27.02.2010 16:35 -
Kodování autorádia+navigace
|
1805350
|
|
Tony
|
Město: Tlučná, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Jsem měsíc vlastníkem C 5 II , r.v.2005. Kupoval jsem ho v autobazaru a kdy jsem se ptal, zda je kodováno autorádio a s ním vlastně celý multifunkčí displej, bylo mi řečeno e zde ádný kod není. Přesto mám obavy odpojit autobaterii, aby nedolo k zakodování autorádia nebo k zablokování celého displeje. Prosím o radu, zda se autorádio v C5 při odpojení baterie zakoduje či ne. Děkuji za odpověď
Jsem měsíc vlastníkem C 5 II , r.v.2005. Kupoval jsem ho v autobazaru a kdy jsem se ptal, zda je kodováno autorádio a s ním vlastně celý multifunkčí displej, bylo mi řečeno e zde ádný kod není. Přesto mám obavy odpojit autobaterii, aby nedolo k zakodování autorádia nebo k zablokování celého displeje. Prosím o radu, zda se autorádio v C5 při odpojení baterie zakoduje či ne. Děkuji za odpověď
|
|
27.02.2010 16:41 -
Re: Kodování autorádia+navigace
|
1805351
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Tony napsal(a): Jsem měsíc vlastníkem C 5 II , r.v.2005. Kupoval jsem ho v autobazaru a kdy jsem se ptal, zda je kodováno autorádio a s ním vlastně celý multifunkčí displej, bylo mi řečeno e zde ádný kod není. Přesto mám obavy odpojit autobaterii, aby nedolo k zakodování autorádia nebo k zablokování celého displeje. Prosím o radu, zda se autorádio v C5 při odpojení baterie zakoduje či ne. Děkuji za odpověď
Měl jsem několikrát odpojenou baterku a ve v poho.
Po znovu připojení je nutno dát klíč do spínačky a chvilku počkat (3 minuty) U mě to fungovalo výborně.
Měl jsem několikrát odpojenou baterku a ve v poho.
Po znovu připojení je nutno dát klíč do spínačky a chvilku počkat (3 minuty) U mě to fungovalo výborně.:palec
|
|
27.02.2010 16:56 -
|
1805352
|
|
Tony
|
Město: Tlučná, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Díky, u jsem klidnějí
Díky, u jsem klidnějí
|
|
27.02.2010 16:58 -
|
1805353
|
|
jumep
|
|
|
myslim ze sa to tu uz aj niekolko krat pisalo
Ziaden kod tam nie je, radio je "kodovane" VINkom auta - VIN je zadany v radiu a cez zbernicu si kontroluje ci sedi s ostatkom auta.
Pri C5 2 som myslim ani nemal problem s nacitanim kodu kluca auta (one spominane 3 minuty)
Jedine co je spominane je ze baterku odpajat az po 1 minute od vypnutia kluca (a aj to som myslim videl len pri C5 1)
myslim ze sa to tu uz aj niekolko krat pisalo
Ziaden kod tam nie je, radio je "kodovane" VINkom auta - VIN je zadany v radiu a cez zbernicu si kontroluje ci sedi s ostatkom auta.
Pri C5 2 som myslim ani nemal problem s nacitanim kodu kluca auta (one spominane 3 minuty)
Jedine co je spominane je ze baterku odpajat az po 1 minute od vypnutia kluca (a aj to som myslim videl len pri C5 1)
|
|
| |