| | |
07.11.2012 14:39 -
Re: parkovaci cidla / C5 II
|
2519069
|
|
zilovi.km
|
Město: Skalná, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 70 |
|
|
tak jsem u myslel e to mám pod palcem čidla jsou velmi patně k sehnání pořád mi schází 1 čidlo a ne a ne ho sehnat MASAKR. Prý v polovině prosince dorazí k dodavateli.
tak jsem u myslel e to mám pod palcem čidla jsou velmi patně k sehnání pořád mi schází 1 čidlo a ne a ne ho sehnat MASAKR. Prý v polovině prosince dorazí k dodavateli.
|
|
05.02.2013 21:50 -
|
2544928
|
|
strapa
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Tak mi taky začalo zlobit levé zadní čidlo. Originál se mi tam dávat nechce (za ty prachy). Take asi půjdu do kompromisu a odpojím předek. Pak budu mít spoustu náhradních čidel . Ale tak mne napadlo. Nezkoueli jste někdo nabastlit tam místo originálu nějaké ty "číňany"? Ono to celé vyjde na pár korun a bylo by po problému.
Viz třeba tady: .link.
Tak mi taky začalo zlobit levé zadní čidlo. Originál se mi tam dávat nechce (za ty prachy). Take asi půjdu do kompromisu a odpojím předek. Pak budu mít spoustu náhradních čidel :-)))) . Ale tak mne napadlo. Nezkoueli jste někdo nabastlit tam místo originálu nějaké ty "číňany"? Ono to celé vyjde na pár korun a bylo by po problému.
Viz třeba tady: http://dx.com/p/4-sensor-car-ultrasonic-backup-parking-sensor-system-black-142869
|
|
05.02.2013 22:42 -
|
2544993
|
|
jumep
|
|
|
ak tam narves cinana tak je to bastlenie na ntu
facelift ma krasne to zobrazovanie v ramci systemu auta + pipa z reprakov radua a citlivost, take nieco cinanom nedosiahnes ...
a asi som to tu uz pisal - cidla treba ocistit a zamazat vsetky aby sa predoslo tomu zateceniu
ak tam narves cinana tak je to bastlenie na ntu
facelift ma krasne to zobrazovanie v ramci systemu auta + pipa z reprakov radua a citlivost, take nieco cinanom nedosiahnes ...
a asi som to tu uz pisal - cidla treba ocistit a zamazat vsetky aby sa predoslo tomu zateceniu
|
|
05.02.2013 22:46 -
|
2544999
|
|
strapa
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Ne ne asi jsi mne nepochopil. Myslel jsem, jestli tam někdo z těch číňanů nezkouel nabastlit jen ty čidla. Ty ohavné krabičky bych tam nedal. Nejsem přeci pako...
Ne ne asi jsi mne nepochopil. Myslel jsem, jestli tam někdo z těch číňanů nezkouel nabastlit jen ty čidla. Ty ohavné krabičky bych tam nedal. Nejsem přeci pako...
|
|
05.02.2013 22:54 -
|
2545004
|
|
jumep
|
|
|
staci sa vratit par riadkov s5, pisal som jasne ze ani od boscha to priamo nekupis a cidla su absolutne specificke, nenahradis nejakymi cinanmi
staci sa vratit par riadkov s5, pisal som jasne ze ani od boscha to priamo nekupis a cidla su absolutne specificke, nenahradis nejakymi cinanmi
|
|
05.02.2013 23:00 -
|
2545005
|
|
strapa
|
|
|
take platí varianta č. 1 - odpojím přední čidla a jedno vyměním na zadní vnějí levé. Nejsu magor abych někomu platil za takový čurament dva a půl litru (a to nemluvím o práci). Za ty prachy jsem koupil celou diagnostiku. Nehledě na to, před sebe jetě vidím, tak na co tam budu mít čidla? (I kdy u jsem si na ně docela zvyknul)
:-( take platí varianta č. 1 - odpojím přední čidla a jedno vyměním na zadní vnějí levé. Nejsu magor abych někomu platil za takový čurament dva a půl litru (a to nemluvím o práci). Za ty prachy jsem koupil celou diagnostiku. Nehledě na to, před sebe jetě vidím, tak na co tam budu mít čidla? (I kdy u jsem si na ně docela zvyknul)
|
|
07.03.2013 12:58 -
|
2554634
|
|
Knight
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 80 |
|
|
Ahoj,
chytrá otázka nezkoule jste někdo nahradit čidlo náhradou od jiného výrobce.
Určitě se nejedná o čidla vyrobená PSA, ale nějakou fabrikou na elektroniku.
Ahoj,
chytrá otázka nezkoule jste někdo nahradit čidlo náhradou od jiného výrobce.
Určitě se nejedná o čidla vyrobená PSA, ale nějakou fabrikou na elektroniku.
|
|
07.03.2013 13:03 -
|
2554640
|
|
jumep
|
|
|
keby si troska cital tak vies ze neexistuje nahrada, cidla vyraba bosch a dokonca ich nepredava mimo automotive - tj. len PSA
keby si troska cital tak vies ze neexistuje nahrada, cidla vyraba bosch a dokonca ich nepredava mimo automotive - tj. len PSA
|
|
07.03.2013 13:13 -
|
2554645
|
|
Knight
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 80 |
|
|
No prave, tim ze je neprodava si nejsem tak jist, aktualne cekam na informaci ohledne dostupnosti, tak uvidime jak to dopadne.
No prave, tim ze je neprodava si nejsem tak jist, aktualne cekam na informaci ohledne dostupnosti, tak uvidime jak to dopadne.
|
|
07.03.2013 16:45 -
|
2554669
|
|
jumep
|
|
|
ja som sa pytal v petersone a odtial mi rovno povedala baba ze len automotive
bolo asi 3/4 roka dozadu
ja som sa pytal v petersone a odtial mi rovno povedala baba ze len automotive
bolo asi 3/4 roka dozadu
|
|
21.03.2013 18:04 -
|
2559583
|
|
zilovi.km
|
|
|
zdravím stále mi schází 1 čidlo, nemůu ho sehnat za dobrý peníz proto jsem se rozhodl obětovat předek a zajel na diag. jene se nevede v programu BOSCH ani v LEXIA se nezdařilo take jestli někdo ví jak na to, nebo kde to dělají sem s tipama
zdravím stále mi schází 1 čidlo, nemůu ho sehnat za dobrý peníz proto jsem se rozhodl obětovat předek a zajel na diag. jene se nevede v programu BOSCH ani v LEXIA se nezdařilo take jestli někdo ví jak na to, nebo kde to dělají sem s tipama:nevim
|
|
21.03.2013 21:43 -
|
2559642
|
|
jumep
|
|
|
musi to vedet dana osoba naprogramovat (vypnut ten predok)
asi si nenarazil na sspravnu osobu
BOSCH to nebude vedet a s LEXIU to treba vedet, ako som uz pisal mozno v inom vlakne alebo tu
nastavot, nechat uspat, premazat chyby a potom by to malo byt ok
musi to vedet dana osoba naprogramovat (vypnut ten predok)
asi si nenarazil na sspravnu osobu
BOSCH to nebude vedet a s LEXIU to treba vedet, ako som uz pisal mozno v inom vlakne alebo tu
nastavot, nechat uspat, premazat chyby a potom by to malo byt ok
|
|
19.04.2013 11:52 -
|
2569398
|
|
zilovi.km
|
|
|
take mám vyřeeno parkovací čidlo s potovným za 740 od bosche, doba dodání sice 3 týdny ale.....nevadí..link.
píou e na předek ale tam je to jedno mám je i v zadu objednávejte
740 je i z potovným mám to vyzkouené a fungují bez chyby
take mám vyřeeno parkovací čidlo s potovným za 740 od bosche, doba dodání sice 3 týdny ale.....nevadí.http://rsautodily.cz/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=0263013622&submit_search=Hledat
píou e na předek ale tam je to jedno mám je i v zadu objednávejte
740 je i z potovným mám to vyzkouené a fungují bez chyby
|
|
19.05.2013 12:34 -
|
2580982
|
|
zilovi.km
|
|
|
tak u mi zase odelo dalí čidlo bohuel zadní vlevo musí se sundat zadní nárazník? Jak se na něj mám dostat? jak sundat nárazník?
tak u mi zase odelo dalí čidlo bohuel zadní vlevo musí se sundat zadní nárazník? Jak se na něj mám dostat? jak sundat nárazník?
|
|
19.05.2013 12:40 -
|
2580983
|
|
Jano
|
Město: Vychodna, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Nie nemusí zvnútra je plastovú kryt ten odkrutis a zvnútra to čidlo vyberies.
Nie nemusí zvnútra je plastovú kryt ten odkrutis a zvnútra to čidlo vyberies.
|
|
19.05.2013 20:26 -
|
2581029
|
|
Jano
|
Město: Vychodna, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 117 |
|
|
To vypadnutie čidla si nacvič na prednom cidle uchytenie je rovnaké.
To vypadnutie čidla si nacvič na prednom cidle uchytenie je rovnaké.
|
|
| |
|
|