| | |
18.01.2011 17:34 -
Re: CD changer
|
2370198
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
jj DUC DUC bláznů je dost, ono to větinou dělá větí randál ne to jede OT
jj DUC DUC bláznů je dost, ono to větinou dělá větí randál ne to jede :-)))) OT
|
|
18.01.2011 21:23 -
|
2370280
|
|
jumep
|
|
|
pride mi to ako xcarlink, ano bude to fungovat, dokonca can je tak skveli ze to pojde aj bez povolenia v diagnostike, len to hodi v diag chybu a nebude tam zobrazovat stupnicu pridavania / uberania zvuku (kym sa to nepovoli)
pride mi to ako xcarlink, ano bude to fungovat, dokonca can je tak skveli ze to pojde aj bez povolenia v diagnostike, len to hodi v diag chybu a nebude tam zobrazovat stupnicu pridavania / uberania zvuku (kym sa to nepovoli)
|
|
25.01.2011 22:09 -
|
2371179
|
|
jumep
|
|
|
niekto to tu pisal, ze existuju 2 druhy ...
mne ten xcalink staci, ono je to fakt velice individualne
niekto to tu pisal, ze existuju 2 druhy ...
mne ten xcalink staci, ono je to fakt velice individualne
|
|
25.01.2011 22:18 -
|
2371180
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
A hraje ti to čistě jako CD třeba? A taky by mě zajímalo jak se listuje v albech a jednotlivých písních jestli je to přehledný.Asi a budu mít monost to u někoho vidět tak uvidim zatim to nechám tak.Třeba u toho FM trans.můu přeskakovat vpřed vzad po jedný písni,to je úplně ílený kdy tam mam 4GB muziky a chci si pustit něco uprostřed
A hraje ti to čistě jako CD třeba? A taky by mě zajímalo jak se listuje v albech a jednotlivých písních jestli je to přehledný.Asi a budu mít monost to u někoho vidět tak uvidim zatim to nechám tak.Třeba u toho FM trans.můu přeskakovat vpřed vzad po jedný písni,to je úplně ílený kdy tam mam 4GB muziky a chci si pustit něco uprostřed
|
|
25.01.2011 22:25 -
|
2371181
|
|
jumep
|
|
|
emuluje to cd changer, cize sa to sprava ako changer
1. stopy nie su usporiadane podla nazvu atd. ale unsorted, teda podla toho ako sa pridavali
2. prepinat sa da len po krokoch / da sa previjat skladba
3. odskusane a funkcne CD0 - CD9 adresare normalne funguju po 99 MP3
4. zvuk je cisty - ted podla mna(hlavne po vymene repro za JBL - len repro bez zosiku), niektore bitrate to neprehra, ale neni to taky problem, da sa to doladit
na zraze alebo pri inom stretnuti nemam problem pustit
emuluje to cd changer, cize sa to sprava ako changer
1. stopy nie su usporiadane podla nazvu atd. ale unsorted, teda podla toho ako sa pridavali
2. prepinat sa da len po krokoch / da sa previjat skladba
3. odskusane a funkcne CD0 - CD9 adresare normalne funguju po 99 MP3
4. zvuk je cisty - ted podla mna(hlavne po vymene repro za JBL - len repro bez zosiku), niektore bitrate to neprehra, ale neni to taky problem, da sa to doladit
na zraze alebo pri inom stretnuti nemam problem pustit
|
|
27.01.2011 07:35 -
|
2371285
|
|
Mistrtwist
|
Město: Prágl, Auto: | Počet příspěvků: 41 |
|
|
Jen přidám svůj postřeh, skladby jsou ve slokách seřazeny tak jako v pc, kdy si je dá seřadít podle jména (první 1 pozlední Z) Co se týče kvality, je to opravud věc názoru. přehrávání mp3 s větím bitratem ne 128 je krásně čisté. 128 je vak na hranici přednes se mi zdá nedokonalý. Rovně můj Xcarlink měl problém s variabilním bitratem, který nepřehrál, ale jen s tipem, kde byla pička na 256. Co se týče bluetooth u Xcarlinku, tam je to horí ale lepí, ne mít telefon v ruce. Mám verzi, kde je podle prodejce u přepracovaný mikrofon a na to e byl mezi panelem rádia a ovládání klimy, tak se s tím dohovořit dalo. nechtělo se mi ho tahat a ke sloupku, tam by to bylo asi o dost lepí...
Jen přidám svůj postřeh, skladby jsou ve slokách seřazeny tak jako v pc, kdy si je dá seřadít podle jména (první 1 pozlední Z) Co se týče kvality, je to opravud věc názoru. přehrávání mp3 s větím bitratem ne 128 je krásně čisté. 128 je vak na hranici přednes se mi zdá nedokonalý. Rovně můj Xcarlink měl problém s variabilním bitratem, který nepřehrál, ale jen s tipem, kde byla pička na 256. Co se týče bluetooth u Xcarlinku, tam je to horí ale lepí, ne mít telefon v ruce. Mám verzi, kde je podle prodejce u přepracovaný mikrofon a na to e byl mezi panelem rádia a ovládání klimy, tak se s tím dohovořit dalo. nechtělo se mi ho tahat a ke sloupku, tam by to bylo asi o dost lepí...
|
|
27.01.2011 15:40 -
|
2371305
|
|
jumep
|
|
|
original je mikrofon v svetle v strope (tie mriezky co su tam)
original je mikrofon v svetle v strope (tie mriezky co su tam)
|
|
05.02.2012 22:13 -
CD měnič
|
2448009
|
|
lukdo
|
|
|
Zakoupil jsem C5 včera ve výbavě exlusive, 2,2 HDI -2004. Nemůu nikde najít cd měnič, který by v této výbavě měl být. Kam se ukládá a v případě, e není, za kolik se dá orig. sehnat. Děkuji
Zakoupil jsem C5 včera ve výbavě exlusive, 2,2 HDI -2004. Nemůu nikde najít cd měnič, který by v této výbavě měl být. Kam se ukládá a v případě, e není, za kolik se dá orig. sehnat. Děkuji
|
|
05.02.2012 22:16 -
Re: CD měnič
|
2448011
|
|
jumep
|
|
|
menic sa nachadza pod spolujazdcovou sedackou a exclusive neznamena ze tam ma byt
menic sa nachadza pod spolujazdcovou sedackou a exclusive neznamena ze tam ma byt
|
|
30.03.2012 23:53 -
|
2463829
|
|
Qwik
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Zdar, jetě jsem náhodou objevil tyto stránky... .link.
Zdar, jetě jsem náhodou objevil tyto stránky... http://www.mp3auto.cz/citroen/
|
|
19.11.2012 09:11 -
|
2523476
|
|
vlada
|
|
|
Nevite nekdo zda se da pouzit suplik z changeru z CI do CII ?
Nevite nekdo zda se da pouzit suplik z changeru z CI do CII ?
|
|
19.07.2013 07:14 -
|
2599906
|
|
Karlos88
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Zdravim. Mechanika mi vůbec nechtěla přehrát cédečka. Dneska jsem si koupil čistící CD a začlo to fungovat. Moc jsem tomu nevěřil, e to pomůe. Ale radost netrvala moc dlouho, kdy jsem zjistil, e hraje pouze při vyplém motoru. Nevíte co s tím ? Dík
Zdravim. Mechanika mi vůbec nechtěla přehrát cédečka. Dneska jsem si koupil čistící CD a začlo to fungovat. Moc jsem tomu nevěřil, e to pomůe. Ale radost netrvala moc dlouho, kdy jsem zjistil, e hraje pouze při vyplém motoru. Nevíte co s tím ? Dík:palec
|
|
21.07.2013 23:23 -
|
2600425
|
|
Petorix
|
Město: Nové Zámky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 48 |
|
|
Mne to robilo cez zimu kým bol motor studený, teraz cez leto nemám problém... u staria cd mechanika a od vibrácií nevie prečíta cd (zato hrá pri vypnutom motore)
Mne to robilo cez zimu kým bol motor studený, teraz cez leto nemám problém... u staria cd mechanika a od vibrácií nevie prečíta cd (zato hrá pri vypnutom motore)
|
|
23.12.2014 09:25 -
Re: Cd Měnič
|
2767399
|
|
Jarduk
|
Město: Dobřany, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 166 |
|
|
Nemáte někdo v okolí Plzeňska diagnostiku, kterou bychom mohli aktivovat v jednotce funkci měniče? Rád bych tam natahnul následně aux a tudí je tahle aktivace potřebná. díky
Nemáte někdo v okolí Plzeňska diagnostiku, kterou bychom mohli aktivovat v jednotce funkci měniče? Rád bych tam natahnul následně aux a tudí je tahle aktivace potřebná. díky
|
|
| |
|
|