| | |
23.09.2014 21:13 -
Re: Stahování okna řidiče / C5 I
|
2736160
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
děkuji. A výměna je na počkání nebo s tím je víc práce? Jinak se tu doublujou dvě vlákna, viz: .link.
děkuji. A výměna je na počkání nebo s tím je víc práce? Jinak se tu doublujou dvě vlákna, viz: http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/1429404-mechanizmus-stahovani-oken/3/#.VCHDYPl_scQ
|
|
13.01.2015 12:52 -
|
2774457
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
prosil bych o radu:nějakej dement do mě nacouval koulí a mám dost pokozené řidičovy dveře(viz.foto)do včerejka jsem v pohodě si pootvíral okna kvůli zapaření.Jene včera mi sjelo okno u řidiče a kam ho to pustilo a ted sinepamatuje horní polohu.Má otázka je:bude stačit odpojit baterii a opět naučit okna horní polohu?Za rady typu oprav dveře předem děkuji-pro vysvětlení,přetěhoval jsem se s přítelkyní do nového bytu,zařizujem take zatím peněz na karosáře není... pokud by byl karosář z okolí Ostravy který mě nepřivede na buben tak sz.dveře vychýlené nejsou,jdou úplně jemně zavírat jen ten lavor díkas Paja.
prosil bych o radu:nějakej dement do mě nacouval koulí a mám dost pokozené řidičovy dveře(viz.foto)do včerejka jsem v pohodě si pootvíral okna kvůli zapaření.Jene včera mi sjelo okno u řidiče a kam ho to pustilo a ted sinepamatuje horní polohu.Má otázka je:bude stačit odpojit baterii a opět naučit okna horní polohu?Za rady typu oprav dveře předem děkuji-pro vysvětlení,přetěhoval jsem se s přítelkyní do nového bytu,zařizujem take zatím peněz na karosáře není...:-(((( pokud by byl karosář z okolí Ostravy který mě nepřivede na buben tak sz.dveře vychýlené nejsou,jdou úplně jemně zavírat jen ten lavor díkas Paja.;-)
Přílohy: auto 1.jpg ( 91937b ) - auto2.jpg ( 73297b ) - |
|
13.01.2015 12:59 -
|
2774466
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Já bych sundal tapec, vytlačil ten lavor a pak teprve učil okno. Ono se ti pokadý zblbne, kdy dole zadrhne. Vytlačit to nebude problém i bez karosáře. Myslím e to lupne a bude to skoro jako nový. A opravit to nechá, a jednou ...
Já bych sundal tapec, vytlačil ten lavor a pak teprve učil okno. Ono se ti pokadý zblbne, kdy dole zadrhne. Vytlačit to nebude problém i bez karosáře. Myslím e to lupne a bude to skoro jako nový. A opravit to nechá, a jednou ...
|
|
13.01.2015 13:11 -
|
2774487
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Nevím, neměl jsem dveře rozdělaný, ale kdy to nepůjde jen rukou, nebo nohou, kdyby to bylo vyztuený, tak holt zabere trochu větí silou. Prostě ne bude okno učit, musí nejdřív odstranit problém, kvůli kterýmu zblblo. A potom bude moná lacinějí koupit vrakový dveře, moná seene i v barvě, ne to nechat opravovat u klemprdy a lakovat. A kdy to dobře lupne samo ven, tak s tím můe i dojezdit bez opravy.
Nevím, neměl jsem dveře rozdělaný, ale kdy to nepůjde jen rukou, nebo nohou, kdyby to bylo vyztuený, tak holt zabere trochu větí silou. Prostě ne bude okno učit, musí nejdřív odstranit problém, kvůli kterýmu zblblo. A potom bude moná lacinějí koupit vrakový dveře, moná seene i v barvě, ne to nechat opravovat u klemprdy a lakovat. A kdy to dobře lupne samo ven, tak s tím můe i dojezdit bez opravy.
|
|
13.01.2015 13:24 -
|
2774512
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
to jsem Jardo zkouel a snad na 20x.pokus je aspon skoro dovřené-zbývá tak 5mm co mi nevadí.Zkouel jsem po kouskách jet nahoru ale pak se rozjede,dojede na doraz a jede zase dolů kam ho pustí ten lavor....
to jsem Jardo zkouel a snad na 20x.pokus je aspon skoro dovřené-zbývá tak 5mm co mi nevadí.Zkouel jsem po kouskách jet nahoru ale pak se rozjede,dojede na doraz a jede zase dolů kam ho pustí ten lavor....
|
|
13.01.2015 13:41 -
|
2774522
|
|
Mikra
|
|
|
Vytlač ten lavor a uvidí.
Vytlač ten lavor a uvidí.
|
|
13.01.2015 16:25 -
|
2774553
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
kdyby ti to nelo vytlačit tak mám někde nějaký kontakt na kluky co vytlačují pomocí páčitýlek a takových těch serepetiček bez pokození laku a jsou tuím někde z orlové a díky ledovce mám s oknem stejný problém jako ty měl bych to jít taky naučit
kdyby ti to nelo vytlačit tak mám někde nějaký kontakt na kluky co vytlačují pomocí páčitýlek a takových těch serepetiček bez pokození laku a jsou tuím někde z orlové a díky ledovce mám s oknem stejný problém jako ty měl bych to jít taky naučit ;-)
|
|
13.01.2015 17:38 -
|
2774569
|
|
jumep
|
|
|
mame tu dost dveri v ponuke pripadne ....
mame tu dost dveri v ponuke pripadne ....
|
|
14.01.2015 21:56 -
|
2774921
|
|
Mikra
|
|
|
A tys měl taky nabouraný dveře?
A tys měl taky nabouraný dveře? :nevim
|
|
14.01.2015 23:35 -
|
2774931
|
|
jumep
|
|
|
nemusel mat, c5 1 v tomto vedela zblnut, hlavne ked sa hybe oknom a zastartuje sa / otoci klucom
nemusel mat, c5 1 v tomto vedela zblnut, hlavne ked sa hybe oknom a zastartuje sa / otoci klucom
|
|
06.01.2017 17:28 -
|
3026274
|
|
tony
|
Město: Branky, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Potřeboval bych poradit. Vechny okna mám nastavené a fungují jak mají, ale kdy chci okna otevřít nebo zavřít dálkovým ovladačem tak okno u řidiče vůbec nereaguje. Dříve vechno fungovalo normálně. setkal se s tím někdo? Budu vděčný za kadou radu.
Potřeboval bych poradit. Vechny okna mám nastavené a fungují jak mají, ale kdy chci okna otevřít nebo zavřít dálkovým ovladačem tak okno u řidiče vůbec nereaguje. Dříve vechno fungovalo normálně. setkal se s tím někdo? Budu vděčný za kadou radu.
|
|
07.01.2017 18:57 -
|
3026560
|
|
tony
|
Město: Branky, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Zkouel, ale nic se nezměnilo.
Zkouel, ale nic se nezměnilo.
|
|
08.01.2017 06:59 -
|
3026620
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Moje zkuenost - půl hodinka odpojení byla málo . Po druhém odpojení na celý cca 3 - 4 hoďky jsem to to okno naučil .
Moje zkuenost - půl hodinka odpojení byla málo . Po druhém odpojení na celý cca 3 - 4 hoďky jsem to to okno naučil .
|
|
| |
|
|