| | |
24.09.2012 21:51 -
Re: Podsvícení přístrojovky (palubky)
|
2507430
|
|
jumep
|
|
|
nesvieti ti na tacho nejaka porucha alebo este nejaka kontrolka?
nesvieti ti na tacho nejaka porucha alebo este nejaka kontrolka?
|
|
24.09.2012 21:56 -
|
2507432
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Nn, ve ok. Jediný co by snad mohlo mít vliv, e jsem měl odpojenou baterii, tak jestli to je třeba nějak znovu aktivovat nebo tak něco.. ? Ale to je tak dva dny, nastavil jsem okna a párkrát jsem s tím u jel, ale pouze za světla..
Jinak svítila vlastně jediná kontrolka a to světel, ale to je jasný..
Nn, ve ok. Jediný co by snad mohlo mít vliv, e jsem měl odpojenou baterii, tak jestli to je třeba nějak znovu aktivovat nebo tak něco.. ? Ale to je tak dva dny, nastavil jsem okna a párkrát jsem s tím u jel, ale pouze za světla.. :nevim
Jinak svítila vlastně jediná kontrolka a to světel, ale to je jasný.. :)
|
|
24.09.2012 22:00 -
|
2507433
|
|
jumep
|
|
|
senzor by mal robit to iste co gombik, ak to tak nie je, je mozne ze je to dane softom v BSI, kde aj v popise je ze doladenie systemu
senzor by mal robit to iste co gombik, ak to tak nie je, je mozne ze je to dane softom v BSI, kde aj v popise je ze doladenie systemu
|
|
24.09.2012 22:07 -
|
2507435
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Take myslí, e by to lo udělat diagnostikou nebo vůbec? Není to nic zásadního, ale bylo by lepí, kdyby to lo, aby svítil jen tacháč..
Take myslí, e by to lo udělat diagnostikou nebo vůbec? Není to nic zásadního, ale bylo by lepí, kdyby to lo, aby svítil jen tacháč.. ;-)
|
|
24.09.2012 22:08 -
|
2507436
|
|
jumep
|
|
|
skusal si aj prave tlacitko na tacho ?
skusal si aj prave tlacitko na tacho ?
|
|
24.09.2012 22:09 -
|
2507437
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
mně to teda funguje - jedno zmáčknutí ztmaví displej, druhý vypne ve krom tacho - při rozvícených světlech senzorem, na čudl vlastně vubec nesahám.
mně to teda funguje - jedno zmáčknutí ztmaví displej, druhý vypne ve krom tacho - při rozvícených světlech senzorem, na čudl vlastně vubec nesahám.
|
|
24.09.2012 22:10 -
|
2507438
|
|
jumep
|
|
|
Zbyňa - mas C5 2, tam uz to bolo doladene
Zbyňa - mas C5 2, tam uz to bolo doladene
|
|
24.09.2012 22:12 -
|
2507439
|
|
DeFuckTo
|
|
|
Jak aj pravé? Já to dělal pouze pravym čudlikem přimo na budíkách, nevim o tom, e by to lo i jiným.
Zbyňa - jestli myslí čudl na páčce, tak ten bycch právě u taky neměl pouívat, není proč..
Jak aj pravé? :-) Já to dělal pouze pravym čudlikem přimo na budíkách, nevim o tom, e by to lo i jiným.
Zbyňa - jestli myslí čudl na páčce, tak ten bycch právě u taky neměl pouívat, není proč.. ;-)
|
|
24.09.2012 22:14 -
|
2507440
|
|
jumep
|
|
|
lave tlacitko vedla radia, ale ak tam mas alarm tak to patri k alarmu a teda mozes pouzivat len to na tacho (ps. niektore veci je lepsie ist riesit na chat)
lave tlacitko vedla radia, ale ak tam mas alarm tak to patri k alarmu a teda mozes pouzivat len to na tacho (ps. niektore veci je lepsie ist riesit na chat)
|
|
26.09.2012 12:58 -
|
2507770
|
|
DeFuckTo
|
|
|
Čoveče, sem B.L.B. pozitivní.. To vypínání podsvětlení samozřejmě funguje, stačí kdy se člověk připoutá..
Jinak funguje to ikdy auto stojí, ale větinou u toho člověk není připoutanej a proto jsme mysleli, e to při stání nejde..
Čoveče, sem B.L.B. pozitivní.. :D To vypínání podsvětlení samozřejmě funguje, stačí kdy se člověk připoutá.. :D
Jinak funguje to ikdy auto stojí, ale větinou u toho člověk není připoutanej a proto jsme mysleli, e to při stání nejde.. :-)
|
|
26.09.2012 13:25 -
|
2507783
|
|
jumep
|
|
|
to je presne to co som sa pytal, ci ti tam nesvietilo nieco viac, takze svietilo ...
to je presne to co som sa pytal, ci ti tam nesvietilo nieco viac, takze svietilo ... :)
|
|
26.09.2012 14:44 -
|
2507798
|
|
DeFuckTo
|
|
|
Jj, je to jedna z těch kontrolek, co se člověk naučí nevnímat(samozřejmě na kraoučký trasy).. Ale myslim, e i tebe to zmátlo, kdy jsi psal, e kdy auto stojí, tak ti to nefunguje..
Jj, je to jedna z těch kontrolek, co se člověk naučí nevnímat(samozřejmě na kraoučký trasy).. :) Ale myslim, e i tebe to zmátlo, kdy jsi psal, e kdy auto stojí, tak ti to nefunguje.. :-d
|
|
26.09.2012 17:23 -
|
2507867
|
|
jumep
|
|
|
ja to nepouzivam a nebol som si uplne isty, mal som dojem ze to pri stojacom aute neaktivuje, ale to je uplne jedno
ja to nepouzivam a nebol som si uplne isty, mal som dojem ze to pri stojacom aute neaktivuje, ale to je uplne jedno
|
|
20.03.2013 00:31 -
|
2559220
|
|
Katan
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 241 |
|
|
Chtěl bych vytáhnout budíky z auta, je někde postup jak demontovat horní část palubní desky, abych mohl vytáhnout budíky? Nael jsem jen návod na kompletní demontá palubovky. Jde oddělit bezpečně krycí sklo budíků?
Chtěl bych vytáhnout budíky z auta, je někde postup jak demontovat horní část palubní desky, abych mohl vytáhnout budíky? Nael jsem jen návod na kompletní demontá palubovky. Jde oddělit bezpečně krycí sklo budíků?
|
|
20.03.2013 00:51 -
|
2559221
|
|
DrMarvin
|
|
|
Katan napsal(a): Chtěl bych vytáhnout budíky z auta, je někde postup jak demontovat horní část palubní desky, abych mohl vytáhnout budíky? Nael jsem jen návod na kompletní demontá palubovky. Jde oddělit bezpečně krycí sklo budíků?
no kdyby jsi zkusil hledat je tu vechno:=)
.link.
no kdyby jsi zkusil hledat je tu vechno:=)
http://www.c5club.cz/clanky/uzivatelske-navody/demontaz-pristrojoveho-panelu-a-oprava-tachometru#.UUj5t5b6hQA
|
|
20.03.2013 15:54 -
|
2559297
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Tak jsem z toho trochu na kokos. Na enině autě - 2.2 to funguje tak jak popisujete. Ale na mém 2.0 to funguje následně:
sednu do auta NEZAPÍNÁM pás, zapnu klíček, rozsvítím parkovací světla a mohu si nastavovat podsvícení palubky jak chci. Jediný problém je, e po nastartování motoru, nebo zapnutí pásu se toto nastavení zruí. Pokud vak provedu nastavení a po nastartování nebo zapnutí pásu, tak to nastavení platí stále. Čili: po tolika letech mě abák stále jetě dokáe překvapit.
Tak jsem z toho trochu na kokos. Na enině autě - 2.2 to funguje tak jak popisujete. Ale na mém 2.0 to funguje následně:
sednu do auta NEZAPÍNÁM pás, zapnu klíček, rozsvítím parkovací světla a mohu si nastavovat podsvícení palubky jak chci. Jediný problém je, e po nastartování motoru, nebo zapnutí pásu se toto nastavení zruí. Pokud vak provedu nastavení a po nastartování nebo zapnutí pásu, tak to nastavení platí stále. Čili: po tolika letech mě abák stále jetě dokáe překvapit.
|
|
20.03.2013 16:02 -
|
2559304
|
|
jumep
|
|
|
to je jednoduche, kazde to auto ma inu verziu softu v BSI, aktualizuj obe a bude sa to spravat rovnako (ak teda jedno neni pred 9550 a druhe po (stara a nova BSI))
to je jednoduche, kazde to auto ma inu verziu softu v BSI, aktualizuj obe a bude sa to spravat rovnako (ak teda jedno neni pred 9550 a druhe po (stara a nova BSI))
|
|
03.05.2013 20:28 -
|
2574954
|
|
Max7
|
|
|
Ahoj
snad jsem ve spravnem vlaknu pro dotaz na muj problem.
Koupil jsem si ablonu na budiky viz obrazek,podle postupu zde z fora jsem vyjmul budiky a po opatrnem otevreni a sundani raficek prohodil ablonu.v aute jsem donastavil raficku vody a td a vse slozil.Vse funguje az na vecerni osviceni vsech ciselniku.Rucicky sviti display ukazuje udaje,ale ciselniky stale nic.Levou packou vse funguje a pravou primo na palubce take jde vypnout nebo ztmavovat display.prostrik jsem konektor pod palubkou kontaktolem ale nic.Muzete me prosim nekdo nasmerovat kde hledat pripadny problem?Jeste dodam ze pojistky jsou ok,jedine co jsem jeste neodpojil je baterka.V nicem dalsim jsem se nehrabal.
Budu moc vdecny za kazdy napad a radu. děkuju
Ahoj
snad jsem ve spravnem vlaknu pro dotaz na muj problem.
Koupil jsem si ablonu na budiky viz obrazek,podle postupu zde z fora jsem vyjmul budiky a po opatrnem otevreni a sundani raficek prohodil ablonu.v aute jsem donastavil raficku vody a td a vse slozil.Vse funguje az na vecerni osviceni vsech ciselniku.Rucicky sviti display ukazuje udaje,ale ciselniky stale nic.Levou packou vse funguje a pravou primo na palubce take jde vypnout nebo ztmavovat display.prostrik jsem konektor pod palubkou kontaktolem ale nic.Muzete me prosim nekdo nasmerovat kde hledat pripadny problem?Jeste dodam ze pojistky jsou ok,jedine co jsem jeste neodpojil je baterka.V nicem dalsim jsem se nehrabal.
Budu moc vdecny za kazdy napad a radu. děkuju
Přílohy: ver1.jpg ( 36043b ) - tachos |
|
03.05.2013 20:33 -
|
2574968
|
|
jumep
|
|
|
je to podsvietene ledkami
skor ked si vymenil sablonu, tato nebude mat priesvitne casti na podsvietenie a preto to nesvieti
je to podsvietene ledkami
skor ked si vymenil sablonu, tato nebude mat priesvitne casti na podsvietenie a preto to nesvieti
|
|
| |
|
|