| | |
17.07.2014 23:06 -
Re: Nesklápí jedno zrcátko
|
2716145
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Jestli najdu odvahu na vydloubnutí skla,tak se na to podívám,akorát mi není jasné,proč nejde naklápění jenom na tu zpátečku,jinak ho můu seřizovat a ve funguje jak má,kdyby byli zaoxidované dráhy v motorku,tak by nereagovali na seřízení vůbec,nebo se mýlim?
Jestli najdu odvahu na vydloubnutí skla,tak se na to podívám,akorát mi není jasné,proč nejde naklápění jenom na tu zpátečku,jinak ho můu seřizovat a ve funguje jak má,kdyby byli zaoxidované dráhy v motorku,tak by nereagovali na seřízení vůbec,nebo se mýlim? :nevim
|
|
18.07.2014 12:00 -
|
2716217
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
63zdenda napsal(a): Díky za vysvětlení a nasměrování.Kdy to ta elektronika nevidí,pravděpodobně budou zaoxidované kablíky pod sklem zrcátka jestli jsem to dobře pochopil,jsem zvědav,kolik těch skel budu schánět ne to vyloupnu.
Tak jsem sundal sklo bez pokození,sundal plastovej kryt,odrouboval celé kolečko s motorkama,ve bylo čisté jako bych dával nové ale viml jsem si,e motorek blíe oknu na naklápění dolu a nahoru jde hoodně ztuha,občas se netočí a zubaté vodítko v kterém to motorek posouvá je na kraji zrcátka nalomené,po sloení začalo ve fungovat jak má akorát čekám kdy se zadře motorek nebo dolomí to zubaté vodítko,vechny kontakty byly bez oxidace,druhý motorek na naklápění do stran jde úplně krásně.
Tak jsem sundal sklo bez pokození,sundal plastovej kryt,odrouboval celé kolečko s motorkama,ve bylo čisté jako bych dával nové ale viml jsem si,e motorek blíe oknu na naklápění dolu a nahoru jde hoodně ztuha,občas se netočí a zubaté vodítko v kterém to motorek posouvá je na kraji zrcátka nalomené,po sloení začalo ve fungovat jak má akorát čekám kdy se zadře motorek nebo dolomí to zubaté vodítko,vechny kontakty byly bez oxidace,druhý motorek na naklápění do stran jde úplně krásně.
|
|
21.07.2014 17:58 -
|
2716936
|
|
jumep
|
|
|
nikdy som to nijako inac neriesil ako prestriekanim tym ze jeden clovek to nastavoval do smerov a ja som to cele ostrkekoval kontoxom alebo podobnym kontaktovim zazrakom
zatial to kazdemu chodi (ono to okrem kontaktov samozrejme vyplavi aj okolie, lebo nesetrim)
nikdy som to nijako inac neriesil ako prestriekanim tym ze jeden clovek to nastavoval do smerov a ja som to cele ostrkekoval kontoxom alebo podobnym kontaktovim zazrakom
zatial to kazdemu chodi (ono to okrem kontaktov samozrejme vyplavi aj okolie, lebo nesetrim)
|
|
17.08.2016 13:48 -
|
2984358
|
|
tankista
|
Město: Hlubočky 3, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Mám podobný problém.V pondělí jsem koupil X7 a občas při pouití DO se nepřiklopí zrcátko řidiče.Podle návodu jsem zkusil manuálně sklopit zrcátka a fungují obě krásně.Tak nevím zda je tam jen nějaký nepořádek pod plasty,nebo se jen unavil motorek
Mám podobný problém.V pondělí jsem koupil X7 a občas při pouití DO se nepřiklopí zrcátko řidiče.Podle návodu jsem zkusil manuálně sklopit zrcátka a fungují obě krásně.Tak nevím zda je tam jen nějaký nepořádek pod plasty,nebo se jen unavil motorek :nevim
|
|
17.08.2016 16:03 -
|
2984444
|
|
jhonzatko
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 108 |
|
|
V ramci tehle diskuze bych se rad zkusil zeptat majitelu X7 ... na stare C5 I mi pri zarazeni zpatecky preklopilo zrcatko do couvaci polohy a po vyrazeni zase do puvodni polohy.
At se snazim, jak se snazim, na X7 (2010) se mi to nedari zprovoznit. Neni to tam vubec nebo mam jen vychazet z toho, ze to mam rozbite? Stejne to mam i s pametmi na ulozeni pozice sedadel ... tlacitka tam mam, ale rovnez nefunguji ...
V ramci tehle diskuze bych se rad zkusil zeptat majitelu X7 ... na stare C5 I mi pri zarazeni zpatecky preklopilo zrcatko do couvaci polohy a po vyrazeni zase do puvodni polohy.
At se snazim, jak se snazim, na X7 (2010) se mi to nedari zprovoznit. Neni to tam vubec nebo mam jen vychazet z toho, ze to mam rozbite? Stejne to mam i s pametmi na ulozeni pozice sedadel ... tlacitka tam mam, ale rovnez nefunguji ... :(
|
|
17.08.2016 16:51 -
|
2984459
|
|
jumep
|
|
|
toto sa uz preberalo - bohuzial to odtial zrusili
tankista: ako zamykas? superlock alebo klasicky?
existuje bug ze ked zamykas superlock (2x po sebe stlacis tlacitko zamykania) tak to nesklopi zrkadlo - treba vacsi cas medzi staceniami, inak by to malo sklapat normalne vzdy, ale nepredpokladam ze je to motorcekom
toto sa uz preberalo - bohuzial to odtial zrusili
tankista: ako zamykas? superlock alebo klasicky?
existuje bug ze ked zamykas superlock (2x po sebe stlacis tlacitko zamykania) tak to nesklopi zrkadlo - treba vacsi cas medzi staceniami, inak by to malo sklapat normalne vzdy, ale nepredpokladam ze je to motorcekom
|
|
17.08.2016 21:37 -
|
2984699
|
|
tankista
|
Město: Hlubočky 3, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 88 |
|
|
jhonzátko-netuím jsem majitelem X7 chvilku a vlastně je to můj první citroën
Jumep-o superlock vím,ale zamykal jsem jedním zmáčknutím.
jhonzátko-netuím jsem majitelem X7 chvilku a vlastně je to můj první citroën
Jumep-o superlock vím,ale zamykal jsem jedním zmáčknutím.
|
|
17.08.2016 21:47 -
|
2984708
|
|
jruze
|
|
|
To jako co zruili - sklopení(naklápění)zrcátek při couvání? já mám za to e je to věc výbavy a myslím dokonce e to umí některé na obou stranách ale hádat se nechci.
To jako co zruili - sklopení(naklápění)zrcátek při couvání? já mám za to e je to věc výbavy a myslím dokonce e to umí některé na obou stranách ale hádat se nechci.:nevim
|
|
18.08.2016 08:08 -
|
2984947
|
|
Tarasus
|
Město: Slaný, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 82 |
|
|
Mě se sklopí vdy to zrcátko (při zařazení spátečky), na které mám přepnuté nastavování polohy (na dveřích u ovládání oken).
Poluhu do jaké se to má sklop jsem jednou nastavil a od té doby si to pamatuje.
Standardně to mám přepnuté na pravé zrcátko kvůli obrubníkům
Mě se sklopí vdy to zrcátko (při zařazení spátečky), na které mám přepnuté nastavování polohy (na dveřích u ovládání oken).
Poluhu do jaké se to má sklop jsem jednou nastavil a od té doby si to pamatuje.
Standardně to mám přepnuté na pravé zrcátko kvůli obrubníkům;-)
|
|
18.08.2016 09:38 -
|
2984980
|
|
jruze
|
|
|
A superlok nepouívám protoe otevřít auto při ztrátě klíče je potom problém (kdyby náhodou a kór s pancéřákem mimo to zadní okno stejně není a tudy to i tak kadý vybere kdy na to příjde,spínačku a imo není takovej problém ale lézt do auta přes 5.dveře ? )
A superlok nepouívám protoe otevřít auto při ztrátě klíče je potom problém (kdyby náhodou a kór s pancéřákem mimo to zadní okno stejně není a tudy to i tak kadý vybere kdy na to příjde,spínačku a imo není takovej problém ale lézt do auta přes 5.dveře ? ):nevim
|
|
28.05.2017 20:42 -
|
3070134
|
|
Stopař
|
Město: Kořenov, Auto: Citroën XM 2.0 Carburator (84 kW) | Počet příspěvků: 32 |
|
|
Ahoj ve spolek.Drobet to tu oivím.Při zamikání auta dálkáčem se zrcátka normálně přiklopila ke sklům ale a do dneka.Stál jsem před obchodem a čekal na enu a při tom sem si ze vnitř vozu zavřel a zase otevřel přepínačem na dveřích zrcátka,po zaparkování auta do garáe a zamčením dálkáčem se zrcátka nezavřela.Co se stalo ? Přepínač na dveřích mám v poloze uplně vlevo.
Ahoj ve spolek.Drobet to tu oivím.Při zamikání auta dálkáčem se zrcátka normálně přiklopila ke sklům ale a do dneka.Stál jsem před obchodem a čekal na enu a při tom sem si ze vnitř vozu zavřel a zase otevřel přepínačem na dveřích zrcátka,po zaparkování auta do garáe a zamčením dálkáčem se zrcátka nezavřela.Co se stalo ? Přepínač na dveřích mám v poloze uplně vlevo.
|
|
28.05.2017 21:04 -
|
3070141
|
|
jumep
|
|
|
je jedno kde mas prepinac, ked si to docitas dalej dozvies sa ze sa to podrzanim toho tlacitka da deaktivovat
je jedno kde mas prepinac, ked si to docitas dalej dozvies sa ze sa to podrzanim toho tlacitka da deaktivovat
|
|
28.05.2017 21:35 -
|
3070147
|
|
Stopař
|
|
|
Ako dalej ? Má to tu jen dvě stránky. Jak deaktivovat ? Co mám tedy udělat abych to aktivoval zpět prosím ?
Ako dalej ? Má to tu jen dvě stránky. Jak deaktivovat ? Co mám tedy udělat abych to aktivoval zpět prosím ?
|
|
28.05.2017 21:42 -
|
3070150
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Sice tohle auto nemám, ale z jumepovy odpovědi mi logicky vyplývá, e kdy se to dá podrením tlačítka deaktivovat, tak to tak asi půjde i aktivovat.
Sice tohle auto nemám, ale z jumepovy odpovědi mi logicky vyplývá, e kdy se to dá podrením tlačítka deaktivovat, tak to tak asi půjde i aktivovat. :nevim
|
|
28.05.2017 21:44 -
|
3070151
|
|
Stopař
|
|