusam
Pozeral som udaje o rychlosti boli 0km/h
V diagrame je aj samostatna sipka k viacfunkcnej obrazovke..a ta nekomunikuje s diag
Nemam uz auto k dispozicii.. nevyskusam :nevim
Pozeral som udaje o rychlosti boli 0km/h
V diagrame je aj samostatna sipka k viacfunkcnej obrazovke..a ta nekomunikuje s diag
|
|
03.04.2017 21:31 -
|
3056179
|
|
autodiag
|
|
|
no a zkousel jsi odpojit BRC ?
zkousel jsi jestli cidla reaguji na velmi kratkou vzdalenost ?
no a zkousel jsi odpojit BRC ?
zkousel jsi jestli cidla reaguji na velmi kratkou vzdalenost ?
|
|
03.04.2017 21:41 -
|
3056202
|
|
Delict
|
|
|
cidla su deaktivovane proste..nevyskusam nic
test vedenia je v poriadku, pri odpojeni cidiel vyhodi zavadu odpojenych cidiel..
BSR som skusal odinstalovat -test -a znovu nainstalovat -test-, skusal som ju odpojit fyzicky..bez zmeny, funguje korektne, pri zopnuti spinaca smerovky blikaju rychlejsie a prives je pritomny..pri odpojeni je vsetko v normále, nemyslim ze chyba je tam
cidla su deaktivovane proste..nevyskusam nic
test vedenia je v poriadku, pri odpojeni cidiel vyhodi zavadu odpojenych cidiel..
BSR som skusal odinstalovat -test -a znovu nainstalovat -test-, skusal som ju odpojit fyzicky..bez zmeny, funguje korektne, pri zopnuti spinaca smerovky blikaju rychlejsie a prives je pritomny..pri odpojeni je vsetko v normále, nemyslim ze chyba je tam
|
|
03.04.2017 21:57 -
|
3056219
|
|
autodiag
|
|
|
odpojeni cidel me nezajima,to je jasne ze to se projevi...
jakmile BSR jednou do auta das uz je v BSI (i kdyz das ze neni)
v merenych hodnotach je polozka,tusim posledni kde je videt jestli je pozadavek na odpojeni PDC nebo ne a cim..
pokud je jednotka PDC v poradku musis projit konfigujraci..pokud jsi ji ty nebo nekdo jiny udelal spatne nebo nejakou neoriginalni diagnostikou je problem a to skoro neresitelnej...
v tomto pripade je nejednodussi,nejrychlejsi a nejjistejsi zajet do citroenu a udelat online konfiguraci minimalne BSI ,PDC a RT4
odpojeni cidel me nezajima,to je jasne ze to se projevi...
jakmile BSR jednou do auta das uz je v BSI (i kdyz das ze neni)
v merenych hodnotach je polozka,tusim posledni kde je videt jestli je pozadavek na odpojeni PDC nebo ne a cim..
pokud je jednotka PDC v poradku musis projit konfigujraci..pokud jsi ji ty nebo nekdo jiny udelal spatne nebo nejakou neoriginalni diagnostikou je problem a to skoro neresitelnej...
v tomto pripade je nejednodussi,nejrychlejsi a nejjistejsi zajet do citroenu a udelat online konfiguraci minimalne BSI ,PDC a RT4
|
|
07.04.2017 11:06 -
|
3057382
|
|
Delict
|
|
|
No ..servis neuspel..
Tvrdia ze je to lebo nieje origo displej ..displej je z P307 z RT4ky orig. Lenze je to blbost..so starym orig displejom to tiez neslo
Displej nekomnikuje s diagnostikou.. neda sa spravit citanie zavad..
Senzory funguju..vsetko funguje..ale nefunguje Este to pojde do ineho servisu.. ak neuspeju tak to klbnem von
No ..servis neuspel..
Tvrdia ze je to lebo nieje origo displej ..displej je z P307 z RT4ky orig. Lenze je to blbost..so starym orig displejom to tiez neslo :)
Displej nekomnikuje s diagnostikou.. neda sa spravit citanie zavad..
Senzory funguju..vsetko funguje..ale nefunguje :) Este to pojde do ineho servisu.. ak neuspeju tak to klbnem von
|
|
07.04.2017 15:54 -
|
3057424
|
|
Delict
|
|
|
autodiag napsal(a): tak i takhle se da udelat oprava..takhle si opravil vsech tech 34 aut nebo kolik jsi psal ze jich bylo ??
Pozri..napisal som co povedali v servise, auto som nevidel este Dam ho do kvalifikovanejsieho servisu, resp oni ho tam dajú. Svoje nactiutrhačne poznamky si nechaj pre seba, niesom na ne zvedavy.
Ja na to vazne nemam cas, az to v servise ani v citroene nedaju dokopy, klbnem to von. Za pol hodiny mam nainstalovane nove neorig senzory s 100% funkcnostou.
Pozri..napisal som co povedali v servise, auto som nevidel este :) Dam ho do kvalifikovanejsieho servisu, resp oni ho tam dajú. Svoje nactiutrhačne poznamky si nechaj pre seba, niesom na ne zvedavy.
Ja na to vazne nemam cas, az to v servise ani v citroene nedaju dokopy, klbnem to von. Za pol hodiny mam nainstalovane nove neorig senzory s 100% funkcnostou.
|
|
07.04.2017 16:33 -
|
3057430
|
|
autodiag
|
|
|
no nevim co ti nactiutrha (a je mi to uprimne jedno), ale precti si co pises (a nejen tady) a co jsem ti napsal ja a cti pozorne...muj nazor stale trva auto sis totalne roz..dal a ted places..scenar je vzdy stejny
a na co ty nejsi zvedavy zas nezajima me,chlapce ..pokud delas opravy tak jak je delas jsi u me prase nic vic nic min... mozna je cas prestat lhat sam sobe a jit s pravdou ven
no nevim co ti nactiutrha (a je mi to uprimne jedno), ale precti si co pises (a nejen tady) a co jsem ti napsal ja a cti pozorne...muj nazor stale trva auto sis totalne roz..dal a ted places..scenar je vzdy stejny
a na co ty nejsi zvedavy zas nezajima me,chlapce ..pokud delas opravy tak jak je delas jsi u me prase nic vic nic min... mozna je cas prestat lhat sam sobe a jit s pravdou ven
|
|
08.04.2017 11:37 -
|
3057549
|
|
Delict
|
|
|
Ale ty si ultrako***t ! (a par horsich nadavok co nepatri do diskusie) Co som ro**bal? Senzory prestali fungovat bez akehokolvek mojho pričinenia !
Mozno je cas prestat citat tie tvoje vyryvačné kecy do prazdna, vzhladom k tvojej spolahlivosti a mojej skusenosti s tebou.
P.S : S tými peniazmi sa zadrhni, neplanujem na diskusiu s tebou mrha u ani minutu.
Ale ty si ultrako***t ! (a par horsich nadavok co nepatri do diskusie) Co som ro**bal? Senzory prestali fungovat bez akehokolvek mojho pričinenia !
Mozno je cas prestat citat tie tvoje vyryvačné kecy do prazdna, vzhladom k tvojej spolahlivosti a mojej skusenosti s tebou.
P.S : S tými peniazmi sa zadrhni, neplanujem na diskusiu s tebou mrha u ani minutu.
|
|
| |
|
|