| | |
27.01.2010 09:12 -
Zhasíná vám display velké navi při startu ?
|
1803143
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Ahoj, zhasíná vám display velké navi při startu ? Vím o tom, e je navi háklivá na dobrou baterku, ale mně se zdá, e ta moje by nemusela být jetě patná. Pokud budu mít potvrzeno, e vám display navi vypne při startování i s novou baterkou, tak je asi zbytečný ji měnit.
Díky Dutch
Ahoj, zhasíná vám display velké navi při startu ? Vím o tom, e je navi háklivá na dobrou baterku, ale mně se zdá, e ta moje by nemusela být jetě patná. Pokud budu mít potvrzeno, e vám display navi vypne při startování i s novou baterkou, tak je asi zbytečný ji měnit.
Díky Dutch
|
|
27.01.2010 13:38 -
Re: Zhasíná vám display velké navi při startu ?
|
1803153
|
|
petr_v
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Nezhasíná. Ale mám C5 II, ty má koukám C5 I, tak nevím, jestli je to vůbec srovnatelný...
Nezhasíná. Ale mám C5 II, ty má koukám C5 I, tak nevím, jestli je to vůbec srovnatelný...
|
|
27.01.2010 15:57 -
|
1803174
|
|
jumep
|
|
|
nesmies porovnavat VDO a RT3/4 ktore mas ty
nesmies porovnavat VDO a RT3/4 ktore mas ty
|
|
27.01.2010 22:38 -
|
1803254
|
|
d3fr0st
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 35 |
|
|
pri starte sa mi restartuje velka navi aj radio natocim to do polohy 1 nabehne to a po starte motora restart. robi mi to pri novej baterke a robilo aj pri starej ale starty sa zlepsili. po zhaveni cakam kym sa zdvihne napetie baterie na ukazovatelovi baterie startujem az potom.
pri starte sa mi restartuje velka navi aj radio natocim to do polohy 1 nabehne to a po starte motora restart. robi mi to pri novej baterke a robilo aj pri starej ale starty sa zlepsili. po zhaveni cakam kym sa zdvihne napetie baterie na ukazovatelovi baterie startujem az potom.
|
|
27.01.2010 23:21 -
|
1803258
|
|
Dutch
|
|
|
No to pro tu navi asi neni dobry, co ? Tak nevim - to asi nema cenu kupovat novou baterku kdyz to bude stejny.....no uvidim...kazdopadne diky za info
Jo a jeste - d3fr0st - hazi ti to pri restrtu chybu navigace pri startu ? Mne to obcas 3x pipne, ale na displayi chyba zadna...jen navi se restartuje
No to pro tu navi asi neni dobry, co ? Tak nevim - to asi nema cenu kupovat novou baterku kdyz to bude stejny.....no uvidim...kazdopadne diky za info
Jo a jeste - d3fr0st - hazi ti to pri restrtu chybu navigace pri startu ? Mne to obcas 3x pipne, ale na displayi chyba zadna...jen navi se restartuje
|
|
27.01.2010 23:42 -
|
1803259
|
|
d3fr0st
|
|
|
nehadze to ziadnu chybu. len sa to restartuje. par krat mi to piplo nevedel som co tak som to pustil z hlavy. mrazy nerobia elektronike dobre raz sa mi podarilo nevypnut svetla 6 hodim mi svietili xenony a vtedy sa mi navi nespustila vobec ani radio asi baterka dostala zabrat. potom som si ju upgradol na 5.5d alebo b verziu. Asi zalezi aj soft aky tam mas. To by sa nemalo restartovat? Asi to nevadi vsetko funguje ako ma.
nehadze to ziadnu chybu. len sa to restartuje. par krat mi to piplo nevedel som co tak som to pustil z hlavy. mrazy nerobia elektronike dobre:-) raz sa mi podarilo nevypnut svetla 6 hodim mi svietili xenony a vtedy sa mi navi nespustila vobec ani radio asi baterka dostala zabrat. potom som si ju upgradol na 5.5d alebo b verziu. Asi zalezi aj soft aky tam mas. To by sa nemalo restartovat? Asi to nevadi vsetko funguje ako ma.
|
|
28.01.2010 09:19 -
|
1803272
|
|
Jeffrey
|
|
|
Mně té, ale tuím, e to asi nebude ádná závada. Displeji to asi dobře nedělá a chtělo by to zpoďovač.
Mně té, ale tuím, e to asi nebude ádná závada. Displeji to asi dobře nedělá a chtělo by to zpoďovač.
|
|
28.01.2010 14:23 -
|
1803286
|
|
Dutch
|
|
|
autodiag - taky mi to napadlo, ale ..... nastartuju-nepipne.......ujedu par km, nastartuju-pipne..... oboji venku, pri stejne teplote
Neni nekde vypsany co jednotlive pipani znamenaji ? /podle poctu/
Diky
autodiag - taky mi to napadlo, ale ..... nastartuju-nepipne.......ujedu par km, nastartuju-pipne..... oboji venku, pri stejne teplote
Neni nekde vypsany co jednotlive pipani znamenaji ? /podle poctu/
Diky
|
|
28.01.2010 15:42 -
|
1803288
|
|
tief
|
|
|
Ano, vypise sa to na displeji
Inak podla poctu pinuti je dolezitost spravy, jedno = menej dolezita, 3 = viac dolezita ...
Ano, vypise sa to na displeji :-)
Inak podla poctu pinuti je dolezitost spravy, jedno = menej dolezita, 3 = viac dolezita ...
|
|
28.01.2010 18:21 -
|
1803296
|
|
Dutch
|
|
|
Mne se ale na displayi nevypisuje ádná chyba.
Autodiag - předchozí majitel byl u tebe s přehráním navi do četiny. Nemůe to mít nějakou souvislost - e by třeba nějaká věta nebyla přeloená ?
Mne se ale na displayi nevypisuje ádná chyba.
Autodiag - předchozí majitel byl u tebe s přehráním navi do četiny. Nemůe to mít nějakou souvislost - e by třeba nějaká věta nebyla přeloená ?
|
|
28.01.2010 18:31 -
|
1803297
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ja hlavne porad nevim co za navi mas...ja osobne bych tim zacal
ja hlavne porad nevim co za navi mas...ja osobne bych tim zacal
|
|
28.01.2010 18:59 -
|
1803299
|
|
Dutch
|
|
|
Mam VDO
Mam VDO
|
|
28.01.2010 20:35 -
|
1803300
|
|
Seki
|
Město: Velké Meziříčí, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Mám VDO a nezhasíná
Mám VDO a nezhasíná :nevim
|
|
28.01.2010 20:37 -
|
1803301
|
|
Dutch
|
|
|
Zejtra bych měl mít novou baterku, nechám ji nabít a pak uvidíme.
Zejtra bych měl mít novou baterku, nechám ji nabít a pak uvidíme.
|
|
28.01.2010 22:29 -
|
1803303
|
|
d3fr0st
|
|
|
dutch: mam rt3 van pri starte prebliklo nemal som restart ale 3x piplo chyba ziadna ani v logu a bolo 5C v garazi
dutch: mam rt3 van pri starte prebliklo nemal som restart ale 3x piplo chyba ziadna ani v logu a bolo 5C v garazi
|
|
29.01.2010 09:19 -
|
1803312
|
|
Dutch
|
|
|
Ano, měla by být, na druhou stranu pokud ji hodím na nabíječku, určitě jí to neukodí....
S baterkama se zabývám v práci a třeba 1 z 10 není ve stavu v jakém by být měla....proto chci mít jistotu.
Ano, měla by být, na druhou stranu pokud ji hodím na nabíječku, určitě jí to neukodí....
S baterkama se zabývám v práci a třeba 1 z 10 není ve stavu v jakém by být měla....proto chci mít jistotu.
|
|
29.01.2010 09:51 -
|
1803314
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
aha,tak to jo ...troufam si rict ze jsme za posledni dobu prodali tak 150 baterek..nabijet se nemusela ani jedna..ani tento rok ani pred rokem ani pred dvouma ani.....
aha,tak to jo ...troufam si rict ze jsme za posledni dobu prodali tak 150 baterek..nabijet se nemusela ani jedna..ani tento rok ani pred rokem ani pred dvouma ani.....;-)
|
|
29.01.2010 11:14 -
|
1803322
|
|
tief
|
|
|
No ono jestli ma nova baterka 100% nebo treba 70% je to prakticky jedno, pri prvni delsi jizde se na 100% nabije.
No ono jestli ma nova baterka 100% nebo treba 70% je to prakticky jedno, pri prvni delsi jizde se na 100% nabije.
|
|
| |
|
|