| | |
26.02.2010 17:25 -
Dálkový ovladač a stahování oken
|
1805273
|
|
ladinbin
|
|
|
Mám záhadný problém. Před zimou mi perfektně fungovalo stahování oken za pouití dálk.ovladače. Teď se mi stáhnou jen zadní okna-fungují tak jak mají.Přední nereagují na dálk.ovladač vůbec. Ovladačem ve dveřích fungují vechna okna jak mají. Přední i zadní. Babo raď .
Mám záhadný problém. Před zimou mi perfektně fungovalo stahování oken za pouití dálk.ovladače. Teď se mi stáhnou jen zadní okna-fungují tak jak mají.Přední nereagují na dálk.ovladač vůbec. Ovladačem ve dveřích fungují vechna okna jak mají. Přední i zadní. Babo raď .:nevim
|
|
26.02.2010 17:29 -
Re: Dálkový ovladač a stahování oken
|
1805274
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
na to mi vetsinou pomuze okna "vyresetovat". Nevim jak se tomu ukonu spravne rika, ale kdysi mi to nekdo poradil a od te doby to praktikuju.
Postup je takovy, ze sjedu (postupne, nebo vsechny najednou) do spodni krajni polohy, prepinace drzim celou dobu a jeste cca 10s po dojeti. Potom vyjedy zase do horni krajni polohy a opet drzim tlacitka celou dobu a 10s po dojeti. Po teto "procedure" se vzdycky okna umravni a funguje stahovani i na klicek jak ma
na to mi vetsinou pomuze okna "vyresetovat". Nevim jak se tomu ukonu spravne rika, ale kdysi mi to nekdo poradil a od te doby to praktikuju.
Postup je takovy, ze sjedu (postupne, nebo vsechny najednou) do spodni krajni polohy, prepinace drzim celou dobu a jeste cca 10s po dojeti. Potom vyjedy zase do horni krajni polohy a opet drzim tlacitka celou dobu a 10s po dojeti. Po teto "procedure" se vzdycky okna umravni a funguje stahovani i na klicek jak ma :) :palec
|
|
26.02.2010 17:32 -
|
1805275
|
|
ladinbin
|
|
|
Thank you very much za tip. Vyzkouím a dám vědět jak jsem dopadl.
Thank you very much za tip. Vyzkouím a dám vědět jak jsem dopadl.
|
|
26.02.2010 18:15 -
|
1805282
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
U mne to tak funguje.
U mne to tak funguje.
|
|
26.03.2011 18:25 -
|
2380628
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
ja mam takovy zvlastni problem...
zkousel jsem to resetovani co tu psal ALX a vazne to funguje: zamknu auto , na DO jedno zmacknuti a okna se lehce vsechny pootevrou, druhe pootevrou vice a treti zmacknuti okna vyjedou zpatky az na jedno LZ to vyjede jen kousek...
a kdyz sedim v aute tak mi jde posouvat vzdy jen po kousickach bud nahoru nebo dolu , pri DO funguje spravne ale potom kdyz se pri druhem stisku otevre vice uz v tom intervalu nestihne dojet nahoru spise udela jen takovy kousicek jako kdyz ho ovladam zevnitr...
a PZ okno pokud nekdy vyjede tak nakrivo tak motorek ho nedotlaci az nahoru, oknem musim rukou hybnout,jakoby v nejake vodici liste vykocilo, je to asi na sundani tapecirunku a opravit tu listu ci co tam je...
zlata svihadla na zadnich oknech
ja mam takovy zvlastni problem...
zkousel jsem to resetovani co tu psal ALX a vazne to funguje: zamknu auto , na DO jedno zmacknuti a okna se lehce vsechny pootevrou, druhe pootevrou vice a treti zmacknuti okna vyjedou zpatky az na jedno LZ to vyjede jen kousek...
a kdyz sedim v aute tak mi jde posouvat vzdy jen po kousickach bud nahoru nebo dolu , pri DO funguje spravne ale potom kdyz se pri druhem stisku otevre vice uz v tom intervalu nestihne dojet nahoru spise udela jen takovy kousicek jako kdyz ho ovladam zevnitr...
a PZ okno pokud nekdy vyjede tak nakrivo tak motorek ho nedotlaci az nahoru, oknem musim rukou hybnout,jakoby v nejake vodici liste vykocilo, je to asi na sundani tapecirunku a opravit tu listu ci co tam je...
zlata svihadla na zadnich oknech :-d
|
|
24.04.2011 11:38 -
|
2385709
|
|
MS02
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 230 |
|
|
To okno je asi nekde pridrene - vypina ti jej ochrana proti priskripnuti.
To okno je asi nekde pridrene - vypina ti jej ochrana proti priskripnuti.
|
|
24.04.2011 14:05 -
|
2385718
|
|
jruze
|
|
|
No spí se můe připravit na výměnu mechanismu.podle mne má rozlomený ten vodící kus z umělé hmoty.
No spí se můe připravit na výměnu mechanismu.podle mne má rozlomený ten vodící kus z umělé hmoty.
|
|
28.04.2011 15:46 -
|
2387133
|
|
Jeffrey
|
|
|
Citronek napsal(a): ja mam takovy zvlastni problem...
zlata svihadla na zadnich oknech
Co se týče resetu oken, řeil jsem sjídění po vyjetí a jedno okno jsme museli řeit s jumepem kombinací růčo + diagnostika, jinak ani ho..o A tvoje to PZ, tak jak píe jruze
Co se týče resetu oken, řeil jsem sjídění po vyjetí a jedno okno jsme museli řeit s jumepem kombinací růčo + diagnostika, jinak ani ho..o:-( A tvoje to PZ, tak jak píe jruze;-)
|
|
28.04.2011 16:31 -
|
2387151
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
Zajímalo by mě, jestli u C5 po zamčení auta DO mají zajet okna nahoru pokud jsou staená, řekl bych, e ano, ale nějak jsem to nerozchodil. Musí se to povolit na diagnostice?
Zajímalo by mě, jestli u C5 po zamčení auta DO mají zajet okna nahoru pokud jsou staená, řekl bych, e ano, ale nějak jsem to nerozchodil. Musí se to povolit na diagnostice?
|
|
28.04.2011 17:29 -
|
2387178
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
copak podret dýl, ale lo o to, e kdy zapomenu otevřené okno tak se třeba po minutě po uzamčení dovřou.
copak podret dýl, ale lo o to, e kdy zapomenu otevřené okno tak se třeba po minutě po uzamčení dovřou.
|
|
28.04.2011 20:59 -
|
2387233
|
|
Boracon
|
Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
mě se po uzamčení vozu zavřou okamitě, nebo kdy začne pret tak taky
mě se po uzamčení vozu zavřou okamitě, nebo kdy začne pret tak taky :-d
|
|
28.04.2011 21:28 -
|
2387248
|
|
Boracon
|
Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
mam to co sem to koupil ale jestli to je z výroby to netuím
mam to co sem to koupil ale jestli to je z výroby to netuím :nevim
|
|
15.07.2012 09:44 -
|
2492197
|
|
Míra Cindr
|
|
|
Zdravím.Mám takový dotaz.Je moné diagnostikou nastavit,aby se při zamknutí auta dálkou automaticky i pozavírala okýnka?Díky.
Zdravím.Mám takový dotaz.Je moné diagnostikou nastavit,aby se při zamknutí auta dálkou automaticky i pozavírala okýnka?Díky.:palec
|
|
15.07.2012 09:50 -
|
2492198
|
|
jumep
|
|
|
to sa nenastavuje diagnostikou
ale ak mas 1tku - mas na to tlacitko na DO
ak mas 2, X7 atd. je to dlhe podrzanie zamykacieho tlacitka (zamknes a drzis)
a isto sa to tu uz riesilo
to sa nenastavuje diagnostikou
ale ak mas 1tku - mas na to tlacitko na DO
ak mas 2, X7 atd. je to dlhe podrzanie zamykacieho tlacitka (zamknes a drzis)
a isto sa to tu uz riesilo
|
|
15.07.2012 10:03 -
|
2492201
|
|
Míra Cindr
|
|
|
To jo,ale manelka je sklerotik a u dvakrát mi nechala otevřený okno přes noc.Tím tlačítkem to jde,ale nesmí se to zapomenout zmáčknout.
To jo,ale manelka je sklerotik a u dvakrát mi nechala otevřený okno přes noc.Tím tlačítkem to jde,ale nesmí se to zapomenout zmáčknout.:-))
|
|
15.07.2012 11:15 -
|
2492215
|
|
C5stepan
|
|
|