| | |
04.03.2010 20:01 -
FM Transmitter
|
1805929
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Nedávno jsem objevil toto .link. Docela se mi líbí co to vechno umí. Funguje to jako mp3 převodník do rádia + Bluetooth. Teorie je pěkná ale dle ohlasů je to vzlá ve městech dost rueno. Máte s tím nebo podobným zařízením zkuenost ?
Nedávno jsem objevil toto http://www.alza.cz/emgeton-wireless-carpack-5-d144692.htm Docela se mi líbí co to vechno umí. Funguje to jako mp3 převodník do rádia + Bluetooth. Teorie je pěkná ale dle ohlasů je to vzlá ve městech dost rueno:nevim. Máte s tím nebo podobným zařízením zkuenost ?
|
|
04.03.2010 20:03 -
Re: FM Transmitter
|
1805930
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
petre tenhle je dobrej ,ALE v podstate sis odpovedel sam po praze skoro bez sance myslim...ma to malej vykon,antena na strese ma cca 20 db a prebije transmiter ktery je navic po stinenim (strecha).....
petre tenhle je dobrej ,ALE v podstate sis odpovedel sam:( po praze skoro bez sance myslim...ma to malej vykon,antena na strese ma cca 20 db a prebije transmiter :( ktery je navic po stinenim (strecha).....
|
|
04.03.2010 20:10 -
|
1805932
|
|
jumep
|
|
|
u c5 2 by som skor uvazoval asi o RD4 mp3, ktoru tu martin ma asi aj v ponuke, sice neni uplne ono, ale riesi to nebastlene hudbu a este sa da aj origo kml kupit (bt hands free) ktora sa da domontovat
u c5 2 by som skor uvazoval asi o RD4 mp3, ktoru tu martin ma asi aj v ponuke, sice neni uplne ono, ale riesi to nebastlene hudbu a este sa da aj origo kml kupit (bt hands free) ktora sa da domontovat
|
|
04.03.2010 20:22 -
|
1805934
|
|
Pavel C5
|
|
|
Peter72: no ja som mal take niečo na skúku,keď si zvyknutý na čistú hudbu tak nato zabudni,aspoň ten model čo som mal ja bol nič moc,skôr by som rieil rádio a prepojenie na ovladanie na volante,čo nieje a take potrebné,ja osobne stým nemám dobré skúsenosti
Peter72: no ja som mal take niečo na skúku,keď si zvyknutý na čistú hudbu tak nato zabudni:-(,aspoň ten model čo som mal ja bol nič moc,skôr by som rieil rádio a prepojenie na ovladanie na volante,čo nieje a take potrebné,ja osobne stým nemám dobré skúsenosti:-d:-d
|
|
04.03.2010 20:25 -
|
1805936
|
|
Jeffrey
|
|
|
Petr72 napsal(a): Nedávno jsem objevil toto .link. Docela se mi líbí co to vechno umí. Funguje to jako mp3 převodník do rádia + Bluetooth. Teorie je pěkná ale dle ohlasů je to vzlá ve městech dost rueno . Máte s tím nebo podobným zařízením zkuenost ?
Potřebuje nutně, aby to mělo HF? Já mám bez HF, má to vstup USB, SD slot a audio jack. Taky má dálku i mp3 tagy. Hraje celkem čistě a stojí polovic. Jo, a taky to můe poslat z okna
Co se týče kvality zvuku, tak asi nic z těhlech vzducháčů a radi jiné rádio.
Potřebuje nutně, aby to mělo HF? Já mám bez HF, má to vstup USB, SD slot a audio jack. Taky má dálku i mp3 tagy. Hraje celkem čistě a stojí polovic. Jo, a taky to můe poslat z okna :-D
Co se týče kvality zvuku, tak asi nic z těhlech vzducháčů a radi jiné rádio. :-)
|
|
04.03.2010 20:29 -
|
1805938
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ano je to 10 minut i s diagnostikou
ano je to 10 minut i s diagnostikou :)
|
|
04.03.2010 20:30 -
|
1805939
|
|
jumep
|
|
|
to su dva srobky a precvaknut konektor, a nahrat vin diagnostikou, ak by si o tom nevedel ze sa to robi tak si vsimnes len napisu mp3
to su dva srobky a precvaknut konektor, a nahrat vin diagnostikou, ak by si o tom nevedel ze sa to robi tak si vsimnes len napisu mp3 :)
|
|
04.03.2010 20:31 -
|
1805940
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Jeffrey napsal(a): Potřebuje nutně, aby to mělo HF? Já mám bez HF, má to vstup USB, SD slot a audio jack. Taky má dálku i mp3 tagy. Hraje celkem čistě a stojí polovic. Jo, a taky jí můe poslat z okna
Vím e jsou i levnějí bez HF, v Alze za 400,- kč několik modelů. Mě ani tak nelo o ten konkrétní model ,ale spí funkčnost veobecně.
Potřebuje nutně, aby to mělo HF? Já mám bez HF, má to vstup USB, SD slot a audio jack. Taky má dálku i mp3 tagy. Hraje celkem čistě a stojí polovic. Jo, a taky jí můe poslat z okna :-D
Vím e jsou i levnějí bez HF, v Alze za 400,- kč několik modelů. Mě ani tak nelo o ten konkrétní model ,ale spí funkčnost veobecně.:-)
|
|
04.03.2010 20:42 -
|
1805943
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Já si koupil transmitter a asi ho jentak nezapnu, kvalita dost bídná. Má taky BT HF, ale to je skoro nevyuitelný, neb nemá rozumný mikrofon, take komunikovat jde max. při vypnutym motoru.
Já si koupil transmitter a asi ho jentak nezapnu, kvalita dost bídná. Má taky BT HF, ale to je skoro nevyuitelný, neb nemá rozumný mikrofon, take komunikovat jde max. při vypnutym motoru.
|
|
05.03.2010 08:48 -
|
1805956
|
|
janyk
|
Město: Komárovo, Auto: Peugeot 107 3p 50kW | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Ja som jednu takuto hracku kupil na ebay z ciny. Stalo to nejakych 650skk. Ma to USB, SD a BT (telefonujem s tym v pohode). Boli k tomu aj dialkove ovladace. Jeden typu klakulacka a druhy s objimkou na suchy zip. Ten je mozne dat na volant. Mna ten dialkac na volante akurat tak rozculoval, tak po jednom dni som ho dal prec. Prestahoval som ho na paku rucnej brzdy. Tak mam ovladace VDO aj trasmitteru na jednom mieste.
Co sa tyka kvality je to sracka. Treba si najst dobru frekvenciu a potom sa to ako tak da. Neskusal niekto vytvorit akusi antenu aj v interieri? Mozno by stacilo potiahnut par cm kablu od anteny pod stresnym tapacirom.
Na znacku si momentalne nespominam, ale na ebay je toho plno a o dost lacnejsie. Ten moj ma mensie teleso a slo to zasunut do zasuvky od zapalovaca vedla popolnika. Takze ako tak je display transmittera v zornom poli.
Ja som jednu takuto hracku kupil na ebay z ciny. Stalo to nejakych 650skk. Ma to USB, SD a BT (telefonujem s tym v pohode). Boli k tomu aj dialkove ovladace. Jeden typu klakulacka a druhy s objimkou na suchy zip. Ten je mozne dat na volant. Mna ten dialkac na volante akurat tak rozculoval, tak po jednom dni som ho dal prec. Prestahoval som ho na paku rucnej brzdy. Tak mam ovladace VDO aj trasmitteru na jednom mieste.
Co sa tyka kvality je to sracka. Treba si najst dobru frekvenciu a potom sa to ako tak da. Neskusal niekto vytvorit akusi antenu aj v interieri? Mozno by stacilo potiahnut par cm kablu od anteny pod stresnym tapacirom.
Na znacku si momentalne nespominam, ale na ebay je toho plno a o dost lacnejsie. Ten moj ma mensie teleso a slo to zasunut do zasuvky od zapalovaca vedla popolnika. Takze ako tak je display transmittera v zornom poli.
|
|
21.05.2010 21:01 -
|
2345910
|
|
Pavel C5
|
|
|
ja som to teraz kupil nes som siel na zraz : SRBY : mam to asi mesiac a som zatial spokojny,mam emgeton s dialkovym a je to celkom v pohode to predchadzajuce bolo naprd,toto si zatial chvalim
ja som to teraz kupil nes som siel na zraz : SRBY : mam to asi mesiac a som zatial spokojny,mam emgeton s dialkovym a je to celkom v pohode to predchadzajuce bolo naprd,toto si zatial chvalim:palec
|
|
21.05.2010 22:52 -
|
2345927
|
|
Pawell
|
Město: U Pelhřimova :), Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
já to mám a je to na nic, najít volnou stanici je často problém. Pak mám Xcarlink a to je dalí křáp, sice hraje ale kvalita zvuku je děs.
já to mám a je to na nic, najít volnou stanici je často problém. Pak mám Xcarlink a to je dalí křáp, sice hraje ale kvalita zvuku je děs. ;-)
|
|
| |
|
|