| | |
08.01.2017 15:29 -
Re: Stahování okna řidiče / C5 I
|
3026727
|
|
tony
|
Město: Branky, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Jdu odpojit a zkusím znovu.
Jdu odpojit a zkusím znovu.
|
|
08.01.2017 18:31 -
|
3026769
|
|
tony
|
Město: Branky, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Po cca 3hod. odpojení jsem znovu naučil a u to funguje jak má, hlavně i dálkovým ovladačem. Krátké odpojení baterie asi opravdu nestačí
Díky vem.
Po cca 3hod. odpojení jsem znovu naučil a u to funguje jak má, hlavně i dálkovým ovladačem. Krátké odpojení baterie asi opravdu nestačí:palec
Díky vem.
|
|
13.01.2019 22:01 -
|
3201251
|
|
Mattyfu
|
|
|
Ahoj včera jsem si domů přivezl tuten popisovaný francouzký uplík z léta páně 2002 abych to měl k Espáči komplet a pomalu jsem se pustil z toho zase udělat funkční povoz. Celkem mě trápí přední okna, to e mi zadní furt vyjíděla za jízdy nahoru, tak to bylo asi detěm a deovým snímačem, blbá kombinace, kdy mi neel ani větrák nu co. Auto jsem dal do sucha, vyčistil ovladač oken, el bohu v předních dveřích stále slyím jen cvakání ovem pohyb tabulí se nekoná. Na rovinu, zatím jsem to učil foukat, odbrďovat ručku a podobně, ale co by to mohlo být? Motorek, tiák nebo zatuhlé lanovody? Poraďte mi pls..
Ahoj včera jsem si domů přivezl tuten popisovaný francouzký uplík z léta páně 2002 abych to měl k Espáči komplet a pomalu jsem se pustil z toho zase udělat funkční povoz. Celkem mě trápí přední okna, to e mi zadní furt vyjíděla za jízdy nahoru, tak to bylo asi detěm a deovým snímačem, blbá kombinace, kdy mi neel ani větrák nu co. Auto jsem dal do sucha, vyčistil ovladač oken, el bohu v předních dveřích stále slyím jen cvakání ovem pohyb tabulí se nekoná. Na rovinu, zatím jsem to učil foukat, odbrďovat ručku a podobně, ale co by to mohlo být? Motorek, tiák nebo zatuhlé lanovody? Poraďte mi pls..
|
|
14.01.2019 08:06 -
|
3201305
|
|
jruze
|
|
|
Mattyfu napsal(a): Ahoj včera jsem si domů přivezl tuten popisovaný francouzký uplík z léta páně 2002 abych to měl k Espáči komplet a pomalu jsem se pustil z toho zase udělat funkční povoz. Celkem mě trápí přední okna, to e mi zadní furt vyjíděla za jízdy nahoru, tak to bylo asi detěm a deovým snímačem, blbá kombinace, kdy mi neel ani větrák nu co. Auto jsem dal do sucha, vyčistil ovladač oken, el bohu v předních dveřích stále slyím jen cvakání ovem pohyb tabulí se nekoná. Na rovinu, zatím jsem to učil foukat, odbrďovat ručku a podobně, ale co by to mohlo být? Motorek, tiák nebo zatuhlé lanovody? Poraďte mi pls..
o od PC asi nepůjde - sundej tapecirung a zkontroluj - nejdou obě strany nebo jen jedna ? slyí jen cvakání nebo se točí motor pohonu ?
o od PC asi nepůjde - sundej tapecirung a zkontroluj - nejdou obě strany nebo jen jedna ? slyí jen cvakání nebo se točí motor pohonu ? :nevim
|
|
14.01.2019 10:40 -
|
3201330
|
|
Mattyfu
|
|
|
Ahoj
ano obě přední okna vyhlásila stávku. Slyím jen cvakat ve dveřích relátko či jinou čertovinu, ovem motorek nedělá nic.
Ahoj
ano obě přední okna vyhlásila stávku. Slyím jen cvakat ve dveřích relátko či jinou čertovinu, ovem motorek nedělá nic.
|
|
23.01.2019 20:03 -
|
3203720
|
|
Mattyfu
|
|
|
Ahoj
Tak jsem o víkendu jsem auto píchnul na diagnostiku, zadní okna se mi tam objevila a makaj, bohuel přední se mi objevila ale ani na diagnóze po zmáčknutí ovladače nic, bohuel v testu akčních členů, se mi to přestalo kamarádit a nechtělo mi je povolit. Tak jsem zaklapl noas a el do tepla domů. Jediný co mě napadá je motorek, ale rozebírat tapec budu jak se trochu oteplí.
Ahoj
Tak jsem o víkendu jsem auto píchnul na diagnostiku, zadní okna se mi tam objevila a makaj, bohuel přední se mi objevila ale ani na diagnóze po zmáčknutí ovladače nic, bohuel v testu akčních členů, se mi to přestalo kamarádit a nechtělo mi je povolit. Tak jsem zaklapl noas a el do tepla domů. Jediný co mě napadá je motorek, ale rozebírat tapec budu jak se trochu oteplí.
|
|
18.03.2019 10:06 -
|
3212166
|
|
Mattyfu
|
|
|
Tak jsem sundal tapece a rozhodil motorky. Vypadá to na ně, smrdí spáleninou a nejde s hřídelkou pootočit ani kletěma, nato rukou či připojením na 12V. Ovem moje překvapení bylo veliké, kdy na motorcích byl znak vw, kadopádně za přístup dávám palec hore, tohle vymysleli klici francouzký dobře.
Tak jsem sundal tapece a rozhodil motorky. Vypadá to na ně, smrdí spáleninou a nejde s hřídelkou pootočit ani kletěma, nato rukou či připojením na 12V. Ovem moje překvapení bylo veliké, kdy na motorcích byl znak vw, kadopádně za přístup dávám palec hore, tohle vymysleli klici francouzký dobře.
|
|
18.06.2020 15:09 -
|
3274185
|
|
JoPo
|
Město: Blava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Začalo sa mi zasekáva okno vodiča, bolo mi jasné, e to bude nejaká mechanická závada, lebo to tam krípalo a chrapčalo. Keď som to rozobral zistil som, e sa rozstrapkalo lanko, čo posúva okno hore-dole. Odstrihol som trčiaci drôtik a zatiaž ide. Je len otázka času, kedy sa to znova zopakuje. Chcel by som vedie, či u niekto to lanko vymieňal, či sa to dá kúpi samostatne. Pomohol by mi nákres z katalógu Citroen, keby ho niekto poskytol.
Ďakujem.
Začalo sa mi zasekáva okno vodiča, bolo mi jasné, e to bude nejaká mechanická závada, lebo to tam krípalo a chrapčalo. Keď som to rozobral:-( zistil som, e sa rozstrapkalo lanko, čo posúva okno hore-dole. Odstrihol som trčiaci drôtik a zatiaž ide. Je len otázka času, kedy sa to znova zopakuje. Chcel by som vedie, či u niekto to lanko vymieňal, či sa to dá kúpi samostatne. Pomohol by mi nákres z katalógu Citroen, keby ho niekto poskytol.
Ďakujem.
Přílohy: IMG.jpg ( 2288266b ) - Vnútri bovdenu je lanko a namotané je pod tým plastovým kolieskom. |
|
18.06.2020 20:19 -
|
3274256
|
|
jumep
|
|
|
ked si najdes spravnu temu, tak je tu vsetko
je to stara slabina x7 a je lepsie pouzit cely mechanizmus ako premotavat lanko, mal by uz byt upraveny aby to nehnilo v tom bowdene
.link.
ked si najdes spravnu temu, tak je tu vsetko
je to stara slabina x7 a je lepsie pouzit cely mechanizmus ako premotavat lanko, mal by uz byt upraveny aby to nehnilo v tom bowdene
http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/2517509-porucha-okna-u-ridice/
|
|
| |
|
|