| | |
01.05.2010 11:26 -
Stahování okna řidiče / C5 I
|
2343761
|
|
svejk
|
|
|
Ahoj vichni, stahování okna řidiče blbnulo, nefungovaly ty dorazy na celkové stáhnutí či vytáhnuní okna. Tak jsem koupil nový kompletní panel za 1800,- a den to lo a teď zase stejný. A to ve jen u řidiče. Jiná okna v poho. Konektory vyčitěny a fakt nevím. Poraďte prosím, Díky vejk
Ahoj vichni, stahování okna řidiče blbnulo, nefungovaly ty dorazy na celkové stáhnutí či vytáhnuní okna. Tak jsem koupil nový kompletní panel za 1800,- a den to lo a teď zase stejný. A to ve jen u řidiče. Jiná okna v poho. Konektory vyčitěny a fakt nevím. Poraďte prosím, Díky vejk;-)
|
|
06.09.2008 13:48 -
Re: Stahování okna řidiče / C5 I
|
168631
|
|
agnes
|
Město: Karviná, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Zdravím, mám C5 Break(122002) a nefunguje mi úplné stahování okna u řidiče. Při pokusu zavřít se okno zavírá "krokově", kdy kadý posun musím promačkat, take zavírám okno asi na desetkrát...
... a k tomu mi přestalo fungovat otvírání okna na pátých dveřích. Auto mám měsíc(najetých 1200km)...jízda luxusní, ale řeení těchto drobností mne nebaví. Díky za tipy...
Zdravím, mám C5 Break(122002) a nefunguje mi úplné stahování okna u řidiče. Při pokusu zavřít se okno zavírá "krokově", kdy kadý posun musím promačkat, take zavírám okno asi na desetkrát... :(
... a k tomu mi přestalo fungovat otvírání okna na pátých dveřích. Auto mám měsíc(najetých 1200km)...jízda luxusní, ale řeení těchto drobností mne nebaví. Díky za tipy...
|
|
06.09.2008 18:25 -
|
168632
|
|
alud
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Zdravím!
Také mi okno u řidiče dělalo, co chtělo. Vyjelo nahoru, sjelo do poloviny. Kdy jsem chtěl, aby zůstalo nahoře, musel jsem se trefovat ovladačem.
Stačilo odpojit na chvíli baterii a ve funguje jak má...
Zdravím!
Také mi okno u řidiče dělalo, co chtělo. Vyjelo nahoru, sjelo do poloviny. Kdy jsem chtěl, aby zůstalo nahoře, musel jsem se trefovat ovladačem.
Stačilo odpojit na chvíli baterii a ve funguje jak má...
|
|
07.09.2008 21:04 -
|
168633
|
|
tief
|
|
|
agnes: zatvor okno a ked bude v zatvorenej polohe tak podrz tlacitko zatvarania na dalsich 5 sekund. Pocitac okna si zapameta zatvorenu polohu a bude to fungovat spravne.
Okno na piatych dverach je zial bezna zalezitost, popis opravy je myslim v rubrikach.
agnes: zatvor okno a ked bude v zatvorenej polohe tak podrz tlacitko zatvarania na dalsich 5 sekund. Pocitac okna si zapameta zatvorenu polohu a bude to fungovat spravne.
Okno na piatych dverach je zial bezna zalezitost, popis opravy je myslim v rubrikach.
|
|
09.09.2008 21:31 -
|
168634
|
|
agnes
|
Město: Karviná, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Tak jsem odpojil baterii a funguje!!! Díkes
To zadní okno pohledám v rubrikách...
Tak jsem odpojil baterii a funguje!!! :) Díkes
To zadní okno pohledám v rubrikách...
|
|
07.04.2009 20:48 -
|
659905
|
|
Pavel C5
|
|
|
mám niečo podobné,na kžúči mám tlačidlo na zatváranie okien,donedávna mi to zatváralo vetky okná.Teraz to predné vôbec nezavrie a zadné pootvorí do dvoch polôh.Musím to nejak naprogramova do kžúča,alebo len odpojím baterku.
Za rady dik
mám niečo podobné,na kžúči mám tlačidlo na zatváranie okien,donedávna mi to zatváralo vetky okná.Teraz to predné vôbec nezavrie a zadné pootvorí do dvoch polôh.Musím to nejak naprogramova do kžúča,alebo len odpojím baterku.
Za rady dik:palec
|
|
07.04.2009 21:59 -
|
659920
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Pavel C5 napsal(a): mám niečo podobné,na kžúči mám tlačidlo na zatváranie okien,donedávna mi to zatváralo vetky okná.Teraz to predné vôbec nezavrie a zadné pootvorí do dvoch polôh.Musím to nejak naprogramova do kžúča,alebo len odpojím baterku.
Za rady dik
vzdy kdyz se mi to takto rozhodi, vynuluju polohy nasledujicim postupem:
stahnu rucne vsechna okna do spodni krajni polohy a drzim tlacitka celou dobu + cca 10s po dojeti.
pote vyjedu vsemi okny rucne do horni krajni polohy a zase necham cca 10s podrzena tlacitka.
Kdysi mi to nekdo radil a vzdy mi to po teto procedure vse funguje jak ma. Nevim jestli se toto provede i odpojenim baterky, ale me se odpojovani baterky zda drasticke nehlede na to, ze pak musim nastavovat vynulovane autoradio.
Toz tak.
vzdy kdyz se mi to takto rozhodi, vynuluju polohy nasledujicim postupem:
stahnu rucne vsechna okna do spodni krajni polohy a drzim tlacitka celou dobu + cca 10s po dojeti.
pote vyjedu vsemi okny rucne do horni krajni polohy a zase necham cca 10s podrzena tlacitka.
Kdysi mi to nekdo radil a vzdy mi to po teto procedure vse funguje jak ma. Nevim jestli se toto provede i odpojenim baterky, ale me se odpojovani baterky zda drasticke :) nehlede na to, ze pak musim nastavovat vynulovane autoradio.
Toz tak.
|
|
07.04.2009 22:02 -
|
659921
|
|
jumep
|
|
|
ked ti okno robi tu beznu haluz ze ma zle dany vrchny doraz a teda sa vzdy pootvori o par cm, nepomoze nic len reset (baterka) a potom nasledne nastavit okna
a takisto sa daju nastavit okna na otvaranie klucom, dve polohy otvorene a zatvorene - bolo to nejako ze zosunut okna do polohy a zatlacit gombik na dialkovom, je to niekde v navode popisane
ked ti okno robi tu beznu haluz ze ma zle dany vrchny doraz a teda sa vzdy pootvori o par cm, nepomoze nic len reset (baterka) a potom nasledne nastavit okna
a takisto sa daju nastavit okna na otvaranie klucom, dve polohy otvorene a zatvorene - bolo to nejako ze zosunut okna do polohy a zatlacit gombik na dialkovom, je to niekde v navode popisane
|
|
09.04.2009 08:35 -
|
659937
|
|
tief
|
|
|
Baterku odpajat netreba ... alxov postup 100% funguje.
Baterku odpajat netreba ... alxov postup 100% funguje.
|
|
10.04.2009 07:26 -
|
659958
|
|
zeturek
|
Město: Břasy, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Alxův postup funguje na "starích" ročnících C5. Osobně mám odzkouené, e u mé C5 z roku 2004 tento postup nefunguje. Je nutné odpojení napájení jednotky ovládání ve dveřích. Buď přímo rozebráním tapecírunku a odpojením nebo jednodueji odpojením baterky.
Jirka
Alxův postup funguje na "starích" ročnících C5. Osobně mám odzkouené, e u mé C5 z roku 2004 tento postup nefunguje. Je nutné odpojení napájení jednotky ovládání ve dveřích. Buď přímo rozebráním tapecírunku a odpojením nebo jednodueji odpojením baterky.
Jirka
|
|
01.05.2010 20:49 -
|
2343792
|
|
jruze
|
|
|
Předpokládám e naučit okno umí,tak potom to zkus naučit znovu a jetě bych namazal prachovky(mídlo a v dráce co běhá okno)-můe to dělat ochrana proti přiskřípnutí.(z toho popisu není moc jasné jak blbnulo)
Předpokládám e naučit okno umí,tak potom to zkus naučit znovu a jetě bych namazal prachovky(mídlo a v dráce co běhá okno)-můe to dělat ochrana proti přiskřípnutí.(z toho popisu není moc jasné jak blbnulo)
|
|
01.05.2010 22:20 -
|
2343809
|
|
jumep
|
|
|
odporucam namazat aj lana mechanizmov (tj tapec dole)
a ako naucis okno by si nasiel, ale jednoduche
kluc - poloha 1
drzis gombik na stahovanie dole 10s
zavres a drzis 10s hore
toto spravis na vsetkych oknach dokola
odporucam namazat aj lana mechanizmov (tj tapec dole)
kluc - poloha 1
zavres a drzis 10s hore
|
|
02.05.2010 19:26 -
|
2343845
|
|
jruze
|
|
|
jumep napsal(a): odporucam namazat aj lana mechanizmov (tj tapec dole)
kluc - poloha 1
zavres a drzis 10s hore
U mne stačí jen okno řidiče a ostatní u poslouchají
|
|
03.05.2010 23:32 -
|
2343982
|
|
svejk
|
|
|
tak naučil jsem okno dolů na ten doraz aby se otevřelo celý, ale mám velký problém ho dostat nahoru,jde jen po kouskách a naučit se asi nechce. A to je novej panel. Co s tím?
tak naučil jsem okno dolů na ten doraz aby se otevřelo celý, ale mám velký problém ho dostat nahoru,jde jen po kouskách a naučit se asi nechce. A to je novej panel. Co s tím? :-))
|
|
04.05.2010 01:49 -
|
2343983
|
|
Barlow
|
|
|
...blbej dotaz, ale baterku jsi mel odpojenou? Mel jsem stejny priznaky, ale po odpojeni a nauceni... klid
...blbej dotaz, ale baterku jsi mel odpojenou? Mel jsem stejny priznaky, ale po odpojeni a nauceni... klid
|
|
04.05.2010 18:45 -
|
2344031
|
|
KostaKE
|
Město: Koice, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 94 |
|
|
Dakujem za info, musim vyskusat, mam podobny problem...
Len nechapem preco auto treba tomuto ucit ked BX to vie bez ucenia a postavili ho o par rokov skor...
Dakujem za info, musim vyskusat, mam podobny problem...
Len nechapem preco auto treba tomuto ucit ked BX to vie bez ucenia a postavili ho o par rokov skor...
|
|
04.05.2010 18:49 -
|
2344032
|
|
jumep
|
|
|
lebo ma protipriskripovaci mechanizmus a da sa to par veci naucit
lebo ma protipriskripovaci mechanizmus a da sa to par veci naucit :)
|
|
| |
|
|