| | |
15.07.2012 11:47 -
Re: Dálkový ovladač a stahování oken
|
2492219
|
|
Míra Cindr
|
|
|
I to u se stalo.
I to u se stalo.:-d
|
|
18.07.2012 18:06 -
|
2493313
|
|
lukass87
|
Město: Touim, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Ahoj. Táta má C5 II 2.0 HDI a po odpojení a zapojení baterky mu přestalo fungovat zavírání oken na DO. Po druhym zmáčknutí zamyykání se auto jen rozbliká a nic jinýho nedělá. Okna jsou zkouel resetovat, ale vůbec ádná změna. Nevíte někdo co s tim?
Díky
Lukas
Ahoj. Táta má C5 II 2.0 HDI a po odpojení a zapojení baterky mu přestalo fungovat zavírání oken na DO. Po druhym zmáčknutí zamyykání se auto jen rozbliká a nic jinýho nedělá. Okna jsou zkouel resetovat, ale vůbec ádná změna. Nevíte někdo co s tim?
Díky
Lukas
|
|
18.07.2012 18:09 -
|
2493314
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Co to tlačítko při zamykání déle podret - místo druhého zmáčknutí.
Aspoň tak to funguje mně.
Co to tlačítko při zamykání déle podret - místo druhého zmáčknutí.
Aspoň tak to funguje mně. :-)
|
|
18.07.2012 18:12 -
|
2493315
|
|
lukass87
|
|
|
taky vyzkoueno. drel jsem ho pres 10s a nic....
taky vyzkoueno. drel jsem ho pres 10s a nic....
|
|
18.07.2012 18:17 -
|
2493316
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
lukass87 napsal(a): Ahoj. Táta má C5 II 2.0 HDI a po odpojení a zapojení baterky mu přestalo fungovat zavírání oken na DO. Po druhym zmáčknutí zamyykání se auto jen rozbliká a nic jinýho nedělá. Okna jsou zkouel resetovat, ale vůbec ádná změna. Nevíte někdo co s tim?
Díky
Lukas
C5II nemá na dálkovým ovladači tlačítko pro zavírání oken. Ale tlačítko pro zamčení má 3 funkce.
1) Krátkým stiskem zamkne auto, ale nezavřou se okna, pokud byla otevřená.
2) Dlouhým stiskem se auto zamkne a zavřou se i otevřená okna.
3) Druhým stiskem tlačítka se auto superuzamkne, pokud tuto funkci auto má. Superuzamykání znamená, e takto zamčený auto nejde otevřít ani kličkou zevnitř, pouze dálkáčem.
C5II nemá na dálkovým ovladači tlačítko pro zavírání oken. Ale tlačítko pro zamčení má 3 funkce.
1) Krátkým stiskem zamkne auto, ale nezavřou se okna, pokud byla otevřená.
2) Dlouhým stiskem se auto zamkne a zavřou se i otevřená okna.
3) Druhým stiskem tlačítka se auto superuzamkne, pokud tuto funkci auto má. Superuzamykání znamená, e takto zamčený auto nejde otevřít ani kličkou zevnitř, pouze dálkáčem.
|
|
18.07.2012 18:21 -
|
2493318
|
|
lukass87
|
|
|
to já vim, e to má takhle fungovat a taky to tak dřív i fungovalo! Ale po odpojení a následné zapojení baterky funguje jen první krok ( zamčení) a při druhém kroku se auto rozbliká na delí dobu a nic. Okna zůstanou otevřená
to já vim, e to má takhle fungovat a taky to tak dřív i fungovalo! Ale po odpojení a následné zapojení baterky funguje jen první krok ( zamčení) a při druhém kroku se auto rozbliká na delí dobu a nic. Okna zůstanou otevřená
|
|
18.07.2012 18:32 -
|
2493326
|
|
jumep
|
|
|
nauc si tie okna dorazi - podrz v hornej polohe zatvaranie 10 sekund (na automatickom zatvarani - tj druha poloha spinaca)
nauc si tie okna dorazi - podrz v hornej polohe zatvaranie 10 sekund (na automatickom zatvarani - tj druha poloha spinaca)
|
|
18.07.2012 19:12 -
|
2493336
|
|
lukass87
|
|
|
V pátek to znova vyzkouim, ale neverim e to pomůe.
Chci se jeste zeptat na jednu věc. Nefunguje nám u auta otevírání okénka v pátých dveřích. Nemůe to mít taky vliv na zamykání přes DO?
V pátek to znova vyzkouim, ale neverim e to pomůe.
Chci se jeste zeptat na jednu věc. Nefunguje nám u auta otevírání okénka v pátých dveřích. Nemůe to mít taky vliv na zamykání přes DO?
|
|
20.07.2012 19:06 -
|
2493706
|
|
lukass87
|
|
|
alx: Dík za link, ale to mi váně nepomůe. Já se jen zeptal jestli má vliv nefunkční otvírání pátého okna na zavření oken přes DO... Nemám v plánu tohle okno opravovat.
jumep: Kade okno jsem opět drel v horní poloze na 10sekund a stejně nic.
Nenapadá vás jetě něco čím by to mohlo být? Před odpojení baterky to prostě fungovalo...
Můete někdo s C5 II vyzkouet jestli vám funguje dálkové zavírání oken při otevřeném pátém okýnku??
Díky
alx: Dík za link, ale to mi váně nepomůe. Já se jen zeptal jestli má vliv nefunkční otvírání pátého okna na zavření oken přes DO... Nemám v plánu tohle okno opravovat.
jumep: Kade okno jsem opět drel v horní poloze na 10sekund a stejně nic.
Nenapadá vás jetě něco čím by to mohlo být? Před odpojení baterky to prostě fungovalo...
Můete někdo s C5 II vyzkouet jestli vám funguje dálkové zavírání oken při otevřeném pátém okýnku??
Díky
|
|
23.07.2012 16:57 -
|
2494495
|
|
Míra Cindr
|
|
|
Mě to dělalo taky.Musí to zamknout a odemknout manuálně.Pak by to mělo být ok.
Mě to dělalo taky.Musí to zamknout a odemknout manuálně.Pak by to mělo být ok.
|
|
23.07.2012 23:21 -
|
2494551
|
|
jumep
|
|
|
tak je samozrejme ze ked je okno otvorene, tak to nejde zamknut, lebo to bere ako otvorene dvere a tym jasne ani nepojde zatvaranie okien, nakolko je to dalsi ukon az po zamknuti auta
tak je samozrejme ze ked je okno otvorene, tak to nejde zamknut, lebo to bere ako otvorene dvere a tym jasne ani nepojde zatvaranie okien, nakolko je to dalsi ukon az po zamknuti auta
|
|
10.07.2013 16:50 -
|
2598050
|
|
birkofnet
|
Město: Okr. chrudim, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 42 |
|
|
Zdravim, mam takovy problemek kdyz odemknu manualne tak po zamknuti dalkovym ovladacem (drzeni zamykaciho tlacitka) okynka vyjedou bez problemu, ale jinak to nefunguje. Nevim si vubec rady
Zdravim, mam takovy problemek kdyz odemknu manualne tak po zamknuti dalkovym ovladacem (drzeni zamykaciho tlacitka) okynka vyjedou bez problemu, ale jinak to nefunguje. Nevim si vubec rady :(
|
|
10.07.2013 16:58 -
|
2598054
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Co to znamená, e jinak to nefunguje. Jako e kdy odemkne dálkáčem a otevře okna, tak ti po zamknutí dálkáčem nezavřou?
Co to znamená, e jinak to nefunguje. Jako e kdy odemkne dálkáčem a otevře okna, tak ti po zamknutí dálkáčem nezavřou?
|
|
10.07.2013 17:02 -
|
2598057
|
|
birkofnet
|
Město: Okr. chrudim, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 42 |
|
|
presne tak auto se zamkne ale okynka zustanou otevreny
presne tak auto se zamkne ale okynka zustanou otevreny
|
|
10.07.2013 17:16 -
|
2598060
|
|
Mikra
|
|
|
Zkouel jsi, tak jak je tu u posáno, naučit okna znova? Při nastartovaným autě podret tlačítko ovladače na dveřích a do sjetí okna a dret jetě asi 5 - 10s, potom to samý při zavření okna. A tak to udělat u vech oken.
Tím se okna naučí poznat krajní polohy a mělo by to pak vechno fungovat. Pokud ne, tak jetě zkusit znova odpojit baterku asi na 3 minuty a znova zkusit okna naučit. Jestli to nepomůe, pak zkusit diagnostiku.
Zkouel jsi, tak jak je tu u posáno, naučit okna znova? Při nastartovaným autě podret tlačítko ovladače na dveřích a do sjetí okna a dret jetě asi 5 - 10s, potom to samý při zavření okna. A tak to udělat u vech oken.
Tím se okna naučí poznat krajní polohy a mělo by to pak vechno fungovat. Pokud ne, tak jetě zkusit znova odpojit baterku asi na 3 minuty a znova zkusit okna naučit. Jestli to nepomůe, pak zkusit diagnostiku.
|
|
10.07.2013 17:37 -
|
2598064
|
|
birkofnet
|
|
|
Tak jsem to zkousel a nic nepomohlo a v diagnostice jsem o oknech nic nenasel teda pokud jsem dobre hledal
Tak jsem to zkousel a nic nepomohlo a v diagnostice jsem o oknech nic nenasel teda pokud jsem dobre hledal
|
|
| |
|
|