| | |
14.04.2014 23:21 -
Re: Neblikaji smerovky
|
2687486
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
páčka to nebude keď mu to bliká na pristrojovke a nejdu mu ani výstrané. Podža mňa to bude bsi ale najskôr by som skúsil dáky reset..
páčka to nebude keď mu to bliká na pristrojovke a nejdu mu ani výstrané. Podža mňa to bude bsi ale najskôr by som skúsil dáky reset..
|
|
15.04.2014 16:56 -
|
2687655
|
|
Carlosek
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Dnes jsem odvezl C5 do servisu uvidíme na co přijdou...a cestou do servisu jsem přiel na to e mi nejde ventilátor topení(klimatizace). No doufám e to bude nějaká hloupost a nebude mě to stát zase raketu
Dnes jsem odvezl C5 do servisu uvidíme na co přijdou...a cestou do servisu jsem přiel na to e mi nejde ventilátor topení(klimatizace). No doufám e to bude nějaká hloupost a nebude mě to stát zase raketu :-D
|
|
15.04.2014 20:48 -
|
2687744
|
|
Carlosek
|
|
|
Take verdikt....ventilátor bude asi spálenej motorek ale to mě tolik nevadi s tim se jezdit dá ale pod volantem na je taková "krabička" plná titěnejch spojů a stou kdy zahejbu tak přestanou blikat i kontrolky, do ní jetě proud jde ale do árovek nedoteče take to vypadá na celou výměnu sdruených přepínačů, no to se zase prohnu nový stojí kolem 7tis tak jsem zvědavej jestli seenu z vrakáče něco levnějího a přitom funkčního
Take verdikt....ventilátor bude asi spálenej motorek ale to mě tolik nevadi s tim se jezdit dá :-D ale pod volantem na je taková "krabička" plná titěnejch spojů a stou kdy zahejbu tak přestanou blikat i kontrolky, do ní jetě proud jde ale do árovek nedoteče :-( take to vypadá na celou výměnu sdruených přepínačů, no to se zase prohnu nový stojí kolem 7tis tak jsem zvědavej jestli seenu z vrakáče něco levnějího a přitom funkčního
|
|
16.04.2014 19:19 -
|
2687852
|
|
Carlosek
|
|
|
Opravdu? take bych nemusel měnit celé přepínače...je to "cosi"(netroufnu si to pojmenovat) pod volantem napravo vedou k tomu dráty....a lo by to třeba poslat potou bych ti to zaplatil předem přes účet...ale aby to vyřeilo můj problém
Opravdu? take bych nemusel měnit celé přepínače...je to "cosi"(netroufnu si to pojmenovat) pod volantem napravo vedou k tomu dráty....a lo by to třeba poslat potou bych ti to zaplatil předem přes účet...ale aby to vyřeilo můj problém :-D
|
|
16.04.2014 20:19 -
|
2687882
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Probůh. 150km není ádná dálka. Výlet na Matějskou a při tom Jarou můe kutit. Ne se párkrát zatočí na kolotoči, má auto jako ze katulky. Jsou tady lidi, který jezděj servisovat a za hranice.
Probůh. 150km není ádná dálka. Výlet na Matějskou a při tom Jarou můe kutit. Ne se párkrát zatočí na kolotoči, má auto jako ze katulky. Jsou tady lidi, který jezděj servisovat a za hranice. :-d
|
|
16.04.2014 22:00 -
|
2687905
|
|
Carlosek
|
|
|
jruze napsal(a): Opravit znamená i vyzkouet a nevím jestli to půjde opravit - kdy né tak tu mám jiný com.
A jiný by stál kolik?
A jiný by stál kolik?
|
|
08.01.2015 17:36 -
|
2773038
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Dneska mi během jízdy přestala svítit árovka v levé zadní lampě, směrovka, vechny ostatní blikají, za světla jsem rozdělal lampu, vyměnil árovku a stále nic, obě árovky jsem potom propípal a jsou ok, byla u tma, tak jsem to zase sloil a nestačil ani změřit, zda tam jde proud, kdy je árovka po propípání dobrá, tak asi ten proud tam není, pojistkou to také nebude, protoe asi není zvlá pro tuto árovku, neřeil u někdo podobný problém nebo nějaká rada?
Dneska mi během jízdy přestala svítit árovka v levé zadní lampě, směrovka, vechny ostatní blikají, za světla jsem rozdělal lampu, vyměnil árovku a stále nic, obě árovky jsem potom propípal a jsou ok, byla u tma, tak jsem to zase sloil a nestačil ani změřit, zda tam jde proud, kdy je árovka po propípání dobrá, tak asi ten proud tam není, pojistkou to také nebude, protoe asi není zvlá pro tuto árovku, neřeil u někdo podobný problém nebo nějaká rada? :nevim
|
|
08.01.2015 17:40 -
|
2773039
|
|
moriss
|
Město: PRAHA, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 62 |
|
|
tak vzadu je to vetsinou kontaktovej problem.
je treba najit privod a pak jak je vedenej bejvaj tam napojeni na vozejk a jine preruseni.
proste jit od zacatku kablu co couha z kastle az na patici.
v te to take rado hnije
tak vzadu je to vetsinou kontaktovej problem.
je treba najit privod a pak jak je vedenej bejvaj tam napojeni na vozejk a jine preruseni.
proste jit od zacatku kablu co couha z kastle az na patici.
v te to take rado hnije
|
|
08.01.2015 17:54 -
|
2773040
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Problém bude někde v kabelech, patice je čista a přes bajonetový spoj do lampy, tam problém nebude, zítra jetě musím odjezdit a o víkendu prohlédnout ty kabely a spoje, jednotka na tané tam je také, pokud závadu odhalím, dám vědět, dík.
Problém bude někde v kabelech, patice je čista a přes bajonetový spoj do lampy, tam problém nebude, zítra jetě musím odjezdit a o víkendu prohlédnout ty kabely a spoje, jednotka na tané tam je také, pokud závadu odhalím, dám vědět, dík. ;-)
|
|
08.01.2015 20:09 -
|
2773068
|
|
NMC
|
|
|
Nedávno jsem řeil v levém světle nesvítící zpátečku. Jako poslední zoufalou monost jsem kontroloval konektory v zadním světle. Mám také tané, take je tam o konektor víc. Přestoe konektory vypadají zvenku poměrně solidně, byl tam přímo v konektoru nekontakt. Tak jsem ten jeden drát vycvakal a propojil přes čokoládu a je po problému.
Nedávno jsem řeil v levém světle nesvítící zpátečku. Jako poslední zoufalou monost jsem kontroloval konektory v zadním světle. Mám také tané, take je tam o konektor víc. Přestoe konektory vypadají zvenku poměrně solidně, byl tam přímo v konektoru nekontakt. Tak jsem ten jeden drát vycvakal a propojil přes čokoládu a je po problému.
|
|
08.01.2015 21:00 -
|
2773076
|
|
63zdenda
|
|
|
Zítra se na to jetě mrknu, krabička na taný je na konektorech, odpojím jí a zkusím bez ní, zkontroluji i ty konektory.
Zítra se na to jetě mrknu, krabička na taný je na konektorech, odpojím jí a zkusím bez ní, zkontroluji i ty konektory. ;-)
|
|
08.01.2015 22:36 -
|
2773090
|
|
63zdenda
|
|
|
Ve svazku u byl origo konektor pro tané, kdy sundám tu krabičku, nic propojovat nemusím, měl jsem jí u jednou sundanou ohledně reklamace, jezdil jsem týden bez ní a ve fungovalo normálně, zítra ji zkusím odpojit a podívat se na ty konektory, ale e by oxidovali u uvnitř auta se mi moc nezdá, myslím e jedině přímo pod tou zadní lampou, nějaká vlhkost se tam dostat můe.
Ve svazku u byl origo konektor pro tané, kdy sundám tu krabičku, nic propojovat nemusím, měl jsem jí u jednou sundanou ohledně reklamace, jezdil jsem týden bez ní a ve fungovalo normálně, zítra ji zkusím odpojit a podívat se na ty konektory, ale e by oxidovali u uvnitř auta se mi moc nezdá, myslím e jedině přímo pod tou zadní lampou, nějaká vlhkost se tam dostat můe. ;-)
|
|
08.01.2015 23:55 -
|
2773120
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Vude je v zimě vlhkost. Tak jako na oknech. Sráí se tam vydýchaná pára.
Vude je v zimě vlhkost. Tak jako na oknech. Sráí se tam vydýchaná pára.
|
|
09.01.2015 21:25 -
|
2773274
|
|
63zdenda
|
|
|
Tak dnes odpoledne abych si zkrátil čekání ne manelka provede nákup v Kauflandu, jsem na parkoviti odehnul v kufru boční čalounění, vytáhl jednotku pro tané, odpojil konektory, čisté a suché, zapnul blinkr a nic, znovu zapojil, porovnal pavučinu kabelů, vrátil tapec na své místo, vyzkouel a zase nic, na druhý pokus ve fungovalo, zítra jedu k Hanzovi, prohlédneme a kdy něco najdeme, dám vědět, nerad bych, aby to někde po cestě zase přestalo blikat, je to na zadku a při odbočování vlevo bych nerad dělal problémy sobě a řidičům jedoucích za mnou.
Tak dnes odpoledne abych si zkrátil čekání ne manelka provede nákup v Kauflandu, jsem na parkoviti odehnul v kufru boční čalounění, vytáhl jednotku pro tané, odpojil konektory, čisté a suché, zapnul blinkr a nic, znovu zapojil, porovnal pavučinu kabelů, vrátil tapec na své místo, vyzkouel a zase nic, na druhý pokus ve fungovalo, zítra jedu k Hanzovi, prohlédneme a kdy něco najdeme, dám vědět, nerad bych, aby to někde po cestě zase přestalo blikat, je to na zadku a při odbočování vlevo bych nerad dělal problémy sobě a řidičům jedoucích za mnou.
|
|
12.01.2015 18:45 -
|
2774303
|
|
63zdenda
|
|
|
Tak příčina neblikající zadní směrovky odhalena, opravdu to bylo vlhkostí, statný a znalí Hanz opět nezklamal, sundal zadní lampu, vypadlo jehličí a sajrajt blátivého vzhledu a nestačily jsme se divit, elektrikář, který zapojoval tané, se tam napojil na elektriku pomocí rychlospojek a nedal si ani práci to jakýmkoli způsobem zajistit proti zatékání vody, zůstali tam dirky, jako by tam dal čokoládu, jenom se divím, e to bez závad jezdilo skoro 3 roky. Doporučuji kadému ty lampy jednou ročně sundat a očistit od nečistot, zároveň při tom zkontrolovat konektory, je to práce na 5 minut a vyplatí se.
Tak příčina neblikající zadní směrovky odhalena, opravdu to bylo vlhkostí, statný a znalí Hanz opět nezklamal, sundal zadní lampu, vypadlo jehličí a sajrajt blátivého vzhledu a nestačily jsme se divit, elektrikář, který zapojoval tané, se tam napojil na elektriku pomocí rychlospojek a nedal si ani práci to jakýmkoli způsobem zajistit proti zatékání vody, zůstali tam dirky, jako by tam dal čokoládu, jenom se divím, e to bez závad jezdilo skoro 3 roky. Doporučuji kadému ty lampy jednou ročně sundat a očistit od nečistot, zároveň při tom zkontrolovat konektory, je to práce na 5 minut a vyplatí se. ;-)
|
|
03.10.2015 23:25 -
|
2869901
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Na C5 III sice směrovky fungují, ale bez zvukové kontroly. Neví někdo proč? Díky.
Na C5 III sice směrovky fungují, ale bez zvukové kontroly. Neví někdo proč? Díky.
|
|
| |
|
|