| | |
04.03.2010 20:54 -
Za jízdy blikající palubka
|
1805945
|
|
bob
|
Město: Vnorovy, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Ahojte citronáři,taky patřim mezi ty tastnějí a mám C5.Jsem spokojený jako elva.
Mení problém,aspoň si to myslím,přeci mám.Za jízdy mi zhasla asi na 2sec.palubka pak začala blikat jak na pouti.Motor běel bez problémů,ale bylo to dost nepříjemné a tak jsem zastavil a vypnut motor.Znovu jsem nastartoval a problém byl vyřeen,nevím na jak dlouho.Můete mi někdo poradit kde se stala chyba,děkuji.
Ahojte citronáři,taky patřim mezi ty tastnějí a mám C5.Jsem spokojený jako elva.
Mení problém,aspoň si to myslím,přeci mám.Za jízdy mi zhasla asi na 2sec.palubka pak začala blikat jak na pouti.Motor běel bez problémů,ale bylo to dost nepříjemné a tak jsem zastavil a vypnut motor.Znovu jsem nastartoval a problém byl vyřeen,nevím na jak dlouho.Můete mi někdo poradit kde se stala chyba,děkuji.
|
|
04.03.2010 20:56 -
Re: Za jízdy blikající palubka
|
1805946
|
|
jumep
|
|
|
tu sa tazko radi, bud bsi ... alebo niekde predrata kabelaz ... alebo len nahodne zblbnutie bsi ...
ak pises palubka, predpokladam ze vsetko zhaslo .. uplne ...
tu sa tazko radi, bud bsi ... alebo niekde predrata kabelaz ... alebo len nahodne zblbnutie bsi ...
ak pises palubka, predpokladam ze vsetko zhaslo .. uplne ...
|
|
05.03.2010 17:30 -
|
1805971
|
|
bob
|
|
|
Na té palubce blikají úplně vechny kontrolky.
Na té palubce blikají úplně vechny kontrolky.
|
|
10.03.2010 00:09 -
|
1806360
|
|
jumep
|
|
|
Pri hrabani sa v dokumentoch som nasiel zaujimavu vec (jedna sa o C5 1):
Přechodná porucha funkcí sdrueného přístroje:Ručičky ukazatelů spadnou na nulu, kontrolky se nevhodně rozsvítí, kontrolka "servis" svítí a do vypnutí zapalování.Nechtěné vypnutí rádia a klimatizace
Pricina:
Nevhodná opětná inicializace jednotky BSI, vyprovokovaná displejem.
Naprava:
Vyměnit displej.
Jedna sa o klasicky viacriadkovy display - ako ma vacsina z nas.
edit: aj ked sa mi nechce zdat ze toto by nerobilo uz v zaruke a teda nebolo vyriesene
Pri hrabani sa v dokumentoch som nasiel zaujimavu vec (jedna sa o C5 1):
Přechodná porucha funkcí sdrueného přístroje:Ručičky ukazatelů spadnou na nulu, kontrolky se nevhodně rozsvítí, kontrolka "servis" svítí a do vypnutí zapalování.Nechtěné vypnutí rádia a klimatizace
Pricina:
Nevhodná opětná inicializace jednotky BSI, vyprovokovaná displejem.
Naprava:
Vyměnit displej.
Jedna sa o klasicky viacriadkovy display - ako ma vacsina z nas.
edit: aj ked sa mi nechce zdat ze toto by nerobilo uz v zaruke a teda nebolo vyriesene
|
|
10.03.2010 08:26 -
|
1806368
|
|
Rena
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 92 |
|
|
To padání ručičky ukazatelů na nulu a svitící kontrolka "servis" nám dělalo taky. Po výměně baterky to přestalo a od té doby je klid.
To padání ručičky ukazatelů na nulu a svitící kontrolka "servis" nám dělalo taky. Po výměně baterky to přestalo a od té doby je klid.
|
|
10.03.2010 09:40 -
|
1806377
|
|
miskod
|
|
|
Mozno trosku offtopic, mozno nie. Mne zase raz tak za 5 minut zhasne na cca 0.3s podsvietenie tlacitok na otvaranie okien na vstkych dverach. Nie je to urcite blikanie od zleho kontaktu. Vzdy si to vsimnem len po tme a periferne. Je to kravina, ktoru neriesim, ale predsa. Robi to aj vam?
Mozno trosku offtopic, mozno nie. Mne zase raz tak za 5 minut zhasne na cca 0.3s podsvietenie tlacitok na otvaranie okien na vstkych dverach. Nie je to urcite blikanie od zleho kontaktu. Vzdy si to vsimnem len po tme a periferne. Je to kravina, ktoru neriesim, ale predsa. Robi to aj vam?
|
|
10.03.2010 09:51 -
|
1806379
|
|
jumep
|
|
|
jo, aj ja som si toho vsimol periferne a uz sa ma na to pytal aj dutch, cize ano je to normalne, ma to evidentne spojitost zo svetelnym senzorom a este niecim ...
jo, aj ja som si toho vsimol periferne a uz sa ma na to pytal aj dutch, cize ano je to normalne, ma to evidentne spojitost zo svetelnym senzorom a este niecim ...
|
|
10.03.2010 12:18 -
|
1806394
|
|
JirkaŘ
|
|
|
miskod: Hlásím se taky, e mi to dělá stejně. Kdy jsem to poprvé viděl, myslel jsem e se mi to zdá, e jsem si to právě překryl rukou. Tak jsem se na to jednou zaměřil a fakt... opravdu se stává, e to občas ani ne na 1 vteřinu shasne a shasne to v tom okamiku i na spínači (podsvícení) u spolujezdce. (Jestli i vzadu nevím, vzadu oči nemám )
Ale jinak to jezdí .
miskod: Hlásím se taky, e mi to dělá stejně. Kdy jsem to poprvé viděl, myslel jsem e se mi to zdá, e jsem si to právě překryl rukou. Tak jsem se na to jednou zaměřil a fakt... opravdu se stává, e to občas ani ne na 1 vteřinu shasne a shasne to v tom okamiku i na spínači (podsvícení) u spolujezdce. (Jestli i vzadu nevím, vzadu oči nemám :-)) )
Ale jinak to jezdí :palec .
|
|
10.03.2010 12:22 -
|
1806396
|
|
miskod
|
|
|
JirkaŘ napsal(a): miskod: Hlásím se taky, e mi to dělá stejně. Kdy jsem to poprvé viděl, myslel jsem e se mi to zdá, e jsem si to právě překryl rukou. Tak jsem se na to jednou zaměřil a fakt... opravdu se stává, e to občas ani ne na 1 vteřinu shasne a shasne to v tom okamiku i na spínači (podsvícení) u spolujezdce. (Jestli i vzadu nevím, vzadu oči nemám )
Ale jinak to jezdí .
Dakujem vam pani. Neriesil som to doteraz a uz viem ze to nebudem riesit ani do buducnosti...
Dakujem vam pani. Neriesil som to doteraz a uz viem ze to nebudem riesit ani do buducnosti... :-)
|
|
10.03.2010 17:34 -
|
1806415
|
|
bob
|
|
|
Děkuji vem za postřehy co se týká mého problému.Těch blikajících tlačítek jsem si nikdy nevimnul,začnu je sledovat.
Děkuji vem za postřehy co se týká mého problému.Těch blikajících tlačítek jsem si nikdy nevimnul,začnu je sledovat.
|
|
14.06.2010 17:31 -
|
2348177
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Ahoj, take s taky přidám. U 4x mi z ničeho nic zhaslo vechno za jízdy (palubka, ručičky budíků dolů, osvětlení, spustily se varovné blikače, a zprvu jsem si myslel e zhasl i motor, ale při poslední akci v sobotu jsem jel do kopce a motor táhl normálně. auto se chovalo přesně jako ve sci-fi filmech s létajícímu talíři. Asi za 4-5 sec se to samo probudilo k ivotu a jelo dál jako by nic. Takto mi to vypadlo 2x v prosinci (auto mám od dubna), pak při cestě na sraz do Srbů a tuto sobotu. Nejdříve jsem myslel, e někam vnikla slaná voda, ale poslední výpadky mne vyvedly z omylu. Vypadalo to jako kompletní restart nějakého počítače. Jak se chová kontrolka SERVICE nevím, stále mu svítí Antipolution, take i Service a lutá motor. Jak píe Jumep, mohl by to být displej, take otázka - Lze jej odpojit a jezdit bez něj? Nebude to zase halekat někde jinde? Baterka je nová, vyměněná po prvních dvou výpadcích. Co se týká podsvícení spínačů dveří, nekoukal jsem na ně, nevím.
Ahoj, take s taky přidám. U 4x mi z ničeho nic zhaslo vechno za jízdy (palubka, ručičky budíků dolů, osvětlení, spustily se varovné blikače, a zprvu jsem si myslel e zhasl i motor, ale při poslední akci v sobotu jsem jel do kopce a motor táhl normálně. auto se chovalo přesně jako ve sci-fi filmech s létajícímu talíři. Asi za 4-5 sec se to samo probudilo k ivotu a jelo dál jako by nic. Takto mi to vypadlo 2x v prosinci (auto mám od dubna), pak při cestě na sraz do Srbů a tuto sobotu. Nejdříve jsem myslel, e někam vnikla slaná voda, ale poslední výpadky mne vyvedly z omylu. Vypadalo to jako kompletní restart nějakého počítače. Jak se chová kontrolka SERVICE nevím, stále mu svítí Antipolution, take i Service a lutá motor. Jak píe Jumep, mohl by to být displej, take otázka - Lze jej odpojit a jezdit bez něj? Nebude to zase halekat někde jinde? Baterka je nová, vyměněná po prvních dvou výpadcích. Co se týká podsvícení spínačů dveří, nekoukal jsem na ně, nevím.
|
|
14.06.2010 18:48 -
|
2348187
|
|
jumep
|
|
|
skus ho odpojit, myslim ze by to malo vedet ist aj bez neho
skus ho odpojit, myslim ze by to malo vedet ist aj bez neho
|
|
14.06.2010 18:50 -
|
2348188
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
bez LCD se jezdit da,je to jen informacni LCD
co si vzpominam rikal tief ze bez nej nejde oznameni o prekroceni rychlostniho limitu
bez LCD se jezdit da,je to jen informacni LCD
co si vzpominam rikal tief ze bez nej nejde oznameni o prekroceni rychlostniho limitu
|
|
14.06.2010 18:55 -
|
2348191
|
|
Maxifik
|
|
|
Díky, tak to zkusím asi na několik měsíců a uvidíme. Alespoň se kouknu na číslo pokud tam je. Třeba jej děláme.
Díky, tak to zkusím asi na několik měsíců a uvidíme. Alespoň se kouknu na číslo pokud tam je. Třeba jej děláme.
|
|
14.06.2010 18:57 -
|
2348193
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
je to SAGEN....
je to SAGEN....
|
|
14.06.2010 20:13 -
|
2348198
|
|
Maxifik
|
|
|
Nejsem si jistý, jestli pro SAGEM děláme, jedinné co by to řeklo je to číslo v rohu, pokud tam je. Ale asi to nae nebude, koda.
Nejsem si jistý, jestli pro SAGEM děláme, jedinné co by to řeklo je to číslo v rohu, pokud tam je. Ale asi to nae nebude, koda.
|
|
26.09.2011 18:49 -
Blikající vechno
|
2415770
|
|
mulda
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Newim o co jde ale asi u 6x se mi zniceho nic pri jizde rozblikaly vsechny kontrolky vcetne blinkru zapipa to a pag uz jen sviti service dokud nechcipnu karu a nevytahnu klicek newite nekdo wocgo? mam auto ve finsku a mam strach abych tu nemusel na opravu nejakou velkou pls poradte
Newim o co jde ale asi u 6x se mi zniceho nic pri jizde rozblikaly vsechny kontrolky vcetne blinkru zapipa to a pag uz jen sviti service dokud nechcipnu karu a nevytahnu klicek newite nekdo wocgo? mam auto ve finsku a mam strach abych tu nemusel na opravu nejakou velkou pls poradte:nevim
|
|
26.09.2011 19:47 -
|
2415793
|
|
tief
|
|
|
Uz sa to tu riesilo asi 1000x, je to bug v C51, okrem neprijemneho efektu to nic nie je - ak sa nemyslim zposobuje to spatny displej palubneho pocitaca co prinuti BSI k resetu ....
Uz sa to tu riesilo asi 1000x, je to bug v C51, okrem neprijemneho efektu to nic nie je - ak sa nemyslim zposobuje to spatny displej palubneho pocitaca co prinuti BSI k resetu ....
|
|
03.12.2011 12:29 -
rozblikaly se vechny kontrolky
|
2430176
|
|
ferai.e
|
Město: Nový Bor, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 19 |
|
|
Ahoj vem potrěbuji poradit během jízdy se mě ji dvakrát stalo e se najednou rozblikaly vechny kontrolky včetně blinkrů cca na 7 sekund a pak zase ve v normálu ale svítí service .Po opětovném nastartování ve zase ok ani service nesvítí co to mue bejt ?
Ahoj vem potrěbuji poradit během jízdy se mě ji dvakrát stalo e se najednou rozblikaly vechny kontrolky včetně blinkrů cca na 7 sekund a pak zase ve v normálu ale svítí service .Po opětovném nastartování ve zase ok ani service nesvítí co to mue bejt ?:nevim
|
|
03.12.2011 12:33 -
Re: rozblikaly se vechny kontrolky
|
2430179
|
|
jumep
|
|
|