| | |
28.03.2010 18:42 -
oprava denního svícení
|
2340452
|
|
ozzy57
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 66 |
|
|
Ahoj ,hledal jsem v diskuzích,moná patně , ale zbytečně. Nicméně mám tento problém,myslel jsem ,e mě nesvítí levá přední potkávačka a u jsem se chtěl pustit do výměny árovky(C 5 II) H 7. Ale při ručním rozvícení svítí,take árovka dobrá. Před tím se mi automaticky při nastartování rozsvítili světla a nemusel jsem na to myslet. teď musím zapnout růčo.Kde je chyba ,nechce se mě platit mechaniky Citroenu za kadou blbost , ale chyba bude asi v řídící jednotce .Neřeil jste někdo u tento problém? Dík za reakce
Ahoj ,hledal jsem v diskuzích,moná patně , ale zbytečně. Nicméně mám tento problém,myslel jsem ,e mě nesvítí levá přední potkávačka a u jsem se chtěl pustit do výměny árovky(C 5 II) H 7. Ale při ručním rozvícení svítí,take árovka dobrá. Před tím se mi automaticky při nastartování rozsvítili světla a nemusel jsem na to myslet. teď musím zapnout růčo.Kde je chyba ,nechce se mě platit mechaniky Citroenu za kadou blbost , ale chyba bude asi v řídící jednotce .Neřeil jste někdo u tento problém? Dík za reakce:nevim
|
|
28.03.2010 18:48 -
Re: oprava denního svícení
|
2340453
|
|
Jeffrey
|
|
|
Ahoj, já to zatím neřeil, ale napadá mě jako první zkusit odpojit baterku, jestli se to nedá do pořádku a znova povolit automatické svícení.
Ahoj, já to zatím neřeil, ale napadá mě jako první zkusit odpojit baterku, jestli se to nedá do pořádku a znova povolit automatické svícení. :nevim
|
|
29.03.2010 19:43 -
|
2340487
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
Urcite najskor skus tu baterku, tymto sposobom som uz vyriesil zopar drobnych problemov s elektronikou
Urcite najskor skus tu baterku, tymto sposobom som uz vyriesil zopar drobnych problemov s elektronikou :)
|
|
29.03.2010 19:55 -
|
2340488
|
|
ozzy57
|
|
|
Dík za radu,dnes jsem na to neměl čas ale zítra zkusím a dám vědět. U vím proč se C5 odliuje od ostatních aut.
Dík za radu,dnes jsem na to neměl čas ale zítra zkusím a dám vědět. U vím proč se C5 odliuje od ostatních aut.:-d
|
|
30.03.2010 18:30 -
|
2340552
|
|
ozzy57
|
|
|
Tak dnes la baterie ven ,ale nic se nezměnilo,zkusím kamaráda s diagnostikou,uvidíme.Kontroloval jsem pojistky a při té příleitosti jsem zjistil,e plastový obal pojistkové skříňky je dost rozlámaný(dráky k palubce) ale pojistky jsou v cajku.Zkusím se poptat co se s tím dá dělat.ničemu to asi nevadí .Zdar jak sviňa
Tak dnes la baterie ven ,ale nic se nezměnilo,zkusím kamaráda s diagnostikou,uvidíme.Kontroloval jsem pojistky a při té příleitosti jsem zjistil,e plastový obal pojistkové skříňky je dost rozlámaný(dráky k palubce) ale pojistky jsou v cajku.Zkusím se poptat co se s tím dá dělat.ničemu to asi nevadí .Zdar jak sviňa :-d
|
|
30.03.2010 18:57 -
|
2340555
|
|
tief
|
|
|
rozlamana pojistkovka je stopa po nejakom prasatku co stacalo kilometre a nebylo schopne po sobe uklidit ...
rozlamana pojistkovka je stopa po nejakom prasatku co stacalo kilometre a nebylo schopne po sobe uklidit ...
|
|
30.03.2010 19:25 -
|
2340556
|
|
ozzy57
|
|
|
nevím, podle Cebia prověření a servisky km sedí,samozřejmě to můe být stočené ,ale ten bílej plastovej drák pod otevřenou přihrádkou je prostě rozlomenej asi natřikrát .snad to něčím slepím,je tam zástrčka na diagnostiku tak a je to v pořádku
nevím, podle Cebia prověření a servisky km sedí,samozřejmě to můe být stočené ,ale ten bílej plastovej drák pod otevřenou přihrádkou je prostě rozlomenej asi natřikrát .snad to něčím slepím,je tam zástrčka na diagnostiku tak a je to v pořádku:nevim
|
|
31.03.2010 00:41 -
|
2340605
|
|
Jeffrey
|
|
|
ozzy57 napsal(a): Tak dnes la baterie ven ,ale nic se nezměnilo,zkusím kamaráda s diagnostikou,uvidíme.Kontroloval jsem pojistky a při té příleitosti jsem zjistil,e plastový obal pojistkové skříňky je dost rozlámaný(dráky k palubce) ale pojistky jsou v cajku.Zkusím se poptat co se s tím dá dělat.ničemu to asi nevadí .Zdar jak sviňa
Tak to je smůla a jak píe tief - někdo se vtom pravděpodobně vrtal. Já to nemám sice rozlámané, ale zaraené celé dovnitř.
Ten drák BSI + víko, resp. horní + spodní část, vyjde cca na 300,- Kč, tak se s tím nemá smysl lepit a doporučuji Ti koupit new.
Ta horní část je víko, kód dílu: 6580H5, spodní je drák BSI, kód dílu 6556PF nebo 6580QS.
Jinak, to je záhada, e na manuál svítí a na automat nesvítí jedna strana. Ani si netroufám říct, jestli by něco ukázala diagnostika.
Hodně těstí a dej vědět, kde byl nakonec problém.
Tak to je smůla:-( a jak píe tief - někdo se vtom pravděpodobně vrtal. Já to nemám sice rozlámané, ale zaraené celé dovnitř.
Ten drák BSI + víko, resp. horní + spodní část, vyjde cca na 300,- Kč, tak se s tím nemá smysl lepit a doporučuji Ti koupit new.
Ta horní část je víko, kód dílu: 6580H5, spodní je drák BSI, kód dílu 6556PF nebo 6580QS.
Jinak, to je záhada, e na manuál svítí a na automat nesvítí jedna strana. Ani si netroufám říct, jestli by něco ukázala diagnostika:nevim.
Hodně těstí a dej vědět, kde byl nakonec problém:palec.
|
|
10.05.2010 21:04 -
|
2344496
|
|
ozzy57
|
|
|
Ahoj, není to přímo k tématu ale můe mě prosím napsat kde jsi zjistil kódy těch dílů? Jinak problém je objeven,mechanik z Citroenu mě sdělil ,e u prvních C5 II ,nelo denní svícení nastavit v diagnostice a je dodělávané přes diody dodatečně, no a jedna dioda údajně odela.Ve čtvrtek mě bude měnit ten drák ,tak dlouho to trvalo ,museli ho objednávat ve Francii a zruí mě zrovna to dodělávané svícení. Dám homologované led svícení.Zdar
Ahoj, není to přímo k tématu ale můe mě prosím napsat kde jsi zjistil kódy těch dílů? Jinak problém je objeven,mechanik z Citroenu mě sdělil ,e u prvních C5 II ,nelo denní svícení nastavit v diagnostice a je dodělávané přes diody dodatečně, no a jedna dioda údajně odela.Ve čtvrtek mě bude měnit ten drák ,tak dlouho to trvalo ,museli ho objednávat ve Francii a zruí mě zrovna to dodělávané svícení. Dám homologované led svícení.Zdar :-d
|
|
10.05.2010 21:46 -
|
2344521
|
|
jumep
|
|
|
tak toto pocujem prvy krat
vsetky c5 1 ako aj c5 2 isli vzdy diagnostikou a hlavne
BSI je uplne rovnaka pre kazde auto (rozdiel je len facelift a bez) - vsetko ostatne je len soft
a diely - service.citroen.com
tak toto pocujem prvy krat
vsetky c5 1 ako aj c5 2 isli vzdy diagnostikou a hlavne
BSI je uplne rovnaka pre kazde auto (rozdiel je len facelift a bez) - vsetko ostatne je len soft
a diely - service.citroen.com
|
|
10.05.2010 21:52 -
|
2344523
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
problem BSI
ty ovsem stejne nejsou,lisi se dle vybavy a podle typu (break/limuzina,jine osazeni/vynechani komponent)
problem BSI
ty ovsem stejne nejsou,lisi se dle vybavy a podle typu (break/limuzina,jine osazeni/vynechani komponent)
|
|
| |
|
|