| | |
29.08.2012 13:58 -
Re: Podsvícení přístrojovky (palubky)
|
2502165
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
ja su synek lelktikářů a vyrůstal jsem v dýmu a vůni klafuny , by jsem lesák tak tohle mě i docela baví, kadý je holt na něco jiného
ja su synek lelktikářů a vyrůstal jsem v dýmu a vůni klafuny ;-), by jsem lesák tak tohle mě i docela baví, kadý je holt na něco jiného
|
|
29.08.2012 14:04 -
|
2502168
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Já do spz dal led árovky, zalepil lepidlem, strčil je tam a doufám, e to nebude potřeba někdy vyndat.. Jinak taky mam objednanej 5m pásek a dám ho do světélek v intru...
Já do spz dal led árovky, zalepil lepidlem, strčil je tam a doufám, e to nebude potřeba někdy vyndat.. Jinak taky mam objednanej 5m pásek a dám ho do světélek v intru... ;)
|
|
29.08.2012 16:31 -
|
2502188
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Taky ty agresivní sklony občas mívám.. Jinak já koupil za 4Kč 5cm(400,- vč poty za těch 5m), do kadýho světýlka lupnu dva pásky a finito.. Jen do stropu ne, tam u mam ledky árovičky a tam stačej, díky těm odrazovejm plochám, např u nohou je to nic moc..
Taky ty agresivní sklony občas mívám.. :D Jinak já koupil za 4Kč 5cm(400,- vč poty za těch 5m), do kadýho světýlka lupnu dva pásky a finito.. Jen do stropu ne, tam u mam ledky árovičky a tam stačej, díky těm odrazovejm plochám, např u nohou je to nic moc.. ;)
|
|
29.08.2012 21:19 -
|
2502216
|
|
jumep
|
|
|
chudata oci pri jazde v noci ....
chudata oci pri jazde v noci ....
|
|
29.08.2012 22:41 -
|
2502234
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
DeFuckTo napsal(a): Taky ty agresivní sklony občas mívám.. Jinak já koupil za 4Kč 5cm(400,- vč poty za těch 5m), do kadýho světýlka lupnu dva pásky a finito.. Jen do stropu ne, tam u mam ledky árovičky a tam stačej, díky těm odrazovejm plochám, např u nohou je to nic moc..
nj, ale my kupovali zalite v silikonu vototěsné, a ne čisté pasky.
nj, ale my kupovali zalite v silikonu vototěsné, a ne čisté pasky.
|
|
29.08.2012 22:44 -
|
2502235
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
DeFuckTo napsal(a): To bylo na koho? Já dám led pásky do světelek, která u v autě jsou(např nad nohy) a vechna ta světélka svítí pouze kdy si rozsvítím nebo otevřu dveře/kaslik atd, při jízdě je tma..
Jinak ve stropní lampičce mám uprostřed bílou a po stranách modrou barvu. Teď při jízdě po dálnici jsem zkouel mít rozsvícená obě modrá světla a oči mi to nijak netahalo a nějak zvlá nevadilo, take věřím, e v budíkách nevadí zrovna tak..
je rozdíl jet po dalnici, se snadnou cestou ne ve městě kde se musí dívat okolo sebe, tam ti na to oči vdycky ustřelí.
Jinak, jak kdo chce, tak to má.
je rozdíl jet po dalnici, se snadnou cestou ne ve městě kde se musí dívat okolo sebe, tam ti na to oči vdycky ustřelí.
Jinak, jak kdo chce, tak to má.
|
|
29.08.2012 22:47 -
|
2502237
|
|
Hanz 397
|
|
|
DeFuckTo napsal(a): To bylo na koho? Já dám led pásky do světelek, která u v autě jsou(např nad nohy) a vechna ta světélka svítí pouze kdy si rozsvítím nebo otevřu dveře/kaslik atd, při jízdě je tma..
Jinak ve stropní lampičce mám uprostřed bílou a po stranách modrou barvu. Teď při jízdě po dálnici jsem zkouel mít rozsvícená obě modrá světla a oči mi to nijak netahalo a nějak zvlá nevadilo, take věřím, e v budíkách nevadí zrovna tak..
U jsem to tady psal,ale nejde to nezopakovat-ve sluebním das auto je normálně modré podsvícení a je to fakt hnůj. Kdy jedu potmě,tak to mám staený na minimum,protoe kdy kouknu na budíky a pak zpátky na silnici,tak mám jetě pár sekund head-up display...
U jsem to tady psal,ale nejde to nezopakovat-ve sluebním das auto je normálně modré podsvícení a je to fakt hnůj. Kdy jedu potmě,tak to mám staený na minimum,protoe kdy kouknu na budíky a pak zpátky na silnici,tak mám jetě pár sekund head-up display... :-p
|
|
29.08.2012 22:50 -
|
2502239
|
|
DeFuckTo
|
|
|
Ten led pásek, co jsem koupil, je taky zalitej silikonem, z obou stran, jinej já nepouívám.. K těm modrejm světlům, měl jsem je zaplý jetě před dálnicí cca 15km okresky+vesnice a jak řikam, pohoda a to to ajní krapet víc ne přístrojovka..
Hanz - já s nima jezdil taky, sice ne moc, ale jezdil. Nijak mi to nevadilo, co člověk, to jiná potřeba..
Ten led pásek, co jsem koupil, je taky zalitej silikonem, z obou stran, jinej já nepouívám.. ;-) K těm modrejm světlům, měl jsem je zaplý jetě před dálnicí cca 15km okresky+vesnice a jak řikam, pohoda a to to ajní krapet víc ne přístrojovka.. ;-)
Hanz - já s nima jezdil taky, sice ne moc, ale jezdil. Nijak mi to nevadilo, co člověk, to jiná potřeba.. :)
|
|
29.08.2012 23:04 -
|
2502242
|
|
karneval
|
|
|
Ja osobne mám k ledkám pre pouitie v aute negatívny postoj. Veža žudí si napr. dáva ledky na označenie PZ ale rozptyl toho svetla je potom tak blbý e v strede a po bokoch nevidno nič. Má to vyiu svietivos ale ten charakter svetla a jeho rozptylu je pre pouitie v aute a predovetkým v interiéri imho blbé. Nevytvára to také ambientné osvetlenie ako klasická iarovečka... + graduálne rozsvecovanie/zhasínanie
Mne osobne ahajú oči aj tie neoriginálne rádiá a displaye take bez dark modu u by som nechcel by. V bývalej P406 aj teraz v C5 je oranové podsvietenie a to je na oči jedno z najpríjemnejích, má to dobrý kontrast. Ten kto vymyslel modrú vo VW nemohol by celkom OK.
Ja osobne mám k ledkám pre pouitie v aute negatívny postoj. Veža žudí si napr. dáva ledky na označenie PZ ale rozptyl toho svetla je potom tak blbý e v strede a po bokoch nevidno nič. Má to vyiu svietivos ale ten charakter svetla a jeho rozptylu je pre pouitie v aute a predovetkým v interiéri imho blbé. Nevytvára to také ambientné osvetlenie ako klasická iarovečka... + graduálne rozsvecovanie/zhasínanie :)
Mne osobne ahajú oči aj tie neoriginálne rádiá a displaye take bez dark modu u by som nechcel by. V bývalej P406 aj teraz v C5 je oranové podsvietenie a to je na oči jedno z najpríjemnejích, má to dobrý kontrast. Ten kto vymyslel modrú vo VW nemohol by celkom OK.
|
|
29.08.2012 23:26 -
|
2502246
|
|
DeFuckTo
|
|
|
To graduální rozsvěcování/zhasínání mi funguje krásně i na ledkách.. Jinak pokud dá led pásek např nad nohy, tak si pi, e to bude o mnoho lepí ne s normální árovkou, která spí topí ne svítí.. Jinak moje bývalý auto mělo podsvícení přístrojovky(atd) oranové, mě osobně se to třeba moc líbí, ale i tam si hromada lidí předělávala budíky na modré, bílé a kdoví jaké...
To graduální rozsvěcování/zhasínání mi funguje krásně i na ledkách.. ;-) Jinak pokud dá led pásek např nad nohy, tak si pi, e to bude o mnoho lepí ne s normální árovkou, která spí topí ne svítí.. ;-) Jinak moje bývalý auto mělo podsvícení přístrojovky(atd) oranové, mě osobně se to třeba moc líbí, ale i tam si hromada lidí předělávala budíky na modré, bílé a kdoví jaké... :-)
|
|
29.08.2012 23:27 -
|
2502248
|
|
Darja
|
|
|
Tos etě neseděl v chevroletu malibu, tam je modrý snad vecko... tahá to oči.
Ideál zeleňoučká ztlumená a nebo oranáda... vůbec nechápu "světelné tuninky".. podle mě je to kontraproduktivní, pokud mám v sérii ji příjemně laděné světlo.
Stejně ujetý, jako bílé xenonové výbojky...
Tos etě neseděl v chevroletu malibu, tam je modrý snad vecko... tahá to oči.
Ideál zeleňoučká ztlumená a nebo oranáda... vůbec nechápu "světelné tuninky".. podle mě je to kontraproduktivní, pokud mám v sérii ji příjemně laděné světlo.
Stejně ujetý, jako bílé xenonové výbojky...:-))))
|
|
29.08.2012 23:46 -
|
2502250
|
|
karneval
|
|
|
Osobne som nikdy nepotreboval lepie podsvietenie pod nohy.. načo? Snáď sa nepozerá kde má ktorý pedál za jazdy Vačím prínosom je osvetlenie v dverách aby človek videl do čoho stúpa, vnútri ma voda po členky neprekvapí (pokiaž sú ok tesnenia ).
Ako, nie eby som žuďom chcel zakazova LEDky alebo čo, ale drvivá vačina žudí to urobí mimo kontext. Ak u tak poriadne, kvalitne a s nejakou koncepciou, lebo u som videl aj také e fialová led trubica pri rádiu ktorej jediný účel bolo nepríjemne svieti do oka a vetko ostatné pôvodné.
Úpravy na aute nie sú zlé, je to odraz individuality ale mali by sa poníma ako celok, ak chcem výkon tak poladím sanie, motor, spojku, zvody, výfuk, brzdy, podvozok a nie e si dám portový filter a koncovku výfuku Preto je 99% vetkých tuningov a úprav bastel. Nemá to hlavu ani patu je to len súbor súčiastok domontovaných miesto pôvodných.
Osobne som nikdy nepotreboval lepie podsvietenie pod nohy.. načo? Snáď sa nepozerá kde má ktorý pedál za jazdy :D Vačím prínosom je osvetlenie v dverách aby človek videl do čoho stúpa, vnútri ma voda po členky neprekvapí (pokiaž sú ok tesnenia :D).
Ako, nie eby som žuďom chcel zakazova LEDky alebo čo, ale drvivá vačina žudí to urobí mimo kontext. Ak u tak poriadne, kvalitne a s nejakou koncepciou, lebo u som videl aj také e fialová led trubica pri rádiu ktorej jediný účel bolo nepríjemne svieti do oka a vetko ostatné pôvodné.
Úpravy na aute nie sú zlé, je to odraz individuality ale mali by sa poníma ako celok, ak chcem výkon tak poladím sanie, motor, spojku, zvody, výfuk, brzdy, podvozok a nie e si dám portový filter a koncovku výfuku :) Preto je 99% vetkých tuningov a úprav bastel. Nemá to hlavu ani patu je to len súbor súčiastok domontovaných miesto pôvodných.
|
|
30.08.2012 07:57 -
|
2502251
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
karneval napsal(a): Ako, nie eby som žuďom chcel zakazova LEDky alebo čo, ale drvivá vačina žudí to urobí mimo kontext. Ak u tak poriadne, kvalitne a s nejakou koncepciou, lebo u som videl aj také e fialová led trubica pri rádiu ktorej jediný účel bolo nepríjemne svieti do oka a vetko ostatné pôvodné.
tady jsi trefil hřebík na hlavičku (chce- li tak klinec), chci si předělat barvy v palubní desce, ze zelené na jinou, a opravdu to chci pojmout zgruntu to znamená ve co půjde (budíky, display počítače, klima, rádio, hydra, okna) kombinace by měla být bílá a čevená.
Ano uznávám e oranové nebo zelené podsvícení je netahající oči (měl jsem obojí), ale přesto to zkusím, vdy přeletovat to jde zpět, je to jen otázka času a peňez. A co já mám chudák dělat v zimě zavřený v betonové králíkárně.
tady jsi trefil hřebík na hlavičku (chce- li tak klinec), chci si předělat barvy v palubní desce, ze zelené na jinou, a opravdu to chci pojmout zgruntu to znamená ve co půjde (budíky, display počítače, klima, rádio, hydra, okna) kombinace by měla být bílá a čevená.
Ano uznávám e oranové nebo zelené podsvícení je netahající oči (měl jsem obojí), ale přesto to zkusím, vdy přeletovat to jde zpět, je to jen otázka času a peňez. A co já mám chudák dělat v zimě zavřený v betonové králíkárně. :-((((
|
|
30.08.2012 23:53 -
|
2502381
|
|
DeFuckTo
|
|
|
A zrovna včera mi za jízdy spadnul telefon pod nohy, jak jsem byl za ty ledky, který to u takhle osvítěj líp, vděčnej.. Jinak nějaký trubice a pod, to neuznávám, ale to, e dám do dveří zespodu, nad nohy, do kasliku a do kufru do těch originálních světélek led pásky, na tom nevidím nic patnýho... A to budu mít komplet, zkusím vyfotit, ale nevim jak to na fotce bude vypadat. U teď je to pěkně slité a je to celé pěkné bíle osvícené, ale do těch lampiček co jsem napsal výe to chce ty pásky..
A zrovna včera mi za jízdy spadnul telefon pod nohy, jak jsem byl za ty ledky, který to u takhle osvítěj líp, vděčnej.. ;-) Jinak nějaký trubice a pod, to neuznávám, ale to, e dám do dveří zespodu, nad nohy, do kasliku a do kufru do těch originálních světélek led pásky, na tom nevidím nic patnýho... A to budu mít komplet, zkusím vyfotit, ale nevim jak to na fotce bude vypadat. U teď je to pěkně slité a je to celé pěkné bíle osvícené, ale do těch lampiček co jsem napsal výe to chce ty pásky.. ;-)
|
|
31.08.2012 14:40 -
|
2502415
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Na sluebním berlingu mám oranový budíky a bílý ručky, co vypadá fakt hezky a v noci to neruí nevim jestli je to z fabriky nebo se v tom někdo hrabal, ale je to fajn. S budíkama na pětce jsem celkem spokojenej, spí by se mi líbily ty podsvícený páčky dveří
Na sluebním berlingu mám oranový budíky a bílý ručky, co vypadá fakt hezky a v noci to neruí :palec nevim jestli je to z fabriky nebo se v tom někdo hrabal, ale je to fajn. S budíkama na pětce jsem celkem spokojenej, spí by se mi líbily ty podsvícený páčky dveří ;-)
|
|
24.09.2012 21:49 -
|
2507429
|
|
DeFuckTo
|
|
|
Tak foto nemá cenu, není to tak dobře vidět..
Jinak nevíte někdo jak přesněji fungje podsvícení přístrojovky? Kdy jsem jezdil v noci s manuálně zaplýma světlama, tak se dalo vypnout podsvícení a svítil jen tachometr. Teď, kdy svítím díky senzoru, tak se tím čudlíkem vypne jen podsvícení displeje nad rádiem, de to nějak poladit?
Tak foto nemá cenu, není to tak dobře vidět.. ;-)
Jinak nevíte někdo jak přesněji fungje podsvícení přístrojovky? Kdy jsem jezdil v noci s manuálně zaplýma světlama, tak se dalo vypnout podsvícení a svítil jen tachometr. Teď, kdy svítím díky senzoru, tak se tím čudlíkem vypne jen podsvícení displeje nad rádiem, de to nějak poladit? ;-)
|
|
| |
|
|