| | |
10.01.2011 22:43 -
Re: CD changer
|
2369191
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
díky, to jsel i nael, ale nevím přesně který typ pro mé rádio, nebo je to jedno?
díky, to jsel i nael, ale nevím přesně který typ pro mé rádio, nebo je to jedno?
|
|
10.01.2011 22:44 -
|
2369193
|
|
jumep
|
|
|
keby si cital vyssie som ti napisal ze mas RD3
sice tak svojsky ale predsa je tam napisane ze potrebujes pre RD3 - ked si zbehol na stranku, mohol si hned zbadat ze je tam RD3 a RD4
keby si cital vyssie som ti napisal ze mas RD3
sice tak svojsky ale predsa je tam napisane ze potrebujes pre RD3 - ked si zbehol na stranku, mohol si hned zbadat ze je tam RD3 a RD4
|
|
10.01.2011 22:47 -
|
2369194
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
aha, to jsem nějak nepochopil, kadopádně děkuji za cenné rady
aha, to jsem nějak nepochopil, kadopádně děkuji za cenné rady :-)
|
|
17.01.2011 20:25 -
|
2370077
|
|
MatoCZ
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 30 |
|
|
Xcarlink za ty prachy je o ničem. Hudba i telefonování je opravdu mizerné..
Xcarlink za ty prachy je o ničem. Hudba i telefonování je opravdu mizerné..:-(
|
|
17.01.2011 20:58 -
|
2370087
|
|
MatoCZ
|
|
|
jumep napsal(a): to je evidentne podla kazdeho predstavy, niekomu sa to zda ok, iny povie ze je to uplne zle ...
niekomu sa zdaju repro dobre, inemu zle
Říkám to z vlastní zkuenosti. Původně jsem hrál na CD,pak jsem si pořídil Xcarlink. Přehrávání MP3 a telefonování bylo dost nekvalitní. Kdy jsem volal prodejci,tak mi řekl, e jsou případy, kdy dostanou ty "nesprávné" adaptéry. Natěstí mi peníze vrátil a já si radi za stejné peníze pořídil Parrota, kde se na barevném displeji zobrazí nejen volající,volaný atd...ale hlavně název mptrojky. A ho rozchodím,tak dám vědět,jak fachčí...
Říkám to z vlastní zkuenosti. Původně jsem hrál na CD,pak jsem si pořídil Xcarlink. Přehrávání MP3 a telefonování bylo dost nekvalitní. Kdy jsem volal prodejci,tak mi řekl, e jsou případy, kdy dostanou ty "nesprávné" adaptéry. Natěstí mi peníze vrátil a já si radi za stejné peníze pořídil Parrota, kde se na barevném displeji zobrazí nejen volající,volaný atd...ale hlavně název mptrojky. A ho rozchodím,tak dám vědět,jak fachčí...:-)
|
|
17.01.2011 21:03 -
|
2370091
|
|
jumep
|
|
|
mam nokiacku handsfree sadu, ale ta je hodne zla (kym sa nepouzije nokia a nokiu nemam uz hodne dlho)
na tom parrotovi by mi chybalo ovladanie packou spod volantu a zobrazovanie na displayi auta ... preto som volil ten xcarlink na mp3
mam nokiacku handsfree sadu, ale ta je hodne zla (kym sa nepouzije nokia a nokiu nemam uz hodne dlho)
na tom parrotovi by mi chybalo ovladanie packou spod volantu a zobrazovanie na displayi auta ... preto som volil ten xcarlink na mp3
|
|
17.01.2011 21:09 -
|
2370096
|
|
MatoCZ
|
|
|
jumep napsal(a): mam nokiacku handsfree sadu, ale ta je hodne zla (kym sa nepouzije nokia a nokiu nemam uz hodne dlho)
To ovládání pod volantem jsem oelel ji u mého předchozího auta Citroen Xsara.
Na displeji auta se ti vak zobrazuje pouze číslo skladby a podle některých diskuzí prý dobře nefunguje i přehrávání z více adresářů(to jsem jen četl). Ten Parrot má 6cm displej,který si můe umístit,kde chce a hlavně zobrazuje ID Tag mptrojkové skladby.
To ovládání pod volantem jsem oelel ji u mého předchozího auta Citroen Xsara.
Na displeji auta se ti vak zobrazuje pouze číslo skladby a podle některých diskuzí prý dobře nefunguje i přehrávání z více adresářů(to jsem jen četl). Ten Parrot má 6cm displej,který si můe umístit,kde chce a hlavně zobrazuje ID Tag mptrojkové skladby.
|
|
17.01.2011 22:41 -
|
2370119
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Tak nevím, chodíte do auta jen poslouchat empétrojky, nebo taky občas i někam jezdíte?
Já jsem za skoro rok, co auto mám, jetě ani nevyzkouel CD přehrávač - jako zvukovou kulisu při jízdě mám pořád zapnuté rádio.
Tak nevím, chodíte do auta jen poslouchat empétrojky, nebo taky občas i někam jezdíte?:-))))
Já jsem za skoro rok, co auto mám, jetě ani nevyzkouel CD přehrávač - jako zvukovou kulisu při jízdě mám pořád zapnuté rádio.:-)
|
|
17.01.2011 22:44 -
|
2370120
|
|
jumep
|
|
|
ja tiez, ale ked sa vydas za hranice tak sa to moze hodit (namiesto pocuvania madarov a inych onych)
ja tiez, ale ked sa vydas za hranice tak sa to moze hodit (namiesto pocuvania madarov a inych onych)
|
|
18.01.2011 00:40 -
|
2370130
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Co si myslíte o tomhle .link. To by mi asi úplně vyhovovalo kdy by mi to tam lo.Bude mi to lapat na mým RD4 který neumí mp3 ???
Co si myslíte o tomhle http://www.stualarm.cz/produkt/55xcpg011-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-peugeot-citroen-most/aux-vstup/ To by mi asi úplně vyhovovalo kdy by mi to tam lo.Bude mi to lapat na mým RD4 který neumí mp3 ???
|
|
18.01.2011 00:54 -
|
2370131
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Píou tam - s autorádiem Blaupunkt PSA RD4 N1 a 12-ti pinovým konektorem...
Tak snad jo, pokud má toto rádio a konektor.
Píou tam - s autorádiem Blaupunkt PSA RD4 N1 a 12-ti pinovým konektorem...
Tak snad jo, pokud má toto rádio a konektor.
|
|
18.01.2011 01:01 -
|
2370132
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
No to já právě nevim co tam je za konektor a taky píou ze sběrnicí CAN-BUS a to taky nevim co tam je asi se tam budu muset podívat snad to nějak poznám
No to já právě nevim co tam je za konektor a taky píou ze sběrnicí CAN-BUS a to taky nevim co tam je :-) asi se tam budu muset podívat snad to nějak poznám :-d
|
|
18.01.2011 17:14 -
|
2370193
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
já mám origo rádio, bohatě stačí, kdy ne tak tam dám boského Káju, nebo Skútry , jinak nejlepí jsou ti jak jim to dělá to DUC DUC DUC a roubky nabírají levý chod, a pak tvrdí: já tu sanitu fakt neslyel, jsem music laik, ale tvrdím v autě Davidovo nahrávací studio neuděláte
já mám origo rádio, bohatě stačí, kdy ne tak tam dám boského Káju, nebo Skútry :-D, jinak nejlepí jsou ti jak jim to dělá to DUC DUC DUC a roubky nabírají levý chod, a pak tvrdí: já tu sanitu fakt neslyel:-)))), jsem music laik, ale tvrdím v autě Davidovo nahrávací studio neuděláte :-)))):-))))
|
|
| |
|
|