| | |
08.11.2010 13:10 -
Re: Podsvícení přístrojovky (palubky)
|
2361770
|
|
kokoumes
|
Město: Brandýsek , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 111 |
|
|
No právě by mě zajímalo jak si tu pozici zastavit a označit, pač co jsem tak koukal tak dorazy jsou prave na ty ručičce co se sundavá.
No právě by mě zajímalo jak si tu pozici zastavit a označit, pač co jsem tak koukal tak dorazy jsou prave na ty ručičce co se sundavá.
|
|
08.11.2010 13:16 -
|
2361771
|
|
jumep
|
|
|
tak ako pri oprave nemas poziciu tak ani tu, dokonca ani krajny doraz motorceku neni krajna pozicia, idealne je to stiahnut, potom bez rucicky zapnut tacho a az potom nasunut rucicku
otackomer je dost jasne ako ma byt, tacho si zapamataj, je kusok pod prvou ciarkou
diagnostikou a testom sa da nakalibrovat / spravit test a ked ukazuje ok tak to tak nechat
tak ako pri oprave nemas poziciu tak ani tu, dokonca ani krajny doraz motorceku neni krajna pozicia, idealne je to stiahnut, potom bez rucicky zapnut tacho a az potom nasunut rucicku
otackomer je dost jasne ako ma byt, tacho si zapamataj, je kusok pod prvou ciarkou
diagnostikou a testom sa da nakalibrovat / spravit test a ked ukazuje ok tak to tak nechat
|
|
08.11.2010 15:13 -
|
2361783
|
|
kokoumes
|
Město: Brandýsek , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 111 |
|
|
To s těma ručičkama je dost blby. Chtělo by to vymyslet nějakou aretaci před sundáním.
A seenu ten grafický kryt z C5 II tak se do toho dám
To s těma ručičkama je dost blby. Chtělo by to vymyslet nějakou aretaci před sundáním.
A seenu ten grafický kryt z C5 II tak se do toho dám :-)
|
|
08.11.2010 16:06 -
|
2361790
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Tak já nevím, já jsem si při sundavání ručičky rychloměru ádnou značku nedělal. (sundaval jsem ji kvůli opravě osičky poháněcího motorku).
Při skládání jsem osičkou, co je na ní ručička, otočil co nejvíce doleva do krajní polohy na "nulu". Ručičku jsem nasadil tak, aby v této poloze ukazovala na 5 km/hod. GPS mi potom při jízdě nastavení potvrdila.
Tak já nevím, já jsem si při sundavání ručičky rychloměru ádnou značku nedělal. (sundaval jsem ji kvůli opravě osičky poháněcího motorku).
Při skládání jsem osičkou, co je na ní ručička, otočil co nejvíce doleva do krajní polohy na "nulu". Ručičku jsem nasadil tak, aby v této poloze ukazovala na 5 km/hod. GPS mi potom při jízdě nastavení potvrdila.
|
|
09.11.2010 18:27 -
|
2361856
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
zatím to není úplně hotové, reostat fungovat bude, jenom v mém velkém obchůdku doel materiál(objednán) ručičky jsem si poznačil tukou na grafy,první vyzkouel dorazy a pak očárkoval, spíe je větí problém posundávat ty motorky a elektromagnetické ručky, tacho a palivo bude modré(z důvodu noční jízdy lze vypnout) a teploty oleje a vody červeno modře ,displej modrá> aspoň trochu modré musí být sem na ní ujetý)
;-):paleczatím to není úplně hotové, reostat fungovat bude:), jenom v mém velkém obchůdku doel materiál(objednán) :-) ručičky jsem si poznačil tukou na grafy,první vyzkouel dorazy a pak očárkoval:), spíe je větí problém posundávat ty motorky a elektromagnetické ručky, tacho a palivo bude modré(z důvodu noční jízdy lze vypnout) a teploty oleje a vody červeno modře ,displej modrá> aspoň trochu modré musí být:) sem na ní ujetý:)))
|
|
09.11.2010 18:40 -
|
2361860
|
|
TheOne
|
|
|
ručičky zůstanou stále červené, ale výraznějí!
ručičky zůstanou stále červené, ale výraznějí! :)
|
|
09.11.2010 22:09 -
|
2361918
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
A zeleně nic? Zelená prý uklidňuje.
A zeleně nic? Zelená prý uklidňuje. :-d
|
|
10.11.2010 17:04 -
|
2361997
|
|
TheOne
|
|
|
cirkus neee jen hezčí podsvit, zelenou ne, té mám v práci a a!!!! zelenou nechci ani vidět! I bíle to bude vypadat docela hezky, ale barvičky musí bejt typ je> SMD LED 1210 vysocesvítivé 120stupňů úhel svitu
cirkus neee ;-) jen hezčí podsvit, zelenou ne, té mám v práci a a!!!! zelenou nechci ani vidět! :-d I bíle to bude vypadat docela hezky, ale barvičky musí bejt :-d typ je> SMD LED 1210 vysocesvítivé 120stupňů úhel svitu
|
|
11.11.2010 16:44 -
|
2362083
|
|
TheOne
|
|
|
Táák lidi mám to hotové! Přikládám fotky, něktreré jsou před korekcí a dalí po korekci ruček snad se vám to líbí !!! PRAVA: funkce noční jízd funkčí, testováno za jízdy. Stmívaní je plně funkční od plného svitu a po téměř sotva viditelné podsvětlení, jinak nejdýl trvalo seřízení ruček
Táák lidi mám to hotové! :-) Přikládám fotky, něktreré jsou před korekcí a dalí po korekci ruček;-):palec snad se vám to líbí !!! :OPRAVA: funkce noční jízd funkčí, testováno za jízdy. Stmívaní je plně funkční od plného svitu a po téměř sotva viditelné podsvětlení, jinak nejdýl trvalo seřízení ruček:-o:-o:-o
Přílohy: 11112010021.jpg ( 602430b ) - při korekci ruček 11112010022.jpg ( 515321b ) - ručka dobíjení mi trochu utekla 11112010023.jpg ( 502792b ) - Finále :) |
|
11.11.2010 19:53 -
|
2362193
|
|
TheOne
|
|
|
hoďte k tomu koment aspoň!...
hoďte k tomu koment aspoň!...
|
|
11.11.2010 20:07 -
|
2362203
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
dej si tak 3-4 hod. jizdu v noci a pak si to ohodnot sam
dej si tak 3-4 hod. jizdu v noci a pak si to ohodnot sam
|
|
11.11.2010 20:15 -
|
2362210
|
|
TheOne
|
|
|
aspoň vzhledově.. like,.. dislike
aspoň vzhledově.. like,.. dislike
|
|
11.11.2010 20:16 -
|
2362211
|
|
zico
|
|
|
TheOne, na modru by si ma neukecal, ale ta biela vyzera ppc. vyborne !!
TheOne, na modru by si ma neukecal, ale ta biela vyzera ppc. vyborne !!
|
|
11.11.2010 20:31 -
|
2362213
|
|
TheOne
|
|
|
Já vím, modrou jsem si dal proto e se mi líbí, větinou nikdo nechce nic modrého, protoe to tahá a unavuje oči,ale na ty moje to jaksi nepůsobí ,mám 4,5 roku origo modré radio a bez problému ve dne v noci.. Bíle je to ptoto e jich tam je nejvíce a naruuje to modrou linii a tím i magnet očí! Bílá je neutrální směska vech barev
Já vím, modrou jsem si dal proto e se mi líbí, větinou nikdo nechce nic modrého, protoe to tahá a unavuje oči,ale na ty moje to jaksi nepůsobí:) ,mám 4,5 roku origo modré radio a bez problému ve dne v noci.. Bíle je to ptoto e jich tam je nejvíce a naruuje to modrou linii a tím i magnet očí! Bílá je neutrální směska vech barev:);-)
|
|
11.11.2010 22:02 -
|
2362248
|
|
jumep
|
|
|
inu, mas zle zostelovany otackomer (ten ma ukazovat na 0)
a mas bud nieco s alternatorom alebo baterkou
edit: tym som chcel povedat ze riesis keketinky, ale to co je treba nie ...
inu, mas zle zostelovany otackomer (ten ma ukazovat na 0)
a mas bud nieco s alternatorom alebo baterkou
edit: tym som chcel povedat ze riesis keketinky, ale to co je treba nie ...
|
|
11.11.2010 22:22 -
|
2362253
|
|
flyteSVK
|
|
|
modra ee, biela je fajn. Ale ked uz prerabat, tak komplet vratane tlacitiek...
modra ee, biela je fajn. Ale ked uz prerabat, tak komplet vratane tlacitiek...
|
|
11.11.2010 23:31 -
|
2362286
|
|
Mesik
|
Město: Praha 9-Čakovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 19 |
|
|
TheOne napsal(a): hoďte k tomu koment aspoň!...
vypadá to dobře, ani ta modrá mi takhle na první pohled nevadí, nevim sice jaký to je na delí cestě, ale vzhledem k tomu, e mi nevadí středový displej, který má pozadí modrý, tak si myslim e u mě by taky nebyl problém.
vypadá to dobře, ani ta modrá mi takhle na první pohled nevadí, nevim sice jaký to je na delí cestě, ale vzhledem k tomu, e mi nevadí středový displej, který má pozadí modrý, tak si myslim e u mě by taky nebyl problém. :palec
|
|
| |
|
|