| | |
12.11.2010 09:55 -
Re: Podsvícení přístrojovky (palubky)
|
2362325
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
jumep napsal(a): inu, mas zle zostelovany otackomer (ten ma ukazovat na 0) a mas bud nieco s alternatorom alebo baterkou edit: tym som chcel povedat ze riesis keketinky, ale to co je treba nie ... inu má pravdu, s alternátorem nic není, ohledne ve je v pořádku, proto je u fotky popis, před seřízením ruček... (take ručky dobíjení ok) otáčkoměr ukazuje dobře, jestli si vímne, je to foceno při vypnutém motoru(jinak kouknu a seřídím, i teploty vody a oleje by to chtělo zkalibrovat, dělal jsem to při jak tak teplém morotu..
jestli bych měl nějaký PROBLĚM určitě bych ho řeil IHNED místo podsvětlení..!!
flyteSVK napsal(a): modra ee, biela je fajn. Ale ked uz prerabat, tak komplet vratane tlacitiek... tohle přijde pozdějí za větího teple, nerad bych něco polámal..
Mesik napsal(a): vypadá to dobře, ani ta modrá mi takhle na první pohled nevadí, nevim sice jaký to je na delí cestě, ale vzhledem k tomu, e mi nevadí středový displej, který má pozadí modrý, tak si myslim e u mě by taky nebyl problém. Díky
Dík za úpravu,zatím se rozkoukávám
inu, mas zle zostelovany otackomer (ten ma ukazovat na 0) a mas bud nieco s alternatorom alebo baterkou edit: tym som chcel povedat ze riesis keketinky, ale to co je treba nie ... inu má pravdu, s alternátorem nic není, ohledne ve je v pořádku, proto je u fotky popis, před seřízením ruček... (take ručky dobíjení ok) otáčkoměr ukazuje dobře, jestli si vímne, je to foceno při vypnutém motoru(jinak kouknu a seřídím, i teploty vody a oleje by to chtělo zkalibrovat, dělal jsem to při jak tak teplém morotu..
jestli bych měl nějaký PROBLĚM určitě bych ho řeil IHNED místo podsvětlení..!!
modra ee, biela je fajn. Ale ked uz prerabat, tak komplet vratane tlacitiek... tohle přijde pozdějí za větího teple, nerad bych něco polámal..
vypadá to dobře, ani ta modrá mi takhle na první pohled nevadí, nevim sice jaký to je na delí cestě, ale vzhledem k tomu, e mi nevadí středový displej, který má pozadí modrý, tak si myslim e u mě by taky nebyl problém. :palec Díky:palec;-)
Dík za úpravu,zatím se rozkoukávám:) :palec
|
|
12.11.2010 14:44 -
|
2362351
|
|
TheOne
|
|
|
Jestli by měl někdo zájem, nebo potřebalval určité udáje ,tak pisněte ,víc v profilu a galerii
Jestli by měl někdo zájem, nebo potřebalval určité udáje ,tak pisněte ,víc v profilu a galerii
|
|
13.11.2010 17:21 -
|
2362503
|
|
kokoumes
|
Město: Brandýsek , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Jetě by mě zajímalo jestli si tam ty ledky jen prepajel, nebo jsi měnil i předřadný odpory?
Jetě by mě zajímalo jestli si tam ty ledky jen prepajel, nebo jsi měnil i předřadný odpory?
|
|
13.11.2010 17:23 -
|
2362505
|
|
TheOne
|
|
|
Jen přepájel LED, předřadné odpory tam nejsou, je to řízeno elektronicky dle nastavení jasu.
Jen přepájel LED, předřadné odpory tam nejsou, je to řízeno elektronicky dle nastavení jasu.
|
|
14.11.2010 21:37 -
|
2362647
|
|
Pavel C5
|
|
|
TheOne ma to pekne moje fotky su na osvetleni na modro pekne,sa mi paci a ties to budem riesit,ja som zacal riesit prve ovladanie okien palubny pocitac a vyduchy mam na modro a aj popolnik tam svieti na modro mne paci osobne chvalim .link.
TheOne ma to pekne moje fotky su na osvetleni na modro pekne,sa mi paci a ties to budem riesit,ja som zacal riesit prve ovladanie okien palubny pocitac a vyduchy mam na modro a aj popolnik tam svieti na modro mne paci osobne chvalim:palec http://www.c5club.cz/profiles/Pavel+C5?kod=32&ids=Pavel+C5&gal=37530128#pc
|
|
15.11.2010 15:01 -
|
2362702
|
|
TheOne
|
|
|
Pavel C5 napsal(a): TheOne ma to pekne moje fotky su na osvetleni na modro pekne,sa mi paci a ties to budem riesit,ja som zacal riesit prve ovladanie okien palubny pocitac a vyduchy mam na modro a aj popolnik tam svieti na modro mne paci osobne chvalim .link. Díky, panel na ovládání oken u mám hotový na bílo, trochu sem pozapoměl nafotit.. palubní PC taky uvauju, ten bych chtěl spíe na bílo,ale vím e tam je zelený filtr tak nevím čím ho nahradit aby to neudělalo právě ty svíticí kolečka na displeji.. zbytek bude po sléze jak bude teplo a budu moct vechno rozdělat za tepla a ne teď kdy je chaldno..
Díky
kokoumes napsal(a): To ale musi svitit silene do oci ne? ja kdyz jsem predelaval podvetleni klimy, musel jsem upravovat i predradny odpory pac to svitilo silene moc. Ty zeleny ledky totiz maji o hodne mensi svitivost nez ty co jsem tam daval a je to presne ten typ co pises. Ne nesvíti to íleně do očí..kdyby jo existuje regulace jasu(případně noční reim ) v přístrojovce nesjou předřadné odpory,klidně se můe podívat do mojí galerie, je tam vyfocená cela deska přístrojovky...předřadné odpory nenajde, je to řízené regulací jasu, jak sem psal výe v diskuzi, vím e origo maj nií svítivost, ten typ se prodává ve dvou variantách vysocesvítivé a tzv informační(nízkosvit),právě ty modré by měly být nízkosvit,ale i tak dost svítěj
P.S. Admin hodí to pls do jednoho. Mě to nelo nebo spíe nevím jak to udělat najednoutohle je tak celkově první přispěvěk, kde píu nejvíc..
TheOne ma to pekne moje fotky su na osvetleni na modro pekne,sa mi paci a ties to budem riesit,ja som zacal riesit prve ovladanie okien palubny pocitac a vyduchy mam na modro a aj popolnik tam svieti na modro mne paci osobne chvalim:palec http://www.c5club.cz/profiles/Pavel+C5?kod=32&ids=Pavel+C5&gal=37530128#pc Díky:):palec, panel na ovládání oken u mám hotový na bílo, trochu sem pozapoměl nafotit.. palubní PC taky uvauju, ten bych chtěl spíe na bílo,ale vím e tam je zelený filtr:-( tak nevím čím ho nahradit aby to neudělalo právě ty svíticí kolečka na displeji.. zbytek bude po sléze jak bude teplo a budu moct vechno rozdělat za tepla a ne teď kdy je chaldno..
Díky:palec
To ale musi svitit silene do oci ne? ja kdyz jsem predelaval podvetleni klimy, musel jsem upravovat i predradny odpory pac to svitilo silene moc. Ty zeleny ledky totiz maji o hodne mensi svitivost nez ty co jsem tam daval a je to presne ten typ co pises. Ne nesvíti to íleně do očí..kdyby jo existuje regulace jasu(případně noční reim:) ) v přístrojovce nesjou předřadné odpory,klidně se můe podívat do mojí galerie, je tam vyfocená cela deska přístrojovky...předřadné odpory nenajde, je to řízené regulací jasu, jak sem psal výe v diskuzi, vím e origo maj nií svítivost, ten typ se prodává ve dvou variantách vysocesvítivé a tzv informační(nízkosvit),právě ty modré by měly být nízkosvit,ale i tak dost svítěj:palec
P.S. Admin hodí to pls do jednoho. Mě to nelo nebo spíe nevím jak to udělat najednou:-(tohle je tak celkově první přispěvěk, kde píu nejvíc..
|
|
17.11.2010 14:07 -
|
2362929
|
|
kokoumes
|
Město: Brandýsek , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Palubku zaztím nemám,ale u mám středový panel .link.
Palubku zaztím nemám,ale u mám středový panel http://www.c5club.cz/profiles/kokoumes?kod=32&ids=kokoumes&gal=1359962#pc
|
|
17.11.2010 14:16 -
|
2362932
|
|
kokoumes
|
|
|
Jetě celkový pohled .link.
Jetě celkový pohled http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/36185202_21238558144ce3d5a409c6a.jpg
|
|
17.11.2010 14:27 -
|
2362935
|
|
TheOne
|
|
|
jumep napsal(a): uplne jednoducho a kedykolvek .link.
PP u mám, ale panel jak je ovdl, vzduchu a klimy, to nevim..
uplne jednoducho a kedykolvek http://c5.jumep.com/displaypp
PP u mám, ale panel jak je ovdl, vzduchu a klimy, to nevim..
|
|
17.11.2010 14:36 -
|
2362936
|
|
jumep
|
|
|
.link.
http://c5.jumep.com/panelklimatizacie/
|
|
17.11.2010 14:37 -
|
2362937
|
|
TheOne
|
|
|
Dík
Dík :palec
|
|
26.11.2010 18:35 -
|
2364147
|
|
jumep
|
|
|
keby niekto chcel menit farbu radia, uzasne zistenie (RD3)
ono tam nejsu ledky, ale ziarovecky a aby to bolo este lepsi na ziaroveckach su nasunute gumenne capice ktore menia farbu svetla a znizuju svietivost (vid priloha - povodne som hladal pricinu preco to nesvieti)
keby niekto chcel menit farbu radia, uzasne zistenie (RD3)
ono tam nejsu ledky, ale ziarovecky a aby to bolo este lepsi na ziaroveckach su nasunute gumenne capice ktore menia farbu svetla a znizuju svietivost (vid priloha - povodne som hladal pricinu preco to nesvieti)
Přílohy: P1120182_1024x768.JPG ( 247186b ) - celkovy pohlad po rozobrati P1120184_1024x768.JPG ( 99676b ) - detail na ziarovku (povytiahnuta guma) P1120185_1024x768.JPG ( 123762b ) - odhalena ziarovka |
|
27.11.2010 00:19 -
|
2364292
|
|
TheOne
|
|
|
nojono takové patné vychytávky.. árovičky na 12V e ? Komplet tam vpasovat i rezistor..
nojono takové patné vychytávky.. árovičky na 12V e ? Komplet tam vpasovat i rezistor.. :(
|
|
27.11.2010 11:43 -
|
2364337
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Takhle by to moná lo nahradit árovky LEdkama : .link.
Takhle by to moná lo nahradit árovky LEdkama : http://www.radio-foto.net/radio/77s.php
|
|
| |
|
|