| | |
04.05.2013 05:24 -
Re: Podsvícení přístrojovky (palubky)
|
2575062
|
|
Max7
|
|
|
No nevim zda toje ono,protoze jsem koukal proti svetlu a cislice jsou z prusvitne folie,zkousel jsem i baterkou skrz tu sablonu a cislice krasne sviti modre,tak vazne nevim jeste to rozdelam jednou a porovnam s originalni sablonou co tam byla.
No nevim zda toje ono,protoze jsem koukal proti svetlu a cislice jsou z prusvitne folie,zkousel jsem i baterkou skrz tu sablonu a cislice krasne sviti modre,tak vazne nevim :-( jeste to rozdelam jednou a porovnam s originalni sablonou co tam byla.
|
|
04.05.2013 08:29 -
|
2575098
|
|
Max7
|
|
|
Jasne jen je potiz ze delam 12cky,takze se k tomu dostanu az vecer,nicmene jsem psal na prodejce a odepsal ze jestli me to tu modrou neprosviti,neni problem zaslat zpet a on mi vymeni za čirou.Takze by budiky zustaly bile tak uvidim az to prubnu.
Jasne jen je potiz ze delam 12cky,takze se k tomu dostanu az vecer,nicmene jsem psal na prodejce a odepsal ze jestli me to tu modrou neprosviti,neni problem zaslat zpet a on mi vymeni za čirou.Takze by budiky zustaly bile tak uvidim az to prubnu.
|
|
04.05.2013 19:56 -
|
2575199
|
|
Max7
|
|
|
Tak z rachoty jsem nabehnul na ty budiky a byl jsem nemile prekvapen jak malo ty diody sviti,tim jsem rekl i to ze "jumep" mel pravdu a opravdu tu modrou folii timto neprosvitim.Jinak ale sablona ma vyrezane cisla a vnich je teprv ta modra,takze s poradnejma ledkama to musi sviti jedna basen.Dal to tedy jdu poresit s prodejcem zda me to vymeni za čirou aby to prosvitilo.Kdyz to klapne hodim sem pak i nake to foto pro inspiraci dalsim.
Děkuji za rady
Tak z rachoty jsem nabehnul na ty budiky a byl jsem nemile prekvapen jak malo ty diody sviti,tim jsem rekl i to ze "jumep" mel pravdu a opravdu tu modrou folii timto neprosvitim.Jinak ale sablona ma vyrezane cisla a vnich je teprv ta modra,takze s poradnejma ledkama to musi sviti jedna basen.Dal to tedy jdu poresit s prodejcem zda me to vymeni za čirou aby to prosvitilo.Kdyz to klapne hodim sem pak i nake to foto pro inspiraci dalsim.
Děkuji za rady
|
|
04.05.2013 21:00 -
|
2575219
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
nj lepí je čirá a předělat LEDky.. je to sice silny zasah do desky ale s mnohonasobně lepí vysledek
nj lepí je čirá a předělat LEDky.. je to sice silny zasah do desky ale s mnohonasobně lepí vysledek :palec
|
|
05.05.2013 19:00 -
|
2575891
|
|
Max7
|
|
|
To je urcite pravda,ale az tak se na to necejtim.Stavim a opravuji PC a tohle je kapanek z jineho soudku a myslim ze by se do toho mel pustit jen zkuseny clovek (ja to ale nejsem)
To je urcite pravda,ale az tak se na to necejtim.Stavim a opravuji PC a tohle je kapanek z jineho soudku a myslim ze by se do toho mel pustit jen zkuseny clovek :-) (ja to ale nejsem)
|
|
01.02.2014 20:53 -
|
2663867
|
|
Míra Cindr
|
|
|
Ahoj.Dneska po sníení intenzity osvětlení přístrojovky mi přestalo fungovat podsvícení displaye rádia.Ve ostatní funguje.Doufám,e by to mohlo být jen těma árovičkama.Nebyl by tu někde návod jak ho vyjmout a árovky vyměnit?Nebo to bude něčím jiným?Díky.
Ahoj.Dneska po sníení intenzity osvětlení přístrojovky mi přestalo fungovat podsvícení displaye rádia.Ve ostatní funguje.Doufám,e by to mohlo být jen těma árovičkama.Nebyl by tu někde návod jak ho vyjmout a árovky vyměnit?Nebo to bude něčím jiným?Díky.:nevim
|
|
01.02.2014 21:23 -
|
2663875
|
|
jumep
|
|
|
a ked tu intenzitu vratis rozsvieti sa to?
da sa tam totiz nahrat ine stmievanie ako je nastavene na ostatnych zariadeniach
a ked tu intenzitu vratis rozsvieti sa to?
da sa tam totiz nahrat ine stmievanie ako je nastavene na ostatnych zariadeniach
|
|
01.02.2014 21:25 -
|
2663877
|
|
Míra Cindr
|
|
|
Bohuel ne.A zkouím co chci,tak pořád tma.
Bohuel ne.A zkouím co chci,tak pořád tma.
|
|
01.02.2014 21:34 -
|
2663880
|
|
jumep
|
|
|
ty mas to RT2 radio?
ty mas to RT2 radio?
|
|
01.02.2014 21:43 -
|
2663881
|
|
Míra Cindr
|
|
|
Asi jo.To origo na cédéčka a dvouřádkový zeleně podsvícený display.(multifunkční display typu B)
Asi jo.To origo na cédéčka a dvouřádkový zeleně podsvícený display.(multifunkční display typu B)
|
|
01.02.2014 21:44 -
|
2663882
|
|
jumep
|
|
|
jaj, tebe teda nesvieti horny display?
kde je aj palubny pocitac?
tento? .link.
jaj, tebe teda nesvieti horny display?
kde je aj palubny pocitac?
tento? http://c5.jumep.com/displaypp/P1070913.JPG
|
|
01.02.2014 21:47 -
|
2663883
|
|
Míra Cindr
|
|
|
Ano.Ale jen to podsvícení.Údaje se zobrazují.Jen po tmě nejsou vidět.
Ano.Ale jen to podsvícení.Údaje se zobrazují.Jen po tmě nejsou vidět.:-((((
|
|
01.02.2014 21:48 -
|
2663884
|
|
jumep
|
|
|
tak to je jednoduche
su tam 3 1.2w nasuvacie ziarovky
.link.
tak to je jednoduche
su tam 3 1.2w nasuvacie ziarovky
http://c5.jumep.com/displaypp/
|
|
01.02.2014 21:50 -
|
2663885
|
|
Míra Cindr
|
|
|
Díky.Přesně to jsem potřeboval.Zítra to půjdu zkusit vyměnit.
Díky.Přesně to jsem potřeboval.Zítra to půjdu zkusit vyměnit.:palec
|
|
01.02.2014 22:09 -
|
2663886
|
|
jumep
|
|
|
pozor nech ti nepadne srobik do palubky, nepodarilo sa mi ho najst ani po demontazi palubky
zozadu displaya je klasicky otocny bajonet, vytiahnes, vymenis, vzdy vsetky 3, napojis a skusis, ked svieti je to ok ... je to bezne ze tie ziarovky tam odchadzaju
pozor nech ti nepadne srobik do palubky, nepodarilo sa mi ho najst ani po demontazi palubky :)
zozadu displaya je klasicky otocny bajonet, vytiahnes, vymenis, vzdy vsetky 3, napojis a skusis, ked svieti je to ok ... je to bezne ze tie ziarovky tam odchadzaju
|
|
02.02.2014 22:03 -
|
2664288
|
|
Míra Cindr
|
|
|
Tak díky moc.árovky vyměněny a display zase září.
Tak díky moc.árovky vyměněny a display zase září.:palec:-)):-d
|
|
24.05.2014 02:10 -
částečné zhasínání osvětlení ,,tachometru\"
|
2698747
|
|
lemon1
|
|
|
Ahoj, jsem čerstvý majitel C5 2.0 16V Break, 2003 a hned mám závadu. Osvětlení tachometru po nastartování normálně funguje,ale při jízdě půlka problikává a pak úplně umře. Část s palivoměrem atd svítí normálně. Tady jsem k tomu nic nenael. Asi jsem první?? Máte někdo radu??
Ahoj, jsem čerstvý majitel C5 2.0 16V Break, 2003 a hned mám závadu. Osvětlení tachometru po nastartování normálně funguje,ale při jízdě půlka problikává a pak úplně umře. Část s palivoměrem atd svítí normálně. Tady jsem k tomu nic nenael. Asi jsem první?? Máte někdo radu??
|
|
24.05.2014 06:07 -
Re: částečné zhasínání osvětlení ,,tachometru\"
|
2698750
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
No ak myslí mrtvolné poblikavanie tak neviem, intenzita podsvietenia je regulovana podla slnecneho senzora, ja som si to vsimol az ked som siel cez alej stromov tam mi to poblikavalo lebo raz bol tieň a raz ostré slnko.
Asi by bolo overi funčnos snímača
No ak myslí mrtvolné poblikavanie tak neviem, intenzita podsvietenia je regulovana podla slnecneho senzora, ja som si to vsimol az ked som siel cez alej stromov :) tam mi to poblikavalo lebo raz bol tieň a raz ostré slnko.
Asi by bolo overi funčnos snímača
|
|
| |
|
|