| | |
13.05.2010 06:46 -
Výměna BSI?
|
2344687
|
|
pateson
|
Město: Bánov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Jestli jsem správně pochopil BSI je hlavní počítačová jednotka v C5. V případě, e se občas projevuje blikáním vech kontrolek a světel a na diagnostice se neukáe problém, můe to znamenat, e odchází?
Existuje monost výměny a jak je to finančně náročné?
Jestli jsem správně pochopil BSI je hlavní počítačová jednotka v C5. V případě, e se občas projevuje blikáním vech kontrolek a světel a na diagnostice se neukáe problém, můe to znamenat, e odchází?
Existuje monost výměny a jak je to finančně náročné?
|
|
02.09.2011 22:53 -
Re: Výměna BSI?
|
2411435
|
|
jruze
|
|
|
Tak jsem se stal astným majitelem mrtvého BSI a přitom se mrcha tváří jako naprosto zdravá na rozdíl od převáné větiny ostatních jednotek jako je BHI,telematika,rádio,com,automat atd..
To je tak kdy někdo (já) vymejlí kraviny a chce opravit něco co nepotřebuje(alarm) a co někdo zku...l kdysi dávno .(jen jsem tam dal jinej modul- dobrej za vypálenej .Tak mám dva vypálený + 1. BSI ( taky jsem zjistil e dělají i 80A maxi pojistky(které jsem tam skoro vude objevil)- ty fakt hnedtak nevyletí.
Tak jsem se stal astným majitelem mrtvého BSI a přitom se mrcha tváří jako naprosto zdravá na rozdíl od převáné větiny ostatních jednotek jako je BHI,telematika,rádio,com,automat atd..:-((((
To je tak kdy někdo (já) vymejlí kraviny a chce opravit něco co nepotřebuje(alarm) a co někdo zku...l kdysi dávno .(jen jsem tam dal jinej modul- dobrej za vypálenej .Tak mám dva vypálený + 1. BSI ( taky jsem zjistil e dělají i 80A maxi pojistky(které jsem tam skoro vude objevil)- ty fakt hnedtak nevyletí.
|
|
05.09.2011 13:02 -
|
2411977
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Take jsi se stal opravářem BSI
Take jsi se stal opravářem BSI :-))))
|
|
05.09.2011 16:25 -
|
2412026
|
|
jruze
|
|
|
Nerad ourám v něčem na co nemám vybavení-pozval jsem si (mladej) jednoho z nejlepích co existuje(opraví nemoné za moný peníz)
Nerad ourám v něčem na co nemám vybavení-pozval jsem si (mladej) jednoho z nejlepích co existuje(opraví nemoné za moný peníz):palec
|
|
05.09.2011 17:49 -
|
2412036
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Jardo, to není podstatné. Hlavně e vichni vědí e je to u Tebe
Jardo, to není podstatné. Hlavně e vichni vědí e je to u Tebe :palec
|
|
05.09.2011 18:06 -
|
2412037
|
|
Mamlas
|
|
|
Sakra, mam taky mrtvy alarm a chystal jsem se ze s tim neco udelam. Uz jsem i vyndal jednotku alarmu. Kdyz to tu ctu tak se na to asi radsi vykaslu.
Sakra, mam taky mrtvy alarm a chystal jsem se ze s tim neco udelam. Uz jsem i vyndal jednotku alarmu. Kdyz to tu ctu tak se na to asi radsi vykaslu.:-o
|
|
03.07.2014 09:53 -
|
2712216
|
|
lemac
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
Co obnáí výměna BSI z jiného vozu, na co si dát pozor, podle čeho vybírat a co ve se bude muset po výměně nastavovat přes diagnostiku?
Co obnáí výměna BSI z jiného vozu, na co si dát pozor, podle čeho vybírat a co ve se bude muset po výměně nastavovat přes diagnostiku?
|
|
09.09.2014 20:16 -
|
2731550
|
|
Kameník
|
|
|
Mám otázku.Odela jednotka bsi. Dal jsem jinou a přehrál BSI v diagboxu 5.2 Teď potřebuji ve ručně nakonfigurovat. Kdy budu chtít nastavit něco tak to po mě chce heslo s několika nulami .Jaké heslo se dává? Heslo klíče nebo něco jiného.
Mám otázku.Odela jednotka bsi. Dal jsem jinou a přehrál BSI v diagboxu 5.2 Teď potřebuji ve ručně nakonfigurovat. Kdy budu chtít nastavit něco tak to po mě chce heslo s několika nulami .Jaké heslo se dává? Heslo klíče nebo něco jiného.
|
|
09.09.2014 20:53 -
|
2731559
|
|
Kameník
|
|
|
Dík.Asi jsem natvrdlej. To heslo najdu kde??
Dík.Asi jsem natvrdlej. To heslo najdu kde??
|
|
10.09.2014 06:41 -
|
2731635
|
|
jofo
|
Město: ilina, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 11 |
|
|
03114
03114
|
|
01.09.2016 23:00 -
|
2990692
|
|
Milan_N
|
Město: Beneov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Občas mi bliknou vechny kontrolky a začnou se objevovat na displeji nesmyslné hláky - Airbag fault, Diesel aditive minimum level, Antipolution system fault. V tomto stavu nefunguje nic nejdou stáhnout okénka, zapnout stěrače, sklopit zrcátka, zapnout blinkry atd. Kdy se to stane při vypnutém motoru, tak se objeví hláka Ouvert a ikonka auta s otevřenou hauptnou. Měl jsem to na diagnostice a prý to bude BSI. Projevuje se takto závada BSI? Díky za radu, kde se to dá opravit za rozumné prachy. Mám C5/I 2.0 HDI 2002.
Občas mi bliknou vechny kontrolky a začnou se objevovat na displeji nesmyslné hláky - Airbag fault, Diesel aditive minimum level, Antipolution system fault. V tomto stavu nefunguje nic nejdou stáhnout okénka, zapnout stěrače, sklopit zrcátka, zapnout blinkry atd. Kdy se to stane při vypnutém motoru, tak se objeví hláka Ouvert a ikonka auta s otevřenou hauptnou. Měl jsem to na diagnostice a prý to bude BSI. Projevuje se takto závada BSI? Díky za radu, kde se to dá opravit za rozumné prachy. Mám C5/I 2.0 HDI 2002.
|
|
02.09.2016 07:42 -
|
2990752
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pravdepodobne je BSI ko
oprava? to je celkem nesmysli,nevyplati se...
zajed na vrakac nebo tady Lukyc5 koup nove
jen ho musis dat nekomu kdo ti ho prekoduje (immo,klice,kodovani)
pravdepodobne je BSI ko
oprava? to je celkem nesmysli,nevyplati se...
zajed na vrakac nebo tady Lukyc5 koup nove
jen ho musis dat nekomu kdo ti ho prekoduje (immo,klice,kodovani)
|
|
02.09.2016 08:13 -
|
2990761
|
|
Milan_N
|
Město: Beneov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Díky autodiag, mrknu se po novém
Díky autodiag, mrknu se po novém
|
|
02.09.2016 13:11 -
|
2990797
|
|
Milan_N
|
|
|
ahoj jruze, e by obě sady klíčů dělaly to samé to si nemyslím. Tahle závada se projeví cca na 5 minut a po pěti minutách se to zase vrátí a funguje vechno, jenom na palubce svítí deaktivovaný airbag spolujezdce. Za jízdy, kdy se to objeví, tak fungujou světla, ale zbytek u ne. Na diagnostice to ukazovalo na chyby v komunikaci BSI a třeba klima, nebo okna apod.
ahoj jruze, e by obě sady klíčů dělaly to samé to si nemyslím. Tahle závada se projeví cca na 5 minut a po pěti minutách se to zase vrátí a funguje vechno, jenom na palubce svítí deaktivovaný airbag spolujezdce. Za jízdy, kdy se to objeví, tak fungujou světla, ale zbytek u ne. Na diagnostice to ukazovalo na chyby v komunikaci BSI a třeba klima, nebo okna apod.
|
|
02.09.2016 14:16 -
|
2990829
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
To je mysleno ze by jsi nemusel dat bsi na prepsani...ne ze je to klicema
To je mysleno ze by jsi nemusel dat bsi na prepsani...ne ze je to klicema
|
|
| |
|
|