| | |
04.12.2019 13:42 -
Re: Schema ozvuceni JBL
|
3249878
|
|
Vitaeidel
|
Město: Tachov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 79 |
|
|
Tak snad na to pan Růička ( Jruze ) přijde. Právě teď by měl mít mou C5 v péči při výměně klapek topení.
Tak snad na to pan Růička ( Jruze ) přijde. Právě teď by měl mít mou C5 v péči při výměně klapek topení. :palec
|
|
09.12.2019 13:06 -
|
3250748
|
|
Jetik
|
Město: Mala Ida, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 62 |
|
|
Kolegovia, viem mi niekto poveda aký zosilňovač mám v aute?
VF7RDRHF854092925.
Za pomoc vežmi pekne ďakujem.
J
Kolegovia, viem mi niekto poveda aký zosilňovač mám v aute?
VF7RDRHF854092925.
Za pomoc vežmi pekne ďakujem.
J
|
|
09.12.2019 16:24 -
|
3250771
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Podle service.citroen.com má RT4.
Podle service.citroen.com má RT4.
|
|
09.12.2019 16:42 -
|
3250775
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
RT4 je radio ne zesilovac
zesilovac je CAN verze , cislo 6574Z6
RT4 je radio ne zesilovac ;)
zesilovac je CAN verze , cislo 6574Z6
|
|
09.12.2019 22:15 -
|
3250840
|
|
Jetik
|
Město: Mala Ida, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 62 |
|
|
Ďakujem za info.
Viete mi ete poveda, aký je rozdiel medzi zosilňovačom č. 6574Z6 a 6574GJ?
J
Ďakujem za info.
J
|
|
10.12.2019 06:53 -
|
3250843
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
to netusim....podle cisla se to moc najit neda ,je to sice take z X7 ale nevim
pokud by jsi mel VIN z auta kam patri dalo by se to zjistit jestli jsou stejne...podle me bude take multiplexovany
to netusim....podle cisla se to moc najit neda ,je to sice take z X7 ale nevim
pokud by jsi mel VIN z auta kam patri dalo by se to zjistit jestli jsou stejne...podle me bude take multiplexovany
|
|
10.12.2019 18:25 -
|
3250974
|
|
Hanz 397
|
|
|
Tak mi to nedalo a v létě, kdy jsem měl trochu času, jsem rozebral vechny dveře, kompletně jsem je vylepil antivibrační fólií (taková ta jako ipa, co je na velkých plochách plechu v autech), potom jsem je vytlumil neoprénovou 5, kde se velo 7 mm vrstvou, vechno samolepící, vyměnil upevnění basových repro, které jsem podlepil tlumící páskou a přirouboval jsem je přes plechové krouky (původní uchycení je a alostně pruné) no a nakonec jsem vyměnil původní středo-tweetry v palubce za čisté tweetry HB se směrovým uloením a výsledek je opravdu překvapivě příjemné. ..
Nevím, jestli ti, co ladili to JBL v těch autech (pokud ho vůbec někdo ladil), měli jasný zadání pouít původní montá repro, nebo hodně omezený rozpočet, byli hluí, nebo se na to prostě jen vys...li. Ale dát třeba ty středo-tweetry do palubky, kde se výky rozbijou o okno(jak známo výky, narozdíl od basů jsou směrové) a vlastně je přeřvou ty středy, který já osobně stahuj, to prostě nemohl vymyslet nikdo, kdo tomu troku rozumí... To samé basy, přiroubované na slabém plechu čtyřmi samořezkami do plastových vloek... A vrcholné číslo jsou ty nacvaknuté mříky na nich...
Jetě přemýlím o výměně zesilovače, který taky není bůhví co, protoe bych chtěl do rezervy místo heveru woofer a nechci ho tahat a následně "sloitě" oddělovat od zadních repro...
Ale to je hudba (muzika😁 budoucnosti...
Tak mi to nedalo a v létě, kdy jsem měl trochu času, jsem rozebral vechny dveře, kompletně jsem je vylepil antivibrační fólií (taková ta jako ipa, co je na velkých plochách plechu v autech), potom jsem je vytlumil neoprénovou 5, kde se velo 7 mm vrstvou, vechno samolepící, vyměnil upevnění basových repro, které jsem podlepil tlumící páskou a přirouboval jsem je přes plechové krouky (původní uchycení je a alostně pruné) no a nakonec jsem vyměnil původní středo-tweetry v palubce za čisté tweetry HB se směrovým uloením a výsledek je opravdu překvapivě příjemné. ..
Nevím, jestli ti, co ladili to JBL v těch autech (pokud ho vůbec někdo ladil), měli jasný zadání pouít původní montá repro, nebo hodně omezený rozpočet, byli hluí, nebo se na to prostě jen vys...li. Ale dát třeba ty středo-tweetry do palubky, kde se výky rozbijou o okno(jak známo výky, narozdíl od basů jsou směrové) a vlastně je přeřvou ty středy, který já osobně stahuj, to prostě nemohl vymyslet nikdo, kdo tomu troku rozumí... To samé basy, přiroubované na slabém plechu čtyřmi samořezkami do plastových vloek... A vrcholné číslo jsou ty nacvaknuté mříky na nich...
Jetě přemýlím o výměně zesilovače, který taky není bůhví co, protoe bych chtěl do rezervy místo heveru woofer a nechci ho tahat a následně "sloitě" oddělovat od zadních repro...
Ale to je hudba (muzika😁) budoucnosti...
|
|
10.12.2019 18:32 -
|
3250978
|
|
autodiag
|
|
|
vono neni JBL jako JBL,bohuzel
PSA si z teto znacky udelala vicemene marketingovy tah,ale to je vse...
staci si sednou treba do A6 bude to kazdemu jasne o cem je rec
C5 nema ani basy,ani vysky a dynamiku uz vybec ne...castecne to u X7 trochu ale jen trochu zachranuje RT6 ale take nic moc...
vono neni JBL jako JBL,bohuzel
C5 nema ani basy,ani vysky a dynamiku uz vybec ne...castecne to u X7 trochu ale jen trochu zachranuje RT6 ale take nic moc...
|
|
10.12.2019 18:37 -
|
3250979
|
|
Hanz 397
|
|
|
autodiag napsal(a): vono neni JBL jako JBL,bohuzel
To je pravda, ale ta zástavba fakt dělá hodně...
A taky je pravda, e X7 hraje i bez úprav o dost líp, ale dost jich má taky v kufru woofer. A popravdě třeba i C4 s příplatkovým Philipsem a blbou RD4 hraje o poznání líp, ne o třídu vyí C5... Jsou věci, který u Citroënu prostě nikdy nepochopím...
To je pravda, ale ta zástavba fakt dělá hodně...
A taky je pravda, e X7 hraje i bez úprav o dost líp, ale dost jich má taky v kufru woofer. A popravdě třeba i C4 s příplatkovým Philipsem a blbou RD4 hraje o poznání líp, ne o třídu vyí C5... Jsou věci, který u Citroënu prostě nikdy nepochopím...
|
|
10.12.2019 18:52 -
|
3250982
|
|
Jetik
|
|
|
autodiag napsal(a): to netusim....podle cisla se to moc najit neda ,je to sice take z X7 ale nevim
Zosilňovač 6574GJ údajne hral bez problémov v aute s VIN VF7RWRHF854099512 z roku 2008.
Autodiag, vedel by si to porovna? Moje VIN je uvedené vo vlákne vyie.
Vopred ďakujem,
J
Zosilňovač 6574GJ údajne hral bez problémov v aute s VIN VF7RWRHF854099512 z roku 2008.
Autodiag, vedel by si to porovna? Moje VIN je uvedené vo vlákne vyie.
Vopred ďakujem,
J
|
|
10.12.2019 19:00 -
|
3250985
|
|
autodiag
|
|
|
podle vsecho je to take multipexni cicli by teoreticky mohli byt zamenitelne
podle vsecho je to take multipexni cicli by teoreticky mohli byt zamenitelne
|
|
10.12.2019 19:00 -
|
3250986
|
|
autodiag
|
|
|
smazat,nejak se to tu doubluje
smazat,nejak se to tu doubluje
|
|
10.12.2019 19:15 -
|
3250993
|
|
Hanz 397
|
|
|
Martine, myslí, e by lo, čistě teoreticky, vypnout přes diag zesilovač a dát místo standardního jinej "nesběrnicovej"? Nebude ho výstup z RT4 přebuzovat, kdy si bude myslet, e je výbava bez zesilovače?
Martine, myslí, e by lo, čistě teoreticky, vypnout přes diag zesilovač a dát místo standardního jinej "nesběrnicovej"? Nebude ho výstup z RT4 přebuzovat, kdy si bude myslet, e je výbava bez zesilovače?
|
|
11.12.2019 17:40 -
|
3251151
|
|
autodiag
|
|
|
konfiguraci zadavas jaky typ zesilovace mas...bud nastavis multiplexni nebo bez a tim padem muzes ten puvodni vyhodit a dat jinej..ale bacha origo zesilovac ma kazde repro napojene zvlast,nema to jako klasicke leva/prava
konfiguraci zadavas jaky typ zesilovace mas...bud nastavis multiplexni nebo bez a tim padem muzes ten puvodni vyhodit a dat jinej..ale bacha origo zesilovac ma kazde repro napojene zvlast,nema to jako klasicke leva/prava
|
|
11.12.2019 17:49 -
|
3251152
|
|
Hanz 397
|
|
|
autodiag napsal(a): konfiguraci zadavas jaky typ zesilovace mas...bud nastavis multiplexni nebo bez a tim padem muzes ten puvodni vyhodit a dat jinej..ale bacha origo zesilovac ma kazde repro napojene zvlast,nema to jako klasicke leva/prava
No vidí, e to jde 🤣🤣
OK, zkusím to. Nekoukal jsem, jestli tam je jiná monost, ne má /nemá zesilovač. Ale pokud tam ta monost je, tak jdu do toho... Zůstal mi za nehtem jeden Harman Becker Logic7 low end, tzn bez MOST, tak ho při dlouhých zimních večerech zkusím...
No vidí, e to jde 🤣🤣
OK, zkusím to. Nekoukal jsem, jestli tam je jiná monost, ne má /nemá zesilovač. Ale pokud tam ta monost je, tak jdu do toho... Zůstal mi za nehtem jeden Harman Becker Logic7 low end, tzn bez MOST, tak ho při dlouhých zimních večerech zkusím...
|
|
11.12.2019 19:24 -
|
3251169
|
|
autodiag
|
|
|
aby se ti to bratrickovani PSA s BMW nevymstilo ..
aby se ti to bratrickovani PSA s BMW nevymstilo :D ..
|
|
14.12.2019 20:03 -
|
3251493
|
|
Jetik
|
|
|
Jetik napsal(a): Ďakujem za info.
J
Tak napodiv, zosilňovač nie je JBL, ale duplex Philips. Zdá sa, e tu niečo nesedí.
Autodiag, je v poriadku, e to číslo 6574Z6 je Philips?
J
Tak napodiv, zosilňovač nie je JBL, ale duplex Philips. Zdá sa, e tu niečo nesedí.
Autodiag, je v poriadku, e to číslo 6574Z6 je Philips?
J
Přílohy: IMG_20191214_192001.jpg ( 2373872b ) - IMG_20191214_191938.jpg ( 2532323b ) - |
|
26.01.2020 15:19 -
|
3256281
|
|
vasa
|
Město: Osečná, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 78 |
|
|
Vitaeidel napsal(a): Ahoj, jak se dá jednodue vyřeit praskání v reprácích při přejezdu nerovností? Mám rt3 a soustavu JBL.
Chtěl bych také poprosit o radu - mám stejný problém, praskání a umění repro v PZ dveřích, dříve jen výkáč, teď u i hlavní repro. Je to tak otravné, e jsem je dočasně odpojil (co je neikovné kvůli parkovacímu asistentu).
Dnes jsem vytáhl zesilovač JBL před spolujezdcem... Poradil by mi prosím někdo ze znalců elektroniky nebo audio, zda jsou ty koncáky na první pohled OK (třeba 4 se mi nelíbí, jako by byl vypálený, ale nevím)? Netuím, který je pro PZ dveře... A co případně zkusit vyměnit (bylo mi například řečeno, e mohou vysychat kondenzátory)?
Děkuji
Chtěl bych také poprosit o radu - mám stejný problém, praskání a umění repro v PZ dveřích, dříve jen výkáč, teď u i hlavní repro. Je to tak otravné, e jsem je dočasně odpojil (co je neikovné kvůli parkovacímu asistentu).
Dnes jsem vytáhl zesilovač JBL před spolujezdcem... Poradil by mi prosím někdo ze znalců elektroniky nebo audio, zda jsou ty koncáky na první pohled OK (třeba 4 se mi nelíbí, jako by byl vypálený, ale nevím)? Netuím, který je pro PZ dveře... A co případně zkusit vyměnit (bylo mi například řečeno, e mohou vysychat kondenzátory)?
Děkuji
Přílohy: Zesilovač_JBL.jpg ( 2650647b ) - Foto rozebraného zesilovače |
|
28.01.2020 07:51 -
|
3256542
|
|
autodiag
|
|
|
nic zleho,ale vis neco o elektronice? ja jen ze rozebiras neco o cem nic nevis....
podle obrazku fakt nejde rict ktery koncak je ktery ,ani jestli je vadny nebo ne...
problem nemusi byt ani v samotnem zesilovaci
nic zleho,ale vis neco o elektronice? ja jen ze rozebiras neco o cem nic nevis....:nevim
podle obrazku fakt nejde rict ktery koncak je ktery ,ani jestli je vadny nebo ne...
problem nemusi byt ani v samotnem zesilovaci
|
|
| |
|
|