04.10.2015 00:04 -
Re: Neblikaji smerovky
|
2869908
|
|
jumep
|
|
|
uz sa to tu niekde riesilo, ma to spojitost s nastavenim svetiel v diag myslim
uz sa to tu niekde riesilo, ma to spojitost s nastavenim svetiel v diag myslim
|
|
04.10.2015 20:07 -
|
2870183
|
|
Hanz 397
|
|
|
vseved napsal(a): Na C5 III sice směrovky fungují, ale bez zvukové kontroly. Neví někdo proč? Díky.
Předpokládám,e ti nezní pípání nezapnutého pásu...?!
Nebo (ale tím si nejsem jistej u X7) nezkouel jsi to při vypnutým klíči na varovky?
Já vím,blbý dotazy,ale jsem zvyklý se ptát i na blbosti,ne řeit vlastnot,ne vadu...
Předpokládám,e ti nezní pípání nezapnutého pásu...?!
Nebo (ale tím si nejsem jistej u X7) nezkouel jsi to při vypnutým klíči na varovky?
Já vím,blbý dotazy,ale jsem zvyklý se ptát i na blbosti,ne řeit vlastnot,ne vadu... ;-)
|
|
04.10.2015 22:11 -
|
2870307
|
|
jruze
|
|
|
Já se také zeptám na blbost : jak má starou diag a nezkouel jsi něco konfigurovat?
Já se také zeptám na blbost : jak má starou diag a nezkouel jsi něco konfigurovat?
|
|
05.10.2015 06:54 -
|
2870345
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Jo řeil jsem to před dvěma roky zde
Můj příspěvek z 10.11.2013
.link.
Jo řeil jsem to před dvěma roky zde
Můj příspěvek z 10.11.2013
http://www.c5club.cz/diskuze/elektrika-elektronika-multimedia/2423723-original-denni-sviceni-c5-iii/6/#.VhIB48vovmF
|
|
11.04.2020 19:09 -
|
3266232
|
|
scratcher
|
Město: Mělník, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 130 |
|
|
Zdravím,
Čím se můe stát e z ničeho nic nebliká zadní pravá směrovka a nesvítí pravá couvacka a boční pravý blinkr.
árovky vzadu jsou ok ta boční nevím jak se vyndavá, předek bliká ale pravá strana rychlej. Zadní pravá nebliká ani na varovky a kdy dám blinkr tak zvuk se ozývá rychlejí jako kdy je prasklá árovka. Tané nemám.diky
tak napojil jsem lexii a ta mi vyhodila:
porucha závada funkce směrového světla vzadu vpravo zkrat na + (kód poruchy A4BC)
tak nakonec opraveno, kdy sem proměřil tak sem zjistil e blinkr/mlhovka mají blbou kostru, pro test jsem připojil kostru odjinud a funguje take u vím kde je problém. díky
Zdravím,
Čím se můe stát e z ničeho nic nebliká zadní pravá směrovka a nesvítí pravá couvacka a boční pravý blinkr.
árovky vzadu jsou ok ta boční nevím jak se vyndavá, předek bliká ale pravá strana rychlej. Zadní pravá nebliká ani na varovky a kdy dám blinkr tak zvuk se ozývá rychlejí jako kdy je prasklá árovka. Tané nemám.diky
tak napojil jsem lexii a ta mi vyhodila:
porucha závada funkce směrového světla vzadu vpravo zkrat na + (kód poruchy A4BC)
tak nakonec opraveno, kdy sem proměřil tak sem zjistil e blinkr/mlhovka mají blbou kostru, pro test jsem připojil kostru odjinud a funguje take u vím kde je problém. díky
|
|
| |