| | |
21.05.2010 23:00 -
Re: FM Transmitter
|
2345930
|
|
jumep
|
|
|
ja si nestazujem, ziaden zazrak, musis si dat pozor na to ake MP3 tam das, ale na kvalitu zvuku su na tom horsie repro ... ako samotny xcarlink (pokial teda nemas JBL)
ja si nestazujem, ziaden zazrak, musis si dat pozor na to ake MP3 tam das, ale na kvalitu zvuku su na tom horsie repro ... ako samotny xcarlink (pokial teda nemas JBL)
|
|
22.05.2010 06:24 -
|
2345940
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Já jsem koupil za 200,- Kč FM Transmitter Sencor a ono to dokonce hraje. Má to USB a SD vstup, D.O. a podsvícený display, který zobrazuje nastavený kmitočet a číslo a název skladby - je to ale takovými malými písmeny, e se to za jízdy normálně stejně nedá přečíst.
Mám nastavený ten nejkrajnějí kmitočet a zatím jsem neměl problém s ruením jinou stanicí.
Kvalita hudby je určitě kompromisní, ale na takové to domácí poslouchání v autě to stačí. Je třeba na Transmitteru nastavit co nejvyí hlasitost a zbytek doladit na autorádiu, kde platí, čím větí hlasitost, tím i více umu (alespoň u mne tedy)
Já jsem koupil za 200,- Kč FM Transmitter Sencor a ono to dokonce hraje. Má to USB a SD vstup, D.O. a podsvícený display, který zobrazuje nastavený kmitočet a číslo a název skladby - je to ale takovými malými písmeny, e se to za jízdy normálně stejně nedá přečíst.
Mám nastavený ten nejkrajnějí kmitočet a zatím jsem neměl problém s ruením jinou stanicí.
Kvalita hudby je určitě kompromisní, ale na takové to domácí poslouchání v autě to stačí. Je třeba na Transmitteru nastavit co nejvyí hlasitost a zbytek doladit na autorádiu, kde platí, čím větí hlasitost, tím i více umu (alespoň u mne tedy)
|
|
05.06.2010 16:10 -
|
2347474
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Zdravim,prosim o radu.Koupil jsem si toto udělátko na mp3 .link. a k tomu tuto 8GB flashku .link. jene tu flashku mi to vubec nenačte píe to no device nebo tak něco,tak sem tam skusil starou 1GB sony co mam u davno doma a na tu to hraje.Nevíte někdo čím to je Jinak v PC funguje normálně
Zdravim,prosim o radu.Koupil jsem si toto udělátko na mp3 http://www.eod.cz/elektro/mp3-prehravace/prislusenstvi-k-mp3/transmitter-fm-emgeton-carpack5-mp3-wireless[1]#nazory a k tomu tuto 8GB flashku http://pocitace.eod.cz/usb-flash-disky/8gb/flash-usb-imation-nano-pro-8gb jene tu flashku mi to vubec nenačte píe to no device nebo tak něco,tak sem tam skusil starou 1GB sony co mam u davno doma a na tu to hraje.Nevíte někdo čím to je :nevim Jinak v PC funguje normálně :nevim
|
|
06.06.2010 13:00 -
|
2347505
|
|
Barlow
|
|
|
...no 4 GB by to melo vzit, 8 GB to nepodporuje.
...no 4 GB by to melo vzit, 8 GB to nepodporuje.
|
|
10.06.2010 02:31 -
|
2347717
|
|
Jeffrey
|
|
|
Mno, ono tu hraje roli několik důleitých faktorů a jedním z nich je samotná kvalita MP3 skladby. Pokud do něčeho narvu skladbu na 128kbps, tak je jasné, e to bude hrát příerně, na to nezapomeňte. Já v autě zásadně pouívám MP3 s min. 320ti kilovým bitratem a to u je sakra rozdíl od "spartakiádní" kvality 128kbps apod...
Mno, ono tu hraje roli několik důleitých faktorů a jedním z nich je samotná kvalita MP3 skladby. Pokud do něčeho narvu skladbu na 128kbps, tak je jasné, e to bude hrát příerně, na to nezapomeňte.:-o Já v autě zásadně pouívám MP3 s min. 320ti kilovým bitratem a to u je sakra rozdíl od "spartakiádní" kvality 128kbps apod...;-)
|
|
10.06.2010 17:47 -
|
2347787
|
|
T.M.S.
|
|
|
Má pravdu předseda S transmitterem nikdy nebude hifi kvalita, ale pokud se s tím jeden smíří, co by ne. Ve "vyhifeným" Berlingu mám Alpinu s podporou ipodu a muziky na dva týdny v kuse.
Bohuel do C5 se mi nic dávat nechce, kvůli ovladačům na panelu rádia a do transmitteru se mi taky nechce. Ne mizernou kvalitu, to si raději pustím Vltavu
Má pravdu předseda ;-) S transmitterem nikdy nebude hifi kvalita, ale pokud se s tím jeden smíří, co by ne. Ve "vyhifeným" Berlingu mám Alpinu s podporou ipodu a muziky na dva týdny v kuse.
Bohuel do C5 se mi nic dávat nechce, kvůli ovladačům na panelu rádia a do transmitteru se mi taky nechce. Ne mizernou kvalitu, to si raději pustím Vltavu :-p
|
|
07.07.2010 22:43 -
|
2349875
|
|
enzo22
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Asi u konečne chápem čo je ten FM Transmitter. Ja mám v aute GPS Tom tom (nie vstavaný), ktorý podporuje presne to o čom tu vetci píete, take pokial ste na mieste a naladíte si volnu frekvenciu tak sa to relatívne dá, ale ak ste v pohybe tak do vami predvolenej frekvencie vstupujú rozne FM vysielania. Take je to na . . . Podža toho čo tu čítam bude najlepie keď si dám orig. prehrávač s mp3 tu ste ho tuím označovali RD4 alebo tak nejako.
Asi u konečne chápem čo je ten FM Transmitter. Ja mám v aute GPS Tom tom (nie vstavaný), ktorý podporuje presne to o čom tu vetci píete, take pokial ste na mieste a naladíte si volnu frekvenciu tak sa to relatívne dá, ale ak ste v pohybe tak do vami predvolenej frekvencie vstupujú rozne FM vysielania. Take je to na . . . Podža toho čo tu čítam bude najlepie keď si dám orig. prehrávač s mp3 tu ste ho tuím označovali RD4 alebo tak nejako.
|
|
08.07.2010 19:22 -
|
2349932
|
|
Pawell
|
Město: U Pelhřimova :), Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
Já to mam taky a pouívám to jen jako hensfree, muzika je z toho nic ne moc a najít volnou frekvenci, to je taky mazec. Pak jesm koupil Xcarlink a to jsou té vyhozené prachy,o kvalitě zvuku se nedá mluvit Já doporučuji origo rádio s MP3
Já to mam taky a pouívám to jen jako hensfree, muzika je z toho nic ne moc a najít volnou frekvenci, to je taky mazec. Pak jesm koupil Xcarlink a to jsou té vyhozené prachy,o kvalitě zvuku se nedá mluvit :) Já doporučuji origo rádio s MP3 :palec
|
|
16.05.2011 18:54 -
|
2390920
|
|
Boracon
|
Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
tak já odedneka transmitter SENCOR SWM 160R, dnes jsem s nim jezdil po praze a zatim spokojenost
tak já odedneka transmitter SENCOR SWM 160R, dnes jsem s nim jezdil po praze a zatim spokojenost :-)
Přílohy: 16052011403.jpg ( 657078b ) - |
|
16.05.2011 20:27 -
|
2390967
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
a co kvalita zvuku?
a co kvalita zvuku?
|
|
16.05.2011 21:35 -
|
2390975
|
|
Boracon
|
|
|
kvalita zvuku je dobrá, nejlepí je kdy si najde nějakou frekvenci na který nehraje ádný rádio nebo aspoň ádný se silným signálem jako je evropa,city,bonton, F1 atd.. pak hraje čistě, zabere to minutku a za 480kč tě to ani nezrujnuje taky je to hodně citliví na kvalitu mp3, nael jsem doma nějaký starý cd ze kterýho sem to tahal na SD kartu a u bylo pokrábaný, tam to nebylo tak dobrý, ale to co sem postahoval rovnou z netu je dobrý! zítra mam volno tak bych moch udělat nějaký video a dát to na youtube a dát sem odkaz.
kvalita zvuku je dobrá, nejlepí je kdy si najde nějakou frekvenci na který nehraje ádný rádio nebo aspoň ádný se silným signálem jako je evropa,city,bonton, F1 atd.. pak hraje čistě, zabere to minutku a za 480kč tě to ani nezrujnuje :-d taky je to hodně citliví na kvalitu mp3, nael jsem doma nějaký starý cd ze kterýho sem to tahal na SD kartu a u bylo pokrábaný, tam to nebylo tak dobrý, ale to co sem postahoval rovnou z netu je dobrý! zítra mam volno tak bych moch udělat nějaký video a dát to na youtube a dát sem odkaz.
|
|
17.05.2011 18:08 -
|
2391109
|
|
Boracon
|
|
|
.link.
.link.
http://www.youtube.com/watch?v=2V7A5EH2ymU
http://www.youtube.com/watch?v=qeIossihVM0
|
|
17.05.2011 23:31 -
|
2391202
|
|
Mates78
|
Město: Klatovy, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Boracon napsal(a):
nooo docela mě tenhle model přesvědčujea začínam bejt načatej ke koupi
nooo docela mě tenhle model přesvědčuje:paleca začínam bejt načatej ke koupi:-d
|
|
18.05.2011 01:29 -
|
2391203
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Objednal jsem si tenhle .link. , tak a přijde, napíu, jestli je pouitelný (za ty prachy přeiju i opak - a kdy tak ho stejně můu do 14 dnů vrátit).
Objednal jsem si tenhle http://wigishop.cz/mp3-fm-transmitter-do-auta-usb-sd-line-in-1 , tak a přijde, napíu, jestli je pouitelný (za ty prachy přeiju i opak - a kdy tak ho stejně můu do 14 dnů vrátit).
|
|
18.05.2011 05:56 -
|
2391205
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
no nevím, jestli ten samej nebo podobnej, ale podobně vypadal. Měl jsem ho v autě asi tak 10 minut a letěl. Straná kvalita zvuku, ve městě se pořád přelaďoval, děs běs.
no nevím, jestli ten samej nebo podobnej, ale podobně vypadal. Měl jsem ho v autě asi tak 10 minut a letěl. Straná kvalita zvuku, ve městě se pořád přelaďoval, děs běs.
|
|
18.05.2011 17:54 -
|
2391235
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
Pouívám tohle: .link. a celkem spokojenost, po Praze na krajních frekvencích OK a ani nemusí být naplno. Není to HI-end ale um minimum. a poměr výkon/cena dobrej včetně toho e přes RDC zobrazuje název skladby na radio
Pouívám tohle: http://www.alza.cz/sencor-swm-151-d185474.htm a celkem spokojenost, po Praze na krajních frekvencích OK a ani nemusí být naplno. Není to HI-end ale um minimum. a poměr výkon/cena dobrej včetně toho e přes RDC zobrazuje název skladby na radio
|
|
20.05.2011 16:31 -
|
2391310
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
TomasT napsal(a): Objednal jsem si tenhle .link. , tak a přijde, napíu, jestli je pouitelný.
Tak u ho mám ....(smazáno)...
EDIT: Tak po víkendové zkuenosti vám ho raději doporučovat nebudu:
- náhodné přehrávání nefunguje, místo toho přehrává sekvenčně
- slot na SD karty je moc mělký, karta kouká moc ven, snadno se o ní rukou zachytí, pohne a přestane to hrát.
- s 16GB SD kartou se přístroj často zasekává (s 8GB USB klíčem přitom nikdy)
- několikrát se stalo, e se do zvuku písničky přidalo hlasité umění (někdy na pár vteřin někdy a do konce), příčinu netuím
- dálkové ovládání funguje tak do 30 cm a jen správně namířené
- oproti běným stanicím hraje přes rádio daleko tieji (u rádia mi stačila hlasitost 5-6, pro Transmitter nastavuju kolem 11-15)
Tak u ho mám ....(smazáno)...
EDIT: Tak po víkendové zkuenosti vám ho raději doporučovat nebudu:
- náhodné přehrávání nefunguje, místo toho přehrává sekvenčně
- slot na SD karty je moc mělký, karta kouká moc ven, snadno se o ní rukou zachytí, pohne a přestane to hrát.
- s 16GB SD kartou se přístroj často zasekává (s 8GB USB klíčem přitom nikdy)
- několikrát se stalo, e se do zvuku písničky přidalo hlasité umění (někdy na pár vteřin někdy a do konce), příčinu netuím
- dálkové ovládání funguje tak do 30 cm a jen správně namířené
- oproti běným stanicím hraje přes rádio daleko tieji (u rádia mi stačila hlasitost 5-6, pro Transmitter nastavuju kolem 11-15)
|
|
18.03.2012 10:01 -
Transmitér C5 II
|
2459527
|
|
Blodmen
|
Město: Kratonohy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 150 |
|
|
Ahoj - řeím Mp3 jeliko moje origo rádio to nemá, v předchozím autě jsem to řeil transmiterem a byl jsem spokojenej, naladil jsem a jelo to. Tady kdy dám transmiter do zapalování, nic se nestane, ani se nerozsvítí, jako by tam neel proud (proud tam jde). Dokáe mi někdo poradit? Nemusí se někde něco přenastavit?
Ahoj - řeím Mp3 jeliko moje origo rádio to nemá, v předchozím autě jsem to řeil transmiterem a byl jsem spokojenej, naladil jsem a jelo to. Tady kdy dám transmiter do zapalování, nic se nestane, ani se nerozsvítí, jako by tam neel proud (proud tam jde). Dokáe mi někdo poradit? Nemusí se někde něco přenastavit?
|
|
18.03.2012 10:27 -
Re: Transmitér C5 II
|
2459528
|
|
alud
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Pokud dá transmiter do zapalovače, pak funguje jen při zapnutém klíčku.
Pokud dá transmiter do zapalovače, pak funguje jen při zapnutém klíčku.
|
|
| |
|
|